Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
madgie
üzenetére
"Inkább képeljetek tovább"

Akkor még néhány fotó, GF3+Oly 45/1.8 témában, a tavaly októberi prágai túrámról. Nekem legalábbis nagyon jó emlékek!
Prága pedig mindenképpen gyönyörű város.
(A csúcs-szintű jégkorongot ugyanis legalább annyira szeretem mint a jó koncerteket, és az NHL-lockout miatt fél évig visszajöttek a tengerentúlról a legnagyobb orosz sztárok, köztük a kedvencem, Pavel Datsyuk (de hát mondhatnám Radulovot, vagy az ellenfélnél játszó szlovák óriást, Zdeno Charát, ők olyan nevek mint a fociban Messi vagy CéRonaldo) szóval amikor Prágába jött a CSKA játszani, nem bírtam ki hogy ne utazzak. Iszonyú olcsó a meccsre a jegy, pedig a pálya mellett ültem (egy NHL meccsen ez többszáz dollár lenne, itt pedig átszámítva nem volt még 3ezer ft sem) Kicsit aggódtam hogy beengedik-e egyáltalán a gépet, de nem volt gond. Viszont csak 1 objektívet mertem vinni, akkor még csak a kit-oby volt az Oly mellett, szóval egyértelmű volt a választás, előzetesen persze bizonytalan voltam hogy mennyire lesz alkalmas utána városi fotózásra. Sajnáltam hogy nem tudok odaállni a templom lábához hogy mégis benne legyen az egész (mint kis túlzással az Oly 9-18-al meg lehetne tenni) de aztán nem bántam, mert ha nem fért bele, hátrálni meg nem tudtam, akkor izgalmasabb épület-részeket kezdtem keresni.
Meg elszúrtam hogy nem vette előtte meg a nagy memóriakártyát (csak utána…) és hát annyira el voltam telve látnivalóval hogy szűk 24 óra alatt is simán telifotóztam a kártyát jpg-vel, RAW-ba menteni esélyem sem volt, úgyhogy utána a jpg színeit kellett tologatnom.
Egy "kakukktojás" van, könnyen kiszúrható, a nagylátószögű a meccsen, az mobillal van.
Na elég a szövegből, lementettem emailből a válogatást és feltöltöttem flick-re, remélem látható az album.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hobby rádiós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest