Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz hossszú #17239 üzenetére
Az út fenntartója lassan elgondolkodhatna, hogy a Vásárosnaménytól Gergelyiugornyáig tartó kb 3km-es útszakaszon el kellene bontani ezt az életveszélyes korlátot! Úgy 50-60 éve készítették a vascső korlátot, amikor a ma használt szalagkorlát elkészült biztos ami biztos meghagyták a régit is. Mint a mellékelt képek is mutatják nem volt jó ötlet!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
AMD Power
titán
válasz philoxenia #17251 üzenetére
1 hét alatt 2 Suzukis kurt* fel az agyamat...
-
dragonfx
veterán
jahh tolta neki mint állat...hagy szóljón
a suzukisokkal én már nem foglalkozok az ő autojuk a drágáb féltsék ők. ...én ha bukok is azt mondom szp időt megélt az autom mellettem is.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
hossszú
őstag
Ma reggeli balaset a 4-esen , ráadásul ismertem a srácot.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
hossszú
őstag
válasz fekeandras #17256 üzenetére
Én is ettől rettegek a legjobban, kivételesen ő nem is volt ittas és nem is hajtott gyorsan hanem elaludt.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
dokar
addikt
-
nagyúr
válasz AMD Power #17253 üzenetére
a többit is számolod?
nekem általában audis, béjemvés, sötétített üvegű golfos, régi tuning civices hülyék szokták felb.szni az agyam nap mint nap. Az összevissza kóválygó motorosokról, meg a biciklistákról, meg az út közepén fedélnélkült áruló csövesekről már nem is beszélve...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
fekeandras
őstag
Én a pofátlan köcsög taxis hiénákat utálom.De nagyon.Szabályosan letol/leszorít az útról mert ő siet.Dudál kiabál mint ha ő a többi autós felett állna és minden esetben szabad utat kéne biztosítani számára.Mindenhol szabálytalankodnak leszarják, hogy ha éppen záróvonal van bepofátlankodik a sor elejére, ott át a záróvonalon és megelőz vagy 15 autót aki szabályosan várakozik a sorban.Micsoda egy köcsög lehúzós alja népség! (tisztelet a kivételnek)
-
Eagl3
veterán
válasz fekeandras #17263 üzenetére
+1
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tomcsi23
veterán
-
Zozzant
addikt
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Integra
titán
válasz fekeandras #17270 üzenetére
kis baki
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
trassher
addikt
válasz kételkedem #17252 üzenetére
Szerinted fognak azzal csinálni valamit? A szárazhidaknál kicserélik a többit meg otthagyják. A román autós tudna mesélni róla milyen jó is az amikor egy szobai gázcsőre teljesen hasonlító tárgy elől bemegy aztán hátul ki.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
tomcsi23
veterán
Valaki nagyon durván felszállt az Üllői út Ecseri vasúti felüljáró oldalára kifelé menet. Azt se láttam, milyen kocsi csak, hogy piros.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz tomcsi23 #17278 üzenetére
Na, írnak is róla.
Mod: egyelőre kép nélkül.[ Szerkesztve ]
-
-
tomcsi23
veterán
válasz szasanyi #17280 üzenetére
mintegy 70-80 méter hosszú sodródási nyom található
és vagy 2-3 méteres magasságban volt valami összeborult akármi (az autó). Nem láttam, hogy milyen kocsi lehetett, de a szétszóródott cuccokból ítélve, nem 20-szal tötymörgött előtte.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Jöttem ki a József Attila utcánál (lámpánál!)... rá arra az útra ami megy a Buda(árpád híd) felé.. Toyota Rav 4 át a piroson... majdnem oldalba vert a Román...
-
tomcsi23
veterán
válasz Winner_hun #17286 üzenetére
Jah, amott már írnak róla?
-
tomcsi23
veterán
válasz Winner_hun #17288 üzenetére
H - mi lehetne más?...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
fekeandras
őstag
Hát igen ott a hetvenes tábla ellenére is mindenki minimum 80-90el megy.Még a távolsági buszok is.Az, hogy részben más hibájából történt az pech.Pedig ott nem olyan rossz az út.Még azt a megsüllyedt szakaszt is kicserélték ahol egy "dobbantó" volt a külső sávban.Gondolom a burgerből egyből kirohant a sok unatkozó katasztrófa turista...
-
aphra2
senior tag
válasz fekeandras #17290 üzenetére
De ha nem vmi műszaki hiba , akkor hogy lehet ott megcsúszni ?
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
fekeandras
őstag
válasz aphra2 #17291 üzenetére
"Állítólag bevágott elé vki és elrántotta a kormányt, majd megcsúszott...." by Winner
Menj ki egy reptérre vagy nagyobb egybefüggő aszfaltozott felületre és 100nál kezd el hirtelen vadul rángatni a kormányt.De még ez sem reális mert ott nem forgalomban vagy.Nincs padka, nincsenek körülötted autók stb...
Hát így lehet megcsúszni.
-
Integra
titán
válasz fekeandras #17292 üzenetére
száznál egy 6gen civic-kel elég könnyű egy jávorszarvas teszt, ha fogod a kormányt, mert a futómű nagyon patent. de hölgy volt és nem hiszem hogy hétvégén ezt (is) gyakorolgatta.
nem tudjuk mi történt, én simán eltudom képzelni, hogy megijedt és rántott, majd csúszott.
sajnálatos...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fekeandras
őstag
válasz Integra #17293 üzenetére
Egy pillanatra megijedtem.Ismerek egy hondás csajt (ITR) járt sokat a ringre gyorsulni.Mikor először olvastam még nem volt fotó, azt hittem ő volt az.Mindegy, szerencsére semmi "komoly" (kopp kopp kopp) baja nem lett a sofőrnek.Az autó csak egy tárgy.Rommá törik, kész, kuka.Abból lehet venni másikat.Egyébként mindenki agyon fikázza a Civicet, hogy milyen szarul törik stb... szerintem meg kifejezetten jól egyben maradt a bukfenc után.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz fekeandras #17294 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mennyire marad egyben az autó...
-
Winner_hun
titán
-
fekeandras
őstag
válasz Winner_hun #17296 üzenetére
Nem hiszem.Ha csak azóta le nem cserélte.Az övé sötétzöld volt.
-
aphra2
senior tag
válasz fekeandras #17292 üzenetére
Tudom ,hogy kell megcsúszni, szoktam gyakorolni is , csak azt nem értettem hogy egyenes úton hogy kell előadni, forgalomban.
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
fekeandras
őstag
válasz dragonfx #17299 üzenetére
Hozod a formád látom...
Az nyilván meg sem fordult a fejedben, hogy mi van akkor ha valóban figyelmetlenül elé vágott valaki (esetleg pont egy bmw-s?) és azért rántotta félre a kormányt, hogy elkerülje az ütközést?Ne oszd már az észt.Nem voltál ott.Honnan tudod mi történt?Helyesírásra rágyúrhatnál tényleg kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest