- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
lorcsi #44538 üzenetére
Ma már a fedélzeti kamera felvétele is lehet bizonyító erejű .Nekem egy éve volt vitás esetem és sajnos még nem volt kamerám ,de az alezredes aki az ügyemet intézte azt mondta , hogy amennyiben a rendőrségi vagy megbízott szakértő hitelesnek minősíti a felvételt úgy azt a bíróság elfogadja. Ugyan ez történik akkor is amikor köztéren elhelyezett kamerák adatait kéri be a rendőrség .Amennyiben jó minöségű a felvétel és még van hozzá gps adat is úgy még hitelesebb.
-
brd
nagyúr
-
tomcsi23
veterán
válasz
lorcsi #25264 üzenetére
Nyilván nem találta a gázpedál alját LOL.
Amúgy ez fekete lenne -
Rick4
félisten
válasz
lorcsi #22427 üzenetére
Ha körforgalmat akarsz, menj el Párizsig. Majd meglátjuk, arra mit mondasz..
Egyébként meg itt Szegeden most adtak át egy körforgalmat, amin 3 sáv van, és ugye a sávok egy darabig záróvonalasak, de másik részén szaggatott, plusz lámpából is van körben 4X 3 db, minden sáv fölött, és még lámpa minden befelé jövőnek kint a saját sávjánál is... Az emberek azt se tudják, mi az hogy kanyarodás közben végig a két csík között menni... Ma is majdnem megölt egy köcsög olasz rendszámos punto-s román, mert úgy gondolta, hogy a belső sávban indul, és amerre menne ott is a belsőben marad, én voltam a külsőben, de mindenáron nekem akart jönni csak azért, hogy a külsőben mehessen tovább. A záróvonal sem akadályozta volna meg ebben, bezzeg a dudám... -
tibi666
senior tag
válasz
lorcsi #21454 üzenetére
**********************, ha már visszaeső, örökre elvenném és még jól meg is büntetném. *************
[ Módosította: philoxenia ]
-
válasz
lorcsi #20204 üzenetére
Eleve rosszul van megtervezve a parkolo, kicsi is+egy ki-be jarat, nem latod elore, h van-e szabad hely, raadasnak meg azok az alacsony betonoszlopok is ott vannak.
Mondjuk a pali is hulyeseget mond, mert pont nem kell ellentetesen kormanyozni, hatramenetben is arra kell tekerni a kormanyt, ammerre szeretnem, h kanyarodjon a hatulja.
-
Snoop-y
veterán
válasz
lorcsi #19207 üzenetére
Ha a mai világban valaki kiszáll az autójából egy ilyen incidens után akkor:
1: vagy nem szállok ki
2: nem tekerem le az ablakot mert így nem kicsit lesz helyzeti előnye a támadónak
3: kiszállok a kocsiba bekészített taktikai nevelőpálcával és megvárom a fejleményeket ( valószínű nem én húzom a rövidebbet ) -
Integra
titán
válasz
lorcsi #17684 üzenetére
de nem ám...
mert a termetes néni foglalta a helyet az egyik sorban álló autónak.
az astrás meg szépen gurult rá, már majdnem neki ment, centiken múlott, a termetes néni meg dacolt, mindenki őket nézte, nagyon durva arcokat vágott mindkettő.. a jobbik matricás néni meg az autóból magyarázott a dudálóknak, hogy nem engedik parkolni.. a sorban álló idős bácsinál meg elszakadt a cérna, kiszáltt és odament, hogy húzzon már el a rektekbe a termetes néni, mert száz autó vár a sorba és nem tudnak tovább menni.. termetes néni továbbra se ment sehova, jobbik matricás néni meg továbbra is elakarta ütni termetes nénit. a mazda6 meg vészvillogózott, esze ágában se volt előrébb gurulni, hogy legalább ki lehessen őket kerülni, túl jó volt a műsor, inkább ő is azt nézte..
na szóval idős bácsi elkapja termetes nénit a karjánál, hogy menjen arrébb, dulakodás ezerrel, jobbik matricás néni meg majdnem elüt mindkettőt.. erre jött futva a farmer szerkós panel csajszi, hogy megvédje termetes nénit, ketten ütlegelik idős bácsit, akinek a fejéről is leverik a szemüveget, ököllel ütik a fejét, mindkettőnek vörös a feje, LOL az egész.. majd idős bácsi megszeppen, látja, hogy totál reménytelen a helyzet, visszamegyk az autójához, közben nézi a szemüvegét, hogy hol tört el. termetes néni odamegy jobbik matricás nénihez és elkezd üvöltözni vele ablakon keresztül, már várom a második kört, de elmarad.. termetes néni a helyén marad, jobbik matricás néni feladja, majd beparkol máshova.
én röhögök meg csóválom a fejem, majd leparkolok az utolsó szabad parkolóba, ahova senki sem akart beparkolni, mert nem látták a nagy észosztásban.
annyira tipikus kisemberek harca volt.. kár hogy nem videokamerás telóm van.. -
Integra
titán
válasz
lorcsi #17114 üzenetére
ahogy eddig látom, logikusabb levezetés még nem jutott eszembe:
2x2 sávos út, előzni akart, vagyis belső sávba kellett a jobb sávból besorolnia, hogy előzni tudja a maga előtt haladót, majd valszeg visszarántotta előzés után a jobb sávba, mert a belső sávban is ment valaki (vagy épp szintén átsorolt indexelve, vagy anélkül és a csattanást akarta megelőzni, passzolom a kérdést), ezért kikönnyült a hirtelen terhelés váltástól az inti hátulja, megpördült és seggel belecsattant a szemből, a belső sávban jövő wagonr sarkába és felcsúszott tetőig, ahonnan földnek csapódott.
ha ez így volt, akkor itt elég kemény és hirtelen irányváltás kellett hogy legyen és ennek megfelelően nagy sebesség is.
feltéve, hogy a szembe sávban minden szabályosan ment és nem volt olajfolt vagy más külső befolyásoló tényező.
magyarul, szlalomozott. -
Integra
titán
válasz
lorcsi #17102 üzenetére
az autó ismerősé volt, de eladta és most egy hölgy a tulajdonos, valószínű ő is ült benne. jelenleg még nem sokat tudunk, hogy mi történt pontosan, talán estére.
egyébként eléggé ködös a megfogalmazás...
'A HAON adatai szerint a Honda a Böszörményi út felől haladt a Segner tér felé, mikor egy autó előzésébe kezdett. A manőverébe valami hiba csúszhatott, ugyanis átsodródott a túloldali sávba, ahol összeütközött a szemből érkező Suzukival." -
-
Peethy
őstag
válasz
lorcsi #16569 üzenetére
Bánta nekem már egyszer kezem azt a kései villogtatást... Este ki vagyok világítva, igen
Bár ez még egy régi ötlet volt, engem ez tud idegesíteni, apát már inkább a követési távolság. Bár majd ha élőben kipróbálom, talán átértékelem énis a dolgokat
Bicajjal még nem sokszor tapasztaltam meg az autópálya problémáit.
-
Calogero
addikt
válasz
lorcsi #16435 üzenetére
Elkapták a rongálót
A gépjárművekkel kapcsolatos bűncselekményekre szakosodott nyomozók 2009. április 28-án az éjszakai órákban figyelőszolgálatot láttak el a Nagyerdő területén, 01.00 óra körüli időben épp a Damjanich utcán, az egyik bokros területen, szolgálati autóban ülve.
Egyszer csak azt észlelték, hogy az általuk keresett férfi, kerékpárjával hirtelen a gépkocsi mellett terem, s elkezdi karcolni a motorháztetőt. Az akkor még ismeretlen kilétű férfi észlelve a gépkocsiban a mozgást, kerékpárjára pattant, s megpróbálta a helyszínt elhagyni, de a nyomozók gyorsabbak voltak, elfogták, s előállították a férfit.
A férfi ezidáig 16 - 2009. február 01-április 28 közötti időtartamban elkövetett - bűncselekménnyel került meggyanúsításra, de beismerő vallomása, illetve a rendelkezésünkre álló bizonyítékok alapján ezidáig összesen 48 cselekménnyel gyanúsítható. -
Zordkaszás
senior tag
válasz
lorcsi #16462 üzenetére
Változó. Leginkább a körülmányektől függő, hogy kerülöd vagy sem. Én a kocka Ladámmal (nem törik rajta műanyag, mert nincs) vagy teherautóval simán elbaszom a kutyát, ha a körülmények ezt követelik. Nem fogok árokba hajtani miatta vagy rakományt borítani. Ennyit nekem nem ér egy kutya sem. (mondom ezt úgy hogy 2 hónapja búcsúztattuk el 15 éves kutyánkat)
-
törölt tag
válasz
lorcsi #16297 üzenetére
Hy!
Első körben én is arra gondoltam,hogy sokan szálltak ki ill be rajta azért van ez a félresikerült beállás.
Nos 2db makett szunyognapszemüvegben és annyira laza susogos szabadidőruhában voltak,hogy az űlepe a nacinak a térdét verte.Ők voltak csak ketten....
Szóval nem érthető számomra....
-
_seth_
veterán
válasz
lorcsi #16061 üzenetére
Ez tegnap történt...
Komolyan áttérek buszra és leteszem a vectrát... unom már ezt a sok autókázást és még jobban a sok barmot az úton... megveszek egy szép autót, költök rá... elsőnek egy részeg jön nekem és hajt tovább és kerestetem meg a rendőrökkel most is nekem jönnek és ezután is menni kellett... jó kis ország ez, legalább ha csinál valaki valamit vállalja a felelősséget utána... Jó hát ha úgy nézem óriási sérülés nem történt de csak egy tükör 40e... a teljes kár 140e forint úgy, hogy pl ajtók nem is cserések...
Na de most már króm hűtőrács lesz rajta, újfajta fényszóró, minden színre lesz fújva, fehér index, stb... csak elkészül egyszer
Eredeti irmscher szárny is megvan ami ugyan nem nagy de ha lehet még vágatok az aljából, hogy még laposabb legyen, a pótféklámpa a cél rajta +, hogy feldobja egy kicsit az autó nagy fenekét de nem akarom, hogy zavarjon bár lesz benne 8 szenzoros parkolóradar is színrefújt szenzorokkal... na de ha megint nekem jön valaki?
Na de pár napja is... mögöttem jött egy taxis majd előttem satuztak és fékeztem én is... de nem satuztam csak úgy komolyabban ráléptem a fékre... ez meg??? Villog és dudál rám mert alig tudott megállni mögöttem... most az ilyenre mit lehet mondani???
A másik meg sávot vált de nem vesz észre pedig már kb 2 kilométerrel előtte és ott voltam mellette... majd ő dudál rám... repülő kell vagy földalatti vagy az a daru a terminátorból még ha sokat is fogyaszt...
-
tomcsi23
veterán
-
_seth_
veterán
válasz
lorcsi #15893 üzenetére
Hát nézd... amikor azt látod, hogy az út előtted száraz és hó sincs rajta te mennyivel mennél? Megnyugtatlak mentem már havas és jeges úton is bőven ezzel az autóval és az előzővel is... A másik kettő nem tudom mennyivel ment, hogy be is borult pláne, hogy ők a jeges részig el sem jutottak mindenesetre én megúsztam velük ellentétben ami ha azt nézem, hogy 90-nel mentem utána kb 60-nal értem a jégre és úgy csúsztam ők tuti jóval többel mehettek pláne, hogy ahol ők becsúsztak 1 méter szintkülönbség sem volt az árok alja és az aszfalt között mégis borultak ahol én becsúsztam ott pedig annyi, hogy az árokból nem láttam ki és még csak meg sem dőlt az autó... (Nov 3 óta 12e kilométer és amikor a legrosszabb volt az idő akkor is mentem, 4-esen szakadó hő + teljesen lefagyva, debrecenben is akkor amikor az út szélén álltak befagyva a böszörményin stb, nem mondom, hogy profi vagyok mert egyáltalán nem de azért járok az autóval rendszeresen kis és nagy távra is... és mégis megtörténik a baj... de ez bárkivel megeshet és nem kell ennyivel sem menni mint ahogy van a belvárosban is debrecenben baleset bőven).
-
Skót
aktív tag
válasz
lorcsi #13588 üzenetére
Nem is annyira vicces
Az én kedves zsigámat nem tudták elindítani így csak leszívták a benzinemet-_-'
(Kellemetlen meglepetés volt realizálni, hogy minusz fél tank benya az azesti parkolás ára)Lehet hogy csak "szórakoznivágyó" suhancok voltak akik aztán majd otthagyják valahol...
-
amol
addikt
válasz
lorcsi #12012 üzenetére
Volt már ilyen másokkal. Nem húzódtam le. Keskeny utca, hely sincs rá.
Nem a tény zavar hogy milyen irányban áll mert az nekem végülis nyolc, szembe sem találkoztam még vele, hanem az eszméletlen pofátlanság. Sajnos a tulajt még sosem láttam.Tegnap egy járdaszigettel elválasztott kanyarodósáv mellett a járdán (Róbert Károlyról Vácira jobbra az üvegpalotánál/buszmegállóknál) állt szemben egy szivik. Már odakerülni sem lehetett egyszerű.
-
NoLF
veterán
tesómnak most érkezik pont egy ilyen mondeoja, kíváncsi vagyok rá...
bár túl sok jóra nem számítok, eddig subaru legací-val járt, azt nehéz lesz felülmúlni, a mondeo diesel lesz, meg kombi, meg fronthajtás ugye, a subi meg benzin, 4kerék, sedan... az automata váltó egyezik. kipróbálom majd azértde a subival olyat lehetett kanyarogni hogy nem hittem el
-
ABE
őstag
Egy új Mondeo kombi egyáltalán nem kicsi autó, bár ettől még nyilván lehet vele normálisan parkolni. A képből egyébként annyi látszik, hogy egy autó áll két helyet elfoglalva, miközben a háttérben rengeteg üres hely látható. Ha nem zavar senkit, akkor mi a baj? Ez még nem jelenti azt, hogy állandóan így parkol, csak most épp megtehette, mert másnak ez nem jelentett problémát. Sokkal inkább azon kéne változtatni, hogy gyakran lehetetlenül szűkre szabják a parkolókat, és a szélső helyek mellé pedig bazi nagy szegélyeket tesznek, hogy könnyen le lehessen verni a felnit, de legalábbis ne legyen egyszerű kiállni.
-
-
-
parandroid
félisten
Gondolom a hivatalos eljárást elkerülendő a vétkes felajánlotta, hogy fizeti a szervizt, cserébe nem értesítenek senkit. Így nyilván semmilyen papír nincs. A vétkes nem veszít bónuszt, nem indul szabálysértési eljárás, a kár viszont meg lesz térítve, ráadásul optimális esetben hamarabb, mintha a biztosító is be lenne vonva. Alapvetően nem egy rossz megoldás, de feltételez némi bizalmat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a vétkes általában fizet, hiszen többet bukna az esetleges perköltségen hosszú távon, mint amennyibe a javítás kerül. Nekünk is húzták már meg az autót, ami után ezt a megoldást választottuk, igaz az csak egy horzsolás volt a lökhárítón, és kedvesem egyik óvodásának az apukája csinálta az óvoda előtt.
Néhány képet azért célszerű lett volna csinálni, már csak emlékbe is...
Szerk: Közben írtál te is, ok akkor.
p
-
Bubu79
addikt
Ez még nem, de nem jól nyomja a srác - figyelmen kívül hagyta, hogy a fehér vonalra csak ferdén lehet ráállni, lehetőleg úgy, hogy flaszteren fekvő kerekesszékes figurák ne tudjanak odébb gurulni.
Bash: vajon milyen gyümölcse lesz egy ilyen szerelemnek? Egy bigfoot testarossa?
-
amol
addikt
Ez már akkor volt a hírekben, amikor karamboloztak.
Srácok, a topik címe: "Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?"Hogy jön ide a kocsik szaga, a mérgezőanyagok, a töréstesztek, az autóméretek, a megbízhatósági listák, a hibridek stb? Van "Milyen autót vegyek?" topik is, ezeket a dolgokat ott kellene megtárgyalni szvsz, mivel itt OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Last Epoch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Campfire Audio Comet fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest