Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
itt nem arról van szó, hogy miért nem vettek ki pályát.
bármikor bérelhetnek maguknak teljes pályát ha akarnak.
itt arról van szó, hogy teljesen más egy zárt pályán kőrözni vagy éjjel nagy sebességgel korlátok között suhanni, érezni az adrenalint ahogy az agyadban pumpál és egymást kergetni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
parandroid
félisten
Gondolom kapnak egy 50e Ft-os csekket, bevonják egy évre a jogsijukat - amit megfellebbeznek, és 3 hónap lesz belőle -, és kapnak öt büntetőpontot. Persze a három hónap eltiltás alatt is vezetni fognak. Igen, előítéletes vagyok, és úgy gondolom, hogy (megfelelően sok) pénzzel bármit meg lehet úszni. Őszintén szólva akkor sem számítanék 1 év felfüggesztettnél komolyabb következményre, ha egy-két ártatlant is sikerül megölniük. Őszintén szólva ilyen extrém gyorshajtásnál lenne értelme az autóelékobzásnak már büntetési tételként is (természetesen az azonnali és később bírói végzéssel véglegesített jogosítványbevonás mellett), de ismerjük a közvélemény álláspontját ebben a kérdésben, így ebből soha nem lesz semmi. No nem mintha ebben az adott helyzetben lenne mit elkobozni.
Összegzésként: még több rendőrt, trafit az utakra, megfelelő technikai színvonallal és drákói szigorral, ami a 20 millió feletti értékű autókra, politikusokra, és civilben száguldozó rendőrökre is érvényes. Nekem az ebben a kérdésben prezentált amerikai minta határozottan tetszik.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
Szombat. Bár már mindegy, mostanra már szombaton sem kell jegyet venni, ha meg délelőtt nem vettél, az szívás...
Bár minap említette itt valaki, hogy Budapesten szombaton nem kell jegyet venni, én ezt vidékiként szent illetődöttséggel hallgattam. És még a fővárosiak panaszkodnak a parkolótársaságokra.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
amol
addikt
Ez már akkor volt a hírekben, amikor karamboloztak.
Srácok, a topik címe: "Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?"Hogy jön ide a kocsik szaga, a mérgezőanyagok, a töréstesztek, az autóméretek, a megbízhatósági listák, a hibridek stb? Van "Milyen autót vegyek?" topik is, ezeket a dolgokat ott kellene megtárgyalni szvsz, mivel itt OFF.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Ez még nem, de nem jól nyomja a srác - figyelmen kívül hagyta, hogy a fehér vonalra csak ferdén lehet ráállni, lehetőleg úgy, hogy flaszteren fekvő kerekesszékes figurák ne tudjanak odébb gurulni.
Bash: vajon milyen gyümölcse lesz egy ilyen szerelemnek? Egy bigfoot testarossa?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Sipi16
őstag
Ha már ekkora kocsit vesz és tilosban parkol legalább csak 1 helyet foglalna el...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
parandroid
félisten
Gondolom a hivatalos eljárást elkerülendő a vétkes felajánlotta, hogy fizeti a szervizt, cserébe nem értesítenek senkit. Így nyilván semmilyen papír nincs. A vétkes nem veszít bónuszt, nem indul szabálysértési eljárás, a kár viszont meg lesz térítve, ráadásul optimális esetben hamarabb, mintha a biztosító is be lenne vonva. Alapvetően nem egy rossz megoldás, de feltételez némi bizalmat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a vétkes általában fizet, hiszen többet bukna az esetleges perköltségen hosszú távon, mint amennyibe a javítás kerül. Nekünk is húzták már meg az autót, ami után ezt a megoldást választottuk, igaz az csak egy horzsolás volt a lökhárítón, és kedvesem egyik óvodásának az apukája csinálta az óvoda előtt.
Néhány képet azért célszerű lett volna csinálni, már csak emlékbe is...
Szerk: Közben írtál te is, ok akkor.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
Skót
aktív tag
De szép ez az új mondeo
Integra: Meglehet, bár én (mint általában sokan) magamból indulok ki, és ha nekem integetnek először megpróbálom megérteni miért is teszik hátha segít (bár nem marad nyitva a hátsó ajtó).
Ettől függetlenül a megijedés valószínü.[ Szerkesztve ]
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
-
ABE
őstag
Egy új Mondeo kombi egyáltalán nem kicsi autó, bár ettől még nyilván lehet vele normálisan parkolni. A képből egyébként annyi látszik, hogy egy autó áll két helyet elfoglalva, miközben a háttérben rengeteg üres hely látható. Ha nem zavar senkit, akkor mi a baj? Ez még nem jelenti azt, hogy állandóan így parkol, csak most épp megtehette, mert másnak ez nem jelentett problémát. Sokkal inkább azon kéne változtatni, hogy gyakran lehetetlenül szűkre szabják a parkolókat, és a szélső helyek mellé pedig bazi nagy szegélyeket tesznek, hogy könnyen le lehessen verni a felnit, de legalábbis ne legyen egyszerű kiállni.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
tesómnak most érkezik pont egy ilyen mondeoja, kíváncsi vagyok rá...
bár túl sok jóra nem számítok, eddig subaru legací-val járt, azt nehéz lesz felülmúlni, a mondeo diesel lesz, meg kombi, meg fronthajtás ugye, a subi meg benzin, 4kerék, sedan... az automata váltó egyezik. kipróbálom majd azért de a subival olyat lehetett kanyarogni hogy nem hittem elThe Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
amol
addikt
válasz lorcsi #12012 üzenetére
Volt már ilyen másokkal. Nem húzódtam le. Keskeny utca, hely sincs rá.
Nem a tény zavar hogy milyen irányban áll mert az nekem végülis nyolc, szembe sem találkoztam még vele, hanem az eszméletlen pofátlanság. Sajnos a tulajt még sosem láttam.Tegnap egy járdaszigettel elválasztott kanyarodósáv mellett a járdán (Róbert Károlyról Vácira jobbra az üvegpalotánál/buszmegállóknál) állt szemben egy szivik. Már odakerülni sem lehetett egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
Skót
aktív tag
válasz lorcsi #13588 üzenetére
Nem is annyira vicces
Az én kedves zsigámat nem tudták elindítani így csak leszívták a benzinemet-_-'
(Kellemetlen meglepetés volt realizálni, hogy minusz fél tank benya az azesti parkolás ára)Lehet hogy csak "szórakoznivágyó" suhancok voltak akik aztán majd otthagyják valahol...
[ Szerkesztve ]
"A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
nemcso
őstag
válasz lorcsi #13918 üzenetére
Szörnyű egy baleset.
Egy mondatot nem olvastam sehol arról, hogy a teherautó miért vesztegelt a főút szélén, és elakadás jelzőt, vészvillogót, helyzetjelzőt használt-e.
Persze ettől függetlenül a buszsofőr is hibázott...Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
-
parandroid
félisten
válasz lorcsi #14716 üzenetére
Te lehet, hogy könnyebbnek érzed, a fizika viszont mást mond (forduló kerekek, ívek). A gyakorlati előnyökről nem is beszélve. Olvass vissza kicsit.
"pontosság nehezít"
Ez a legszebb része a hozzászólásnak egyébként.
p
-
_seth_
veterán
válasz lorcsi #15893 üzenetére
Hát nézd... amikor azt látod, hogy az út előtted száraz és hó sincs rajta te mennyivel mennél? Megnyugtatlak mentem már havas és jeges úton is bőven ezzel az autóval és az előzővel is... A másik kettő nem tudom mennyivel ment, hogy be is borult pláne, hogy ők a jeges részig el sem jutottak mindenesetre én megúsztam velük ellentétben ami ha azt nézem, hogy 90-nel mentem utána kb 60-nal értem a jégre és úgy csúsztam ők tuti jóval többel mehettek pláne, hogy ahol ők becsúsztak 1 méter szintkülönbség sem volt az árok alja és az aszfalt között mégis borultak ahol én becsúsztam ott pedig annyi, hogy az árokból nem láttam ki és még csak meg sem dőlt az autó... (Nov 3 óta 12e kilométer és amikor a legrosszabb volt az idő akkor is mentem, 4-esen szakadó hő + teljesen lefagyva, debrecenben is akkor amikor az út szélén álltak befagyva a böszörményin stb, nem mondom, hogy profi vagyok mert egyáltalán nem de azért járok az autóval rendszeresen kis és nagy távra is... és mégis megtörténik a baj... de ez bárkivel megeshet és nem kell ennyivel sem menni mint ahogy van a belvárosban is debrecenben baleset bőven).
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bambanő háza tája
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Manli GeForce RTX 3080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest