Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20648) taky023


taky023
tag

Sziasztok!

Egyre jobban kezdem rászánni magam egy DSLR vásárlására, hogy leválthassam a jelenleg használt SX130-as kompakt gépemet.

Jelenleg már leszűkült a kör három masinára, méghozzá három különböző gyártó gépére, ezek pedig a következőek:
-Canon 600D
-Nikon D3200
-Pentax K-30

Mindegyik mellett szólnak pro/kontra érvek, a képminőség a tesztképek alapján (Flickr-n nézegettem őket) hasonló mindegyiküknél, de nyilván én a kompaktos előéletemmel nem tudom olyan szinten megítélni a főbb paramétereket, mint olyanok, akik már gyakorlott fotósoknak mondhatják magukat.

Olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy ti melyiket ajánlanátok nekem, amennyiben a főbb fotós témáim (jelenleg) a következőek:
-épületek, tájak
-autók, akár verseny közben is (pl. nemrég a WTCC-n fotózgattam, de jó pár kép elmosódott lett, nagyon kompromisszumos dolog lett volna, hogy csak úgy tudtam volna a záridőt kisebbre állítani, hogy az ISO-t feltekerjem, amitől persze iszonyat szemcsés lett a kép)
-tervezem: portré
-tervezem: 55-300mm-es objektív vásárlása a 18-55-es KIT mellé

Előre is köszönöm szépen a tanácsaitokat! :) :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.