Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15342) krezna


krezna
tag

Sziasztok! Remélem tudtok segíteni,bár egy kicsit hosszú leszek.Van egy remek Fuji s1600 gépem, kb 1 éve, de szívem szerint lecserélném. Biztos én vagyok a béna, de egyszerűen sokszor úgy érzem, jobb képeket lehet csinálni a feleségem c5 nokiájával, mint ezzel. Homályos, színtelen, stb. Hozzáteszem, sajnos nem értek a géphez, a beállításokat nem igazán tudom használni. Ezért is döntöttünk úgy, hogy ideje lenne, valami fotós könyvet beszerezni, tudjuk az alapfogalmakat és próbálgassuk a három kisgyermekünkön a fotózást.
1. kérdésem (gugli bár jó barát, de semmi hasznosat nem találok): milyen jó, használható fótóiskolás könyvet tudtuk ajánlani.
2. kérdés: Érdemes-e lecserélni a fenti gépet egy Nikon d3100-ra, vagy egy Canon D1100-ra? Ha igen melyikre?
3. kérdés: Ha használt DSLR gépet szeretnénk, milyen típuson érdemes gondolkozni, max 100 ezer forintig?
Köszi előre is

Forza Milan!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.