Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambalazs
senior tag
Ajánlani tudom a Decathlon sajátmárkás Quechua túracipőjét, jó árban van, fogja a bokát és az orr rész keményebb. A 2 év garancia nem vicc. Egy hete 4 hónapos használat után elszakadt a cipőfűző-tartó szalag, visszavittem és kérdés nélkül visszaadták a pénzt... és vettem egy másikat.

-
akos3
addikt
válasz
szmissz
üzenetére
igen az a talp valóban gyanús nekem is. munkavédelmi bakancs meg túl bumfodri orral van ellátva, sztem elég nehézkesen tudnék benne váltani.
Nonszensz, h egyszer letettem a kreszt motorra akkor miért kell újra. hisz ez nem olyan mint autónál, hogy mások akérdések. Bár azt is elég uncsi vt újracsináni. Ez tényelg lehúzás, így nem fegek kategóriát váltani sose az tuti. Marad a 125-ös cirkálónak, ha erő kell akkor meg majd ott lesz a kocsi úgy is.
-
szmissz
senior tag
Elnézve a talpát, ez valami lágy, Converse szerű cucc, ami a motorozás biztonságához meglehetősen harmatos. A keményebb, merevebb talp megmenthet attól, hogy a rád boruló motor összetörje a lábfejed.
Egy utcai félcipőnél viszont sokkal többet ér, ennél alább ne add, viszont szerintem egy sima munkavédelmi bakancs biztonságosabb lenne, csak nem ilyen szép.
Ha viszont a talpa oldalról nehezen összenyomható, akkor frankó, de ehhez meg kéne fogni.
szerk: Igen, KRESZ vizsgát tenned kell, de az elméleti tanfolyamra eljárni nem kötelező, "online oktatás" szerű néven kiváltható. Vicces, hogy drágább volt nekem így 3 ezerrel, hogy ember nem foglalkozott velem, de az megérte, hogy nem kellett elmennem sehova.
-
huszi.gyb
senior tag
Nem akartam apámékra, utánfutóra várni, hogy használhassam a Tactot, így hát talpon elhoztam magamnak.

Bogácsra tavaly én is mentem, lehetett csapatni rendesen, de amikor átérsz BAZ megyébe... BAZmegoldam rendesen... Kb 120-szal hagytam ott a megye táblát, és mire lelassítottam 50-60ra vagy 10 kátyút beszoptam...

-
Norbika88
senior tag
Üdv!
0-ról való indulásnál kis fordulatszámon, daráló-rezgő érzés a hátsó keréken, aztán ahogy elindult el is hagyja egyből, ilyenkor a kuplungot érezni ahogyan szép lassan indulásra bírja gépet?
Gondolom annyira alacsony a fordulat hogy rendesen nyisson és gondolom az élein nem nagy letörések vannak és az zakatol. (?) -
DigitXT
félisten
válasz
huszi.gyb
üzenetére
Multivarral a 180as egy hajszálnyit gyorsabb, mint a 250-es.
Egész pontosan 4 tizedmásodperccel 0-80? km/h gyorsulásban, 140 méteren,
viszont a "nagy" Majában akkor 14 grammos "lomha" Dr. Pulley görgők voltak,
mégpedig a végsebesség növelése érdekében (de így is vége van 110 körül.)
(Viszont piros lámpától, enyhén olajos szíjjal kilövésben a Liberty 2T majdnem
ott hagyott. Azért csak majdnem, mert úgy nagyjából 40 km/h fölött elfogyott.)Most nincs benne semmi, de gondolkodom, hogy kéne 12 grammosat rendelni,
esetleg extrém megoldásként egy 10 grammosat. Ha már a gyári 11,5 volt, bár
tartanék tőle, hogy az a (gyárilag is kicsi!) végsebesség rovására menne.
Hosszú távra a nagy Maja sokkal kényelmesebb. Nem kívánja az "állatkodást",
amit a kis Maja a "sportosabb" felépítése + a Multivar + 4Road miatt megkíván:
azzal is lehetne papisan közlekedni a gyári dobbal/gyári hajtással/kicsi gázzal!Csomagtartóban megint a nagy Maja nyer, eltekintve a "lépcsőtől", uis abba az
N103 az kétszer is belefér, ami nem semmi. Műszerezettség tekintetében is a
250-es viszi a pálmát, és ha már van A2 jogsi, akkor a presztízse is nagyobb...
(Meg a világítása is sokkal jobb, ha az ember hajlandó egy picit hekkelni rajta.)Ja, és van is egy 300-ért eladó raktáron. Csak szimeringet kell cserélni, új szíj,
a fent említett görgők kérdése, aztán lehet vele csapatni. Nem tudom, hogy ha
tényleg eladom hamarosan (egy segg VS két motor esete), akkor érdemes-e a
drága kevlárszíjat megvenni, vagy jó lesz bele a (sokkal) olcsóbb megoldás?
-
üszök
őstag
válasz
Debilon
üzenetére
Nekem Phantom Max 250 van Piaggio blokkal,nem kéne kisebb. Mondjuk egy zárt bukó nem fér bele. Nézhetsz még Madison 250-et is Piaggio blokkost. 250-est lehet venni jó áron,csak túrni kell a netet. És ha eldöntötted,hogy veszel valamit akkor meg kell venni ami tetszik. X9 helyett inkább X8-at ajánlanék.
Nemrég mentem Runner 180 4t és 125 2t verziókkal,egyikért sem adnám oda.
A 125 gyenge lakott területen kívül. Befúj egy kis szembe szél,és mindjárt nem tudsz 80-nál többet menni. -
kcsa
veterán
-
huszi.gyb
senior tag
Bár DigitXT ek több a tapasztalata Majákról, én is nyilatkoznék. A 180as magasabb, pörgősebb, úgymondd sportosabb, a 250es nagypapisabb... Multivarral a 180as egy hajszálnyit gyorsabb, mint a 250-es.
250 olyan szempontból jobb választás, hogy könnyebb eladni, és gyakoribb motor, kőnnyebb alkatrészt szerezni hozzá...Eleinte a 180ashoz küzdelmesnek tűnt, de gyári alkatrész van hozzá, illetve a 125ös utángyártott cuccainak a többsége jó hozzá.
-
kcsa
veterán
válasz
Debilon
üzenetére
Ha bárhova mennél, messzebbre mint a szomszéd falu, akkor is a nagyobbakat válaszd. Szerintem.

Egyszer 250-essel elmentem Egerig, nekem ez a rekordom egy seggel. A végén már fizettem volna a magasabb végsebességért, csak hogy érjek már oda hamarabb, minden bajom volt már

-
Debilon
addikt
mondjuk nekem nem Bp-re kellene, vidéki vagyok
nem is ragaszkodom a 250-hez, a 150-180 vonal is bejönneesetleg még a Kymco Xciting 250-ek, amiket nézek
csak kezdem nézegetni őket, mert nagyon valószínű hogy váltani szeretnék 4 év után 50-esről
aztán néha el-el mennék kisebb körökre, ami 50-essel nem nekem való (25 km-es kör után is már mindenem tele volt, az állandó nyélgáz meg nem használ neki, meg nem is szeretem úgy üzemeltetni) -
kcsa
veterán
válasz
Debilon
üzenetére
Ha már így felsoroltad, az én véleményem szerint 250-es ideális Bp-re, mivel kb. mindegyik ugyanannyit fogyaszt, ellenben 250 azért érezhetően kraftosabb.
Kymco Grand Dink jó ronda, de ha kicsit is figyeltek rá, akkor megölhetetlen.
Piaggio X9 a nem ajánlottak közé tartozik elektromos nyavajái miattA többi típust nem ismerem mélyebben, DigitXT fórumtársnak van 250-es Majestyje, és volt 180-asa, azokról inkább ő nyilatkozzon

-
ludsimon
veterán
Én úgy vagyok ezzel a b125 kérdéssel kapcsolatban hogy hiába 40k bol kijön, ha olyan szinten elszalltak a 125 árak, hogy 350-400k használtan egy normálisabb motor ami még mindig lassú egy 500 ashoz.
-
Debilon
addikt
150-180-250-esek közül mit lenne érdemes venni?
vagy ne is folytassam és húzzak a nagymotoros/robogós topikba?
ha folytatom akkor, Kymco Grand Dink, Honda Foresight/Pantheon, Piaggio X9, Maja nagyjából
mindenképpen olyan kéne, aminek azért van csomagtere legalább 1 zárt bukó belefér
max. 350-400k árig (ha érdemes ennyiért ilyesmibe belevágni)
-
szmissz
senior tag
B125 kérdésekhez:
Gyorsjogsinál kezdtem, SOS jogsinál végeztem. Mindkettő tulajdonosi háttere ugyanaz, de a gyorsjogsinál kikaptam egy akkora tahó paraszt oktatót,hogy a fal adta a másikat, úgyhogy otthagytam őket. Az SOS-es fickó normális volt.
Webes KRESZ oktató/teszt felülethez kaptam hozzáférést, tökéletesen ugyanaz volt, amit a vizsgán is használni kellett, más nem is kell a tanuláshoz. Addig csináltam, amíg az utolsó 20 teszt folyamatosan sikeres volt, aztán elmentem vizsgázni, 5 és fél perc alatt megcsináltam 1 hibaponttal és távoztam.
Ha van valami konkrét kérdés, szívesen válaszolok.
-
Bambalazs
senior tag
Budapesten hol érdemes B125 kiegészítőt megcsinálni ár és oktatás minősége szempontjából?
Illetve mi a fenéből lehet frissíteni a kresz tudást, ha nincs tankönyv, a kresz teszt cd meg elavult? A B-re ezer éve még jó volt a cd, 3 hibaponttal sikerült a vizsga, de azóta sok változás történt kresz és vizsga tekintetében egyaránt. -
30z.Samu
titán
válasz
szentkuti11
üzenetére
Ki tudja...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Geccoka
csendes tag
válasz
Something_
üzenetére
Hehe, csütörtökön viszem szerelőhöz a DiTech-et, hogy nézzen rá, majd beszámolok róla

-
dJ Peer
aktív tag
Sziasztok!
A Leonardora kellene előre valami jó gumma: 130/70 R12. Van valami ajánlásotok? Én ezt néztem ki első körben.
Amikor hátulra vettem, nem kérdeztem rá, megvettem a ContiTwistet, és tényleg elég rendesen csúszkál, ha vizes az út. -
ludsimon
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Azt soha!!
Csak a karbi!Sr 50 ből van választék azért tetszik!
-
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
ludsimon
üzenetére
150k körül nagy szerencse kell szerintem a jó állapotú példányokhoz.
Az Aeroxszal az a baj, hogy a többsége hülye gyerek robogó. Adnak neki olajat (jobb esetben jó minőségűt), és go... Meg persze húzzák amíg tudják... Az olcsóbbak közt nagyon igaz a többségre.Nem lehetetlen kifogni egy jó példányt, de akkor inkább 150 fölött kéne gondolkodni szerintem, bár ha a közeledben látsz 1-2 értelmes darabot, nézd meg, hátha... (Legalább megtudod mennyivel jobb a jó
)A vizes Aeroxok között van 100ccm-es is, azt nem ajánlanám, rendszám nélkül... (Mint ahogy itt senki sem híve a kamu papíros dolognak).
Levegősből tudtommal csak 50-es volt.
-
ludsimon
veterán
Köszönöm a hasznos információkat mindenkinek!
A tuningot teljes mértékben kizártam, nem akarok 6-8L es fogyasztásokat, jó az a 3,5-4L fogyasztás.
Olvastam, hogy 60km/h ig elég jó a fogyasztásuk.Akkor állapotot veszek nem hűtésfajtát.
Szerinted 150k-bol már ki lehet jót fogni vagy inkább 200k körül nézelődjek? -
Den
veterán
válasz
ludsimon
üzenetére
Alapból ilyen kis motoroknál nincs túl nagy jelentősége a vízhűtésnek. Van, de nem érzed. Alkatrész többnyire van, a vízpumpa felújítók nem túl drágák, a vízhűtő viszont már húzósabb, ha lyukas, bár javítható. De pl itt van mumtaz peugeot-ja, amihez 20k az új szivattyú.
Tuningolhatóság levegősnél is megvan, bár extrém tuningra jobb a vizes, de szerintem olyat nem akarsz, szolid tuningot meg simán bírja egy levegős.
De alapvetően állapotot vegyél, tehát ha az aerox tetszik, és abból már csak régi lelakott példányok vannak levegősben, akkor inkább az újabb vizeseket nézd. Nem szükségszerű, hogy baj lesz a hűtőrendszerrel, szóval ettől rettegni, és eleve kizárni egy típust, ha amúgy rendben van a motor, nem kell.
-
kcsa
veterán
válasz
szmissz
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megy egy pár kört apu robogójával és majd meglátja. Szerintem alapon is tetszeni fog neki

A "nagypapás" érvekkel nem tudok mit kezdeni, 17 éves kor felett ezek nem is értem hogy hogy számíthatnak.
(max fél évig, utána mindenkinek kevés lesz, és akkor indulhat a korlátlan A jogsi projekt
) -
-
Pete55555
addikt
Az új fejlemények a Katana-val:
Automata szivató ki lett cserélve. Hidegen ugyanolyan nehezen indul... Van, hogy lámpánál megállok, és leesik a fordulat, kicsit oda kell húznom neki, mert félek, hogy lefullad. Máik lámpánál meg pörög, mint a hülye. WTF? Rámértünk a szivatóra, odahúzom neki a gázt, és lemegy a feszültség 5V-ra. Ennek így kell működnie?
Hajtás maradt egyelőre, ugyanúgy nagy fordulaton nyit, kicsit dadog az elején, majd megindul.
-
ludsimon
veterán
13 nap!
Ennyi kellett az okmányirodai ügyintézéstől számítva, hogy megkapjam az AM B jogsim!
Majd kiugrottam tegnap a bőrömből!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a vízhűtéses blokk összességében pozitívum vagy negatívum?
Ha figyelembe vesszük, hogy jobban hűthető, tuningot jobban bírja stb, viszont hátránynak ott van a plusz egy alkatrész ami elromolhat.
Mennyire bonyolult cserélni ezt az alkatrészt, mennyire vagyunk ellátva alkatrész ügyileg és nem utolsó sorban fogyasztásban összességében mennyivel jobb egy ugyanolyan motor csak vízhűtésesben?
Yamaha Aerox-ot nézegetem 2T léghűtésesben, de egyszerűen alig van már levegős, csak vizeset látok.
-
mumtaz
senior tag
válasz
mumtaz
üzenetére
Azért csak utánarohantam neten a dolgoknak. A fene egye meg, hogy csak egyszer kellene végre rendesen összerakni jó beállításokkal.
Mellesleg tegnap a vario belső "tárcsája" is szétment. Nem a bolygótárcsa, hanem amelyik fixen áll. Egyszerűen nem lehetett lehúzni a főtengelyről. Muszáj volt egy lehúzót csinálnom hozzá, de így is csak úgy tudtam leszedni, hogy el is görbült. Így azt nem lehetett visszarakni. A régi varióét kellett ráraknom, ami egyébként masszívabb anyagból is van. Az anyaga dupla olyan vastag, mint amit ehhez a varióhoz adtak. Csak ez kicsit meredekebb és most jelenleg már alapból feszít egy kicsit a varión, amitől a hátul a szíj kb fél centivel beljebb van az eddig lekopott résztől. Hézagológyűrűm nincs. Egyelőre.
Egyébként azt is megtaláltam, mitől nem volt hajlandó visszaváltani. A variohüvely volt a ludas. A hüvely belsejében volt egy sérülés. Alig bírtam lehúzni a főtengelyről. Annyira sérült volt, hogy egy nútot karcolt a főtengelybe, ahogy lehúztam. Ugyanakkor a variotárcsa is meg tudott szorulni rajta.
1800-as polírpapírral korrigáltam a hibát. Ez teljesen jó lettVan itt még tennivaló.
-
-
Pete55555
addikt
Debrecenből, teljesen kúlturált családi háztól. Ráadásul osztrák motor volt, megvannak az osztrák papírjai, forgalmija is. Nem tudom vajon ott, vagy már itthon művelték ezt szegénnyel
(#55231) kcsa Jó, igaz
Mind1, annyira nem vagyok elkeseredve, valahogy megoldom, ha más nem melóhelyen esztergáltatok hozzá cuccot. Csak tudjam leszedni.(#55229) Den. Igen, azt egyből kiszúrtam, aztán láttam a hegesztést

-
üszök
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Az anya le lazításához légkulcs,vagy variátor lefogó kell. Vagy egy ilyen okos kis szerkezet. (Van ilyenem,de sosem próbáltam le lehet e venni vele az anyát)
Örülj neki,hogy az anya nincs rácsípve.
Akkor még flex is kéne.Faluról vetted a motort?
-
üszök
őstag
válasz
Pete55555
üzenetére
Szerintem elszállt a ricni a főtengely végén,és ez a vékony tárcsa még tud kapaszkodni a megmaradt kevés ricnibe tőben. Azért is van ráhegesztve a berúgó racsni,annak már nem jut ricni. Ez igazi házi gány.
(De ez csak tipp nem értek hozzá
) Vedd le a variátort és kiderül. Ha igazam van,akkor sajna főtengely cseréd lesz ha normálisan meg akarod csinálni. -
Pete55555
addikt
Na ezaz, hogy szerintem sem így kéne
Gyanítom ezért van az, hogy indulás után nem pörög fel a motor, és egy ideig lassan gyorsul. Nem is jó a tárcsa "szöge" sé túl hamar lesz nagy átmérőn a szíj, így hamar nagy terhelés lesz a motoron, és ledadog, mejd miután gurulok, és gyorsulok kicsit, lesz ereje normálisan gyorsítani. -
dzso22
senior tag
válasz
mumtaz
üzenetére
Akaszd le a karbit,vedd ki a gyertyát, mosd át a hengert keverék benzinnel és ne sajnáld. Ha ezzel megvagy rugdald meg jó párszor a gépet hogy jól tisztuljon ki a rendszer a sok benzintől. Rakj bele egy jó gyertyát majd rugdald amíg be nem pöffen karbi nélkül.
Ha szerencséd van csak túl olajosan raktad össze.
Ha nincs változás engedd le a vizet tisztítsd ki a hengert majd próbáld elindítani de véletlenül se járasd így,csak annyira hogy elindul e vagy sem. -
mumtaz
senior tag
No hát ez nem volt sikeres. Ki tudtam cserélni a tömítéseket a hengerfejen. Ez eddig ok. Viszont a gép nem indul be. Beköpi a gyertsát, de nem tudtam meghatározni, hogy az most mi is volt. Olyan olajszaga volt, mint a fegyverolaj, amit használtam egy-két helyen a szereléskor, viszont túl híg. Azt hiszem, hogy víz jut az égéstérbe.
Összesen csak két füstös pöffenés volt a kipufogóba a 2 óra alatt. Semmi más. Szomorú vagyok. :-(
Den: Sajnos pont ez a baj, hogy ott kell spórolnom, ahol tudok (kedves exnejemnek hála). Pont ezért akartam legalább annyira megcsinálni, hogy menjen, hogy leállhassak az autóval és spóroljak. Aztán, ha ez már meg lett volna, akkor nekem már tök mindegy, ha mondjuk minden 2. hétvégén szét kell szednem, míg végre minden kicserélődik. Csak addig is jó lenne, ha tudnék járni vele, ha nem is 100%-os.
A hosszanti karcok egy alkalomnak tudhatók be, amikor egyszer mentem be vele a céghez és az olajcső kicsúszott a szivattyúból. Akkor megszorult. Mondjuk ez is mekkora marhaság, hogy a szivíttyúba csak simán bele van dugva az a rézcsonk. Lazán kijön.
-
Den
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nagyobb fúvóka valszeg nem kell, max a levegőcsavarral lehet picivel több benzint adni neki. De még ez sem biztos, lehet, hogy ez így jó, az a helyzet, hogy mi többnyire kínai gépeket javítunk, azoknál nem szokott ilyen fémtiszta lenni a hengerfej és a dugattyú, de ez nem feltétlenül mérvadó, mert azok általában 30-40 éves kétszelepes blokkok koppintásai, ahol nem olyan optimális az égéster formája, mint az újabb motoroknál, a karbik sem olyan jó minőségűek, nem lehet minden üzemállapotra ideállisan belőni őket, meg a gyárban nem is mindig foglalkoznak vele, ezért egy picit dúsabban mennek általában. A gyújtásrendszer is gyengébb minőségű, szóval, lehet hogy ennél a blokknál így kell kinéznie a dolgoknak. Pláne ha sokat megy nyélgázon.
Mi nem szoktunk az ilyen lemezes hengerfej tömítésekre semmit rakni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem tudom, a gyárilag előírt méretű (de vadiúj, eredeti Keihin) fúvókák vannak benne, és az úszószint is stimmel a karbikban. Súbertűk középállásban. Mondjuk konstans nyélgáz...

Tegyek bele egy mérettel nagyobb főfúvókákat? Van egy egész készletem, 2 százados lépcsőkkel.
A hengerfejtömítés viszont garantáltan kifújt (lásd a képen) és a szelepszár-szimeringek is gatyák, cserélve lesznek (szerencsére ezek vannak a tömítéskészletben).szerk: pont annál a kipufogószelepnél fújt ki, ahol a "rozsdás" szelep volt...
szerk2: tényleg a hengerfejtömítést felszereléskor meg kell kenni valamivel?
három vékony fémlemezből áll, közöttük (kívül-belül is) fekete műanyagréteggel. -
Den
veterán
-
mumtaz
senior tag
EZ vajon milyen cucc lehet?
-
Dexar007
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Attol függ hany %-os lejtö.
De egyenes uton 60-ig meg se all.Erosen fontolgatom,hogy eladom.Amiota elutottek azota fel se ültem ra. (Azaz mar lassan 1 honapja)
Felek tole.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dexar007
veterán
Lehet meghirdetem a Kymcot. Nem kell esetleg valakinek? Meg meleg.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
mumtaz
üzenetére
Múlt nyár vége óta sejtem, hogy nem úszom meg a generálozást, most szántam rá magam. A múlt hétvégén még motoroztam vele, tehát nem "robbant le", csak szép lassan elfogyott belőle a kraft. Remélem, hogyha rendbe teszem, akkor megint pár tízezer km-t gurulni fog nagyobb bajok nélkül.
-
Bogyó bá'
nagyúr
A sz*póroller jelenlegi állása képekkel illusztrálva a Motorosban!
-
mumtaz
senior tag
Jut eszembe. 4 szimering van. Abból ugye kettő megy a főtengelyre. A másik kettő menne az áttételházra a kuplung és a kihajtás tengelyére ugye?
Egyébként hihetetlen, mennyire demoralizáló tud lenni, amikor ott a cucc, már eltervezem, hogy készen leszek vele, aztán elszakad egy tömítés és az ember legszívesebben felgyújtaná az egészet.
-
mumtaz
senior tag
válasz
dzso22
üzenetére
kijött mindkét mocsok.
Viszont aminek nem örülök az az egyik, hogy elszakadt a hengerfej belső tömítése. A másik, hogy nem találom sehol azt a vízcsövet, ami az Airsal hengerhez volt. Pedig az kell, mert az Airsal hengeren elöl van a csonk, míg a gyárinál hátul és addig a gyári cső nem ér el.
Egyébként a gyári henger kuka. Le akartam fotózni, milyen a dugattyú, mert szép nagy hosszanti szántások vannak benne, de egy kutyának megtetszett és elvitte a ronggyal együtt, amibe beletekertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mind1, annyira nem vagyok elkeseredve, valahogy megoldom, ha más nem melóhelyen esztergáltatok hozzá cuccot. Csak tudjam leszedni.

nyogo83
sityupityu