Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz Khelben #18903 üzenetére
Felteszel neki egy cm7-et és örülsz, hogy ingyen lett neki egy új telefonja.
Ezért jó az android.
Én is ezt csináltam az asszony telefonjával (wildfire S), ami már használhatatlan volt gyárival. És most tökéletes.
Nekem is cm7 van a defy-n hidd el jó lesz. Nézz be a topikjába. -
-
legenda
válasz Khelben #63398 üzenetére
szia,
olvass bele azért a g3 témába, elég sok probléma van, reped a ház - főként a jack csatinál -, elenged a kijelző ragasztása - főként melegedés hatására -, valaki csak sokadik cserére talált megfelelő darabot magának.
a sony szerződéses szervize nem szimpatikus, de akkor is talán inkább döntenék a z3c mellett, ami védelemben és akkumulátoros üzemidőben is sokkal jobb a g3-nál.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-Faceless-
őstag
-
unyadavid
senior tag
válasz Khelben #63597 üzenetére
Saját tapasztalat, hogy jó is meg nem is, mert pl. idén elég sok telefonjukra kiadták a 4.4-et (amik gyárilag 4.1-el jöttek ki) viszont nem lett annyira stabil és megbízható a kitkat mint a gyári jb.
Voice24: ezek közül a prestigio (bár nekem nincs tapasztalatom ezekkel a kevésbé neves gyártókkal)
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz Khelben #63600 üzenetére
Hogyha ilyen igény is van én személy szerint tényleg csak a oneplus-t ajánlanám.
Valószínűleg van rá, de főzött romokon pl. hogyan oldják meg a lézeres fókuszt, és a többi Lg extrát?
Valószínűleg lehetnek rá romok, de nincs értelme annak, hogy bárki azzal vesződjön.[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
válasz Khelben #63846 üzenetére
En is, csak egyelőre olyat se láttam Sehol ami erre passzolna
Faszi meg karcolgatott ott egy félig lefoliazott tabletet sniccerrel, ahol az elmondasa szerint ezzel kezelt resz nem karcolodott.
A következő gyanúk merültek fel bennem:
- dummy tablet, értéktelen, nyugodtan karcolható (ki volt kapcsolva)
- tompára smirglizett sniccer
- ezek kombinációja.De hátha vkinek van jó tapasztalata vele...
Whatever.
-
atee
őstag
válasz Khelben #64263 üzenetére
Gondolod, hogy egy "átlagos" net használó egyszercsak majd a dupláját kell, hogy fizesse....
Elég elképesztően hangzik! Ez kiveri a kétharmadnál is a biztosítékot majd rendesen! Ezt nehéz lenne lenne megetetni akárkivel is...
De nagyon off ez itt![ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
szzoo
tag
válasz Khelben #64439 üzenetére
Van a környezetemben, azért bátorkodtam írni.
Az is egy rendesen frissített, karbantartott telefon, mégis elmarad a sebessége egy más hasonló árú készüléktől. Akkor te ajánlod, én továbbra sem.(#64429) w333
Számomra az az ideális, ha a kamera jobb felülre esik a telefont elfektetése után. Ha középen van a kamera, akkor könnyű letakarni fekvő képeknél, így ez inkább pozitívum.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Khelben #96697 üzenetére
Mert a szolgáltatók különböző mértékben, de ezt használják Magyarországon/Európában.
Nem a sebesség a lényeg, amit ezzel elérhetsz, hanem a sok esetben hiányzó 3G-lefedettség. Tehát, ha a készüléked nem támogatja a B20 LTE-t, és a használat helyén van csak B20 LTE és 2G van, akkor csak 2G-n tudsz netezni.Xiaomi 13T
-
m1lan
őstag
válasz Khelben #96697 üzenetére
Röviden: a Telekom és a Telenor vidéken főleg ezt a frekvenciát használja 4G/LTE hálózat szórására. Ha nem tudja a telefon ezt kezelni, akkor ott, ahol 4G lenne, jobb esetben csak H+/3G hálózatra megy fel a telefon. Ezzel nem is lenne baj, de ahol a 4G ki van építve, ott nagyon sok esetben nincsen H+/3G, így marad a csiga lassú EDGE.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Ájvé
veterán
válasz Khelben #105546 üzenetére
Méret miatt eleve nehéz találni, 5"-ig lennének lehetőségek, de ilyen kis méretben csak belépő szintű készülékek vannak szinte.
5"-ban ezt mondanám még Zopo Speed 7.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Khelben #105548 üzenetére
Van női ismerős akinek Honor 4x van (5,5") és kamerán kívül teljesen elégedett vele.
Nem hiszem, hogy 5" olyan vészes lenne. Másik ismerős nőnek Honor 4C van (5") szintén nagyon elégedett.Vagy még Lenovo Vibe P1m, itt van róla teszt. 141 x 71.8 x 9.3 mm a méretei, vagyis nem olyan vészes. Néhány nagyobb kávás 4,5"-os készülék is van ekkora.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs