Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz dragonfx #17927 üzenetére
Megszoktuk tőled a sok sületlenséget, és a feltűnési viszketegséggel fűszerezett kivagyiságot, ami az állandó idióta beszólásaidat kihozza belőled, de jobb lenne, ha megtanulnád, hol a határ.
Egy hét pihenő kezdésnek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
AMD Power
titán
Megtalálásakor fél napja halott volt a motoros
Szerencsétlen!
-
Stalker-2572
veterán
-
fekeandras
őstag
válasz Stalker-2572 #17953 üzenetére
Senki.A büntit ki kell fizetni a büntetőpont megúszható.Mond azt, hogy a családban közös használatban van a kocsi, nem tudod ki vezette éppen az autót és kész.Bizonyítsák ők ha tudnak.Tudom ez nem túl korrekt hozzáállás de az sem az, hogy bokorból, reklámtábla mögül, parkoló autók mögé elbújva vagy éppen a buszmegállóba teljesen szabálytalanul szemből beállva mérnek/fotóznak.És persze mindig olyan helyen ahol irreális sebességkorlátozás van érvényben.30-40-50es tábla stb ...
mod: áhh dragon... de sügér vagy!
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
válasz fekeandras #17954 üzenetére
És ezt kinek mondjam miután befizettem a csekket?
Egyébként tényleg elég mocsok helyen kaptak le, mert lakott területnek számít (gondolom, mivel 50-et léptem át a levél szerint) de helységjelző tábla az nincsAll Black...
-
Skót
aktív tag
válasz Agostino #17937 üzenetére
Hehe Dejó neked, hogy csak kétszer
Engem a jogsi megszerzése utáni fél évben 3x meg volt azonkívül egy este (úgy 3/4 éves jogsival), hogy 2x megállítottak, most lett a jogsim lassan 1,5 éves...
Egyszer se szabálytalanság miatt csak úgy, hogy hopp nézzük meg a papírokat, bár sajnos egyszer találtak hiányosságot, de pótoltam, mostmár minden knappol.
Hiába no szeretik kiszedni a ladákat a sorból.
Pedig se tuning se feltűnési viszketegség, csak anyagi lehetőségeimhez mérten szépen rendbetett kocsi jórészt széria cuccokkal."A modell alkatú nők olyanok mint egy rossz rádió: nem lehet rajtuk semmit fogni! Hát tényleg ez kell Nektek?"
-
Khelben
nagyúr
válasz Stalker-2572 #17955 üzenetére
Ha nincs tábla, akkor mitől számít lakott területnek?
-
wiggen123
senior tag
Az élet 180 km/h-nál kezdődik!
Elrettentő példaSometimes you win, sometimes you learn.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Tényleg csak fizetés lesz. Ma bementem, hogy mi újság, még kilenc szintén zenész sorstárssal. Ügyintéző kisasszony tök normális volt, elmondta mit hogyan, se pontok se semmi nem lesz. Jön a csekk, fizesd be, köszönjük. Amúgy harmincezer váltómba került ez a dombról üresben legurulás, szóval tényleg mindenkinek okosan, ne etessük a süniket, még meghíznak.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
KrAt
veterán
válasz parandroid #17951 üzenetére
Köszikösziköszikösziiii
-
Agostino
addikt
válasz fekeandras #17962 üzenetére
Üdv.
Még mindig jobb, mintha mondjuk a te kocsidban, neadjisten a gyalogosok között.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
zsolt1129
addikt
-
fekeandras
őstag
Drogot fogyasztott a BMW-s és várandós utasa is
no comment...
-
Integra
titán
válasz fekeandras #17970 üzenetére
ifjú titánok..
úgyis elbuknak az ilyenek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kételkedem
addikt
válasz fekeandras #17970 üzenetére
Ismét egy példa, ami alátámasztja a román autós félelmeidet
Nem tudjuk ki a hibás, mindenesetre részese a balesetnek.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Eagl3
veterán
válasz Integra #17973 üzenetére
Igen, de azt is szem előtt kéne tartani, hogy ha egy luxus autó áll a mozgássérült helyen, a gazdája simán lehet rokkant, ami nem feltétlen azt jelenti, hogy tolószékben ül.
Egy ilyen kaliberű oldal mint az Index, legalább utána járhatna a dolgoknak és valóban csak azokat a képeket rakná ki, amiken valóban szabálytalanul parkolnak. Ha meg nem biztos benne, nem kell közzétenni.
Persze ettől még a képek 95% -a teljesen jogosan van a cikkben.Azt mondjuk nem értem, hogy az a Civices, hogy kaphatott "csupán" 30.000Ft büntetést (ugyan annyit mint a többi), mikor hiányzik az első rendszámtábla, tilosban parkol ráadásul rokkan kártya figyel a kocsiban amit ha leellenőriznének nem valószínű, hogy jogosan van a birtokában.
A ferkának meg jól áll a piros kerékbilincs
[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
Ugyan minek kellene utánajárni? Ha nincs roki-kártya akkor nem parkolhat ott. Ha van roki-kártya, akkor is csak abban az esetben parkolhat ott, ha a rokkant is az autóval utazott / fog utazni. Az index nem hatóság, nem tudja ellenőrizni, hogy van-e roki-kártya, csak a beküldő szavára hagyatkozhat.
A rokkantság nem jelent azonnal szegénységet. Persze van egy kialakult kép az átlagos rokkantakról. Így egy 10M HUF feletti roki-kártyás autó már teljesen kilóg a sorból.
-
parandroid
félisten
válasz jerry311 #17975 üzenetére
Érdemes lenne egy statisztikát lehúzni amúgy a nyilvántartott rokkantkártyás járművekről EUROTAX érték alapján. Valahogy az az érzésem, hogy könnyen azt a téves következtetést lehetne belőle levonni, hogy a rokkantak a legjómódúbb réteg ma Magyarországon. Ugyancsak érdekes lenne a márka szerinti eloszlás, azt is borítékolom, hogy a Mercedes, a BMW és az Audi messze felülreprezentáltak ezek között az autók között, csakúgy, mint egyéb luxusmárkák.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
fekeandras
őstag
válasz kételkedem #17972 üzenetére
És 90%-uk olasz rendszámú autót vezet.Ennyi véletlen nincs.
-
Integra
titán
válasz whitezo88 #17982 üzenetére
nem hiszem, hogy ezt kéne, ezért lett olyan a társadalmunk amilyen..
ellenben két rendőrnek fél tucat jól megtermett készenlétis srác kíséretében kiosztanám csak azt munkakörbe, hogy egész nap bevásárló központok és hiperek parkolóit róják, és akit találnak és video felvétellel bizonyítva bizonyítható a csalás, 300e ft büntetés azonnal. hamar megtisztulnának a roki parkolók..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fekeandras
őstag
Ismerős mesélte, hogy egy kamionos haverja szemtanúja volt a Váci úti teszkóban amint egy régebbi A6 audi (a mercihez hasonlóan, lásd feljebb) keresztben állt be egy mozgáskorlátozott helyre, kipattant két gizda gyerek meg egy csaj és mentek be a teszkóba 'soppingolni.Ez meg fogta magát és keresztben rátolatott a kamionnal a kocsijukra aztán bement a pepébe kajálni.Már evés közben látta, hogy a fiatalok végeztek idegesen körbe állják a kocsijukat és tanakodnak ,hogy hogyan tovább.Azt várta mikor mondatják be a rendszámát, hogy álljon odébb de nem volt pofájuk hozzá.Kamionos arc nem sietett .Kényelmesen megebédelt, majd még ezután ment be az áruházba bevásárolni az útra.Elmondása szerint több mint egy órát bent volt, de mikor kiért nem mertek neki szólni egy szót sem.
-
fekeandras
őstag
-
mephi666
nagyúr
amúgy a topik címe vonatkozhatna gyalogosokra is... tegnap normál sebesség alatt haladtunk a városban... látom: jobb oldalt áll a gyalogos az út szélén... zebra a közelben sem... csávó fülében "agybanyomós fülhallgató"... néz a másik irányba... aztán elindul... ha a megengedett sebességgel haladunk, szerintem koppan egy qrvanagyot a motorháztetőn... gyalogos/biciklis/autós is van egyaránt, aki figyelmetlen/bunkó... nem kell félteni szerintem senkit... csak az a baj, hogy soha nem az szívja meg, akinek kellene... kb 8 éve egyik ismerősöm a helyi pékségnek fuvarozott... reggel 7körül haladt egy aránylag alacsony forgalmú úton, amikor valaki áttért szemből a sávjába és frontálisan ütköztek... a srácot a tűzoltók szedték le a kormányról, de reménytelen volt... aki ott is hibás volt, 1karcolás nélkül megúszta... ő meg meghalt... sz@r az egész világ...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
whitezo88
nagyúr
válasz fekeandras #17988 üzenetére
csókolom, büntetik? amíg a drága rendőrség azzal próbál extra jövedelmet biztosítani hogy sárgán áthaladó kocsikat büntetget x tízezer forintra, itt nem lesz következetes büntetési rendszer. de arra is volt példa, hogy egy szakaszon ahol kb 50-100 méter van a két lakott terület közt, arra vadásztak hogy ki nem kapcsolta fel a fényszórót. (lehet hogy itt írta valaki, nem tudom)
mod: igen, amit mondtam önbíráskodás, de akkor csak a fejcsóválás marad. vagy hívhatjuk a rendőröket, akik vagy kijönnek vagy nem. illeltve rátérhetünk arra hogy manapság sok helyütt az ököljog dönt, eza farkasvilág, de ez messze vezetne
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz whitezo88 #17990 üzenetére
Nem tudom...
szerintem magától értetődik ha kocsiba ül az ember, még szikrázó napsütésben is mennyen a tompított fény mindegy, hogy városban megy arrább két utcát vagy keresztül autózik a fél országon.Ez alap lenne (szerintem).Nekünk pl mindig ég.mephi666: Az ilyen "füldugós" gyalogosra rá kellene dudálni.Valahogy így.
[ Szerkesztve ]
-
Nimrod
addikt
válasz whitezo88 #17990 üzenetére
Ez is csak azért van, mert túl sok a szabálytalankodó. Vagy inkább túl sok a jogosítvány?
fekeandras: Ez hamarosan kötelező gyári előírás lesz, tehát ha elfelejted ha nem az bizony égni fog. Probléma, hogy csak új kocsikra vonatkozik és ki tudja mikortól lép életbe (valami 2015 rémlik).
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz Nimrod #17992 üzenetére
Nagyon helyes!Legyen is kötelező .Látni és látszani.
Nem vagyok otthon az usa autókban de van az utcában egy 80as évekből származó kocka Buick abban pl alapfelszereltségként benne van az is.Nameg a fényre sötétedő visszapillantók, az automata klíma, (bőr)ülés hűtés!! + ezer olyan apró kütyü ami a mai új autók zöménél még mindig extra listán szerepel, ha egyáltalán szerepel.
-
TheVeryGuest
senior tag
válasz parandroid #17976 üzenetére
Nem pont az a lényeg, hogy a roki kártyát nem autóra adják, hanem személyre? Kap egy kártyát a hicomattos, aztán berakják abba az autóba, amivel viszik, így nem kell variálni ha másik autót vesznek, vagy a családból többen is fuvarozzák. Pont ezért szokták a szélvédőt bebaszva eltulajdonítani a kártyát.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
-
kételkedem
addikt
válasz fekeandras #17979 üzenetére
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
jerry311
nagyúr
Megint a BMW. Mondjuk én inkább a bömbit zúztam volna le, a mentő mindenképpen sérült, akkor szopjon már a hülye sofőr is.
-
MaciG
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest