Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
-
válasz
FEDman
üzenetére
Igen, így van. Mármint, hogy f1.2 nem látványos difi, ellenben még nehezebb lesz az obi, még drágább, és ami még fontos: esetleg túl lágy lesz, illetve durván jön már a CA. Azaz több már a negatívum. Lehet, hogy meg lehetne csinálni úgy ,hogy egyedül az ár csak a negatívum, de horror áron/méretben. Főleg APSC-re fölösleges f1.2.
A panára nagyon kíváncsi leszek én is, de csak elméletben, mert bőven 1000€ fölött lesz. -
-
Baromira érdekes ez a párhuzam fotózás bicajozás között. Hmm, mióta szétkúródott a térdízületem azóta csökkent a bicajozás súlya, de én is egy combos montira szavazok: egyrészt mert naponta feljövök Normafához (melóhely), ebből 1.5km olyan terep, hogy egy fixis ha azt túlélné (fölfelé sci-fi, lefelé kamikaze) akkor onnantól gipszelt hülyegyerek lenne... Másrészt igen kevés akadály van vele.
De városba -ha nincs hegy- aláírom, hogy egy fixi is megteszi FÉKKEL ellátva. Aztán imádkozz, hogy jóféle ízületeket adott apád-anyád.
Alapvetően egy nagy fő bajom van, ez meg Bp. a fasza poros, kormos, kipufogógázzal. Nyami!
-
FEDman
addikt
A Fuji bejelentette a tele zoom obiját is. Biztos jó üveg lesz bár számomra ez a vonal nem kifejezetten a nagy telézésről szól.
Ami viszont számomra érdekesebb, hogy frissült a roadmap. Szomorúan látom, hogy a számomra a rendszerből leginkább hiányzó portré obi bejelentése immár átcsúszott jövőre. Ráadásul az eddigi az eddigi f/1,4-es fényerő is immár f/1,2-re csiszolódott. Ami amúgy nem rossz, de azért én ellettem volna azzal az 1,4-el is. Pláne úgy hogy ezzel az utolsó reményem is elszállt, hogy normális árazása legyen..
Így részemről nehezen fog menni a Fujira váltás..

-
arn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, csak nem erre talaltak ki, perpill meg nincs a szallasomon mas.
-
sideburns
aktív tag
válasz
Marseille199
üzenetére
Biztos van valami tanulmány, ami kimutatja, hogy akik fix gyújtótávolságú objektívet használnak, azok hajlamosabbak fix áttételes kerékpárt használni?

-
Marseille199
senior tag
Még a fixi/ss-hez annyit:
A fő lényeg, amiért engem megfogott, az a letisztultsága. Minden dologban szeretem az ilyet.
A másik meg, hogy nincs akkora karbantartásigénye. Jó a váltós bringa, nagyon is. De ahhoz, hogy mindig patentul váltson, pontosan, akadás, recsegés, nélkül, ahhoz igenis karban kell tartani, tisztítani, stb. Ezt itt el tudod kerülni, vagyis jelentősen egyszerűsödik. Lusta vagyok z albérletben szétkapni a bringát, megtakarítani a dzsuvás fogaskerekeket, láncot, ezután csak leakasztom, kipucolom és kész
.
Nem beszélve a lekerülő súlyról, nem kell grammániásnak lenni, észrevehető különbség, ha nincs ott a fogaskeréksor, váltó, hátsófék.
És nekem is marad a magellan, majd ki lesz pofozva túragépnek. De ide Pestre nekem igenis felesleges a váltó, kb. fél-háromnegyed éve szoktatom magam az egysebihez, néha végigkattogom a váltót, hogy megjárassam, de abszolúte felesleges. Eddig ha volt valami kis emelkedő, akkor váltottam, baromira elkényelmesít és nagyon gyorsan át lehet állni, csak egy kis idő, míg hozzáerősödik a lábad.
És az a jó móka, amikor a divatfikszisek lesajnálóan néznek a montira, te meg állvahagyod őket, váltás és mindenféle cécó nélkül. Ha meg meglesz a 42/16 városi suhanó, akkor főleg elbújhatnak az önjelelölt művészek és műegyetemista hipszterek
Addig meg:

-
neevous
tag
válasz
Marseille199
üzenetére
Én benne vagyok!
-
rumos14
nagyúr
elnézést az offért, van itt ez a hirdetés, Pana GH1[link], nekem pedig van egy cuccom amit beszámítana az eladó 55e ft-ért, de engem nem igazán érdekel GH1. ha vkit innen igen, 75-ért, írjon már egy pü-t lécci.
-
igen, van egy telefon-feelingje az embernek, ezzel együtt azért szerintem pont a kompakt gépek végre szépet fejlődtek, rámentek a jó és fényerős optikára, a jó szenzorra (adott méret mellett), a jobb kezelhetőségre. én egyelőre bízom a pletykált pana lf-1-ben.
madgie:
pedig ráérsz, várd meg, amíg kijön majd az új generáció, aztán meglátod. -
gyerekek, ne sajnáljátok le a fiatalságot, tényleg mókásak néha, de hát a tinédzser is mókás, aki bele akar halni a szerelmi bánatába. és a nagyokat fingó kisbaba is mókás, de az élet már csak ilyen, mi sem voltunk mindig ilyen roppant okosak, mint épp most...............

-
Mercutio_
félisten
válasz
Marseille199
üzenetére
"A városba", ezt mondjuk Pécsett megkérdőjelezném, de pestnek (és budának) is van olyan része, ahol nem szeretnek csapatni
amikor a divat fixiseket látom mindig ez a post ugrik be 
hegyimorc: Részvétem, nekem csak 1-2X volt alkalmam végighallgatni világméretű terveket előadó, a tanárokat fikázó, és nagyon egyéniség vagyok MOME-st BKV-n utazás közben, de kerülgetett a sírvaröhögés

-
arn
félisten
válasz
hegyimorc
üzenetére
Sokan tekernek ss montit. Mert egyszeru, es mert kihivas. Fixivel azokat rugnam tokon akik total fek nelkul kozlekednek - meg barom modra. Erdekes modon ez a divatbringasokra jellemzo gyakran.
Bazze... Az uj pana kompaktban ugyanakkora szenzor lesz. Utalom, hogy igazam volt.
-
fattyu
veterán
fixi/ss jobb mint a váltós mert nem romlik el akad be töröd le kell gondozni egyenes a láncvonal jóval kissebb a mechanikai veszteség és nem cipelsz feleslegesen 2.5 3 kilót.... Egy megalkuvós 42 16 áttéttel pedig amí] nincs domborzat felesleges a váltó. elindulok vele pirostól úgy hogy semmi gond és 47et kitekerek belőle bár ott már nagyon pörög. Nálam fittebb gyerekek meg citadellát is letudnak vele.
Mercutio: nincs fixisítve. Ez gyárilag ilyen. Flip flop agyas. Fixi oldalon használom. Akkor vettem mikor elkezdtem segget növeszteni, és így nincs lazsálós gurulás hanem mozgás van MINDIG. Első fék meg van. A hátsót úgyse használom sose. Amint előre kerül a súlypont ( és amugyis eléggé első kerékre terhelés van ) csak csúszna.
-
Studi
veterán
válasz
Marseille199
üzenetére
Mi az előnye a normál váltós bringával szemben?
-
Marseille199
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Mi bajod a fixivel? Aki tudja használni, az király csávó és jobb a városba, mint bármi. Ha tudod használni. Az más kérdés, hogy minden hülye hipsztergyereknek az van, de nem ők a lényeg

Én pl nem tudom használni, ezért lesz 1x1, de még lehet megbolondulok és megfordítom a kereket

-
Mr.Csizmás
titán
omd kit 360k
szokasos hivatalos helyen
-
Mercutio_
félisten
válasz
rbalint88
üzenetére
Ha ezen még rugózni akar valaki jöjjön át a PhotósOFF-ba, mesmeg sz*rok az aktuális* divatra, mert akárki akármit mond a fixi csak egy (nagy)városi divatjárgány, de szívesen megnézem hányan nyomnak vele túrákat

* még annak se nevezném, 5 éve már voltak, mostanra mainstream lett
-
tothl
addikt
-
Freddy76
addikt
Jé, én is lakodalomban voltam ott egyszer, sok évvel ezelőtt. Vőfély voltam, és a menyasszony keresztanyja kegyetlenül leszidott, mert nem ismertem azt a szokást, miszerint a vőfély hangosan bejelenti, hogy kivel táncol a menyasszony menyasszonytánckor. Még az állatkertben is voltam.
-
rbalint88
veterán
válasz
rbalint88
üzenetére
Bakker, offba akartam.
Nadena, nem a reklám helye, de a hintaló és egy picit más felszereltségű, de ugyanilyen vázas S-es méretű eladó. S-es gyakorlatilag új, M-esen a váz használt, többi újszerű. 270eFt/db áron elvihetőkfattyu: az is jó, nekem ez a gyári. ezeket adták kerékhez/hajtókarhoz. (53-17 nem lenne már a világom, az lett volna a másik opció.)
-
Nekem kb. tök mindegy, ha nincs tömeg/szmog/zaj bárhová megyek. Külön jó, ha bicajt ki lehet kötni és rálátásom van. Szerda kivételével bármely nap.
-
Gondwana
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
(Ha Szabadka, vagy Palics, én vállalom! - De akkor a buszt intézze más!)
-
Freddy76
addikt
Alternatíva: 58-as kisvendéglő a Libegő aljánál, a Zugligeti út végén. Van beülős, kiülős, van csapolt meg nem csapolt sör, meg néhány kaja (gulyás, cigánypecsenye, palacsinta, ilyesmi). Egyszerű kisvendéglő a villamos egykori végállomásának épületében, egyben az ott működő kemping recepciója, tehát nem kell drága budai helyre gondolni.
291-es busz öt perc, 22-es busz 10 perc, 61-es villamos 15 perc.
És nem azért mondom, mert nekem gyalog 10 perc
. -
Fórumtalit! Fórumtalit! Fórumtalit!
Igen, most már kimozdulhatunk a füstös sötét kocsmából és a Normafa kiváló ötlet. A síház nem olcsó, de minőségi borválasztéka van (felteszem sör is) van egy CBA is a közelben... Hétköznap nincs tömeg sem, sőt még esti buszjárat is van.
-
FEDman
addikt
Ez oké, de betegségét én nem keverném ide, ennek ehhez semmi köze. Ha visszaolvasol akkor láthatod, hogy nem is őt, hanem azt kritizáltam aki ekkora marhaságot mondott neki.
Csak hát a probléma ott van hogy azóta kiderült nem is pontosan ezt mondták neki, vagy legalábbis pont a lényeget hagyta le. Végeredményben így az üzenet elég nagyot torzult és elég nagy butaság lett belőle. Azóta ezt az egyet be is látta és ez így rendben is van. Az egyetlen szépséghibája a történettel, hogy ez nem csak erről a két emberről szólt, hanem egy csomó kezdőről akiket egy ilyen hiányos flegma kijelentés bizony csúnyán félrevezethet.
Na ezt próbáltam én és még itt páran tisztába tenni, hogy ne lógjon ez a félrevezető félinfó így a levegőben. Erre keselyűket kiáltani szerintem nem volt túl ízléses.. -
Freddy76
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
Persze, ésszerű keretek (pl. nem két hétre) között megbeszélhetjük.
-
Freddy76
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
Ne is mondd, túlságosan is szeretem, az a bajom.
Nem emlékszem, de minden bizonnyal semmi olyat, amit megbánnék. Ha mégis, akkor azt letagadom
. Mit ígértem?Ja, é Neevous is jöjjön, jön nekem sörrel
. -
Freddy76
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
Hát, ez is egy ürügy a sörözésre, szóval ha mehetnek tükrösösök is, én benne vagyok.
-
Studi
veterán
válasz
Marseille199
üzenetére
Én örülnék, mert az előzőről lemaradtam. :-(
-
Studi
veterán
válasz
FEDman
üzenetére
Písz! Need_ azt is leírta, hogy neki egészségügyi oka is van, hogy másképp látja a stabi témát.
Amúgy az érdekes dolog az, hogy sokan nem is érzékeljük, hogy a mai technológia milyen lehetőségeket rejt magában az 1-2 évtizeddel ezelőttihez képest, pedig akkor is bőven készültek jó képek. A gyors technikai fejlődés, erős marketing állandó elégedetlenséget próbál generálni a saját cuccokkal kapcsolatban. Mindig van szebb, mindig van jobb, pedig nem mindig tudjuk racionálisan elmondani, miért is szeretnénk a másikat. Holott egy pár éve nem nagyon álmodhattunk elérhető áron használható ISO1600-ról, ekv. 90mm-es, 1,8-as objektívvel, stabilizálva.
Én sem tagadom, a jelenlegi cuccaim messze meghaladják az én tudásomat, és az itthonülő, netfüggő életmódom miatt túl keveset is használom ahhoz, hogy igazán tudjak fejlődni. Többet kellene használnom az eszközeim, és kevesebbet bújni a netet. Gyakorlatilag feldolgozhatatlan mennyiségű információ zúdul ránk, és a lényeget hajlamosak vagyunk elfelejteni emellett... :-( -
arn
félisten
Egy portreobinal emberekhez ugyis kell a rovidebb zarido... Ennel tuti nem izgulnek az em5re. Viszont egy templombelsonel majd ugyancsak jol jon. Az lesz az erdekes, ha le sem kell majd csavarni a zoomot, mert sotet obival is kitart az ember hasznalhato zartidoket. Ezert tartogatom az obikat... Remenyeim szerint majd kitagul a hasznalhatosagi kor.
-
MLaca
őstag
válasz
eddie1978
üzenetére
van például a B&H Photo boltban New Yorkban. vagy hol keresel ilyen boltot?
budapesten például a medikernek van hatalmas élő készlete. kipróbálni nem lehet a gépeket, de megnézni, megfogni meg lehet. -
eddie1978
senior tag
Boltot ajánljatok nekem, ahol sok tapizható kipróbálható gép van. Fehérváron a MM-ban volt 3milc és 4 tükrös. Ebből 3 volt kipróbálható. Van olyan hely, ahol nagyobb a választék?
-
Marseille199
senior tag
Ja, nem problémo. Én tudom, hogy nem rosszat akartál ezzel

Meg így minden letisztult
Sok okos ember meg mindenhol van

Legalább mi legyünk összetartóak, ebben a kis közösségben.Tényleg: Nem akarunk újra fórumtalit? Most már jó idő lesz, nem feltétlen kell kocsmázni (sör azért lehet). Mondjuk egy normafás kirándulás, vagy ilyesmi? Biztos jönnének páran gyerekestől-asszonyostól. Jó lenne

-
need
addikt
ugye minden ezzel [kezdődött]
ha most 1 kicsit politikus akarok lenne akkor ezt én úgy nevezném hogy a szövegkörnyezetből kiragadott
rész volt..! természetesen a szövegnek volt eleje..ez volt a közepe..és volt vége is..!
amiért én csak a Misinek tartozok elnézéssel..
a nem pontos idézetért..!
Na meg Misi volt már ez egy éve is..ki a rák emlékszik mindenre pontosan!azt jó tudni és erre utaltam is..olyan az egész mint a köröző keselyük..várnak..várnak..és lecsapnak csöcstől..!
Én még csak másfél éve csinálom..vagy is én azóta fényképezek..elvitathatatlan hogy elég sok okosságot olvastam tőletek..de néha azért engem rettenetesen frusztrál hogy itt annyi az okos ember..!
és ilyenkor mindig eszembe jut..minek is válaszoltam én ennek a jó embernek!ezzel együtt azt gondolom..hogy lezárhatjuk ezt a dolgot..!
U.I:becsszó kipróbálok én is egy Panát..mert most már fúrja az oldalamat milyen lehet vele..fotózni és milyen ha nincs stabi!
-
törölt tag
Már egyre biztosabb vagyok, hogy ami nekem tetszik, az köszönőviszonyban sincs a színhelyességgel, meg a valósággal. De végtére is azért csinálom hogy nekem jó legyen amiket lövöldözök koca módra.
Természetes színmódot választottam a tévén. Lett volna még egy kiemelt mód is.
Felbontásilag a samsungnak is jó a kijelzője, de akkor is teljesen más volt tévén.
-
válasz
üzenetére
Hát azért óvatosan azzal a mega-giga TV-n visszanézéssel.
Hívass elő pár papírképet (remélem nem szentségtörés amit írok
) is. Ezek a "csúnya" kijelzők meghülyítik az embert. Pláne egy elsősorban mozizásra hangolt eleve helytelen színvilág, ahol nem elég a túl sok kontraszt és telítettség, ráadásnak még az arányokat is eltolják.
Már az OMD hátsó lcd-je is olyan brutál, hogy hozzá képest a monitor képe is "szerény"...Madgie: mindent megszoktam már a G3-on, kivéve a zárhangot. Azt sosem fogom.

-
b.vr
őstag
válasz
madgie
üzenetére
"Inkább képeljetek tovább"

Akkor még néhány fotó, GF3+Oly 45/1.8 témában, a tavaly októberi prágai túrámról. Nekem legalábbis nagyon jó emlékek!
Prága pedig mindenképpen gyönyörű város.
(A csúcs-szintű jégkorongot ugyanis legalább annyira szeretem mint a jó koncerteket, és az NHL-lockout miatt fél évig visszajöttek a tengerentúlról a legnagyobb orosz sztárok, köztük a kedvencem, Pavel Datsyuk (de hát mondhatnám Radulovot, vagy az ellenfélnél játszó szlovák óriást, Zdeno Charát, ők olyan nevek mint a fociban Messi vagy CéRonaldo) szóval amikor Prágába jött a CSKA játszani, nem bírtam ki hogy ne utazzak. Iszonyú olcsó a meccsre a jegy, pedig a pálya mellett ültem (egy NHL meccsen ez többszáz dollár lenne, itt pedig átszámítva nem volt még 3ezer ft sem) Kicsit aggódtam hogy beengedik-e egyáltalán a gépet, de nem volt gond. Viszont csak 1 objektívet mertem vinni, akkor még csak a kit-oby volt az Oly mellett, szóval egyértelmű volt a választás, előzetesen persze bizonytalan voltam hogy mennyire lesz alkalmas utána városi fotózásra. Sajnáltam hogy nem tudok odaállni a templom lábához hogy mégis benne legyen az egész (mint kis túlzással az Oly 9-18-al meg lehetne tenni) de aztán nem bántam, mert ha nem fért bele, hátrálni meg nem tudtam, akkor izgalmasabb épület-részeket kezdtem keresni.
Meg elszúrtam hogy nem vette előtte meg a nagy memóriakártyát (csak utána…) és hát annyira el voltam telve látnivalóval hogy szűk 24 óra alatt is simán telifotóztam a kártyát jpg-vel, RAW-ba menteni esélyem sem volt, úgyhogy utána a jpg színeit kellett tologatnom.
Egy "kakukktojás" van, könnyen kiszúrható, a nagylátószögű a meccsen, az mobillal van.
Na elég a szövegből, lementettem emailből a válogatást és feltöltöttem flick-re, remélem látható az album.
[link] -
válasz
Gondwana
üzenetére
"vagy a zár berázza". IGEN, jó eséllyel!
Vettem most egy oly 40-150-et, amiben ugye nincs stabi. Felcsavartam G3-ra is próbaképpen. Volt nap, továbbá a váz is alapból a reciprok szabály dupláját állította záridőhöz (1/sec-ben). Azaz minden nagyon szépen ment 100 mm fölött is!!! (tehát: volt fény). 50 képből kb. 49 nem mozdult be kézből!Aztán készítettem időzített képet is, nem állványra ugyan de leraktam a gépet fix kőlapra, 1/60sec záridővel 150mm fókusszal. Két kép készült, mindkettő bemozdult! Kizárásos alapon berázta a zár... (váz is, obi is könnyű, gyutáv nagy).
-
FEDman
addikt
válasz
Marseille199
üzenetére
Igen, no de akkor itt is kitartod a szabály felét, nem?

Sőt, ahogy nézem néha 1/10s is. Nekem is kb. ez a tapasztalatom, ha odafigyelek egész stabilan kitartom a 1/20s a kis ekv. 90mm Olympus obival. Néha 1/10s is megy, de azt már csak néha. Szerintem ezek kifejezetten jó értékek.Az analóg kontra digi között meg én is néha észre veszem magamon hogy van különbség. Ez szerintem elsősorban pszichés és annak köszönhető, hogy egy full manuális cuccnál, ahol a nyersanyag se végtelen ott az ember sokkal jobban megtisztel 1-1 kockát. Ezzel egy AF-es digi vázon annyira egyszerű a fotózás, hogy az nagyon könnyen elkényelmesíti az embert. Magam is néha észreveszem, hogy digi géppel sokkal flegmábban fotózom. Aztán összekapom magam, jobban odafigyelek és akkor onnantól a kis stabi mentes Panával is mindjárt ki tudom tartani amit kell.

-
válasz
jjeahh
üzenetére
légy erős, mlaca még jobban kiakadt volna, de gondolom látta, hogy kollégaként már felhördültem, ezért nem szólt hozzá. de miután együtt találtuk ki lacával anno, hogy legyen fotós rész a ph-n stb., valamint végső soron csak én felelek az egész katyvaszért, ami itt van, ezért legalább annyira autentikus vagyok.

-
Freddy76
addikt
Pár napja valaki megkérdezte a nikon topikban, hogy a d7000 valóban nem tud 3d követő af-et? Megkérdeztük, hogy ezt mégis honnan vette, nos a pixinfóról. A d7100 tesztjében úgy írták le a 3d követőt, mint "új funkció az elődhöz képest...". Nos, megnéztem, a d7000 (2,5 évvel ezelőtti) tesztjében szóról szóra ugyanazt írták, csak akkor a d90 volt az előd. Minden, amit a d7100 af-jéről írt a tesztelő, szóról szóra megegyezett a d7000-ről írtakkal, csak a fókuszpontok számát cserélte ki...
És ez a teszt 80%-ára igaz volt. D7000 teszt kopipészt, adatokat átírta, mehet "nyomdába".
Amúgy lehet, hogy ők is olvassák a ph fórumot, mert miután leírtam ezt a nikon topikban, átírták a cikket
. -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Ide írnám kérdésem, mert ezt a topicot sokan nézik.
Panasonic LX7-et jól látom hogy nem lehet 140-alatt megvenni itthon?
Esetleg érdemes Ausztriába kimenni érte?
Ha valakinek van jó ötlete ne tartsa magába!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 3
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Raleno LED lámpa szett (bi-color) 2x 19,5 W, állványokkal SZINTE ÚJ
- Manfrotto karbonszálas kameraállvány (MT057C4) + magnézium gömbfej
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- DJI Pocket 3 Creator Combo + 2 év DJI garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most hogy mondod

amikor a divat fixiseket látom mindig 
.
.
a nem pontos idézetért..!