Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#54701) aprokaroka87 válasza 8th (#54700) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Szerintem csak megharagudott rá a bicikli kormány, mert elengedte, és úgy gondolta hogy bosszút áll :D.

pont kapóra jött...

(#54702) Zozzant válasza Lauda (#54698) üzenetére


Zozzant
addikt

Láthatóan amelyik magyaráz sokkal jobban tudja... szerencsétlen autó, szétgyalázott gumik, a küszöb is kapott az tuti, kuplung??? az nem is maradt... borzalom.

https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html

(#54703) aprokaroka87


aprokaroka87
nagyúr

link

ez se normális....

(#54704) Lauda válasza aprokaroka87 (#54703) üzenetére


Lauda
félisten

Hát nem. :W

(#54705) 8th válasza aprokaroka87 (#54703) üzenetére


8th
addikt

Padkára felugratva megpróbál rendőrt gázolni? Gondolkodás nélkül lelőni mint egy veszett kutyát.

"Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

(#54706) nyikszi válasza 8th (#54705) üzenetére


nyikszi
őstag

Indexen azt írták, hogy amelyik autónak a végén neki ment, az vadi új autó volt. Remélem egy pár évre hűvösre teszik.

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#54707) 8th válasza nyikszi (#54706) üzenetére


8th
addikt

Évek óta azt ugatom, hogy aki gyógyszer, alkohol és/vagy drog hatása alatt bódult állapotban ül a volánhoz az mérlegelés és enyhítő körülmények figyelembevétele nélkül a lehető legszigorúbb büntetést kapja amit csak ki lehet róni rá. A visszaesőket pedig amint újra fennakadnak tárgyalás mellőzésével azonnal be kell zárni jó hosszú időre. Annak van visszatartó ereje, semmi másnak nincs. Ennek a nyomorult bidámbidámnak is ez már a sokadik ittas vezetése volt. Rendszeresen járt kelt kocsival a környéken annak ellenére, hogy többször elkapták már piásan sőt el is volt tiltva éppen a vezetéstől. Majd figyeld meg a bírósági ítéletet. Kiskorú gyerekei vannak rossz családi körülmények közt nevelkedett hátrányos helyzetű stb. Az nem számít, hogy elveszi két remek ember életét egy életre tönkreteszi másik két tucatét, kap majd egy szánalmas bicskanyitogató fogházbüntetést amit jó magaviselet miatt meg a fél tucat kiskorú pulyája miatt szépen elharmadolnak és egy-másfél év múlva szabadlábon folytatja ott az ámokfutását ahol abbahagyta. Ahelyett, hogy példát statuálnának vele a facebook oldalán a baleset óta is telepofára vigyorog, sorban rakja fel a képeket, éli világát boldogan mint ha mi sem történt volna. Tényleg egy következmények nélküli szar hely ez az ország. :(((

"Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

(#54708) mezis válasza 8th (#54707) üzenetére


mezis
nagyúr

+1

mezis

(#54709) Reggie0 válasza 8th (#54707) üzenetére


Reggie0
félisten

Mondjuk az elso mondat az hulyeseg, de a tobbivel egyetertek.

(#54710) 8th válasza Reggie0 (#54709) üzenetére


8th
addikt

Minden szabálysértésnek és bűncselekménynek van egy "tól-ig" büntethetősége. Ha beleszólásom lehetne a döntési folyamatokba az tutkó, hogy a bedrogozva vagy hulla részegen okozott személyi sérüléses baleseteknél automatikusan az "ig"-et kapná meg az illető. Tőlem aztán nyugodtan jöhetne térden csúszva zokogva elém a családja rimánkodni nem érdekelne. Nem kell inni nem kell drogozni és pont. De főleg nem kell ezek után kocsiba ülni. Aki megteszi remélem mind egy öles fára tekeredve végzi kilógó belekkel legyen rokon barát ismerős vagy idegen az illető. Nem kár érte. Akinek ennyi esze van azért egyszerűen nem kár. Az ilyen embert egyáltalán nem sajnálom, egy pillanatig sem. A beherbálozott fittipaldit sem sajnáltam egy pillanatig sem aki nekibaszta a kocsit az oszlopnak fél éve és ottmaradt. Megrántom a vállam és letudom annyival a dolgot, hogy biztonságosabb hely lett a világ nélküle. Oszt' ennyi. Nem kell ezzel egyet érteni, de én így gondolom. Vannak dolgok amiben megengedőbb és szociálisan érzékeny vagyok de amikor szimplán leszaromságból valaki mások életével játszik orosz rulettet az utakon az nem tartozik oda.

"Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

(#54711) mezis válasza Reggie0 (#54709) üzenetére


mezis
nagyúr

[link]

mezis

(#54712) Csabex válasza mezis (#54711) üzenetére


Csabex
őstag

Kegyetlen... :( Szerintem ennek a drogos ürgének annyi... Jobb ha ő intézi el magát, mert tuti, hogy ezt megbosszulná az apuka, csak idő kérdése.

"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

(#54713) Reggie0 válasza 8th (#54710) üzenetére


Reggie0
félisten

Attol meg kell merlegelni, mert nem lesz minden eset egyforma. Abban egyetertek, hogy olyan baromsagokkal ne lehessen kimenteni, hogy 10 gyerke van, akkor jobb lesz nekik intezetben, ha rossz peldat mutat.
Merlegelni marpedig baromira kell, mert el kell donteni, hogy a szereknek volt-e hatasa a vezeto viselkedesre es amiatt lett a baleset vagy pl. a ketto tok fuggetlen. Foleg amiota zero tolerancia van, mert olyan szinteknel is buntetnek, amikor egyesekre mar egyaltalan nincs hatassal, tehat a balesetben szerepe sincs.
Persze lehet funyiroelv szeruen itelkezo vilagbna elni, csak eppen az nem egy jo vilag lenne.

[ Szerkesztve ]

(#54714) Reggie0 válasza mezis (#54711) üzenetére


Reggie0
félisten

Es ezt azert linkeled, mert?

(#54715) mezis válasza Reggie0 (#54714) üzenetére


mezis
nagyúr

Igen azért, mert a büntetésnek lenne egy olyan funkciója is, hogy másokat visszatartson, elrettentsen hasonló cselekménytől. Nem erre halad a világ, Te is mérlegelésre bocsájtanád az alkohol hatását. Zéró lehet és kész. Mert igaz, hogy van akinek egy-két pohár meg sem kottyan, de sokan vannak, akik meg nem tudják abba hagyni.
Drogokra is vannak, akik már követelik a legalizációt.
Az ifjúságot pedig fűti a tudásvágy: milyen is az?...

mezis

(#54716) nyikszi válasza Reggie0 (#54713) üzenetére


nyikszi
őstag

Ezt kifejtenéd? Hogy a pics@ba lehet magától függetlenül drogos vagy ittas? Most ne gyere nekem, hogy drogot csempésztek az italába vagy hasonló süketség.

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#54717) Reggie0 válasza mezis (#54715) üzenetére


Reggie0
félisten

Az eleve erkolcstelen dolog, ha olyanokon akarsz peldat statualni akik csak rosszkor voltak rossz helyen. Ha ez kell, akkor irany eszak-korea.

#54716 nyikszi: Pl. este bulizik, kialudja magat es megis kiderul, hogy volt valami jelentektelen szazalek a vereben. Amugy en nem arrol beszelek, hogy magatol fuggetlenul, hanem arrol, hogy a balesettol fuggetlenul. Ugyanis nem biztos, hogy a baleset letrejottehez es meretehez barmi koze van, ezt vizsgalni kell. Ezert nem lehet funyiroelven torvenykezni.

[ Szerkesztve ]

(#54718) nyikszi válasza Reggie0 (#54717) üzenetére


nyikszi
őstag

Ezért nem iszok vezetés előtt egy kortyot se. Ha történne valami baj, nem az a gondom, hogy megbüntetnek, lecsuknak, hanem nem tudnék azzal a tudattal normálisan aludni/élni, hogy amiatt történt, mert ittam egy fél pohár sört. Ezért én örülök neki, hogy itt zéró tolerancia van, nem úgy mint Ausztriában például. (Bár az még a '80-as években volt, nem tudom azóta mi a helyzet ott, én inkább sehol nem iszok előtte ha vezetek.)

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#54719) mephi666 válasza Reggie0 (#54717) üzenetére


mephi666
nagyúr

Pont ez az, hogy nem szabad szubjektivitást belevinni, mert utólag x év múlva hogy bizonyítják a bíróság előtt, hogy "a Jóska nagyon bírja a szeszt: nem a 3deci pálinka és a 6 sör tehetett a balesetről, mert azt felszívta a 4db karácsonyi töltöttkáposzta meg a fél kiló kenyér" :) sőt 1 alanyt vizsgálva sem mindig ugyanaz a hatása ugyanannak a mennyiségnek: én is volt hogy bealudtam 2 vodka meg 3 sör után, amikor beszedtem pluszba egy vírust, máskor meg 3szor ennyi után sincs semmi probléma (épp ezért a zéró tolerancia a legjárhatóbb út... ha meg valakinek problémát okoz meghatározni a saját ittasságát, vegyen szondát és tesztelje magát)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#54720) Reggie0 válasza nyikszi (#54718) üzenetére


Reggie0
félisten

Ezert is olyan csodas hely magyarorszag, mert sokan gondolkodnak igy, bezzek a hanyatlo nyugat :)

#54719 mephi666: A szubjektivitasban egyetertek, ezert kell ezeket objektiv es tudomanyos eszkozokkel kezelni es akar ugy egyenre szabni. De az is merlegeles. Erdekes modon se a nemeteknel, se a franciaknal nem rosszabbak a statisztikak, pedig ott egy pohar borral siman lehet vezetni. A zero tolerancia meg csak fejben megoldas, gyakolatban pedig a hetkoznapi szituaciok korlatozasaval es kriminalizalassal jar, ami nem feltetlen lesz biztonsagosabb, de az biztos, hogy rosszabb eletminoseget tesz csak lehetove.

[ Szerkesztve ]

(#54721) mezis válasza Reggie0 (#54720) üzenetére


mezis
nagyúr

Ja, Ja. Mer' há' milyen élet az má' ha nem ihatom le magam a sárga fődig!

[ Szerkesztve ]

mezis

(#54722) 8th válasza Reggie0 (#54717) üzenetére


8th
addikt

"Az eleve erkolcstelen dolog, ha olyanokon akarsz peldat statualni akik csak rosszkor voltak rossz helyen."

Rosszkor = bódult állapotban?
Rossz helyen = a volán mögött?

Egy korábbi munkatársamnál voltam kint néhány éve falunapozni. Délben a bogrács mellett fennhangon le lettem buzizva csak mert nem ittam a szar pancsolt kerítésszaggató házi páleszéből hanem csak lazán elsörözgettem kaja után. Ők estére az asztal alá itták magukat nekem viszont másnap kocsiba kellett ülnöm. Ölelgettek segg bebaszva meg kurjongattak vicceskedve, hogy "buzi aki nem iszik." Hát komám akkor buzi vagyok, leszarom. Majdhogynem sértődés lett a dologból. Akkoriban más meló hiányában a jogsimból éltem hülye lettem volna kockára tenni a megélhetésemet egy görbe este miatt. Én nem bonyolítom túl a dolgokat. Egyszerűen A: nem kell vedelni vagy B: nem kell vezetni. A kettőből egy szabadon választott és akkor nincs semmi probléma.

[ Szerkesztve ]

"Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

(#54723) Lauda


Lauda
félisten

Módosulhat a KRESZ, nem lesz kötelező a bringautakat használni

Eddig is sok idióta kevergett az úttesten, na majd ezután.... :W

(#54724) 8th válasza Lauda (#54723) üzenetére


8th
addikt

Elég sokat tekerek de én sosem érzem biztonságban magam az autók közt tekerve. A fővárosban a sok kamikaze közt felfestett kerékpársáv ide vagy oda eszembe sem jutna nyeregbe pattanni. :N Ilyen szempontból szerencsésnek mondhatom magam mert nálunk pazar bringaút hálózat van. Az úttesttől mindenhol fizikailag el van választva a kerékpárút sehol egyetlen métert sem kell az autók közt tekerni ami a közlekedés összes résztvevőjére nézve pozitívum. A kisebb utcákban ahol volt hely kialakítani ott a járdától is teljesen külön fut a bicikliút. Ahol erre helyszűkében nem volt lehetőség ott egy kb három méter széles aszfaltozott járda egy fehér felfestéssel ketté lett osztva gyalogjárdára és bringaútra. Egyik oldal a gyalogosoké a másik a bringásoké. Hibátlan.

"Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

(#54725) nyikszi válasza mezis (#54721) üzenetére


nyikszi
őstag

Ugyanez jutott eszembe :D Meg látod, le is b@zizik az embört ha mán nem iszik páleszt :)) Fúj, de utálom a pálinkát, mindig sajnálom az alkoholistákat, hogy ilyen sz@rral itatják magukat :) Mindig eszembe jut, amikor a '90-es évek elején vidéken albérletben laktam, 6-kor felkeltem és kinéztem az ablakon, ami egy kocsmára nézett, de már legalább 3 autó és 8 bicikli állt ott :D

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#54726) kw3v865 válasza Lauda (#54723) üzenetére


kw3v865
senior tag

Egyelőre még csak tervezet, tehát van némi esély rá, hogy mégsem változtatnak ezen. Sokat bringázom, és nem értek egyet azzal, ha nem lesz kötelező a kerékpárút használata.

(#54727) Reggie0 válasza mezis (#54721) üzenetére


Reggie0
félisten

Megint csusztatsz, egyaltalan nem emellett erveltem. Hanem amellett, hogy fel kell merni es ertekelni minden szituaciot egyedileg, mert nem egyformak az esetek.

(#54728) Reggie0 válasza 8th (#54722) üzenetére


Reggie0
félisten

Idezojelesen "rosszkor-rossz helyen".

" Egyszerűen A: nem kell vedelni vagy B: nem kell vezetni."
Ez egyertelmu es nem ezt vitatom. Viszont miert kene egyforman kezelni azt, aki vedel es utana rogton volan moge ul, es azt, aki felelosen csak mertekkel vedel es be akarja tartani a szabalyokat, de egyeb okbol vagy szamara nem nyilvanvaloan, egyaltalan nem szandekosan nem sikerul (pl. kimatekolja, hogy hany ora alatt kell lebomolnia, de megis elnyult valamiert, vagy nem tudott arrol, hogy alkohol volt az etelben/sutemenyben)? Plane, hogy ilyen esetekben mar csak muszer mutatja ki, hatasa nincs a vezetesre.
Aki azt allitja, hogy a ket eset egyforma es egyforman kell buntetni, valamit azt aki torekszik a szabalyosra azt ugy kell buntetni - peldastatualsas okan -, mint a szandekos bunozot, az egy komplett idiota.

[ Szerkesztve ]

(#54729) dh66e


dh66e
veterán

(#54730) nyikszi válasza Reggie0 (#54728) üzenetére


nyikszi
őstag

Ebben igazad van, de eddig is a BTK (is) megkülönböztette, az ittasság fokát. Most rákerestem és elég sok oldalt találtam, ami az ittas vezetők jogosítvány visszaszerzésével vagy jogi tanácsokkal próbálják. Ebből arra következtetek, hogy rengetegen isznak vezetés előtt, ha ebből ennyien meg tudnak élni :(

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#54731) kw3v865


kw3v865
senior tag

Éppen ideje már, hogy bevezessék: [link]

(#54732) mezis válasza kw3v865 (#54731) üzenetére


mezis
nagyúr

+1

mezis

(#54733) Lauda válasza kw3v865 (#54731) üzenetére


Lauda
félisten

Cirkusz a népnek, sok jelentősége nincs a gyakorlatban.

(#54734) Reggie0 válasza nyikszi (#54730) üzenetére


Reggie0
félisten

Ez igy van sajnos. Nyilvan a zero tolerancia is csak noveli az ilyen ugyvedi segitseget. Majd jonnek a szondas autok, az talan segit kicsit.
Amugy meg nem is ertem, nalunk miert nem kotelezo az autoban szondat tartani. Bezzeg franciaknal kell, igy a vezetonek mar nem csak a sajat magara tamaszkodva kell eldontenie, hogy vezethet-e( igaz ott egy pohar borral meg lehet).

[ Szerkesztve ]

(#54735) mephi666 válasza Reggie0 (#54734) üzenetére


mephi666
nagyúr

A pohár mérete is lehet szubjektív: nekem régen a literes korsó volt a pohár :D nem kell ilyen irányba menni: a zéró a tuti... ha ma belefér 1 pohár, akkor holnap lehet 2 is belefér, ha utána vár 1 órát indulásig, majd 2 hónap múlva várni se kell, mert múltkor se volt baj és apránként eljut oda az ember, hogy "simán vezet 4-5 üveg sör után, mert annyit meg se érez" ...nem kéne ezt legalizálni: a vezetés veszélyes üzem, válasszon az ember, hogy "iszik, vagy vezet" ...100%os állapotban vezessen csak többtonnás járművet, ne szórakozzon mások életével

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#54736) cappa72 válasza Reggie0 (#54734) üzenetére


cappa72
nagyúr

Azért az megint kérdés, hogy milyen kultúrával bír egy ország. Szerintem ez is nagyban befolyásolja az adott törvényeket.

Németországi tréningünk alatt minden ebédnél az oktató megivott egy pohár <3dl> radlert - azt mondta, ennyit szabad, és többet nem.

Fater is visszautasította a pohár bort nagypénteken vendégségben - 20 évvel ezelőtt -, szerencséjére. 1 keresztutcával később jött a szonda...)

Magamról tudom, hogy egy pohár sör után is ellazulok, így nem vezetek. Még azokban az országokban sem, ahol megengedett lenne.

Más az egyes emberekre gyakorolt hatása az alkoholnak, így az önmérséklet, gondolkodás is más lesz.

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#54737) Reggie0 válasza mephi666 (#54735) üzenetére


Reggie0
félisten

Mindig ezzel a szalamizos hulyeseggel jonnek, de ez nem igaz. Ha igaz lenne, akkor a zero tolerancia is mukodne, de latjuk, hogy nem mukodik, tehat nem itt van a problema.

#54736 cappa72: Pontosan. Ezert is kell hagyni merlegelni a birot.

[ Szerkesztve ]

(#54738) Elemental válasza mephi666 (#54735) üzenetére


Elemental
addikt

Én is a zéró híve vagyok. Nem lehet olyan fontos az a feleske, ha meg valaki nem bírja ki nélküle, akkor ne vezessen.

(#54739) nyikszi válasza kw3v865 (#54731) üzenetére


nyikszi
őstag

Mi a ....

"Idén február végéig 3086 embert tiltottak el a vezetéstől..."

Azt a rohadt, hogy ennyien vannak, ezt nem gondoltam volna.

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#54740) kenguru99 válasza nyikszi (#54739) üzenetére


kenguru99
aktív tag

A KSH szerint 3 920 799 gépjármű volt forgalomban. (2020-as adat). Nem sok a 3086. Valójában sokkal több az alkalmatlan söfőr. Ez inkább csak csepp a tengerben.

(#54741) Reggie0 válasza kenguru99 (#54740) üzenetére


Reggie0
félisten

Arrol nem is szolva, hogy jopar esetben automatikusan tiltanak el a rendorsegi eljaras elejetol kezdve, amig nem lesz itelet.

[ Szerkesztve ]

(#54742) mezis válasza Reggie0 (#54741) üzenetére


mezis
nagyúr

No és? Megszívta! ;]
Nem kellett volna fölszívni azt a csikocskát... :DDD

mezis

(#54743) nyikszi válasza kenguru99 (#54740) üzenetére


nyikszi
őstag

De ez csak 2 havi adat, nem egy teljes év. Szerintem ez rengeteg és pont ez az ami nekem is eszembe jutott, hogy hány Berki és M. Richárd van az utakon, akiket sose kapnak el :(

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#54744) Reggie0 válasza mezis (#54742) üzenetére


Reggie0
félisten

Hat manapsag nem biztos. Ha valaki bemondja, hogy azert ment beled, mert buntetofekeztel, akkor a rendor kedvetol fuggoen koszonhetsz el a jogsidtol, amig nem tisztazod magad. Ezt barmilyen koccanasnal be lehet jatszani. (Javaslom mindenki kamerazzon elol, hatul.).

[ Szerkesztve ]

(#54745) nyikszi válasza Reggie0 (#54744) üzenetére


nyikszi
őstag

Én csak elől kamerázok egy jó ideje. Azzal azért tudom bizonyítani, hogy volt-e részemről büntető fékezés vagy nem. Addig marad, amíg működik. (Mint amikor egy nő majdnem belém jött, mert egy galamb nem akart elrepülni előlem, de még csak nem is nagyon hirtelen fékeztem. Utánam jött és kérdőre vont a benzinkúton. Hölgyem, talán a féktávot be kellene tartani. Erre ő még replikázott, hogy ilyen hülyébe ment bele a múltkor is :D Tehát nem tanul az ostoba liba, csak azért is a seggébe megy a másik autónak :DDD )

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#54746) Di Natale válasza nyikszi (#54745) üzenetére


Di Natale
aktív tag

Vannak hülyék. Engem azért baszott le a mögöttem lévő (mutogatott), mert átengedtem egy gyalogost a zebrán.

(#54747) Reggie0 válasza Di Natale (#54746) üzenetére


Reggie0
félisten

Igy mar en is jartam. Es meg azt is magyarazta, hogy hogyan mereszelek elotte fekezni :)

#54745 nyikszi: Sajnos sok hulye van es nem is latjak mit miert csinalsz, igy csak a sajat feltetelezeseikbol indulnak ki. Mondjuk a galambot javasolt elutni, ha nem okoz kart, kozegeszsegugyi okokbol.

[ Szerkesztve ]

(#54748) tyielow


tyielow
aktív tag

Nekem egy olyan kérdésem lenne, ha van egy lámpás kereszteződés, amit valami fogyatékos hagyott jóvá a tervezéskor / átalakításakor és most egy kabaré, akkor hova lehet benyújtani a panaszomat / javaslatomat?

YouTube: toty1ka

(#54749) mezis válasza tyielow (#54748) üzenetére


mezis
nagyúr

Gondolom az út kezelőjéhez, ami vagy az önkormányzat vagy a Közút.

mezis

(#54750) MasterDeeJay

Reggel láttam egy Hundai-t szép nagy kék füsttel elindulni, átlátni sem lehetett rajta. Közelebb értem és láttam hogy rá van írva kékkel hogy blue drive na most már tudom mi az a blue drive! ;]

Vintage Story PH szervere újra fut!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.