Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem föltétlen neked szánom, scak reagálok a felvetésre.
Azon kár agyalni, hogy meddig lesz 19 Ft....Most ennyi, és kész.
Azt a szolgáltatót kell választani, amelyik aktuálisan a legkedvezőbb. Aztán ha változik valami, lehet váltani.
Pont erről szól a feltöltőkártyások "szabadsága".... -
Diák66
őstag
Csak érdekességnek (nem tudom pontosan mióta). A Biztonsági felhívások menüpont alatt találtam rá erre:
"Értesítés! myPhone 3300 típusú telefonok.
A Vodafone Magyarország hálózatában a mai naptól nem lehet használni a myPhone 3300 típusú telefonokat, mivel az a felhasználók tudta nélkül egy nem létező telefonszámra küldött tömeges, kézbesíthetetlen üzeneteket, ezzel feleslegesen terhelve a hálózatot és a készülékek akkumulátorát. A Vodafone a myPhone 3300 típusú telefon kitiltásáról előzetesen értesítette a készüléket forgalmazó üzleteket, viszonteladó partnereit, valamint a készüléket használó ügyfeleit is."Bocs, elég régi történet. [link]
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Üdv..
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Tuti kártyám amit még megjelenéskor rendeltem a Vodafone-tól... Még nem is aktiváltam.. Igazából úgy alakult, hogy jó lenne egy mobilnetes kártya itthonra amit valami stick-kel a géphez tudnék csatlakoztatni. Esetleg telefonnal kábelen kereesztüli megosztással. Vagy Wifi kártyával.
Erre a tarifacsomagra milyen net opciók közül lehetne választani?
Melyik érné meg jobban? Egy játékkal szeretnék a gépen játszani, de IP bant-t kaptam és mobilnetről tudnám trovább játszani, de a Telekomos előfizetésemen 1GB net van csak. Gondoltam a Tuti kártyát tudnám erre használni. Helyileg Veszprémben vagyok, 4G jó.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Úgy néz ki elleszek talán az 1GB-tal az T-s előfizetésemmel..
Már 1-1,5 órája játszok a játékkal és 10MB adatforgalmat generált.. -
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Régen volt a Vodafone-nak egy bónuszrendszere, miszerint 12.000 Ft-os feltöltésnél jóváírtak még plusz 3.000 Ft-ot (azt hiszem). Talán a 7.500 Ft-nál is volt 1.500 Ft ajándék'.
Kérdés, hogy ez mióta nem él és van-e helyette más kedvezmény.Köszi.
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
MK VII
veterán
Kipróbálom. Köszi. UPC-nél működik ez a dolog?
(#43316) lugosi
Egy MMORPG-ről van szó. Másolt itemek kerültek hozzám. Gyakorlatilag fél szerót kibannolták, mert az egyik klánból pár ember rájött egy itemmmásolós csalásra és ugye a másolt itemeket értékesítették, vagy adták oda másoknak akik mit sem tudtak a dologról.. Most természetesen az Admin mindenkit kibannolt akinél másolt item volt.. Elég gyerekes megoldás volt tőle... Sokan semmiről nem tudtak csak annyi volt a bűnük, hogy volt náluk ilyen item. -
MK VII
veterán
-
bepken
veterán
sziasztok,
volna egy R216-os MiFi, amit függetleníteni szeretnék. telefonos ügyfélszolgálaton azt a tájékoztatást kaptam, hogy "mivel az eszköznek nincs billentyűzete", nem tudom magam beírni a függetlenítő kódot, tehát le kell adjam valamelyik irodában és ők majd valamikor 30 napon belül függetlenítik.
a dologban annyit nem értek csupán, hogy akkor mégis milyen függetlenítő kód beírását kéri tőlem, ha megnyitom egy....gyakorlatilag akármilyen eszköz, akármilyen böngészője alól a MiFi kezelőfeleletét? nyilván ezek mindegyike rendelkezik beviteli eszközzel is, tehát be tudnám írni magam is a kódot...szóval most akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
pimmi
senior tag
sziasztok, én nagyon rég voda feltöltős vagyok, most akkor van teendőm az adategyeztetéssel?, mindenhol mást mondanak, köszi
-
bepken
veterán
válasz 4Grider #43323 üzenetére
de akkor - ha jól értelmezem - személyesen bemutatva az eszközt akár ott helyszínen is megkaphatom a kódot, igaz?
valahol az ÁSZF-ben én is olvastam hasonlót egyébként. csak nyilván egy MiFi nem azonos egy egyszerű USB stick-kel, ahol valóban nincs billentyűzet
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Diák66
őstag
válasz bepken #43324 üzenetére
Én R208-as eszköz függetlenítését kértem tőlük. Akkor postán jött a kód. (2X-ra, mivel kiderült, hogy elfelejtették megindítania folyamatot.
Elvileg csak márkaképviseleten kérheted az eszköz bemutatásával.
A folyamat meg annyi, hogy egy másik (nem vodás) SIM-et kell betenni az eszközbe és bekéri a függetlenítő kódot, amit a webes felületén írhatsz be az eszköznek.
-
bepken
veterán
válasz Diák66 #43325 üzenetére
igen a kód beírásának menetét már felfedeztem, ezért is csodálkoztam azon, amit az ügyintéző mondott. bár ezek szerint valóban be kell menjek személyesen, illetve várnom is kell, míg postán kiküldik a kódot...de így legalább nem szívok akkorát, mert addig tudom használni az eszközt. csak legyek türelmes
köszi az infókat!
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Sziasztok! Családi körben van egy ** TASZ EU flotta, ami cca egy hónapja lett módosítva/hosszabbítva. De kiderült, hogy mégsem kellene, mert egyszerűen nem használjuk ki. Van mód arra, hogy ezt lemondjuk/megszüntessük végelegesen? Készülék nem lett rá kihozva Kerestem ÁSZF-ben, de futtában nem találtam meg a megoldást. Köszönöm a válaszokat!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
theballa32
tag
Sziasztok?Szerintetek az létezhet,hogy kikértem egy Sony m2 unlock kòdot a vodánál,és a kòd megkapása után a telefon nem ismeri fel a simeket?Azt modják ,hogy azért nem ismeri fel,mert beázott,de nem ázott be.
-
norbiv8
tag
Sziasztok! Az ingyen rendelhető Tuti SIM kártyának mennyi alapból az érvényessége?
///°°\\\
-
viktorhu
veterán
válasz theballa32 #43331 üzenetére
Az imei megmaradt?
-
kuyarashi
őstag
Régen volt a Vodafone-nak egy bónuszrendszere, miszerint 12.000 Ft-os feltöltésnél jóváírtak még plusz 3.000 Ft-ot (azt hiszem). Talán a 7.500 Ft-nál is volt 1.500 Ft ajándék'.
Kérdés, hogy ez mióta nem él és van-e helyette más kedvezmény.
Köszi.iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
theballa32
tag
válasz viktorhu #43334 üzenetére
Annyi a lényeg,hogy 2 év után 2500 forintért tudom kikérni a függetlenítő kódot,amit meg is kaptam.A papír szerint a teendőm a következő volt:Egy másik szolgáltató kártyáját helyezze a készülékbe,Kapcsolja be,a készülék kéri a kódot,üsse be.Amíg a levélben nem ért ide a függetlenítő kód,addig kérte is a telefon másik kártya behelyezés után a függetlenítő kódot.Kód megérkezett,azóta azt írja,hogy nincs sim.Mikor a sim-et kiveszem,akkor meg azt,hogy sim eltávolítva,a telefon újraindul .
-
Melack
veterán
Ki itt a Vodafoneos reg?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
bepken
veterán
válasz bepken #43326 üzenetére
hát nem csalódtam....ma személyesen már teljesen másról tájékoztattak a függetlenítés kapcsán
mivel egy éve megvásárolt (!) készülékről van szó, az ügyintéző szerint nem 2500 Ft, hanem 20000 Ft volna a függetlenítés... amikor rákérdeztem ennek okára, természetesen ÁSZF olvasgatást javasolt, idézni nem volt hajlandó. repült is a panasz
-
MODERÁTOR
válasz bepken #43339 üzenetére
nyilván teljesen jogosan repült:
Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 0-1 év között: bruttó 20.000 Ft Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 1-2 év között: bruttó 10.000 Ft Az előfizetői szerződés megkötésétől számított 2 év után: bruttó 2.500 Ft
díjszabás, 161. oldal.
Ráadásul még egy olyan kitétel is van, ha előfizetéssel vetted, akkor csak sikeres számhordozás után kérhető:
A 2012. szeptember 1-je után, határozott időtartamra kötött Előfizetői Szerződések esetében a határozott időtartam alatt a készülék hálózati zárának feloldását Szolgáltató kizárólag az Előfizető számhordozása esetében biztosítja. Előfizető a hálózati zár feloldását a számhordozás után, a készülékkedvezmény összegének és a hálózati zár feloldás díjának megfizetése után vagy az átvevő szolgáltató ezen díjak átvállalásáról szóló nyilatkozatának Szolgáltatóhoz való kézbesítését követően kérheti.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
bepken
veterán
válasz mukibuci #43340 üzenetére
a szerződésemen 05.02-ig van hűség, semmilyen hosszabbítást nem írtam alá az eszköz (R216) megvásárlásakor, csupán megelégeltem, hogy a kezdettől nálam lévő R209 szarakodik és szerintem ők is, mert ezt a megoldást javasolták: vásároljam meg. hűségről nem volt szó.
-
bepken
veterán
válasz mukibuci #43342 üzenetére
tehát a hűség lejárta után akkor csak 2500 lesz az a 20000, nem igaz? (legutóbb 2015.05.02-vel hosszabbítottam) - panaszt azért tettem, mert nem tudott magyarázatot adni arra, hogy lehet 20000 Ft, ha most fog lejárni a 2 éves hűségem. én is ezekről az árakról tudtam, csak telefonon meg mosolyogva mondta a hölgy, hogy mivel ezt az utóbbi eszközt megvásároltam, arra amúgy se vonatkozik a hűség, tehát 2500...
-
viktorhu
veterán
válasz theballa32 #43337 üzenetére
Más sim kártyával is próbáltad? Ugyanazt a sim-et másik telefonban?
Az IMEI-t megnézted, hogy megmaradt-e? (ha *#06# -et tárcsázol, mit ír ki? - ne másold be ide a számot, csak nézd meg, hogy egy jó hosszú számot kapsz-e)
Más változás nem történt a kód megadásán kívül? (ROM telepítés, rootolás)
Sim tálca / sim kártya nem sérülhetett a cserekor? Nemrég volt a kezemben egy mobil, amiben adapterben volt a microsim, tulaj ki akarta szedni a kártyát, kicsúszott az adapterből még a telefonon belül, és ahogy húzta, végigszántotta a sim tálca érintkezőit. -
-
zlatan92
csendes tag
Üdv!
Faternak meg lett szüntetve az előfizetése, át akart állni Vodafone Tuti-ra. Kapott ugye egy új sim-kártyát a régi telefonszámával amit elvileg ma aktiváltak. Ki is lett már cserélve a sim a telefonban. De úgy néz ki van valami gubanc. Fel lehet hívni, fogadni is tudja a hívást. Hívást kezdeményezni viszont nem tud, mert egyből azt írja ki a telefon hogy "nem lehet kapcsolódni". Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Samsung 870 EVO 1TB 2,5" SATA SSD-k minimális futással (max. 6 óra/300GB írás)!
- Canon EOS 2000D gépek, kiegészítők, objektívek (578 vagy 1835 vagy 1743 vagy 700expo, újszerűek)
- Corsair RM650x GOLD Moduláris - full dobozos
- Sapphire Nitro+ RX580 4gb
- Samsung Galaxy A52S gyári független megkímélt névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest