-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
válasz runner 125 #30098 üzenetére
Honnan tudod, hogy annyiért tankoltam!? Majdnem Újpesten tankoltam 415-ért, de inkább hazáig mentem és ott 405-ért toltam tele.
Nagyon nem akarok BKV-zni, ezért addig motorozom amíg nem lesz hó/fagy. És a munkám megköveteli, hogy el-el szaladjak a munkahelyemről, mert hol át kell vigyek valamit egyik hotelből a másikba, hol expressz mosatást cipelek. (Egy paplanhuzat, egy párnahuzat.)
Amúgy lemértem, 2.78L/100KM-t eszik a moci, úgy hogy hegyen lakom, nagyon tetszetős
-
AndrewTdi
addikt
válasz runner 125 #30098 üzenetére
Tud élni!
-
válasz canniball #30064 üzenetére
Nem érzem magam jól a fegyelmi miatt, holnap robban a bomba. Valamit rábíz az ember, elkószál, ráadásul meglátják nagyobb főnökök ennyi volt. Sztem agyonüt mert én írtam alá! Így is ígérte h jobb ha néha hátranézek. Ez az ország komolyan mondom hihetetlen. Vagy felveszed a stílust vagy felemészt a környezet.
Ma **** hideg volt. Nem is tankoltam, pár napot jósolok és vége a motornak.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
akos3
addikt
válasz AndrewTdi #30092 üzenetére
oda még beférek eset az nem szabálytalan, max veszélyes. Viszont záróvonalat nem nagyon lépek át. Ill. két esetben: amikor busz sávba megyek át. de ügye ott meg szabad és amikor 1 sávos úton előrecsurgok a lámpánál., de ez is egy kcisit mástészta..Sebességre én se szoktam figyelni, pedig néha azt veszem észre h 80al mek pest belvárosában..
-
AndrewTdi
addikt
válasz Criton #30089 üzenetére
Őszinte leszek. Ha én is felülök a motorra, nem mondanám, hogy teljesen szabályosan közlekedek. Inkább a gyors A-ból B-be való eljutás a célom.
Jó, nyilván nem megyek át a piroson, nem megyek át zebrán a gyalogosok között, de pl a sebességre egyáltalán nem figyelek. indexet sem mindig használok pl előzéshez, nomeg a záróvonal sem akadály. Persze azért a veszélyeztetés határain kívül.
Nem büszkélkedni akartam ezzel, inkább csak utalni arra, hogy motorral szerintem akaratlanul is máshogy közlekedik az ember mint kocsival."oda még simán beférek"
"mindegy a záróvonal mert pillanatok alatt megelőzöm"
és társai. Szerintem azért innen a fórumról is közlekednek így sokan.[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
válasz Criton #30089 üzenetére
Jobbra kanyarodot balrol lehet elozni, szoval ugyis nekem van igazam, az hogy utana en is jobbra fordultam volna az mas teszta Majd ha egyszer rendorsegi vagy biztositasi ugy lesz belole akkor jobban foglalkozom a dologgal, addig is legyen tanulsag nektek is, hogy az ilyenekkel ti is vigyazzatok.
-
Criton
veterán
válasz ZozzHUN #30086 üzenetére
hát nem tudom, én mióta rossz idő van, meg a motor izmosításon...találkozom nem egy-két szabálytalan motorossal... kb annyira lehet őket látni mint a biciklist, főleg mivel korán sötétedik, meg eső is van... most így nem tudom megírni, de valahogy nekem is az jön le, hogy mind a ketten valamennyire hunyok voltatok, persze ahhoz tényleg ott kellett volna lenni...
-
akos3
addikt
-
ZozzHUN
addikt
válasz xxxthrief #30084 üzenetére
Elég gyorsan kapcsoltam, kb 3 km/h-val mentünk egymásnak, semmi repedés, törés, karcolás meg amúgy is van a motoron elég, +1-2 nem oszt nem szoroz(28 éves)
A balról előzésem szabályos volt, az már kevésbé, hogy ő meggondolta magát és körbe se nézett mielőtt elindult volna, mert ha egy kocsi megy elé, mivel ő jobbra indexel és annak megy neki, akkor ezt nem ússza meg ilyen lazán.
-
ZozzHUN
addikt
Blahánál belém jöttek oldalról autóval. Jobbra kanyarodott a sor, gondoltam balról megelőzöm a sort és bekanyarodom, indexeltem, erre egy autós kivágott. Karcolás a kocsin, motoron is. Autós magyarázkodni kezdett, hogy ő végig egyenesen akart menni. Aztán mondta, hogy akkor menjünk utunkra, felejtsük el. Nem borított fel, szóval végül is nincs baj.
-
Meg kell mondjam ma tudatosan baromkodtam a cégnél. Reggel ott indult, hogy aszfalt, víz, falevél, vastagon sok sok méteren át. Mondom csúsztassuk meg, hát csak lestem, félelmetes. Du meg oda vissza. Azt vettem észre aki nem tudja megfogni a seggét olyat esik mint állat. Nagyon tetszett. Óvatosan járok nagyon könnyű felborulni.
-
Sayan_
csendes tag
válasz xxxthrief #30076 üzenetére
Rendben, 1 gyertya csere még belefér, aztán ha nem segít akkor szerelő lesz sajnos...
[MAGOR-MOTOR] Róluk valakinek tapasztalat? Nekem ők lennének közel, más szerelőt nem tudok, bár őket is neten találtam![ Szerkesztve ]
-
xxxthrief
aktív tag
válasz Sayan_ #30074 üzenetére
gyertyát cseréld ki vagy a gyujtással van a gond.
mikor szívja a benzint, sűrít akkor kellene gyujtani. de nem gyujt ezért a benzin a kipufogóba jut.
és mikor gyujt akkor a kipufogóban berobban a benzin és ezért durrog.Nekem is kellne segítség
Van 1 yamaha champ cx-em.
beszámításból került hozzám.
az a gond h nem megy 40-el többet.
ez lehet a variátor hibája? hogy nem zár össze? vagy valami más?Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
Sayan_
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Runner VXR 200 2005-ös immo-s teljesen gyári. Hiába önindítózok, az pörög, de nem akar beindulni. Viszont többszöri önindítózás után a kipufogó "berobban" , tehát gondolom nem a karbiban van a hiba, mert kap benzint. Javítsatok ki ha tévedek! Illetve mi lehet a hiba, és mi a ******-t csináljak h beinduljon? Köszönöm!
-
SirKero
őstag
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
canniball
nagyúr
Na úgy látom ez egy meglehetősen sokféle véleményt kiváltó felvétel volt.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
runner 125
nagyúr
válasz AndrewTdi #30066 üzenetére
Meglestem végig.
Konklúzió: motoros krvára nem tudott motorozni, szerintem akkor lophatta, mert egy ilyen 600-assal gyerekjáték lerázni egy rendőrautót.
A rendőr viszont brutálisan jól vezet."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
AndrewTdi
addikt
válasz canniball #30062 üzenetére
Valóban elsőbbsége van a megkülönböztető (villogó, szirénázó) jelzést használó autónak, de akkor is kötelessége meggyőzödni a szabad továbbhaladásról egy útkereszteződésnél - ahol elvileg nem neki lenne elsőbbsége - mégha az megállással is jár. És ha a forgalomban résztvevők nem látják, nem hallják (stb), akkor elvileg be/át/keresztül sem hajthat azon.
(ezt hallottam. )Joggal mondható, hogy veszélyesen közlekedett.
-
akos3
addikt
-
Eskü ma megérte volna ázni! Komcsi! A ////// kivan a sok birka diákkal azon a gedva buszon. Nem nem vagyok nyűgös. A gedva telenort holnap leórdítom, 19 percet ugattatják a zenét. Egy kérdésem van évente, nem megy...... Akkor a munkatársam, 5X éves, de mint egy óvodás, ha kérem szarba sem vesz és mint egy ovis, ha erősebben dacol, na holnap mész túrod az olajat! Fog ez nekem itt óvodás módjára viselkedni. Tehát remélem eláll az eső. Ajánlom neki.
canniball! Igen jó! Pedig totál nyugis fejem volt, nem láthatták rajtam. Nem tudtam ordítsak vele, vagy maradjak kedves. Tudják a felsőbb főnökök. 5-en álltunk miatta közben meg meló volt ezerrel, nap vége előtt 1 órával. Ne adj isten nem jó a ----- akkor engem vesznek elő. Nagyívben nem érdekli a tanárurat. Mert az. Itt nem, fogja fel!
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
kicsit költőinek szántam. Bár a rendőröket nem nagyon tudta otthagyni.
-
SzlobiG
félisten
válasz runner 125 #30051 üzenetére
Na igen az autókat csak úgy előzgette amik 90-el biztosan mentek azt meg egy 125-el nem előzgeted lazán.
-
AndrewTdi
addikt
-
kpal
nagyúr
Igy kell tárolni télen [link]
-
SirKero
őstag
Kedden megyek be Pestre és Én sem szándékozom max. 3l-nél többet tankolni. Az elég lesz oda vissza + ha lesz jó idő tavaszig és előveszem. Ez nekem 100km-re elég minek álljon csak benne az anyag.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
akos3
addikt
válasz Kolondrum #30035 üzenetére
mondjuk nem értem miért totál hülyeség teli tankkal eltenni. Rosszat nem csinálsz vele semmiképp. és a benzint meg jövőre felhasználod
mondjuk én most legutóbb pont annyit tankoltam 95-ösből h 1000ft legyen, mert már nem megyek annyit, h egy teljes tank kiürüljön és télire meg 100ast akarok majd beletenni.
-
SzlobiG
félisten
Látom megvan a szezon végig tankolás téma.
Nekem is most jövőhéten kell tankolni, de nem fogom cifrázni 2k-ért tolok bele azt az valszeg elég is lesz már idén.
-
válasz runner 125 #30036 üzenetére
Hát úgy, hogy 1.5L az 620ft volt.
-
runner 125
nagyúr
válasz Kolondrum #30035 üzenetére
De bazz, ne idegelj már fel. 620FT-ért h lehet tankolni? 620FT-ot egy csöves 10 perc alatt összeszed. Miért nem lehet telenyomni egy 6 literes tankot...
molnarpeter
Mint már írták, műanyagtanknál tök mindegy.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
válasz Grillo #30027 üzenetére
Jaaa ez a gondotok. Rákérdeztem, tankba akármennyit kérhetek, ha kannával viszem minimum 2l-es kell.
runner 125! Az, hogy nem tudom mikor jön be a rendes hideg és nem áll szándékomba teli tankkal eltenni, totál hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz molnarpeter #30032 üzenetére
ajj. akkor elsétálsz egy 5L-es kannéval és otthon beletöltöd
-
Debilon
addikt
válasz molnarpeter #30029 üzenetére
műanyag tanknál nincs jelentősége meddig van a szezon végén (szerintem)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
molnarpeter
nagyúr
válasz runner 125 #30028 üzenetére
Szezon végén, hogy csurig legyen a tank pl?
mp
-
runner 125
nagyúr
válasz Grillo #30027 üzenetére
..én eddig 2 litert láttam mindenhol. Van ahol ki is van írva nagy betűkkel.
Mondjuk, ha kutas lennék, én is falra másznék attól, aki 1,2 litert tankol. Mi értelme annak?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Jaj de féltitek! Ha melóba megyek pofátlan módon 25 fokon radiátor mellett tárolom. Itthon sajna marad a fűtetlen nappal nyitott garázsajtós tárolás, télen meg megy a fenti garázsba, ott is 20 fokot tudjuk tartani, csak nem tudom majd beindítani és kivinni annyira macera lesz oda betenni.
Ma 620ft-ért tankoltam, elég pár napra. Őrület milyen árak vannak. Megelőgezve a dolgot olajat is vettem. Autotekában automata, hogy próbálnak lebeszélni arról az olajról amit én szeretek? Mert, hogy felesleges ennyire drága, mert, hogy nem forog az a motor 10K-t. meg hogy ez az amaz. Mondom uram, forog 10k-t hs sietve kell indulni, de üzemszerűen a 8250-et is szokta tartósan. Olyankor nyerek és inkább ad.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
SirKero
őstag
Amiről én beszélek az egy zárt szelvény kereten pala tető és pala oldalból álló építmény amiben ha kinn hideg van akkor benn is
Előny,hogy zárt és az időjárás viszontagságaitól megvédi ( nap - szél - eső ) + a macskák nem járkálják össze[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
SirKero
őstag
Zár és fedett egyben ( magyarul fűtés nélküli garázs ) . Nem gond ha lesz jó idő csak le kapom a ponyvát és már mehetünk is. Kedden még motorral akarok Pestre menni.
A fagy miatt cseréltem le a vizet mert ki tudja mikori volt benne ( lehet,hogy még az eredeti ) most új van benn -40 fokig jó.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
akos3
addikt
-
SirKero
őstag
Fagyállóval feltöltve letakarva várva a jó időt. A márciusi megvétele óta több mint három ezer kilométert tettem bele minden nagyobb gond nélkül. Azért tavaszra jó lenne egy nagyobb
Én 3 ropiért vettem a takarót műszálas de nekem megfelel. Zárt fedett helyen van csak por miatt teszem rá.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
akos3
addikt
válasz runner 125 #30011 üzenetére
Úgy tudom most Pesten vagy. Vagy ha majd legközelebb jösz fel akkor nézz be ide. Amúgy is jó bolt, meg a ponyvát is itt vettem, jó szívvel ajánlom, ennyit megér. Bár lehet h már felmentek az árak, nem tom, rá kell kérdezni
-
-
akos3
addikt
válasz busman #30009 üzenetére
nekem még a robcsimon vt pamut nélküli. jól el is cseszte a fényezést ott ahol legjobban rásimult. Nem is gondoltam vna h ennyit számít. Cbr-re 5000ért vettem egy pamutoltat elég erős anyagból. már 2 éve megvan, napi szinten le van takarva vele a motor a szabadban, elég jól bírja. Még egy évet adok neki tutita, ha nem jön egy orkán.
-
busman
veterán
válasz runner 125 #30008 üzenetére
Pamut nincs,de nekem megfelel,meg 3 év gari is van....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
-
busman
veterán
válasz runner 125 #30004 üzenetére
Akkor rosszul fogalmaztam....nagy alu zsákot, amit ráhúzhatok eső,napfény ellen...
-
busman
veterán
Most vettem a lidliben védőfóliát,nagyon frankó.Nem is volt drága 3.5k.