Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 01:07:51

LOGOUT.hu

Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#131999) Luck Dragon válasza Sakom (#131996) üzenetére

Kérdés jó, ellenben a válasz egy picit összetett lesz és megpróbálok rá válaszolni érdemben.

Ha jól emlékszem kollégának bevált Dell márkája és szívesen látott volna a kért specifikációkkal egy modellt belőle, plusz jól jött volna neki egy plusz funkció ami a Philips esetében nem volt meg azaz dönthetőség a magasság állítás mellett. Ez a funkció nem sok modell esetében áll fen , jelenesetben a megadott kereten belül.

Minden kérés más és más , nem összeegyeztethető másokéval , megpróbálom mindig legelőször a kereten belül a legközelebbi kért specifikáció rendelkező modellt megkeresni.
Piac napról napra változik, (zsugorodik, drágul). Így előfordulhat, hogy egy hét elcsúszással akár egyes modellek kiesnek vagy éppen bekerülnek a látótérbe.

-Ami fontos ilyenkor, bevált ,piacon megfelelő visszajelzésekkel alátámasztott modellek felkutatása.
-Hibás, vagy szériahibákkal küszködő modelleket kiszúrásét mindig megejtem ahogyan lehet.
-Második a megfelelő support ,támogatás. Hiába szeretnél egy kinézett modellt, ha egy erre szakosodott üzlet ami erősen ajánlott és azon keresztül történik a monitor megvásárlása, beüzemelése után (PL) hét hónapra a monitor elromlik.
Garancia levelet elvesőzed és tételezzük fel az üzletet is vissza hívod azzal, hogy ez a problémád.
Legnagyobb segítségnyújtásuk is csak annyi lesz, hogy tessék itt a márka telefonszáma és sok sikert.
Mi történik ezután? Tételezzük fel , hogy a support elérésekor angolul vagy az adott ország nyelvén PL:Cseh nyelven lebeszélitek, majd jöhet a hosszas ügyintézés.
Hónapok ölelátt az, hogy bekerülj a rendszerbe, futár érkezzen hozzád, szervíz hozzá nyúljon, javítás és mire vissza tér hozzád.

De elkanyarodtam a témától. Kolléga programozáshoz használná és a Dell esetében van egy plusz szem kímélő comfortview+ rendszere ami jobbá teszi a munkavégzést.
Philips esetében nincs ilyen, beépített szoftveres okosságokat is néha meg kell fizetni.

Az ,hogy milyen fényereje van 350 vagy 250 cd/m2 az általában a lista legvégén helyezkedik el, fő szempont mindig az amit ti meghatároztok. :)

("A jelenleg használt Dell monitoraimat (P2419H) nagyon szeretem (nem is azok leváltására lesz), emiatt talán a Dell-t picit jobban preferálom. Mi az amit ezekre tudnátok ajánlani?")

Kollégának a fentebb kért kérdésére szívem szerint BenQ programozásra kihegyezett modell palettáját ajánlanám, de nem tehetem, mert a keretén jóval feljebb helyezkednek el.

Megannyit írhatnék erről, de szerintem "felesleges" , lényeg az ,hogy a kéréséteknek megpróbálunk a legmegfelelőbbet ajánlani és mivel mi is csak emberek vagyunk , tévedhetünk is és kifelejtünk egy-két modellt a listából. :)
Áhh nem tudom mennyivel lettünk közelebb a kérdés megválaszolásában. :DDD

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen monitort vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.