Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50541) haruspex válasza szemroni (#50540) üzenetére


haruspex
aktív tag

Igen, ezekre igen szerintem. Objektívben sokkal jobb a többinél. Az első rx100-at nem szokták még ajánlani, a Canonhoz pedig egy átlagos kit objektív jár. Nyilván a fele felbontás az akkor akkor is fele felbontás, nehezebb belőle vágni, és régebbi szenzor. A4.-ig amúgy bőven elég. Meg persze mivel nem cserélhető az objektív sokkal kevésbé rugalmas, illetve ha olyan kell amit nem tud, akkor az egész gép csere. Ezeket Neked kell végiggondolni. Garancia nélkül ne hozd el, illetve a Pana néha csak egy évet ad, kiállítási darabnál ezt is figyelembe kell venni.

(Szívem szerint, a ha még a nagyon akciós áron menne a gx80-at ajánlanám, de így már jóval többe kerül mint amiket néztél)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.