Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
én bunkó izé vagyok tudom, de mivel a gyártók a mai napig sportmotorba nem szerelnek dupla tompítottat költségcsökkentés miatt, ezért marad a refi a tompított mellé
igyekszem a bűntudatom azzal csökkenteni, hogy jól bemagyarázom magamnak, hogy mivel motoron megy a refi és csak 1 van belőle és mivel gyorsabb és gyorsan váltok irányt, ezért minimálisan vakítja el a szembe jövőt, vagy aki mögött megyek, kevésbé zavaró neki. viszont azt már tapasztaltam többször, hogy bizony a refivel igenis hamarabb észrevesznek.a jelenlegi hatályos szabályok szerint szabály ellenes és mivel ennek ellenére így járok sokszor, bunkó vagyok. vagy nevezhetjük másképp is, szóval érted.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igyekszem a bűntudatom azzal csökkenteni, hogy jól bemagyarázom magamnak, hogy mivel motoron megy a refi és csak 1 van belőle és mivel gyorsabb és gyorsan váltok irányt, ezért minimálisan vakítja el a szembe jövőt, vagy aki mögött megyek, kevésbé zavaró neki. viszont azt már tapasztaltam többször, hogy bizony a refivel igenis hamarabb észrevesznek.