Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44841) tvamos válasza mikrofon (#44840) üzenetére


tvamos
nagyúr

Értem, amit mondasz, csak nem látok mögötte olyan mérőszámot, hogy az emberek el tudják képzelni, miről beszélek. Magamból kiindulva, ha neked azt mondom, hogy venni akarok egy 46° 40'-es objektívet, az it mond neked? Nem, hogy semmit sem, de még csak nem is jellemzője az objektínek. Miért? Mert egy másik kamerán, (ha fel lehetne tenni rá,) és manapság, a milc-ek világában ez azért nem kevésszer előfordul, más lesz az Angle of view. Mondjuk a Focal length=18.5 mm fizikai jellemzője az objektívnek, ha hozzá teszem, hogy cx-en, akkor némi guglizás árán kijön, hogy az olyasmi, mintha te föltennél egy 50mm-est az A7r2-re. De minek fáradj vele, ha mondhatom, hogy ekvivalens?
De mondj jobbat, ami tényleg jobb!

Ja, a háziasszonynak ez az egész nem mond semmit. Az mond neki valamit, hogy ha bemész a fotós boltba, akkor azt a piros kompakt gépet vedd, amire az van írva hogy...

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.