Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kussolj
csendes tag
Sziasztok!
Olyan mechanikus billentyűzetet keresek, amin van hangerőszabályzó, audiobemenet (mikrofonnak) és dedikált gomb, amivel a mikrofont le lehet tiltani. Létezik ilyen?
-
Kussolj
csendes tag
Sziasztok!
G610-zel mik a tapasztalatok? Akciósan 32k.
Esetleg van alternatívája hasonló árban, barna kapcsolókkal, dedikált hangerő szabályzóval? -
Kussolj
csendes tag
Sziasztok!
MX Blue kapcsolós billencset keresek, olyat, amin van valamilyen dedikált hangerő szabályzó tekerő és úgy általában jó minőségű. A kiosztás nem számít, árat se mondanék egyelőre, kíváncsi vagyok mennyiért mit kaphatok.
Ami a nyilvánvaló opciónak tűnik, a Corsair K70, illetve találtam még a daskeyboard 4-et. Milyen típusokat érdemes még nézegetnem, illetve az említettekről ha tudtok mondani valamit, az is érdekel.Köszönöm az időtöket!
-
Kussolj
csendes tag
Sziasztok!
Többek között itteni ajánlás alapján immáron közel fél éve egy Corsair K70 boldog tulajdonosa vagyok.
Az egyetlen apró problémám, hogy a billentyűzet elég magasan fekszik és a csuklótámasz ehhez képest (számomra) nagyon kicsi/alacsony. Éppen ezért elkezdtem csuklótámaszokat nézni, ebben kérnék tippeket tőletek.Ha jól értem, a lehetőségek a zselés, a szivacs és a kemény csuklótámaszok, mindenféle egyéb bevonattal. Ami a méretet illeti, szerintem valahol 15-20mm körül lehet az ideális magasság, de ezzel nincs tapasztalatom. Esetleg van valamilyen egyéb tulajdonság, amit érdemes szem előtt tartani, vagy konkrét típus, ami kiemelkedik a kategóriájából? Ha tudtok valami value megoldást ebay-ről mondjuk, az különösen jó lenne, de tényleg minden csuklótámaszos gondolat érdekel!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Eladó Razer Ornata Chroma billentyűzet!
- Magyar Microsoft Type cover Alcantara szürke Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet
- Értékelésre vár - Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Ajazz sea salt linear switch 75db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest