Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nisor
csendes tag
-
andrisbandi
őstag
válasz mert_csokis #96692 üzenetére
Sony Xperia Z5C-t választanám.
Az említett prohardveres tesztben a 200 ropis árához képest húzták le kicsit.
Most 116-ért normális boltból beszerezhető.
(Nekem nem logikus egyébként miért súlyozzák ennyire az árat a plecsi osztogatáskor, hiszen az ár folyamatosan zuhan. Plusz aki drága telót vesz, az nem az ár alapján fog választani.) -
Khelben
nagyúr
válasz Viktor0610 #96699 üzenetére
és (#96700) m1lan : Köszönöm, erre gyanakodtam én is. Akkor nekem felejtősek ezek a telefonok (pl. xiaomi).
[ Szerkesztve ]
-
rasurosenpai
tag
Sziasztok!
Dual SIM-es okostelefon vásárlására készülök, és 3 telefonra szűkítettem le a listát:
- Lg G4 - (nincs LTE Band20 támogatás)
- Sony Xperia Z5 (nincs optikai képstabilizáló)
- Honor 7 (gyengébb kamera a tesztek szerint)
Ti melyiket ajánlanátok, esetleg milyen szempontot kellene még mérlegelnem?Előre is köszi!
-
FERA88
tag
sziasztok! Pár napja írtam, de közben volt alkalmam megnézni a telókat-tableteket.
Olyan 6-7-8"-os Tabletet-telót keresek ami fogad sim kártyát és 100-e ft alatt van, 3-4 giga ram, sd kártya bővíthetősége is legyen lehetőleg, kamera annyira nem fontos, de azért tűrhető képeket csináljon, minimum 2 évre veszem szóval jó hardverrel rendelkezzen. Miket ajánlatok? Köszi -
BenHans
addikt
válasz FERA88 #96710 üzenetére
Szia!
Elsőre 100ezerig a Lenovo Phab Plus jutott eszembe, igaz be kell érned 2 GB RAM-mal, viszont a többi feltételednek megfelel. [link] [link]
Drágábban Mate 7 [link], Mate 8 [link] vagy Galaxy A9(2016) [link] lenne. De ezek sajnos bőven túllógnak a kereten.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ájvé
veterán
válasz rasurosenpai #96707 üzenetére
Most néztem, hogy dual G4, abban tényleg nincs B20.
Honor 7-be meg Sony IMX230 van, nem olyan rossz az.[ Szerkesztve ]
-
Strikr
csendes tag
Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok, S6-ot szeretnék venni, de kicsit félek a garanciáztatás miatt. Tudnátok erről tapasztalatokat mondani? Illetve ajánlani megbízható boltokat?
-
dreizwanzig
tag
Sziasztok!
Az anyosnak keresunk mobilt. Eddig tobb androidosa volt, egyszeruen nem tudom mi a szart csinal veluk, de par honapon belul hasznalhatatlan, lassu lesz. Hiaba tisztogatom clean masterrel. Ugyhogy ebbol mar elegem lett. Most legotobb egy s3 halt le nala. Az meg csak csak mukodne de valszeg beszart a toltesvezerlo, de ki tudja... lehet nem erdmes mar ra kolteni...
Szoval ebbol mar elegem vanm szeretnek venni nekinegy ujat de nem tudom milyet. Iphone 5c-n gondolkodtam, az pont jo az ilyen usereknek aki nem nagyon ert a telefonokhoz, nem jellemzona fagyogatas belassulas. Viszont amiket talaltam es belefernek az arba azok mint t vagy voda fuggok, neki meg telenoros kene, szoval most megkerdezem: van-e ertelme egy ilyen usernek windows phoneos keszuleket venni? Az a lenyeg h csak hasznalni akarja, viber messenger, facebook, whatsapp, instagram. Ne gyuljon tele szarral es ne lassuljon be. Jo lehet erre egy windows phone? Ha igen akkor mit ajanlotok 50-60 kategoriaban? -
törölt tag
válasz dreizwanzig #96716 üzenetére
Ezekre az appokra jó a Windows Phone. Anyósra nem kell olyan sok zsetont költeni, szerintem egy Lumia 550 jó választás, de ha több pénzt akarsz költeni, akkor Lumia 650.
Aztán majd jönnek a többiek más ajánlatokkal is. -
anorche1
őstag
válasz dreizwanzig #96716 üzenetére
Wp -n igaz, hogy van Facebook, Messenger és viber is, de mind3 funkció szegényebb mint droidon, ios -en.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Postas99
senior tag
válasz anorche1 #96719 üzenetére
Nem csak szegényebb, de az értesítések sem jönnek meg időben rá.
A wp-t hagyd ki ha nem akarsz bajt magadnak, attól nem "szmúsz" a rendszer hogy a folytonos pöttyök vándorlását nézed a képernyőn. A 8.1 még jó volt, de a W10M sajnos eléggé hibás, és hiába jönnek a frissítések mégsem lépnek előre.
Vegyél Xiaomi-t MI3 már eléggé olcsó, esetleg Nexus5, ha meg új kell akkor Doogee X5 pro, occó, jó.
-
anorche1
őstag
válasz Postas99 #96720 üzenetére
Aha. Messengeren nem lehet videót küldeni, illetve nagyképernyőben megtekinteni. Nem lehet vele telefonálni. Olyan apróságok is hiányoznak, mint a társ nevének átírása, a szín módosítása, meg az a kosaras játék. Cserébe tetű lassú. Facebook -on pl. nem lehet hozzászólásra válaszolni, fájlt felölteni, letölteni. Vibert nem használom, arról nem tudok nyilatkozni.
Az értesítésekkel viszont nincs semmi baj."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Postas99
senior tag
válasz anorche1 #96722 üzenetére
Sajna a viber nekem ilyen volt. A többit még elhasználgattam nem érdekelt volna ha olyan amilyennek, de a pöttyök zavartak.
Amíg a jájfónban a tárcsázóba másolt számot nem tudod szerkeszteni addig az almás rendszer rosszabb mint egy régi nokia, sztem. Jöhetenek a kövek.
-
gabber01
addikt
válasz andrisbandi #96518 üzenetére
Amennyiben egy kicsit több pénz állna rendelkezésre, kb. 50k, akkor milyen alternatíva lenne a Z1C-ra?
Kijelzőméret még mindig max. 5", de inkább 4,6-4,7. Sztem az az ideális.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
zsuzsi76
újonc
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Jelenleg egy Nokia Lumia telefonom van, de már nagyon szeretnék egy androidos készüléket. Azért volt eddig Nokiám, mert az eddigi tapasztalataim szerint ennek volt a legtisztább beszédhangja, telefonáláskor. Sajnos, mivel nem jól hallok, ez a szempont az elsők között szerepel a választáskor. Jópár tesztet elolvastam, de erre nézve nem igazán kaptam választ. Tudja valaki, hogy melyik telefonnak van - a Nokiához képest is - tiszta, jól érthető hangzása? A kihangosítás nem számít, csak a tiszta hang. Kinéztem magamnak a Samsung Galaxy S7-est Van valakinek jó tanácsa számomra ?
-
resi92
csendes tag
Heló
Melyik telo éri meg jobban M4 agua, Lg g4c vagy g4
Általános felhasználás lesz. Szeretnék jó képeket késziteni.
Mostani telom memória hiány le töltök egy real racing 3 teli a memória (Sony m2) -
kisskd
tag
Üdv!
Irodai "vezetékes" mobilra lenne szükségünk. Eddig GSM adapter volt az alközpontba kötve kényszerűségből, most felmerült, hogy talán kényelmesebb lenne 2-3 okostelefont kirakni a közös asztalra, mert akkor látjuk az SMS-eket, nem fogadott hívásokat is (digitális GSM adapter, amit ezt tudja, egy vagyon).
Tehát olyan androidos okostelefon kéne, ami:
- olcsó, főleg, hogy több is kell
- garisan, értelmes számlával megvásárolható Magyarországon, függetlenül
- fagyás, halás nélkül lehet róla jól halhatóan telefonálni, SMS-t írni
- a következő pár évben is alkalmas marad a GMail contactlistájával való szinkronizálásra, Viber, és Skype használatára
- nem érdekel: fényképező, kijelző (nagyon kicsi ne legyen, nem mindenki 20 éves), kinézet, súly, GPS, játékok, Facebook, stb.Mi most ebben a kategóriában a legjobb vétel? A Dodgee X5-öt, illetve a Lenovo A2010-et szúrtam ki "hirtelen" a tesztek közt, mint olcsóbb, használható kütyüt. Mit lenne még érdemes megnéznem?
-
andrisbandi
őstag
válasz gabber01 #96724 üzenetére
Ha 35 ropiról feltolod 50-re és nem rajongsz a Zé kompaktokért,
a Samsung Galaxy Alpha jó értékelést kapott.
53-ért bontatlant is láttam.Kicsi jó telókból nincs választék sajnos (még drágán sem).
Ázsiában, ahol egy évben akár 3 új telót is vesznek a fiatalok, a tyúklábas írás miatt csak a nagyobb képernyők használhatóak. Mennyiséget ott tudnak eladni, a kicsiket meg nem keresik.... -
krunyec
csendes tag
Sziasztok!
Másfél éves Lenovo A536-mat szeretném lecserélni egy modernebb, szívósabb telefonra. Őszintén szólva nem lenne problémám a mostanival, de az, hogy egy napot is alig bír végigszenvedni az akksija, gépelni szinte lehetetlen vele és az érintőképernyője is kezd haldoklani, úgy döntöttem leváltanám.
-Maximum 60 ezer forintot szánnék rá.
-Mindenképpen új telefont szeretnék.
-Bolt, eladó teljesen mindegy.
-Mindennapi használat,zenehallgatás, skype, youtube és néha játék.
-Android
-5"os vagy nagyobb.
-Akksija mindenképpen legyen 3000miliamperes vagy nagyobb.Azért fordulok hozzátok mivel nagyon levagyok maradva a mai telefonos piaccal, és ahogy látom már kismillió fajtából lehet választani.
Előre is köszönöm a tippeket!
-
gabber01
addikt
válasz andrisbandi #96731 üzenetére
Semmi bajom a ZxC-kkal, sőt. Annyi, hogy a virtuális vezérlőgombok nem feltétlenül gyere be, illetve a 4.3 a Z1C részéről egy hangyányit kicsi, bár meg tudnám szokni. Igazából pont az Alpha-t néztem még, meg a Z3C-t, csak nem tudom megéri-e a 3C minimális többlettudása és a kicsit nagyobb kijelző a felárat, ill. az Alpha-nál meg hiányzik az IP58/68.
Dilemma...Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
A HTC M9+ -ban használt Mediatek Helio x10 proci mekkora hátrányt jelenthet a Snapdragon 810 -hez képest hétköznapi használatban? (Semmi játék, csak telefon, net, néha pár fotó.) Van olyan típusa, amiben van ujjlenyomat olvasó és OIS is, QHD kijelzővel, de Helio X10 hajtja és az akku is csak akkora, mint az M9 - ben.Nem sikerült még zöldágra vergödni teló ügyben. Nézegetem az ajánlott Nexus 5X -et, de az M9 fémháza valahogy jobban megfog. Közben egy J5 -öt is kaptam kölcsön, de ennek nagyon nem békélek a menüjével, biztosan nem tartom meg.
-
Gyova
csendes tag
Sziasztok,
Tudom hülye kérdés... de...
Asszonynak megbízható telefon kéne 50k alatt...
Eddig Samu volt, valami Young ... , hadd ne mondjam mit csinálnék vele...
Kínaira is vevők vagyunk, de nem tudjuk mennyire merjük...
Már vettünk Kínai tabletet, nem is 100%-os az érintőképernyő, ha túlmelegszik akkor nem érzékel, így fenntartással kezelem ezeket... de meggyőződésem, hogy jót is ki lehet fogni.
Tanács, javaslat érdekel.Köszi
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Kb 100k-ig melyik a legjobb dual simes készülék?
Köszönöm
Üdv: Sfefe
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
szojika80
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Régóta nézegetem a Jiayu telefonokat. Az S3+-al szemezgetek. Nekem kb. max. 50-60 ropi a határ egy telefonért. Tetszene ez a teló. Talán csak az akku kapacitása tart vissza. Viszont ebben van NFC is. 2 Sim támogatás fontos. Kamera kép annyira nem érdekel. (Aki profi képet akar vegyen profi kamerát). 5,5” kijelzőhöz ragaszkodom. De… Elephone P8000, Elephone P9000, Elephone M2, THL T7, Cubot Dinosaur 4G, Xiaomi Redmi Note 2, –al is szemeztem. Nem játékra kellenek. Csak menjen stabilan, legyen helyem ….. Akár meddig nézegetek mindig a Jiayuhoz találok vissza. Szerintem a jó öreg Wayteq Talk 5H után bármelyik felüdülés lesz! ;-)
Minél többet olvasok ezen típusokról annál bizonytalanabb vagyok!
Szerintetek ?! Tapasztalatok?!
Köszönettel Laci -
sfefe
addikt
válasz #70516736 #96737 üzenetére
Konkret elkepzeles? Samut nem vennek.
5" korul gondoltam bar ma fogtam haver Lg G4-eset es eleg jol foghato meg....
Nezegettem kinai telokat is de nem nagyon fogtak meg. Meg hat azoknal ha problem van a teloval ki tudja milyen a gariztatas...( magyarul jo es jol kinezo telo legyen. )
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
tvamos
nagyúr
válasz pècsimunkás #96741 üzenetére
Köszi! (Remélem, hamar megérkezik az adóvisszatérítésem.)
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
somé
őstag
Üdv mindenkinek!
Hosszú androidos évek után ma kezembe került (beszámítottam) egy új Lumia 730-as készüléket, dual sim-es verziót. Eddig amennyire ellensége voltam a WP-nak, 1 óra nyomkodás után azt mondom, nagyon tetszik.
Mivel egy ideje eladó az androidos telefonom, erősen gondolkodom, ha találok megfelelő Lumiát, akkor az lesz a következő. Ez a 730 is megfelelő, viszont LTE szükségletem van a mobilten miatt, amit ez a készülék nem tud, csak a 735, de az nincs dual sim-es verzióban.
Kérdésem, milyen Lumiát tudnátok ajánlani, szigorúan dual készüléket, ami 4,7-5,2 col, LTE-s és a formavilága azonos a 730-cal? (Az új MS 650-et néztem, mint lehetőség, de videó max HD, kevés. Meg formára sem tetszik.)
Használt is szóba jöhet....Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Tech-No-Logical World.
-
Flashback
addikt
Huawei P8 Dual SIM vagy LG G4 Dual Sim...
Mit mondanátok Dual Simes témában most? B20 kell[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Prinz Eugen
tag
Mi4 mennyire "versenyképes" telefon még srácok? Akadozás nélkül megy rajta minden? Mert olcsóbb is, megy anyagban is jobb mint a mi4i/c
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Utolsó 2db!! ÚJ iPhone 15 --256GB!!! (Blue / Black!) 11hó Apple garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB RAM Dual kek színű TELJESEN UJ bontatlan
- Utolsó 2db! -- ÚJ iPhone 14 PRO MAX 256GB!!! Deep Purple!
- UTOLSÓ DARABOK!! ÚJ!!! --- Iphone 14 Pro 256GB és 512GB!! Space Black!
- UTOLSÓ DARABOK! ----ÚJ!! iphone 14 256gb (Kék / fekete)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest