Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikvuk
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
mennyit véd egy Repsol-os felső?
-
g@bo
nagyúr
válasz
Gergello
üzenetére
alapvetően élni is veszélyes. gyalogost bringást is gázolnak.
busszal is megyek melóba, a megállónál úgy előznek a tahók, hogy már a szemközti sávban kell megálljanak, hogy visszahúzzon a sávjába.
minap, a busz átenged a gyalogosátkelőn, egy görény már előzte is... kidugtam az orrom érezve ,hogy nem egyszerű átkellni, akkor blokkolt.... 2 autó balról / szemközti sáv is/ 1 jobbról. barbár mocsok nép. legalábbis pesten. -
Gergello
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Túl veszélyes utcán motorozni.

-
runner 125
nagyúr
Hi!
Nem hiszem el komolyan, egy hónapban egyszer megyünk el haverokkal sörözni, akkor is mire érek haza?! H, meghalt egy közeli ismerős srác motorral. A vonat alá csúszott. Nem hiszem el komolyan.
Szinte minden egyes alkalommal Repsol-os felső volt a srácon, rajongott a motorékért, minden egyes buliban beszéltem vele, alig volt 20 éves, h a faxba lehet ilyen igazságtalan az élet?! A qrvaéletbe.
-
DigitXT
félisten
válasz
mokus1
üzenetére
Azért bátor ember vagy, de nem feltétlen kell ezt másnak is javasolni:
"egy rendőr mellett is elhúztam ugy 100 körül". Láttam én már "sünt",
ami ilyen manőver után kapcsolta is be a villogót, az embert meg le.
Mármint a nyilvánvaló közlekedési szabályszegésről beszélek, éppen
nem gyorshajtónál láttam, de más esetben* már nem egyszer... Pl. a
bátor emberünk épp a "sün" előtt kanyarodott be balra, parkolóhelyre.
Csak épp a záróvonalon keresztül. Villogó fel, sün melléáll, és büntet.*: mondjuk autóst a buszsávban rendszeresen elkapnak, akár menet
közben is, nem csak akkor, amikor direkt kiállnak ezt ellenőrizni...
(Vagy motoros kollega mesélte, hogy "rászóltak" a motoros rendőrök,
hogy oké, hogy a sínen megy, de mintha nem lenne olyan sárga...
) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Hát ja, de kicsit durva azért a pali ki sem próbálta mondta kell neki, itt az előleg holnap jön érte...Igaz tele van, és a motor is olyan mintha most jött volna ki a szalonból, de én ha veszek valamit csak kipróbálom...

-
mokus1
addikt
Nem fognak jönni a sünök 70el egyáltalán nem. Ha beállsz 140el az 1-es villamos vonalára akkor jönni fognak de ha haladsz rendesen nem fognak foglalkozni Veled. Ma lemotoroztam csepelre Hungária- Soroksári út. Olyan volt a forgalom hogy pont élveztem voltak az utakon szóval nem csak húzhattam hanem kicsi kerülgetés, gyorsítás lassítás nagyon élveztem egy rendőr mellett is elhúztam ugy 100 körül bár nem néztem hol is tartok csak úgy érzésre.
-
g@bo
nagyúr
válasz
jaktib
üzenetére
teljesen jó az 50 ccm, csak városi közlekedésben problemás. hiába az 50-es tábla, agybafőbe előznek, a lámpa előtt 10 méterrel kikerül és elémvág. nemtudom, de az a gyanúm hogy ez -csak- a magyar tuskókra jellemző. kéne egy kis plusz kraft, hogy ne az árokparton, az összes úthibát átugratva kelljen közlekedni. amugy nekem az 50-60 km/h bőven jó lenne, csak a közlekedési morál miatt nem elég.
aztán lehet ha megy az ember 70+, akkor hol a yard, hol egy újabb tuskó kerülne elő.róland, nekem is erősödik a zip, alig várom, hogy kivegyék a fojtást, mert egy 60+ már igen jót tenne.
-
róland
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
S nagyon jó az Agilityvel közlekedni.
(Még bent a vario-fojtás, de érezhetően kezd erősödni, gyorsulni a motor.)
Az egy apró gond, hogy nem nagyon lehet már kapni. (Én augusztus elején vettem, s az importőrt kellett megkérdeznem, hogy hol van egyáltalán az országban.)
-
jaktib
tag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Elég aktívan kerekezem, valószínű bírnám. Ezen a távon is gyakran kerékpárral járok, tudom milyen veszélyes Pesten közlekedni...
De mostanában felmerült a fejemben a robogó lehetősége. De nem egyszerű venni. Sok mindenre kell figyelni. Nekem mint laikusnak nem egyszerű.. -
g@bo
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
hát, én 1 hónap alatt belevágtam 500 km-et a verdába, és csak melóba járok.. ezért filózom egy erősebb 2T / aprilia sportcity 50 / modellben, vagy baromság 4t után? nyerek 10km / h és ennyi?
vagy, 125-ös verda, 50 esként.. de már nincs kedv használt cuccot venni. hondánál láttam, csak ugye 5-6 kiló...[link] pl, 50 es papirral...
-
-
jaktib
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Sajnos csak B-s jogsim van

Gondoltam ha megtetszik a robogózás befizetek egy A kategóriásra.
Nekem azt mondták, hogy ezt a távot bírnia kell egy robogónak. A futárok is mennek ennyit, és némelyiknek nagyon leharcolta robogójuk, de csak mennek. Legalábbis én az autóból ezt látom. -
runner 125
nagyúr
-
jaktib
tag
Köszönöm a válaszokat.
Inkább nézek másik motort, mert ez a sok tuningal csak a baj lesz később, mivel nem gyári, hanem kitudja milyen. És most meg ismerősöm is azt mondta, hogy pár ezer km-ént ki kell cserélni az alkatrészeket, mert a nagyobb igénybevételtől, hamarabb elhasználódnak. Az meg megint csak pénz, én meg éppen a magas benzinárak miatt takarékossági célból keresnék motort. Valamilyen iránymutatás is jó lenne ha tud valaki segíteni. Munkába járásra kellene igazándiból napi 30 km. A megbízhatóság nagyon fontos lenne.kb 200 e ft-ért vannak jók? -
-
válasz
runner 125
üzenetére
...De...

-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem nyolcad literes?!

jaktib
Ez badarság, gyári tuning nincs, nem is volt és nem is lesz robogón.
Utólag lettek belepakolva. -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Na ma le előlegezték, holnap viszik is...

-
-
jaktib
tag
Itt a hirdetése a motornak:http://www.kepesmotor.hu/aprilia-robogo/p718325
Gyári limitált GT 50-es kiadás, versenyszéria, teljes malossi kivitel, kuplung, végáttétel, henger, dugó, variátorszíj és a LEOVINCE TT kézzel gyártott visszfordított kipufogó mind a GT változat sajátossága. Vadonatúj, garanciális henger és dugó, 80-as végsebesség, működő műszerek, kitűnő aszfalt alá dönthető gumik, ledes világítás, ledes indexek, ( az egyik indexbúra elveszett valahol ), gombról indul, akku kb fél éves lehet, nagyon jó állapotban van, ez már a legújabb kasznis - alufelnis és műszerfalas. Kisebb robogót beszámolok, picike alku kp-nál belefér. Mutass olcsóbban ilyen GT változatot, odaadom annyiért.
Így ezekről mi a vélemény, mert én nem értek hozzá.
Tény, hogy a motor nagyon szép, és jól is ment.
Nem szeretnék nagyon melléfogni.
Köszönöm a válaszokat -
DigitXT
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nem mindegy, milyen gépet NEM használ a fater?

-
-
jaktib
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni. Robogót szeretnék venni és ma megnéztem egy Aprilia Scarabeo 50-es robogót. Nekem nagyon tetszett, nagyon szép állapotú volt, és nagyon ment is. Azt mondták, hogy ezen gyári tuning van, mert ez 50GT változat. Én a neten nem találtam ilyen változatot. Valaki hallott már ilyenről. És ha nem gyári az ami rajta van ha jól megy attól nem lehet baja? Hamarabb elromlik pl a nagyobb igénybevételtől -
válasz
mokus1
üzenetére
Neki egy 125 4T bőven elég lenne, de úgy is 250-est vagy 400-ast rakok majd alá hogy ha esetleg egy kis túrát akar megejteni akkor ne nyöszörögjön a kis negyedliteres.
#16066 B-L-A-C-K: Tetszik, de ahogy írtam, nálunk is csak állna, főleg egy 650-es, az túl nagy, sokat kajál, fenntartása sokba lenne, faternak meg napi 15km-t járkálni kicsit abszurd, amit amúgy sem tesz meg, mert féltené. Amúgy fater haverjának egy 2007-es 650-es Burgonyája van, ő külföldre is túrázgat vele.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Akkor meg kell vennetek a miénket...
Pont eladó, mivel alig használjuk így feleslegessé vált. Mondjuk nem mindenáron eladó, ha a hirdetett árból pofátlanul alkudnak megmarad. Szerintem még be sincs járatva normálisan 15 ezer van benne (100%-osan garantált ez a km). 2002.09. havi ebből 7 évet állt! Ebben az évben ha 5x elő lett véve sokat mondtam. Kicsit jobban is megy mint egy runner...
Jogsim nincs rá de motorozgattam vele én is tavaly. 175 Km/h-nál nem mertem tovább húzni neki...Mondjuk gondolom nem vennétek meg, de azért megmutatom: [link]
-
mokus1
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Vegyen egy GP800-ast azzal el lehet lightosan közlekedni
Szebb mint a Burgman szerintem 
-
DigitXT
félisten
Motorosként az a legbiztonságosabb, ha mindig "egy picit gyorsabb" vagy a
forgalomnál, úgy nem ők előznek téged, hanem te őket, mindig képben vagy.
Ne óra 50-re állj be (főleg ne, ha 70-es szakasz), hanem vedd fel a ritmust.
(Ha a gép nem bírja, akkor lehet, hogy érdemesebb másfelé venni az irányt.) -
fradi81
veterán
Hello
Mitől lehet az hogy mostanába van hogy 30-40 környékén hiába húzom nem megy sehova, ha még jobban húzom meg mintha le akarna állni, egyébként nemrég volt szervízben egy darabig hibátlan volt de most ezt csinálja. Gondolom a mosás nem ártott meg neki.
-
-
kkrisi
senior tag
csak hogy azért mindenki tudja hogy mikor öreg vasról beszélek,hogy mindenki tudja egy ilyen áll a tulajdonomban

Ez egy Suzuki CP 50 és neki van a gondja, hogy nem akar indulni...de még ha nincs is kompresszió, akkor néztem 3-4e ft bele egy dugó+gyűrű, tehát az sem olyan vészes! Bár tényleg nem tudtam rájönni, hogy iért nem indul, pedig szerintem jó kis bringohintó..:/
-
g@bo
nagyúr
megyek főúton /üllői/, 50-el ahol ennyi elvben a max, de mindenki 70-el előz. kár hogy nem vettem bivalyabb gépet, ennyi tuskót az utakon....

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Akkor ez kell Faterodnak: [link]

-
-
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Látod látod milyen jó lett vna a kis BWS-em

-
válasz
runner 125
üzenetére
Gondom városba, kátyúkkal teli úton ez biztos jobban feltűnik, de én főutcán lakom, szerencsére elég jó utak vannak erre és engem még nem zavart. Bár erről lehet fater tudna mesélni, ő ment vele földúton is.
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Van itthon egy Keeway F-act-om. Néha megyek vele. Ennek borzasztó puha a futoműje
Szóval macskakövön sokkal komfortosabb átmenni vele mint a runnerrel mondjuk azzal kerülöm is az ilyen helyeket amenyire csak lehet.
Szóval ide pestre az ilyen utakhoz is meglepően jó meg azért ezt nem sajnálod úgy. -
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Kb értelmetlen a váltás futóművet, felépítést tekintve, mivel gyakorlatilag ugyanaz a zsíros villa van azokban is - ami épp úgy nem nyel el semmit.
-
válasz
mokus1
üzenetére
Pontosan, egy Typhoon X vagy Stalker lenne, persze újonnan. Ez az NRG lényergében ugyan az mint az új Runner. Igen, a futóműve is ugyan az, gondolom macskakövön nagyon rossz lehet, én ha megyek vele akkor csak tükörsima asztalon használom, oda nagyon jó, feszes, kanyarokba úgy be lehet tolni íven hogy én is meglepődöm.
-
mokus1
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ilyen typhoon stílusú robogóra gondoltok? Vagy olyat ami nem egy ilyen gép amit sajnál

Amúgy látom a runner-rel angyon hasonlóak. Ez is olyan beton futoművel van ? -
válasz
mokus1
üzenetére
Azaz, de faternál van, ő használja, vagyis inkább nem, mert jó a buszközlekedése a munkába és "azon a rossz úton" nem karja használni, így ha lecserélné, mindenképpen egy olcsóbb tereprobogó jellegű lenne helyette. Nem árulom, csak fent van, ha megfizetik, vihetik. Igen, a PureJet erősebb 1-1,5 lóerővel.
-
mokus1
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
[link] Árulod? Ez a Tied ha minden igaz.
Teljesítménybeli különbség van a Purejet és a DD között? -
Érdeklődtek, meg el is vitték volna, de a vevő alkudni akart (ui.: Morini SR DiTech-e volt, ahelyett vette volna), így fater nem akar megválni tőle. Esetleg 240-250k körül eladná, de az alatt nem hiszem, mert ugye annyiért tényleg csak "szarabbat vesz", míg ez A-tól Z-ig át van nézve és még a szerviz is vállalt rá garanciát.
#16041 mokus1: Igazán kihozatva sohasem volt, tehát nyélgázon egy 500-700m-nél többet még nem mentem vele. Egy 49ccm-es 6,5 lóerős NRG Power PureJet, 2006.07. havi, és pontosan 15193km-rel. A kipufogóban a fojtás benne van, tavasszal új szíj és görgők kellenek bele, mert hidegen van hangja. Így most tegnap mentem egy 84km/h-s sebességet.
-
mokus1
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szép ez a motor. 50es? Hogy megy egy ilyen gép ?

-
PLaci58
addikt
Hali.
meg tudja nekem valaki mondani, hogy a Rapidomnak a hátsókerék agyából milyen cső jön ki és miért van bevezetve a légszűrőházba a légszűrő elé? Van ebben ott valami olaj és azt kellene cserélgetni időnként?
Ennek a videónak a végén látni a csövet : [link]Tegnap kicsit megpucolgattam, mert olajfolyást vettem észre. Kiderült, hogy csak az olajtartály szintérzékelő kivezetésénél jön ki egy kicsi. Ha már szétkaptam akkor leszedtem a porlasztót és kipucoltam. Nem volt benne kosz. Légszűrő jó poros volt, azt kimostam. persze, hogy fordítva raktam vissza a porlasztó tömítést. Szedhettem le még 1x.
-
akos3
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
najo ezt már láttam
De ezek szerint még megvan. ez is vmi 
(#16028) Sandrew
Ez tényelg érdekes
Kiváncsi vok ez most állandó lesz e vagy csak egysezri alkalom... -
mokus1
addikt
Kis off de ahogy 2:20nál megáll amocival és utánna az autó ,,kikerüli valami hatalmas :
Lehet jokat vidulni rajta 
-
g@bo
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
nagy a v@lagam?
na majd a fojtás kiiktatása után... -
Tigi
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Múltkor néztem akkor nem volt benne víz, de most nem néztem.
-
Brogyi
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szinte kizárólag csak melóba járok 16km-re. Ez nálam 5év 30 000km.Mi van ha hétvégén még elugrok a szülőkhöz? Aha átlagos.
Párduc kollégán nem csodálkozom. A minap észrevettem, hogy kedves rendőr elvtárs rendszám nélkül vezet egy 200-as Kymco-t. A marha még a 200-ast se vette le.Ugyan ki olyan bátor, hogy megbüntesse? Másnap egy Runner 2T maxi-t láttam.Szintén rendőr volt.
Most jön, hogy rosszindulatú vagyok.Nem-nem.Láttam, leáll a rendőrség kapujától 1,5m-re,(ugye a mezei parasztot elzavarják, hogy ott tilos parkolni) kezet fog az üti-vel.(bocsi ti nem voltatok katonák
.Ezek nem lefoglalt motorok hanem a törvény őrei használják.Ezért van ez a sok rendszám nélküli. Kíváncsi vagyok mikor fog rám püzni egy rendőr.Most ezután mondjátok, hogy menjenek becsületesen jogsit csinálni.Budapest 2011. -
g@bo
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
100 kg.... mondjuk 2l fogyit mondogatnak 3l a 2T-re jellemző... pont a fogyasztás miatt lett 4 ütemű.
-
kkrisi
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
hát a kopmresszió már régebben is szarozott.:/ de állásában létezik, hogy meghalt volna?
:/de ezzel azért még tud kezdeni vmit a egy szerelő nem? tehát arra gondolok, hogym ivel nem egy mai vas, hogy ha teljesen tropa, akkor tud hozzá szerezni remélem
vagy full kuka?
-
Sandrew
őstag
Érdekes dolog történt ma velem.
Jöttem haza a váci úton szépen 70-el kijött elém egy nénike mondom megelőzöm aztán visszamegyek. Tőgáz megtorpant a motor majd felpörött és akkorát ugrott, hogy majdnem elnyaltam. Ez után vettem észre azt, hogy az eddigi max 80körüli végsebesség felment 100-105ig egyenesben bár itt már kitépte a szél a szememet...
és nem csak óra szerint hanem érzésre is. Valami meghülyülhetett a variátorban? -
runner 125
nagyúr
válasz
kkrisi
üzenetére
Mosd ki benzinben.
Kompresszió mekkora van benne? Attól is indulhat nehezen, ha szarrá van már kopva.
...de, látatlanban több tippem nekem nincs. Told el akkor valami motorszerelőhöz.
g@bo
1500km után már be fog állni, de szerintem a 3l korrekt, pláne, ha _csak városi_ használat során jött ki.
Noh és ugye függ attól is, h mekkora termet vagy.
-
g@bo
nagyúr
zip 50 4t.... hát, közeledve az 500 km-hez, a mostani fogyasztásom 150 km-re -> oszt szoroz 3,13 liter lett....
ez kb ennyi a bejáratásnál / fojtás még 1000 ig játszik / vagy sok? mondjuk 0 kilóméterhez képest jobban megy a cucc, és megyek is vele ahogy kell / csutkagáz nincs / de mintha a kezdeti tankolás óta nőtt volna az étvágya.

-
kkrisi
senior tag
valaki?Amúgy még a légszűrőt vettem ki, és azt láttam rajta, hogy egy részén olajos és nem tudom hova tenni, hogy mitől. És mivel tudnám elmosni? Mert víz az gondolom nem játszik meg am se hozná le az olajat, ebből a szempontból a benyára gondoltam és utána kiszárítanám csak lehet nem nyerő motor szempontjából.
-
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Az utóbbi 2 hónapban 2x hagyott cserben a moci (Kymco Agility 50 4T), a melóhelyről nem tudtam haza jönni vele mert nem indult be.
Mind a két esetben eső után történt a dolog.
2006-tól 2010-ig semmi gond nem volt vele soha, de most 2x megázott és nem is indult be.
Kiszárítás és akksi töltés után beindul.Valami vizet kaphat aminek nem lenne szabad

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Azért ki lehet fogni pár jó darabot amibe valós kilométer van. (persze az tény nem tudod megállapítani a budos életben sem tényleg annyi van benne) Pl. nekünk a Suzuki Burgman 650-esbe valós 15 ezer kilométer van, és 2002-es!
-
runner 125
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére

-
válasz
runner 125
üzenetére
A kis 50-es NRG-nk 2006-os és 15 ezer km-nél jár. Nem ment se túl sokat, se túl keveset, ez egy átlagos futásteljesítmény.
-
runner 125
nagyúr
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Persze én se venném meg csak kipróbálnám, 30 ezer kilométer sok egy kicsit nekem...
-
B-L-A-C-K
titán
Ez kíváncsi lennék hogy mehet 250-es blokkal...

-
kkrisi
senior tag
sziasztok!
Egy kicsit átnéztem a motort, autószerelő lévén nem az én szakterületem, de nagyjából ua. Tehát az a felállás, hogy nem volt szikra, vettem bele gyertyát, van szikra. Mentem tovább gondoltam karbi lehet eldugulva 1 év állás után. Kivettem, de olyan mint a baba segge. Benya, olaj van benne elég, csövek rendben vannak, egyszerűen nem tudok rájönni mitől nem indulhat be.
Esetleg valami ötlet hogy mit nézzek még át? -
-
akos3
addikt
Hosszú idő után újra PH!-ra visszatértem. Nah nyáron történt vkinél motor csere?
Tothgera30 Vmit sikerült becserkészni?
runner 125 Neked nagyobb gép amiket néztél?
Én elvok a kis ciberével, nyáron sokat mentünk, Balaton, Visegrád stb. mind 2 személlyel és meg vok vele elégedve. igazából utazóban nem nagyon érzi meg a plusz súlyt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Ahogy nézem fel van újítva az egész, mert 2002-es modelleken, más az óra is, hátul nincs szárny, lámba is más benne, szóval azt is átfújhatták ami szerintem nem gáz, és elég igényes munkát végeztek vele a képről ítélve...Mondjuk írják is: "friss fényezés"
-
Sandrew
őstag
100-as Aeroxok mennyivel tudnak menni?
-
Sandrew
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Légszűrő... Jó hogy mondod. 12éve nem volt megnézve

1L olaj 1100Km-t bírt. Most kezd el pislákolni sárga lámpa. De majd csak hétvégén veszek. Ez mennyire számít jónak? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
runner 125
üzenetére
Ez elég jól néz ki nem?
-
runner 125
nagyúr
Az ilyen használat semminek nem tesz jót, ugyanúgy az autó sem szereti, ha egyfolytában padlózod.
De, alapvetően amire figyelni kell a tartósság érdekében:
-Hidegen egyiket sem szabad tépni.
-Levegőszűrő tiszta legyen mindig.
-2t-t korrekt olajjal kel használni.
-4t-nél 6000-enként legyen cserélve az olaj és a szűrő. -
g@bo
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
jah, hogy nem folyamatosan tekeri, adja a szaftot.... mondjuk én is jobban megtekerem, mint ahogy gyorsul, kulönben nem menne.... de nem nyelezek, mondjuk lehetne finoman, folyamatosan tekerni, de akkor az összes autó belök az árokba.
2 v 4 üteműre igaz, hogy igy vágják haza a mocit?
-
g@bo
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
" a gázt kapcsolóként használva ezt is ki lehet nyírni "
ezt hogy érted?
én most a zip 4t-t azért engedem 50-el menni, mondjuk az már majd ütközésig tekert gáz, fojtás erősen van még benne.....
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EA Sports WRC '23
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

. Majd nyugdíjasan vesz egy 650-est, oszt' jól van
Kiváncsi vok ez most állandó lesz e vagy csak egysezri alkalom...
Igaz vízi...
Anno szoktam inni is, de
?

nyogo83
sityupityu