- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
én bunkó izé vagyok tudom, de mivel a gyártók a mai napig sportmotorba nem szerelnek dupla tompítottat költségcsökkentés miatt, ezért marad a refi a tompított mellé
igyekszem a bűntudatom azzal csökkenteni, hogy jól bemagyarázom magamnak, hogy mivel motoron megy a refi és csak 1 van belőle és mivel gyorsabb és gyorsan váltok irányt, ezért minimálisan vakítja el a szembe jövőt, vagy aki mögött megyek, kevésbé zavaró neki. viszont azt már tapasztaltam többször, hogy bizony a refivel igenis hamarabb észrevesznek.a jelenlegi hatályos szabályok szerint szabály ellenes és mivel ennek ellenére így járok sokszor, bunkó vagyok. vagy nevezhetjük másképp is, szóval érted.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

igyekszem a bűntudatom azzal csökkenteni, hogy jól bemagyarázom magamnak, hogy mivel motoron megy a refi és csak 1 van belőle és mivel gyorsabb és gyorsan váltok irányt, ezért minimálisan vakítja el a szembe jövőt, vagy aki mögött megyek, kevésbé zavaró neki. viszont azt már tapasztaltam többször, hogy bizony a refivel igenis hamarabb észrevesznek.