Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15350) tylerddd


tylerddd
veterán

Nagy gondban vagyok. Még mindig nem sikerült kiválasztanom a megfelelő gépet. Pontosabban sikerült, de egyszerűen sajnálom rá a 220k-t, ami nekem hatalmas ugrás lenne az eddigi 50k-s kompaktokhoz képest. Egy Panasonic Lumix DMC-G6K van kinézve, 14-42mm-es obival, ami minden téren nagyon bejön, de az ára ... nagyon húzós. Ami még szimpatikus lenne az az Olympus E-PL3, amit viszont 3 év garival, 14-42 + 40-150mm-es kitben megkapnék 130k-ért. Persze itt vannak kompromisszumok, nincs pl. EVF és beépített vaku sem. Ezt azért látom problémásnak, mert ugye a hozzá adott vaku is a sarura menne, meg esetlegesen ha vennék keresőt, az is. Egyszerre meg nem fér rá :DDD

Azon is agyaltam már, h most megveszem az Olympus-t, lesz két obim, és amikor lejjebb jön a Pana ára, akkor megtartanám a 40-150-es obit, az alap cuccal meg eladnám a Olympus-t. Elviekben rá tudom majd tenni a Panasonicra vagy nem?! Egy videóban a csávóka rátett egy Lumix obit az E-PL3-ra.

Mi a véleményetek?! :F A lé meg van a Lumix-ra is, de nem tudom, h érdemes-e full amatőrnek ráugrani egy ilyen drága kamerára. Rendezvények, családi események, kirándulások alkalmával lenne használva a gép.

Csak egészség legyen, meg térerő!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.