Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36956) dioka7


dioka7
senior tag

Sziasztok,
Éjjel teszteltem az akku ki+idő elfelejtés dolgot, és örömmel láttam, hogy egy éjjelt biztosan kibír akku nélkül, úgy hogy megmarad az idő. Lehet, hogy régóta állt akku nélkül és kellett neki több idő, hogy az a pici elem, vagy mi a fene észhez térjen. Ezen kívül újra kérdeznék, és biztosan lesz még ilyen... :B szóval:
2 dolog:
A makrozással kapcsolatban:
Hogyan készülnek azok a fotók, amiknél pl egy rovar akkora méretű lesz lefotózva, mint egy ló feje 1:1-ben. Nagyon közel kell tartani a gépet, vagy maga az obi olyan, hogy kvázi messziről (0,5-1 méter) is marha nagyra nagyít. Aztán a következő, hogy mi a különbség a kifejezett makro objektív és a makrokonverter között. Persze árban látom, mert az elég szembetűnő :DDD , de minőségben mi a különbség vagy melyiken keresztül "mit látok"?
A másik, hogy amennyiben objektívet szeretnék majd venni, azt lehet magabiztosan venni használtat is, vagy az inkább a profik "hobbija", mert szakértelem nélkül csúnyán melléfoghatok? Illetve, ha új, akkor van olyan bevált webshop, vagy bolt ahol érdemes nézelődni az árak miatt? (Bolt tipp privátban is jöhet, ha reklámnak minősülne)
Köszönöm a válaszokat!

Szerk: egy harmadik kérdés: ti hogyan tároljátok a gépeteket? Rajta van az obi, vagy szépen szétszedve ahogy érkezett újonnan?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.