- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
dugynok #90747 üzenetére
Érdemes a papírokat lerendezni ha eladta az ember..
Én három éve jártam úgy hogy a kocsit eladtam.. Már eleve a vevő nem akarta csak ugy "megvenni" hogy üzembentartói szerződést írjunk..volt rajta majdnem két év érvényes műszaki még. Ebbe nem mentem bele, azért megszületett a szabályos 4 példányos adásvételi. Én lejelentettem ahogy kell, kb 3 hét mulva meg is kaptam a biztosítótól az előre befizetett kötelező időarányos részét.
Majd egyszer két hónap múlva csöngetnek, két rendőr az.
Rendszám szerint emlegették a kocsit , hogy az én nevemen van és belekeveredett valami ügybe..ráadásul nem is az általam ismert "vevő" személyével, hanem egy harmadik személlyel kapcsolatban.. és biztosítása sincs..( amikor lejelentetetm az enyémet szabályosan megszüntették. átiratva sem lett, igy újat sem kötöttek rá)
Mondtam hogy én eladtam, mutattam az adásvételi nálam maradt példányát, az adatokat lemásolták róla, majd visszaadták. Rá egy hónapra én kaptam egy papírt, hogy a gépkocsimat kivonták a forgalomból..( papíron még mindig én voltam a tulajdonos a hatóságok szemében, ?? az én adtaim szerepeltek a forgalmijában, azért nekem küldték meg..
Azóta nincs fejleménye az ügynek, eltelt már egy kis idő , gondolom lezárult..
De olvastam én már olyat hogy biztosítás nélkül jelentős kárt okoztak ilyen járművel , és mivel az új " tulajdonos" aki át sem iratta, nincstelen volt ( papíron) az okozott kárt biztosítás hiányában a forgalmiban (átirás híján) szereplö " tujadonoson" perelte a biztosító, lévén az fizető( behajtható) képes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged