Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz apaszka #34951 üzenetére
Persze. Ugyis terelnek vagy torolnek.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
V.Richárd
újonc
Sziasztok!
Gondoltam megírom, hogy jártam a Telenorral...Pénteken megkaptam a telefonszámlámat 51203ft majdnem agyvérzést kaptam.
Felhívtam a 1220 egy kedves hölgy elkezdte magyarázni hogy díjcsomagot váltottam és ezért kiszámláztak 42000ft kötbért "mondom micsoda???" mert még 2 hónap tarifa hűségem van és ezért...
Díjcsomagot váltottam az igaz de akkor amikor volt ez az áremeléses mizéria náluk és a kis hölgy akkor azt mondta nyugodtan megtehetem mert most így nem sértek szabályt örültem is neki mondom megtakarítok 1500ft havonta.. a tarifacsomag csomag okos tarifa 360rol all M-re lett.
Kérdem én ki az a hülye ha elmondja a hölgy hogy Richárd magának kötbért kell fizetni ha átvált másik csomagra és ezért büntetést kell fizetni akkor ezt valaki is megteszi mikor 2 hónap múlva ingyen megteheti mert lejár a hűségnyilatkozat...
Most a panasz osztályon van az ügy....
De kérdésem mennyire foglalkoznak vele vagy le se szarják a dolgot... -
törölt tag
Nektek működik a MyTelenor? Semmihez sincs jogosultságom, vagy hibakódokat dobál bármire kattintok. A bejelentéshez kellene jelszó, amit nem tudok (SMS kóddal szoktam belépni), de újat megadni sem tudok mert nincs adatok módosítása gombom.
Köszi előre is!
-
apaszka
veterán
válasz V.Richárd #34956 üzenetére
Te mondod az utolsó mondatodban!
Én minden beszélgetést rögzítek,és bizony ilyenkor jól jöhet.
De te is kérheted,hogy hallgassák vissza miben egyeztetek meg!
Verd a blattot ,ne hagyd magad!Ma én is megyek be a telenorhoz,átviszünk pár számot innen! Kíváncsi leszek a hozzáállásra!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
törölt tag
válasz dptrsk #34958 üzenetére
Eddig SMS kóddal is működött
Most kértem új jelszót (amit ugyanúgy SMS-ben küldenek a felhasználónévvel együtt, szóval rohadtul nem biztonságosabb az egyszeri SMS kódnál), de ezzel sem enged be. Hogy lehet valami ennyire szar???
Másodjára be tudtam lépni és látom a számlaadataim. De ez akkor is nevetséges. Ha egyszeri kódot kérek SMS-ben az nem oké, de ha a nevem és a jelszavam elküldik SMS-ben az már oké?
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Praktikum tarifacsomagnál ha elfogy a net ,akkor lekapcsolják,vagy van valami amit automatikusan aktiválnak? Azt leszeretném akkor mondani. Csak míg a számhordozás megy,addig ne rántsák le asszony lóvéját!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
zeorsdfd
senior tag
Vettem a minap (hűségidő előtti csereakcióban) egy Xperia E4-est, 2 év hűséggel. Másnap már vittem is vissza, hogy kontakthibás a jackdugója, és alig lehet tölteni (csak a saját 10 cm-es kábelével), és egyébként se tetszik.
Átvették 2 hét szervizelésre.
Kérdésem: van -e lehetőségem másik típust vásárolni, ha továbbra sem felel meg a "javított" készülék (merthogy szerintem ez típushiba)[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Az mennyire normális ha hálózaton belül rendben van a ping de kívülre már 120ms alá nem megy LTE-n?
Csodálkozom, hogy megáll a Tidal stream amikor a bixet is 120-260ms-al pingelem... -
apaszka
veterán
válasz zeorsdfd #34962 üzenetére
3 napon belül elállhatsz a vásárlástól! Ne hagyd magad!
"""A termék 3 napon belül meghibásodott, mit tehetek?"""
A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben felsorolt kötelező jótállás alá tartozó termékek vonatkozásában a fogyasztót 3 munkanapon (a szombat és a vasárnap munkaszüneti napnak számít, függetlenül attól, hogy esetlegesen a kereskedő akkor is nyitva tart!) belül érvényesítheti csereigényét a rendeltetésszerű használatot akadályozó hiba esetén. Fontos tudni, hogy egyéb termékek esetén ilyen jellegű „cseregarancia” nem illeti meg a fogyasztót!
Szavatossági jogunk érvényesítésekor kötelesek vagyunk-e elfogadni, ha üzlet visszatérítés helyett a termék árának levásárlását ajánlja fel ?
Nem! Ugyanis a hibás termék vételárának üzletben történő levásárlását a jogszabály nem ismeri, ilyen szavatossági igényről nem rendelkezik. Természetesen amennyiben a levásárlás lehetősége megfelel számunkra, érdemes lehet azt elfogadni a további viták megelőzése érdekében."""
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz apaszka #34964 üzenetére
3 napon belül elállhatsz a vásárlástól! Ne hagyd magad!
Ez baromsag, 3 napon belul nem lehet elallni (elallni ket esetben lehet, tavollevos szerzodesnel 14 napon belul, valamint akkor, ha az elado a jotallasi kotelezettsegenek nem tesz eleget). Le kell adni a hibas keszuleket, mivel 3 napon beluli a hiba, az elado azt nem javithatja. kizarolag cserelheti. Ha valoban hibas a keszulek es tud cserelni ujra, akkor a cseret a vevonek nincs modjaban visszautasitani, es nem kerheti vissza a penzt, vagy hogy inkabb masik keszuleket vasaroljon, a jog szamara ilyen lehetoseget nem biztosit. Kizarolag a bolt joindulatan mulik, hogy elter-e a jogszabalytol a vevo elonyere vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz #79335424 #34966 üzenetére
Nemsokára megyünk intézni. Köszi! Rémlett valami ilyen!
(#34965) asdf_
"
EBH2007. 1744Meghibásodott fogyasztási cikket a forgalmazó - három munkanapon belüli érvényesítés esetén - köteles kicserélni [151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 7. §, 1997. évi CLV. törvény 6. §]. "
Az online rendelteknél több az idő erre .
De legyen igazad!
Te ne cseréltesd ki a gyári hibás vakot ha veszel......,javíttasd[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz apaszka #34967 üzenetére
Elallas != csere.
Az online rendelteknél több az idő erre
A Telenornal nincs tavollevos vasarlas, mert kiskapuznak
Te ne cseréltesd ki a gyári hibás vakot ha veszel......,javíttasd
A csererol pedig irtam, hogy az elso 3 napban csak cserelni lehet, szoval ezt nem tudom mire velni.
[ Szerkesztve ]
-
zeorsdfd
senior tag
Igen, csak online vásárlásnál lett volna elállás, de ez nem az volt.
Sajnos bekövetkezett a legrosszabb forgatókönyv: a szervíz szerint nem hibás a készülék
Oszt' nekem meg továbbra is hibás.
Panaszkönyv...újabb 30 nap...fogyaszóvédelem...stb.
Mindenki jobban járna ha azonnal cserélnék, még drágábbat is vennék.Konkrétan egy Sennheiser IE7-es(!) fülhallgató kiesik belőle.
Na most lehet olyat dumát fognak játszani, hogy "csak a támogatott fülesekkel működik", csakhogy ez nincs feltüntetve sehol. 3.5"-ös jack pedig szerintem egyértelműen jelzi, hogy kb bármit be kéne fogadjon. -
xmaas
őstag
válasz zeorsdfd #34969 üzenetére
Hat nemtudom hogy sikerul neked hogy a jack dugo kiessen a telefonbol csak ugy magatol anelkul hogy cibalnad a kabelt mint a veszett, hogyha annyira konnyen kijonn akkor mar kitudja mivel tagitottak ki a csatlakozojat a telonak es az mar tenyleg kuka .
Amugy masik fulessel probaltad hogy megy e rendesen a keszulek ? Kompatibilitasi problema az nincs miert legyen mind ketto 3.5 mm szabvany azzal rohadtul nincs mit takarozanak olyan nincs hogy csak x tipusal mukodne a keszulek
-
apaszka
veterán
Legyen igazad! Bocsánat!
Nem lehet vissza vinne 3 napon belül.Én vittem vissza 2 x egy hjundaj telót ,és szó nélkül cserélték,míg aztán az árában mást vettem,igaz fizettem rá mert már olyan vacak típus nem kellett az asszonynak!
Úk tudták,hogy ha hibás,vagy nem felel meg akkor vissza lehet lépni .
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
válasz apaszka #34971 üzenetére
Vissza lehet vinni, de csak ha hibás és akkor is cserére vagy jogosult, nem pénzvisszatérítésre.
Az, hogy egy eladó ettől a vásárló számára kedvezőbb feltételeket alkalmaz, az az ő döntése és nem következik belőle, hogy másik eladó is úgy fog tenni.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz apaszka #34974 üzenetére
(#34964) apaszka: "3 napon belül elállhatsz a vásárlástól! Ne hagyd magad!"
Na ez az ami konkrétan nem igaz, ezt bizonygatták mások is, nem érzek ezen csavart.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
pinnacle
nagyúr
Mi a különbség a EU Net Hetijegy M, Netroaming Hetijegy között? Nekem úgy tűnik, hogy ez első jobban megéri, csak nem tudom, hogy nincs-e valami "apróbetűs rész". Izlandra kellene, remélem lesz ott térerő.
[ Szerkesztve ]
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Van két előfizetésem, mindkettőre lett véve kb másfél éve telefon, de az egyikre nem kértem tarifa hűséget, mert hátha lejjebb szeretnék módosíttani. Én úgy tudtam, hogy ha van hűség a tarifára is, akkor lejjebb nem változtathatok, max magasabb tarifára. Ha a tarifára nem kérem a hűséget, akkor bármikor válthatok lejjebb is. Most szerettem volna alacsonyabb tarifát, gondoltam 1220-on intézem, a hölgy közli (háttérben kis tanácskozás után) hogy nem lehet, mivel a telefonra vállaltam 2 év hűséget. Mondom arra igen, de a tarifára nem, azért is volt drágább a teló. Most akkor hogy van ez? Ha tényleg nem válthatok alacsonyabb tarifára tarifa hűség nélkül, akkor minek a tarifahűség? Nekem nem logikus.Maine coon
-
mokalade
tag
válasz pinnacle #34976 üzenetére
A leírás alapján, a leforgalmazható adatmennyiség 1GB - 100MB a különbség ill.a EU NET HETIJEGY M-hez aktiválnak 15 nap DEEZER ZENE szolgáltatász is, de az 15 nap múlva automatikusan megszűnik, ha külön nem kéred, hogy maradjon.
Mind a kettő az 1-es roaming zónára vonatkozik, abban benne van Izland.Ha telefonálni is akarsz és 500MB adat elég, akkor ezt is gondold meg: EU Duo Hetijegy Ez is 1-es díjzóna.
A fórumtársnak (#34938) wwenigma kiutazáskor is feldobta.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz mokalade #34978 üzenetére
Köszi!
Már csak azt kellene megoldani, hogy be tudjak lépni a MyTelenorba. Különböző gépről, böngészőből próbáltam, de nem megy. Beírom a nevet, jelszót fent pörög a csatlakozás, majd belépés helyett, újra üres lesz a név, jelszó mező. Az ügyfélszolgálat viszont be tud lépni az adataimmal. Korábban volt már ilyen problémám, akkor belépésük után nekem is ment, de most nem.
-
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem a Plusz 500MB csomagot (kártyás csomaghoz, olyan formában, hogy havonta megújul magától), mert a Mobil Online csomagokat kivonták, és nekem egyenleghiány miatt vége lett, megrendelni meg már nem tudtam. Rájöttem hogy ez az 500MB igencsak szűkös, ezért váltanék egy nagyobbra. Ezt a hónapot még kibírom, viszont szeptembert már a nagyobb tarifával szeretném kezdeni.
Mikor kell lemondanom ezt, és megrendelni a másikat, hogy lehetőleg minél kevesebb idő teljen el a lemondás és megrendelés között, illetve hogy véletlenül se történjen meg az, hogy az egyiket 2x fizetem, a lentebb taglalt fordulónap miatt?
Ez számomra azért kérdéses, mert mintha a Telenornál lenne egy fordulónap, (ami a megrendelés időpontjától független), és akkor lezárják az adott ciklust, akár 1, akár 30 nap telt el belőle. Ilyen valóban létezik?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Doggy dog
senior tag
válasz gyurkikrisz #34980 üzenetére
Egyénenként változik.Nekem 27.-e,páromnak 20.-a!
99,9%,hogy az a nap,amikor a másiknak a fordulónapja volt.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
törölt tag
válasz gyurkikrisz #34980 üzenetére
Számlásnál nem tudom. Kártyásnál igen. Fizetős szolgáltatást én mindíg hó utolsó napjával mondok le és hó első napjával aktiváltatok. Egyszer már ráfaragtam, hogy 28. -a körül aktiváltattam a Deezeres netet. A következő hó 28. -án, a hó végéig aktiváltak egy újabb egységet, 3000 -ért. Tulképp nem volt átverés, mert megkaptam az érte járó 2GB netet...... arra a három napra. Majd elsejétől, újabb 3 ropiért, megint aktiválták.
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
sziasztok. miért nem érhető el a mymenu a kártyásoknak? mindig azt irja hogy próbáljam meg később...
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
gyurkikrisz
őstag
válasz #79335424 #34982 üzenetére
és Doggy Dog. köszönöm, közben a honalpjukról előtúrtam, hogy az ügyfélszolgálaton kell megkérdezni a kártyásoknál. bezzeg számlásoknál megy mymenubol is.
ahhoz milyen dokumentum/azonosító kell, hogy az üfsz hajlandó legyen válaszolni?
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
törölt tag
válasz gyurkikrisz #34984 üzenetére
Legalább kártya szintű jelszó.
-
törölt tag
válasz gyurkikrisz #34986 üzenetére
Fogalmam sincs. A szerződéskötéskor adtam meg, de azt nem tudom, hogy az én papírjaimban fel van -e tűntetve valahol.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz V.Richárd #34956 üzenetére
Akkor én is megosztanék egy sztorit Telenorral!
Az áremelés miatti mizéria alkalmával megkérdeztem a telenortól, hogy igaz, van még hátra 6 hónap tarifahűségem a Hipernet Heavy csomagból, de eggyel nagyobb (számomra megfelelőbb flottás csomagra) fizetnék elő, ha nem kell a felmondás miatt semmilyen kötbért fizetnem.
Eltelt egy kis idő, telefonon felhívtak, hogy egyedileg engedélyezik a váltást kötbér megfizetése nélkül, ha megkötöm az eggyel nagyobb csomagot. Ugyanezt megkaptam írásban a freemail.hu címemre. Egy apró dolgot pontosítani kellett, ezért még egyszer felvettem online velük a kapcsolatot, amiről kaptam email-t a gmail.com-os címemre.
Hogy 101 %-ra biztos legyek a dologban, bementem személyesen az egyik kecskeméti üzletükbe megkérdezni, hogy biztos felmondhatom-e kötbér megfizetése nélkül, mert ha megkötöm a flottás csomagot, azt nem tudom (és nem is akarom) visszamondani. Az volt a válasz, hogy látják az egyedi engedélyt a rendszerben, mehet a dolog. Új szerződést megkötöttem, rá egy hétre, a régit felmondtam , 26-án a számlazáráskor pedig kapom az smst, hogy a havi számlám 77.000 Ft, a szokásos 10.000 helyett.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol semmit nem tudtak mondani, semmit nem tudtak intézni, csak annyit látnak, hogy idő előtt felmondtam a hűségre kötött előfizetést.
Elmondtam a véleményem az ügyintézésükről, nevezetesen, hogy ahány ügyintézővel beszél az ember, egy dologról annyiféle választ kap, amik még véletlen sem egyeznek..
Írtam egy panaszlevelet én is, amire muszáj lesz reagálniuk, de az előzőre 30 napra rá válaszoltak, állítólag "mindent megtesznek, hogy előbb válaszoljanak, de a törvényben előírt, és vállalt határidő az 30 nap.) A fizetési határidőm tegnap lejárt, (természetesen nem fizettem, mert még a látszatát is el akarom kerülni, hogy esetleg egyetértek az összeggel) van még 20 napjuk a válaszra. Ha véletlen azt találják ki, hogy mégis ki kell fizetnem az összeget, akkor kikérem a telefonbeszélgetéseket, kinyomtatom a leveleket, amiket küldtek, és ügyvéd által feljelentést teszek. Véleményem szerint erre nem fog sor kerülni,nyilvánvalóan leírták, hogy semmit nem kell fizetnem, ha megkötöm az új szerződést...Röviden ennyi, ha lezárul az ügy, megírom a tapasztalatokat!
-
wetomi
aktív tag
válasz gyurkikrisz #34984 üzenetére
Ha a te neveden van a telefonszám és arról hívod fel őket, akkor a személyes adataiddal tudnak még azonosítani. A kérdés, hogy a vásárlás óta változott-e pl a személyi igazolvány számod, vagy az állandó lakcímed. Ha nem tudod a jelszavadat, még érdemes felhívni őket.
(#34989) apaszka:
Adatvédelmi szempontból igencsak kifogásolható a te hangrögzítésed. Mert amíg a Telenor hitelesítetten jogosult a hangrögzítésre, tárolásra, kezelésre, addig te nem.
Náluk csak az illetékesek férnek hozzá, nem a takarító, vagy szakács fog panaszt kezelni, nem fognak röhögni az ügyfélen, vagy éppen az ügyintézőn.
A te hangrögzítéseddel nincsen biztosítva a hitelesített adatkezelés. Nincsen biztosítva, hogy mikor mutatod meg a haveroknak, vagy töltöd fel a jutúbra. Innentől kezdve ne lepődj meg, ha az ügyintéző azonnal bontja a vonalat, ha szólsz neki, hogy rögzíted a hívást. Ha nem szólsz, azzal pedig az ő személyes jogait sérted meg.
Fölösleges rögzítened a hívást, mert ha panaszod van, kivizsgálják, visszahallgatják. Te pedig kikérheted a beszélgetést, ha nem értesz egyet és ki is fogják adni.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wetomi #34990 üzenetére
Ha buncselekmeny felderiteset segiti a rogzitett beszelgetes, akkor a magyar birosag elfogadja ha van engedely ha nincs rá. Tehat ilyen esetben nyugodtan elo lehet venni...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz wetomi #34992 üzenetére
Ne beszelj felre, tudod mirol beszelek...pl ha veletlenul nem talalnák IT hiba miatt... lenyeg hogy bár nem jogszeru rogziteni, de adott celra fel lehet hasznalni...
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
skacok!
Ez ellen mit lehet tenni? Allandoan kapok egy SMS-t, ha bekapcsolom az adatforgalmat (igen, nem hasznalom mindig)... mar akkor az sms historym, hogy porgetek fel percig (tudom, torolhetem)
de komolyan... rohadt idegesito...
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
wetomi
aktív tag
válasz wwenigma #34993 üzenetére
Nekem eddig megfelelt az ő hangrögzítésük panaszkezelés során de természetesen vannak nálam sokkal maximalistább ügyfeleik is, ezt teljesen elfogadom. Fő a redundancia! Így legalább biztosan lesz még egy másolat földrajzilag is elkülönítve független hálózaton
(#34994) _ocsisajt
Automatikusan küldik, max szűrőt állítasz be erre a számra, de akkor necces, ha lemaradsz valami fontosabb infóról. Az adatkeret végén szokott sokszor megjönni az értesítés, elég "sajátos" az adatkeret számolása, amiből a többszörös értesítés adódhat. -
_ocsisajt
őstag
válasz wetomi #34995 üzenetére
sosem kaptam meg ennyi uzenetet, pedig minden honapban mar eleg hamar elfogyott a net... mindig jott EGY uzenet es ennyi... ja szurot meg nem akarok beallitani...
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
wetomi
aktív tag
válasz _ocsisajt #34996 üzenetére
Ha lassítós neted van, akkor érdemes csinálni egy kis adatforgalmat, hogy biztosan átlépd az adatkeretedet.
Ha nagyon közel vagy a határhoz, akkor a kis forgalmazáskor lefoglal előre egy "szeletet" az adatkeretből a rendszer, majd a forgalmazás végén a maradékot visszaírja a kerethez. Ezzel a lefoglaláskor átléped a határt, jön az értesítés, de a számlázás frissülésével a forgalmazás végén viszont visszakerülsz a határ alá. Ezzel szokták magyarázni a sok üzenetet.
-
_ocsisajt
őstag
felhivtam ugyintezot, rendes volt segitett, o ket dologra gyanakszik(gyanakodott)...
-munkahelyen tenyleg pocsek a tererom es ugye nem tudja a halozatba visszaigazolni, hogy megkaptam az smst
-vagy a telo/sim kartya kornyeken lesz a bibi... -> mert ezt otthon tuti terero mellett is csinalja!holnap tudom csak letesztelni, hogy kiprobaljam masik teloban a sim kartyat... meglatjuk...
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok! Végképp kihúzta nálam a gyufát a telenor.
Nemrég itt vergődtem, hogy emelik a tarifát, és jól otthagyom őket. Végül nem emeltek olyan durván, és látván hogy még így is nekem van a legolcsóbb havidíjam, maradtam.Aztán ma felhívtak, hogy "kivezetik a díjcsomagom" magyarán megszűnik, és átkerülök a mytariff XS-be. Nos, az eddigi havidíjam ~1800 Ft volt mobilnettel együtt (100mega) a váltáskor meg 3190 Ft lesz. És hogy milyen jó fejek, hogy ezt nekem összeállították, mert régi, hűséges előfizetőjük vagyok (csak 6 év).
Mondom marha jó fej vagy bmeg (nem ezekkel a szavakkal) tehát gyk. azok után hogy már sokadjára emeltek percdíjat, megemelték a havidíjat, bevezették a kapcsolási díjat, most még rátesznek egy lapáttal hogy kb 2x annyiba fog kerülni nekem, mert ekkora rohadékok vagytok. Akkor átmegyek másik szolgáltatóhoz.
Erre mondja, hogy "ebben az esetben tudunk biztosítani havi 500 Ft kedvezményt, így egy évig csak 2690 Ft lesz a havidíj". Még idegesebb lettem, mondom, mikor csesznek át az új tarifacsomagba? Erre aszondja, nem tudja!
A pofám leszakad, komolyan mondom. Kérdezek megint, hogy akkor hány nap gondolkodási időt kapok. Azt mondja semennyit, mert hogy utolsó utáni pillanatban hívott fel, és ha nem fogadom el, akkor bukom a kedvezményeket. Bakker ne már, erre mondja hogy még holnap vissza tud hívni, és addig eldönthetem.
A konklúzió: ezzel a váltással többe fog kerülni nekem a havidíj, cserébe kevesebbet beszélhetek, és többet netezhetek, asszem 200 megát mondott / hó. Ami marha jó, mert amúgy én a havi 100 megát sem használom ki, mert egyszerűen nincs rá szükségem.
Annyira gusztustalan ez az egész, hogy legszívesebben atomot dobnék erre a féreg bagázsra. Valszeg az lesz, hogy átviszem a számomat a trékomhoz, feltöltőkártyás leszek, a netem megmarad, jóval kevesebbet kell majd fizetnem mint eddig, cserébe nem fogok tudni sokat beszélni (50 ft-os percdíjjal ugyan nem sok kedvem lesz).
Ha esetleg tudtok jobbat, akkor mondjátok, de nagyon elegem van már ebből a féregségből.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest