Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz Nagya21 #47524 üzenetére
Nem tudom elképzelni hogy rosszak legyenek a kínai klímák amúgy. Egyrészt azért mert klímát már régóta gyártanak (invertereset is), kiforrt már annyira a technológia hogy a főbb típushibákat kinőtték talán. Az utcánkban számos midea és gree üzemel 24/7-ben szinte az összes, boltokat cégek irodáit hűtik, és 5-15 évek ketyegnek. Több olyan on-offosat is láttam, amit 2005 óta már nem is forgalmaznak, és ebben a pillanatban is dolgozik!
Mint az enyém, Regal, semmit nem találtam róla neten, multisplit, hol megy hol nem megy, (amit egyébként nem is értek, mert ha meg elindul akkor megy hetekig, most is megy csak 26fokra fel van véve hogy ne egyen sok áramot mert nagy zabagép ), de több mint 20 éves.
Azt se tudom kínai-e vagy sem Ellenben azzal a 100 klímával ami a környezetemben van, mind japán, szüleimnek van egyedül kínai (nord és fisher), nyáron volt a tetőtérben vagy 30 fok, klíma be 25-re, 20 perc és kellemes hideg volt, aztán semmi hangja kb a fishernek, a nordot meg nagyon csendes. Megjegyzem, engem egyáltalán nem zavarnak a ventilátor hangok. sőt a monotonitása miatt még jobban és mélyebben alszom. Én egy "Zajszint: 53,6 dB(A)" ventilátor mellett jobban alszom, mint anélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs