Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kemotox

addikt

Cső! Van mostanság valami BestBuy? Legolcsóbb olyan bill. aminek jó az ár/érték aránya? Vagy valami hasonló. Be szeretnék szállni a zinternetbe! Izé, a mechanikus bill. bizniszbe.
    Első cuccom lenne, szóval kapcsolókról fingom sincs, hogy melyik lenne testhezállóbb, majd egyszer úgy is végigmegyek mindegyiken, azt kiderül az igazság. Így elsőre szerintem bármelyik jobb, mint a fostos ezer forintos noname cuccok amiket eddig használtam.

Mekkora összeget szánsz rá?
    20 körül ha kijönne örülnék
    Használt szóba jöhet-e?
    Persze, bármi, ebay, amazon, banggod, használt, lopott.. ja az nem.
    Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod?
    Billentyűzésre. Game, doksi gépelés, tepertős pogácsával telemorzsázás, stb, csak a szokásos.
    Milyen típusú billentyűzetet keresel?
    Mechanikus
    Van-e valami elképzelésed? Extra igények
    Olyan tenkejless vagy milyen kéne mindenképp, alig férek el az asztalon és numpadot szökőévente egyszer használom. Multimédia gombokhoz eléggé hozzászoktam (play/pause, előző/következő zene, mute, számológép), de teljesen mindegy, ha nincs akkor autohotkeyyel megoldom :P
    Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz?
    Bármi jöhet. A lényeg, hogy meglegyen í-nek meg mindennek a helye. Blank is lehet a cuccos, tök mindegy. Laptopom klaviatúráján mindenféle német betűk vannak, az sem zavar. ASI vs ISO jó kérdés, hosszú backspace és nagy enter a barátom, de szerintem 2 nap és hozzászoknék a másihoz is.

Szóval röviden és tömören annyi az igény, hogy minél olcsóbban kéne egy jóféle mechanikus bill., semmi más nem számít.

Köszike!

(#22630) kristof123: +111111111. Első dolgom volt megnézni az ÖFI-t, hogy nincs-e ilyen cucc, de sajna nincs.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés