Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
úgy tűnik... valószínű sok cobra11-et nézett, amiből okulva lazán és stílusosan akart megfordulni a szalagkorlát segítségével...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mezis
félisten
[link]
Vagy lehetne nyitni egy új topikot "Miért vezet mindenki úgy, mint egy tesla?"mezis
-
Zozzant
addikt
-
-
mephi666
nagyúr
na, ilyen baromállatokkal van tele a város... ha a fehér autó kicsit gyorsabb és befordul a gyökér elé, ilyen sebességnél a környéket is lebontják (40es korlátozás van egyébként végig a kiskörúton)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Reggie0 #54609 üzenetére
Valószínű nem volt rá felkészülve, hogy majd 120-al érkezik mögötte a bmw... kár, hogy nem látjuk teljesen az érkezésüket: amikor megkezdte a sávváltást, valószínű sehol nem volt még a gyökér... ne kezdjük már itt is védeni a vadbarmokat (fb-n kb az megy: "alig van forgalom, nem veszélyeztetnek senkit, jusson már nekik ennyi szórakozás")
-
Reggie0
félisten
válasz mephi666 #54610 üzenetére
Videon nezd az auto tukret amiben a felvetelt keszitettek. Amugy a kanyarodashoz belassulo autokhoz kepest valoban nagyon gyorsnak tunik, foleg mivel nagyon kozel van a kamerahoz, igy meg az optikai csalodas is rajatszik, de ha megnezed az 5-10 masodperccel a belso savban egyenesen haladokat, azokhoz kepest mar nem.
Mielott felreertened: az nem vitas, hogy gyorshajtott, de nem olyan mertekben, aminek ne lehetett volna megadni az elsobbseget.[ Szerkesztve ]
-
titán
A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség vádat emelt az ügyben, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, valamint garázdaság miatt. A taxi vezetőjével, mint többszörös visszaesővel szemben az ügyészség végrehajtandó szabadságvesztést, közügyektől eltiltást és pénzbüntetést, a büntetlen előéletű buszsofőrrel szemben pénzbüntetést indítványozott a vádiratban. [link]
#54614MasterMark -
őstag
válasz MasterMark #54614 üzenetére
Hááát nem egyszerű dönteni Mentségére szóljon a taxisnak, hogy egy enyhe vészvillógót bedobott azért. Itt mindig ez van egyébként. Sűrűn járok erre nagyon, mert a környéken lakom és itt mindig megy az anyázás... A polgi helyében rakatnék be oda ilyen védő vagy elválasztó bogyókat amik a 4/6-os vonalán is vannak, hogy ne lehessen pofátlankodni.
Egyébként az enyhe vészvillogó részemre megnyugvást keltett volna és el is engedtem volna a történetet, na de nem vagyunk egyformák és ez így is van rendjén, mert így szép és kerek ez a világszerk.
Jaaa, most olvasom Lauda hsz-ét... Így már más, amikor teljes a történet. A taxis köpködése után nem a levegőbe, hanem be rúgtam volna telibe az arcába az üvegen keresztül is, ha felhúzta volna az ablakot. Ez görénység, meg is érdemli a végrehajtandót a taxis.
[ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
mephi666
nagyúr
"A közlekedési konfliktusból komoly dulakodás lett."
Aludni sem tudok ilyen erőszakos videó után ma viszonylag nyugis nap volt, de tegnap 5km munkahelyig, 5 vissza és reggel 7-8 közt 3szor találkoztam mentővel ezalatt
-
dh66e
veterán
Mindkettő megérdemli a magáét.
Buszosokkal beszéltem ma erről azt mondták hogy a kollégának csúnyán elgurult a gyógyszere,azonnal el kell bocsátani az ilyet.
A taxis meg egy külön állatfajta,azt mondjuk nem értem hogy taxizhatott visszaesőként....de ez magyar történet,nem lepődöm meg semmin. -
Logitech
aktív tag
Ma az M1-en láttam, hogy kezd utolérni egy gyorsabb autó, én is közeledtem 2 másik autóshoz, éppen kamionokat előztünk. Elég nagy tempóval érkezett, de semmi extra nem volt, szépen lelassított, jeleztem is hogy lehúzódok, következő kamion után elengedtem, egyből utolérte az előttem lévő kocsit, ugyan így tett ő is a következő kamionnál, majd még 1 autó ugyan így. Ebben a pillanatban érkeztünk el egy versenyzőhöz, aki 110-el előzte a kamionokat (a mi tempónk nagyobb volt előtte, kb. a megengedett sebesség, mégis ki tudtunk menni a kamionok közé), és nem volt képes lehúzódni. Amelyik autós leelőzött minket, villogott neki többször is, semmi reakció. Végül jobbról megelőzte 2 kamion között, ennek a jutalma az lett, hogy a kamionos ledudálta, mert úgy érezte nagyon bevágott elé, ami fentről biztos úgy is tűnt, lentről nem volt vészes.
Ha valaki csak ezt a végét látja, mi jön le, megint egy hülye, aki jobbról előz, pedig addig tök normálisan közlekedett, csak gyorsabban. Nyilván megvárhatta volna azt a maradék 7-8 kamiont, amit sikerült pár kilóméteren megelőznie, mert csak pár percet bukik vele, de megoldható lett volna feltartás nélkül az egész. -
nyikszi
őstag
"A taxi vezetőjével, mint többszörös visszaesővel szemben az ügyészség végrehajtandó szabadságvesztést"
Miért volt még jogosítványa? Az ilyet miért engedik volán mögé? Taxi volánja mögé?!!! Idióta barom, én is a buszossal vagyok (még ha nem is korrektül járt el ebben az esetben). Én megint a sógoromat tudom felhozni, aki nagyon nyugodt ember alapból, de amikor buszozott sokszor anyázott, nem csak a közlekedők miatt, az igaz, de nem is csinálta sokáig, inkább váltott, újra oktató. Ő sokat mesélt ezekről a bunkókról.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
Chris Kiki
senior tag
válasz nyikszi #54623 üzenetére
Én meg nem értem ezt a buszossal vagyok álláspontot. Oké (persze nem oké), a taxis bunkó volt, esetleg még veszélyeztette is a buszon utazok testi épségét. De záróvonalat átlépve szándékosan átmenni a szembejövő sávba busszal, dühből?? Veszélyeztetni az utasokat és az esetleg szembe jövőket? Csak azért, hogy leteremtsek valakit? Számomra ez sokkal felelőtlenebb viselkedés, és egy ilyen gyenge idegzetű emberre van bízva naponta ezrek élete. Bocs mindenkitől, nem kívánom a közlekedők közé az ilyen köpködő idiótákat, de nálam akkor is a taxisé a "megbocsáthatóbb" cselekedet.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
őstag
válasz Chris Kiki #54624 üzenetére
Jóóó, azért ott semmi veszély nem volt, mert nem jött senki a szembejövő sávból és hirtelen sem fékezett, de valóban nem ez a racionális módja a dolog rendezéséhez.
-
Pickit3
aktív tag
Megvan az az állatfaj aki leghátulról akar elsőként előzni? Persze ha ezt a számítását keresztülhúzom akkor bőszen villog, Én meg vérszemet kapok és odalépek. 2km után utolér majd a lezárt mexikói reptéren a megengedett sebesség kétszeresénél tart 2méter követési távolságot, gondolom elégtételként. 5km múlva lekanyarodok és mellettem elhaladva a szokásos 4karika helyett egy ecotech feliratot látok, "jaaa, hogy ez csak egy turbodízel?! És ezzel akart kocsisort előzni??"
-
mephi666
nagyúr
válasz Pickit3 #54626 üzenetére
Itt van egy jó szakasz: nagykörúton párhuzamosan 2 sáv, amiből egy jobbos ív előtt a belső balra kanyarodóra vált, egyenesen haladva pedig 1+1 sáv és általában erős szembeforgalom... na itt van az általában, hogy bemegy a bunkó a belsőbe és már a balra kanyarodóból vág be záróvonalon, mindenen keresztül 2 kocsi közé... mert fájna neki biztos megtenni a következő km-t egy 30éves kocsi mögött, olyan szakaszon, ahol képtelenség előzni... volt, hogy megjárta a tolakodó, mert a belsőben ténylegesen balra kanyarodni szándékozók várakoztak, kivágott mögülem, majd állhatott a fékbe, mert többen is jöttek mögöttem és elfogyott a hely, nem tudott azonnal visszasorolni
-
biker
nagyúr
válasz Pickit3 #54626 üzenetére
tehát megkezdte az előzést, te láttad is, de direkt megszegve az előzés és elsőbbség szabályait kimész elé, és csodálkozol, hogy villog?
Gratulálok! leülhetsz, egyes.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
MasterMark
titán
válasz Chris Kiki #54624 üzenetére
Az a lényege, hogy más helyzetben is vannak ilyen pofátlanok teljes mértékben következmény nélkül. És tudja is, hogy nem lesz következménye, mert normális ember ilyenkor mit tud csinálni? Maximum dühöng magában. (Én is.)
Viszont amikor van valaki aki odamegy mellé megkérdezni, hogy ezt mégis hogy gondolta, akkor én azzal vagyok. Ilyenkor persze azok vannak felháborodva akik előzőleg pofátlankodtak.Mostani helyzetben pedig a buszosnak extra "bátorsága" volt, mivel nagyon jól tudta, hogy a busz be van kamerázva, és így ő is meg fogja szívni. Ennek ellenére erősebb volt az igazságérzet, olyannyira hogy saját magára is vállalta a következményt.
(És nem a buszosokat védem, mert ők is tudnak hasonló pofátlan dolgokat művelni. Csak most itt a konkrét helyzetről van szó.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Pickit3
aktív tag
válasz Elemental #54627 üzenetére
És a többiek. Szóval egyszerre tértünk át a másik sávba csak Én indexelve tettem ezt, ő meg anélkül és közvetlen mögöttem, ezért nem tekintettem neki nagy jelentőséget. Tény, hogy még 50-ről szépen megugrott az opel, de későn vettem észre, hogy ilyen agresszíven akar előzni, nem a forgalommal együtt és ekkor nyomtam meg magamban a sport gombot. Ezt egy suzukival sem lett kunszt megcsinálni, mert csak egy dízel opel volt. Bár ha opc lett volna akkor lehet nem veszem fel a kesztyűt.
-
mephi666
nagyúr
válasz Elemental #54633 üzenetére
Én ma csak lefingott 20 éves 206os peugeottal emberkedő hülyegyerekeket láttam, akik rendre kipörgő kerékkel indultak a lámpáknál
-
dh66e
veterán
-
mephi666
nagyúr
Bzmeg 0-100 gyorsulás után csinált egy 100-0 lassulást töredék idő alatt... erre komolyan mit lehet mondani? Szerencsére másban nem okozott kárt?
-
titán
Tegnap olvastam a cikket, csak akkor még nem lehetett tudni, hogy a mentős piroson vagy zöldön haladt-e át. Így ezt látva, a kresz szerint a mentős is vastagon benne van, mert
49. §
(2) * A megkülönböztető fény- és hangjelzést együttesen használó gépjármű vezetője - a rendőr és a vasúti átjárót biztosító jelzőberendezések jelzéseit kivéve - a közúti jelzéseket, továbbá a 24-43. §-okban foglalt rendelkezéseket figyelmen kívül hagyhatja, ha magatartásával a közlekedés biztonságát, valamint a személy- és vagyonbiztonságot nem veszélyezteti, és meggyőződött arról, hogy a közlekedés többi résztvevője az akadálytalan továbbhaladást lehetővé tette.
Szépen belement a pirosba úgy, hogy közben jött a motoros.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Előveszik a mentőst bár én felmenteném mert az a kretén hülye több mint százzal száguldott át a városban egy kereszteződésen.Lelke rajta.
A családját sajnálom.(#54636) mephi666
Aki volt már ilyen szituban az tudja hogy kivédhetetlen ha ilyen sebességgel jön valaki.Sajnálom csóri Dózsa György úti emberkét is aki a drogos bűnöző elé bekanyarodott,lehet én is elszabom ha ott lettem volna a helyében.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Itt kecskeméten felmentették az autóst, aki balra bekanyarodott a szemből 130-al érkező motoros elé... ez pedig mentő, megkülönböztető jelzést is használta: a szememben 100%ig a motoros a felelős (itt hiába kapunk zöldet, nem megyünk ki a mentő elé, hiába "csak akkor szegheti meg a kresz-szabályokat, ha ezzel mást nem veszélyeztet" ...nem játszunk ezzel, hogy ez a paragrafus minket védene)
-
titán
válasz mephi666 #54640 üzenetére
Nem védek senkit, de éppen azért van ez így a kreszben, mert a motoros mondjuk nem nagyon hallja meg a sisakban a szirénát, a fényét pedig nem feltétlen látja nappal. Láthatóan a mentős is észrevette, hogy jön, csak már későn. A motoros meg gyorsan jött. Én nem mentenék fel senkit, a motoros "megbűnhődött", a mentős is feleljen a hibájáért.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
a motoros süket+vak torpedóként szállt be a kereszteződésbe és elé került egy fal szerencsére nem volt gyorsabb, vagy a mentő nem volt lassabb, mert ha bal1nél kapja telibe a mentőt, még csúnyább lett volna a vége
-
-
őstag
Ugyanmár... Nehogy már a mentőst vennék elő azért, mert egy ilyen degenerált nem tud normálisan közlekedni. Sajnos ez nem az a sebesség volt ahol észre lehet venni időben a motorost. A videón látszik, hogy a mentő körülnézhetett és úgy haladt át, ezért nem az elejébe csapódott, de az is látszik, hogy észlelte, mert elkezdett félre húzódni, de abban a pillanatban már be is csapódott. Sajnálom a motoros családját, részvétem meg minden, de sajnos ezt ő kereste magának, mert ha nem 160-al közeledik, akkor meg tudott volna állni, vagy eldobni a motort oldalra... Itt nem értek egyet veled, mert ez nem normális közlekedési forma amit a motoros kultivált...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest