Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35296) gergo5991


gergo5991
őstag

sziasztok, 1-2 hónap mulva szeretném életem első dslr-ét megvásárolni, volt a kezemben 1hétig max egy d3100, fogjuk rá hogy a kit obival és egy 40mmes mikroval is jó volt a képminőség,, volt egy canon eos 550d-m, az elég hulladék volt kezelhetőség szempontjábol szerintem,A nikon egész korrekt képet készített, de nekem jobb minőségre lenne igényem, függ ez a szenzortol és az obitol is tudtommal.

- Gépre szánt összeg? (Max és nagyon max). Ha csak gép, az. Ha objektívvel együtt, akkor úgy megadni. Fő szempontom az lenne, hogy nagyon jó minőségü képeket készítsen, szóval vagy egy jobb test és majd idővel jobb obik hozzá, vagy most egy gyengébb gép jobb obikkal. Szóval karcoljon az a kép ha rá nézek minőségben. árra olyan max 1000-1200 euró. cca.:370 000ft obival eggyüt. Jó lenne ha egy nagy látószügö objektívet is ki lehetne ebből gazdálkodni.
- Felhasználás? természet fotózás (tájképek), természetben való modell fotózás, time lapse-ek készítése, hosszú zádirővel való játszadozás, naplemente napfelkelte, tükrözödés fényképezése, esetleg valami amatőr videók készítése akár beltérben akár természetben,
- Méret számít? a méret úgymond nem annyira prioritás, maximum egy hátizsákba férjen bele :P
- Videó kell? fullhd jó lenne
- Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? csak új gép
- Egyéb kívánság, speciális igények? hirtelen nem jut eszembe semmi, azt halottam hogy a nikon d7x00 szériákban nincs AA filter ezáltal élesebb képeket készít. A canon eos xx0D kategóriát nem kedvelem, úgy öszintén nikon párti vagyok.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.