Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz MasterMark #53500 üzenetére
Ez a jó megoldás. Lenyugszik mindenki, te is, és a másik is.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
8th
addikt
Csak ma tudtam meg facebookról, hogy kik voltak a motorosok. [link] Ismertem őket többször összefutottunk különböző motoros találkozókon. Legyen nekik könnyű a föld. Ilyen értelmetlen halált.
-
mephi666
nagyúr
előbb olvastam én is... az ilyen baromnak el kellett volna törni még időben a térdeit, hogy maximum csak elektromos tolószéket vezethessen élete hátralevő részében többszörös visszaeső, gatyarészegen, jogsi nélkül... biztos ő volt a helyi kocsma faszagyereke, akinek "vérében van a vezetés és jogsi se kell neki, mert nem azzal megy az autó" ...ismeretlenül is nagyon fel tud háborítani az ilyen, mert nem ő az egyetlen, aki ezzel szórakozik és sajnos csak nagyon keveset szűrnek ki közülük (akit meg elkapnak, nem büntetik eléggé, így nincs semmi visszatartó erő)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
8th
addikt
Nem értem miért nem lehet jó hosszú időre kivonni az ilyen szar embereket a forgalomból. Példát kell velük statuálni. Az ilyen nyomoroncok az elő alkalommal amikor fennakadnak be kéne lengeti egy laza tíz éves fogházbüntetést. Kijózanodott állapotban aláíratni vele, hogy tudomásul vette. Ha újra elkapják, hogy ittasan és/vagy bódult állapotban esetleg eltiltás ideje alatt vezet csattanjon a bilincs és tárgyalás nélkül azonnal be a böribe. Jogorvoslatnak helye nincs. Pont. Ennek lenne visszatartó ereje de sajnos ezeknek is vannak jogaik. Kap majd röhejes büntetést jó maga viselet miatt azt is jócskán lecsökkentik és egy maximum másfél év börit követően szabadul és éli tovább a szaros kis életét.
Ettől a jó magaviselete miatt enyhítjük a büntetését c. f*szságtól is sugárban okádok. Ki nem szarja le, hogy odabent hogyan viselkedik egy elítélt? Az legyen az elbírálás alapja, hogy mit követett el és ne az, hogy bent, hogy viselkedik! -
titán
Újabb büntetőfékező barom - A reggeli terminátor
Ezek is egymásra találtak. Értem én, hogy ott megy a belsőben, de miért is kell letolósdit játszani?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ilyenkor eszembe jut Ábel: "... de miéééért?"
Én vagyok ennyire hülye, hogy nem is értem, hogy miért jó ez?
(biztos "majdénmegmutatomnekedkiazúrazúton" agymenés lehet...)Régen faterom is szidta a hülyéket... aztán egyszer megkérdeztem tőle, hogy miért, meg hogy hogyisvanez... csak annyit mondott:
- Had mondjam, úgyse hallja. Amúgy meg had menjen, ne minket veszélyeztessen. Ilyenekkel nem szabad leállni, vagy felvenni a kesztűt. És inkább mondjam, mint belemenjek hülyeségbe. Rátok kell vigyáznom.
Nem ő volt a legjobb sofőr, de talán az ilyenek miatt szerettem mellette ülni. És szerette 3.-ban kihúzatni az ezerkettel Ladát 120-ig (emlékeim szerint) szerk.: Akkor tájt volt valami tudományos-fantasztikus sorozat, így amikor visszaváltott 3.-ba előzéskor, akkor mondta, hogy "na fiam, hiperűr + vésztartalék bekapcsol..." - és nyomott egy padlógázt.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
mephi666
nagyúr
hogyan próbáljunk elüttetni egy gyalogost? villogott meg integettek neki, hogy induljon már a busz takarásából... (zebra kb 40 méterre van amúgy)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
kw3v865
senior tag
Azt azért hozzá kell tenni, hogy ahhoz, hogy idáig fajuljon a dolog, általában két ember kell. Ebben és a néhány nappal korábbi audis 0-ra fékezés helyzetben mindketten vastagos sárosak, nem csak az audis barmok. Lehet, hogy nem véletlenül vették le a hangot. A hosszú, agressszív dudálás/villogás, kombinálva a követési távolság be nem tartásával együtt sajnos sok gyenge idegzetű sofőrt felbosszant. Ha defenzíven vezetsz, akkor jóval kisebb eséllyel fordulnak elő az ehhez hasonló agresszív megnyilvánulások.
-
dh66e
veterán
#Archív
Az újpesti rendőrbaleset margójára.
Igaz régen volt,de tanulságos eset ami most záródott le. -
Chris Kiki
senior tag
válasz MasterMark #53519 üzenetére
Nem bűnbak kellett. Hibázott és megkapta érte a büntetését.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
bul07
nagyúr
Még jó hogy erre nem divat az ilyen kialakítású hogy is hívjam utak összefutása
Fú de feladná a leckét sok sofőrnekAzért kíváncsi lennék egy GPS hogy kommunikálja le
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
IreN!CuS
őstag
válasz Elemental #53525 üzenetére
Nem a hondást védve, de ilyenkor mifasznak kell dudálni, villogni, emberkedni? eszembe nem jutna.....befért nem késztetett fékezésre menjen minél messzebb minél hamarabb....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz Elemental #53527 üzenetére
Csak hát értelmetlen... Ha meg ego ,meg ego sérülés szálljon ki aztán rendezzék le. Ezek full felesleges "emberkedés"...
Arab fickó késsel a kezében üvöltve allahu akbar-ozni és elsétál melletted nem szólsz utána....ha van eszed persze. Csak a példa kedvéért
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Elemental
addikt
válasz IreN!CuS #53528 üzenetére
Persze.
Mondjuk a héten én is kiszálltam a kocsiból és hátra sétáltam a csávóhoz, hogy mi is volt ez
Megyek normál tempóban, erre látom, hogy csorog ki egy autó nem messze a kereszteződésben. Gondoltam, majd csak észrevesz, de nem, kikanyarodott elém, telefonnal a kezében. Nagyon berágtam, mert az, hogy kikanyarodik, kb rendben van, előfordul, de amikor láttam, hogy nyomkodja a telefont, és azt sem tudja, hogy hol van, felment a pumpa. Szépen megelőztem, majd amikor beállt a sor, hátra mentem hozzá, és mondtam, hogy a le kéne rakni a telefont. Ő meg kis gondolkodás után annyit mondott, hogy bocs. -
kw3v865
senior tag
-
dh66e
veterán
-
8th
addikt
Utána olvasva szép kis család amúgy. Illegális lakásfoglalók úgy kellett kipaterolni őket az elfoglalt üresen álló lakásból és befalazni az ajtót, hogy vissza ne menjenek. Köszi. Anyja böriben, apja csak azért nem mert az egészségi állapota ezt nem teszi lehetővé. A kocsit aminek már rég bontóban lett volna a helye egy ismerős adta neki kölcsön és nem igazán zavarta, hogy sem jogosítványa sem vezetési rutinja nem volt a gyereknek. A srác meg egy pajtikájával beült és fel alá száguldozott a környéken. Aztán nem adta ki a kanyar és letarolt mindent a környéken majd végül egy oszlop vetett véget az ámokfutásának. Hiába na az éneklés mellett neki is a vérében volt a vezetés. Valóságos csoda magán kívül nem nyírt ki senkit az idióta.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Ez is hova sietett?
-
nagyúr
válasz aprokaroka87 #53539 üzenetére
Zavarásért simán feljelenthető. Meg is érdemelné...
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
bul07
nagyúr
Az ilyen kamionsofőrtől helyszínen elvenném a jogosítványt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
titán
Közúti veszélyeztetés. Szándékos közlekedési bűncselekmény.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Szerintem csak bealudt, és ahleyett hogy mindenkit összetolt volna magaelőtt, inkább kiránotta a szembesávba.
Switch Tax
-
kw3v865
senior tag
válasz MasterMark #53548 üzenetére
Nem bealudt ez, szimplán egy közveszélyes idióta. Idézet a videó leírásából: "Nagyon előzni akart a kamionos végig, mindenkire ment rá, amennyire csak lehetett. Nem rajta múlott, hogy nem lett nagyobb baleset." - fűzte hozzá a ma készült videóhoz olvasónk. "
-
Reggie0
félisten
válasz MasterMark #53548 üzenetére
Az nem szamit, a buncselekmeny alol nem menti fel, hogy csak bealudt. Sot, sulyosbito tenyezo, mert bealudni es faradtan vezetni sem szabad, akkor ennyivel meg lehet toldani a szabalyserteseket is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest