Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35879) zolikaDB válasza Varoz (#35878) üzenetére


zolikaDB
veterán

Ilyenkor erdemes nezelodni az obi es vaku kinalatban is, mi lesz ha alapon.
Mert tukrost kevesen vesznek ugy, h lesz ra 1 es/vagy 2 kitobi, oszt csokolom. A bovithetoseg es az objektivek miatt javithato kepminoseg (meg jopar egyeb ok) miatt veszunk DSLR-t.
A Sony nem klasszikus tukros gep, hanem SLR. Es a kukucska is egy EVF. Ezen felul egy komolyabb szolgaltataskinalattal rendelkezo belepos gep, kollegamnak van, mar lestem meg, szeretheto.
Ellenben slattyogj el a helyi MM-ba es taperolj korbe par vazat.
En nem temetnem a Canont sem, nezz szet pl indexen, h mennyi es milyen obi van hozza hasznaltan es mennyiert! :)
En is ilyesmi dilemmaban voltam kb, mint te, s vegul a D3300 mellett kotottem ki - es nem bantam meg. Ha osszeveted a szolgaltataskinalatat a tobbi vazeval, plusz az infrastrukturat (obik, vakuk blabla), meg az arat, rajossz, h eleg esszeru dontes. Dinamika, szenzor szinten a tobbi fole emeli, ISO-ban is siman elmehetsz tovabb, mint pl egy 1200D-vel ( persze a 12600 baromsag).
Uh hajra!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.