Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44693) monroe8609


monroe8609
aktív tag

Követem jó pár hónapja a topikot, az már biztos hogy milcet fogok venni de még nem dőlt el melyik pontosan..
Igazából az nem kérdés hogy fénykép szempontból kivaltja a mobilt, viszont a videó képességre is kíváncsi lennék..Visszaneztem pár videót amit mobillal csináltam pl most karácsonykor, beltérben lampafenynel, Uhd-ből konvertalva full hd -re és megkell mondjam nagyjából elégedett vagyok a minőséggel. (galaxy s7)
Ugyanilyen felhasználás mellett lenne szükségem egy jó minőségben felvevő milcre.. Lakásban, tornateremben lenne a videók 80%a felveve. Mivel viszonylag sokat fotozom is az se mindegy milyen de amint mondtam szerintem bármelyik apsc milc köröket ver az összes mobilra.
Eleinte Panasonic lx 100 volt a kiszemelt de mostmár abszolút a milceket nézem a sonykat főleg, 5000,5100,6000.Szinte biztos hogy később objektíveket is vásárolnék.
Szóval a kérdésem csak annyi hogy tudnak e vajon a fentebb felsoroltak sokkal jobb videót készíteni mint egy mai Samsung csucstelo?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.