Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34101) spyduck


spyduck
nagyúr

Sziasztok!

Az XXL GSM-ről mit kell tudni? Nagyon olcsók az áraik. Ennek mi lehet az oka?

(#34102) kali válasza Sokimm (#34097) üzenetére


kali
legenda

szia,

igen, régebben így működött a dolog, hogy a szolgáltató kitiltotta a készüléket a hálózatából - csak a sajátjából, hiszen a telefon függő, más szolgáltató sim kártyáját nem fogadja el -, és a függetlenítést követően a készülék használható volt más szolgáltató sim kártyájával, feljeletkezett eltérő hálózatokra, de az ilyen készülék használata a használó számára veszélyforrás volt már akkor is, hiszen bűncselekmény tárgya, mivel nem hivatalosan lett kiffügetlenítve, de akár lopott is lehet, körözés alatt is állhat, így le is foglalhatják a hatóságok.
egy ideje jobban összedolgoznak a szolgáltatók - akár külföldi viszonylatban is, arról nem is beszélve, hogy a hazai szolgáltatók anyacége sok más országban is képviselteti magát, tehát pláne nem nehéz megoldaniuk -, mert felismerték a fenti problémát, tehát ha tiltásra kerül egy készülék, akkor az már nem csak a szolgáltató saját hálózatrára nem jelentkezik fel, hiába kerül illegálisan kifüggetlenítésre.
ezen a fórumon csak legális vásárlási módozatokkal kapcsolatban érdeklődj, tekintettel az alapelvek (link) vonatkozó pontjaira.

[ Szerkesztve ]

(#34103) Sokimm válasza kali (#34102) üzenetére


Sokimm
senior tag

Oh, ne izguljatok, nem állt szándékomban a fekete kereskedelmet fellendítenem, ezért is kérdeztem alternatív megoldások után, csak azt szerettem volna tisztázni, hogy attól, hogy nem hiszik el amit mondok, még valós. A bűncselekmény tárgyát akkor képzi a telefon, ha lopott, de ha az előfizetési díjat nem fizeti az illető, akkor simán ráterhelik a hivatalos első tulajra a számlát, és egy behajtó céggel elintézik a dolgot. Tehát nem lopott készülékről beszéltem. (persze lehet, hogy vissza kellene szolgáltatni a készüléket is, ha nem fizeti a havidíjat az illető, de ha jobban belegondolunk, csak az nem fizet, akit nem zavarja, hogy szankciókkal jár a cselekedete. (külföldre utazik, vagy nincs magántulajdon a nevén)

Ahogy mondtam már, nekem nem fontos a hálózatra felcsatlakozás (elsősorban nem ezért vennék "telefont"), de érdekel a ti véleményetek is (mint telefonos guruk, amiért hálás vagyok mindenkinek), de sajnos alternatív megoldást azóta sem kaptam. (természetesen csak privátban, mert ez nem az a fórum, ahol ilyen dolgot kellene megvitatni)

Remélem nem okoztam nagy traumát senkinek, hogy ilyen kérdést, kérdéskört tettem fel. :P

(#34104) agabe válasza spyduck (#34101) üzenetére


agabe
addikt

Ami olcsó az általában nem gyári garis, hanem bolti. (vagy nincsenek tartozékok, vagy nincs doboz, vagy bármi egyéb konstrukciókat kitalálnak a gsm boltok). Ha nagy szerencséd van akkor esetleg javítanak valamit szükség esetén, de ebben nem mernék előre megbízni.
Volt olyan eset is amikor a gyári garipapírt is adták a készülékhez (asszem GSM Line ...de egyik sem jobb mint a másik ) és amikor javításra került volna a sor, akkor mondta a szerviz, hogy az bizony nem szabályoson itthon értékesített darab, és nem vonatkozna rá a különben 2 év garancia csak egy, de az is csak márkavédelmi okokból, mert nem akarják, hogy rossz kép alakuljon ki róluk.
Összegezve: ami nagyon olcsó abban az esetek 99%-ában valami nem fog stimmelni ami nem derül ki ha a készülék nem romlik el.

[ Szerkesztve ]

(#34105) Edorn


Edorn
aktív tag

Melyik telefont választanátok a kettő közül és miért, ha csak telefonálásra kellene:

- Samsung Galaxy mini
vagy
- Huawey ascend y200

(1-2 fénykép lesz még vele készítve nagy ritkán, de elsősorban napi telefonálásra kellene. Illetve úgy vegyétek, hogy árban teljesen megegyeznek.)

esetleg még ezek jöhetnek szóba, bár ezek annyira nem tetszetősek:
- zte kis plus
- alcatel ot 918 mix
- alcatel ot 991

AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE RX580 4GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu

(#34106) csaba1203 válasza Edorn (#34105) üzenetére


csaba1203
addikt

Mindenképp a Huawei-t javaslom.Mindenben korszerűbb és gyorsabb,mint a mini.Egyébként volt ilyen telóm és nagyon meg voltam vele elégedve.

(#34107) dokee78 válasza Edorn (#34105) üzenetére


dokee78
félisten

A Huawei y200-at nehogy megvedd.
Csak elég a topikjába olvasni.
Az a tarhely semmire nem elég.
Inkább a pixelbajnok Galaxy Minit vagy a többit.

Állítólag Guantanamoban az y200-al kínozzák a hadi foglyokat.

[ Szerkesztve ]

(#34108) TonyIsBack


TonyIsBack
csendes tag

Sziasztok!

Új mobilt szeretnék venni és az Y300 mellett a ZTE Blade V jönne még szóba.
Az Y300 egészen jónak tűnik, de a nemrég megjelent ZTE Blade V néhány paraméterben felülmúlja (a Blade ugyanazon chipset és processzor továbbfejlesztett változatát használja, a kijelzőméret és típus, valamint a grafikus gyorsító - Adreno 203 - megegyezik, az áraik kb. azonosak).

Ami az interneten elérhető csekély számú teszt alapján látszik:

ZTE Blade V
+ Qualcomm MSM8225Q Snapdragon
+ Quad-core 1.2 GHz
+ 1 GB RAM
+ Compass sensor
+ Jobb notification LED
- Rossz minőségű kamera
- 1720 mAh akku
Stock Android Jelly Bean
Egyelőre alig van valami a moddolásról (nincsenek custom ROM-ok)

Huawei Ascend Y300
+ Jobb kamera
+ 1950 mAh akku
- Qualcomm MSM8225 Snapdragon
- Dual-core 1 GHz Cortex-A5
- 512 MB RAM
- Compass sensor hiánya
Android Jelly Bean + Emotion UI
Jobb támogatás (custom ROM-ok)

Ha most vennétek mobilt, akkor a kettő közül melyiket választanátok? Az Y300 sebessége és RAM mérete elegendő a Jelly Bean és az alkalmazások zökkenőmentes futtatásához (nem játékokra, hanem pl. böngészőre gondolok)? Esetleg van valaki, aki találkozott már a Blade V-vel, mennyire megbízható?

Előre is köszönöm a segítséget.

(#34109) dokee78 válasza TonyIsBack (#34108) üzenetére


dokee78
félisten

Ha csak ez a 2 a jelölt akkor ZTE Blade V
Az nem tovább fejlesztett processzor,hanem egy 4 magos SOC,nyilván erősebb.

[ Szerkesztve ]

(#34110) kodmen


kodmen
tag

Sziasztok!

Elérkezett az idő, amikor kategóriaugrással le tudom cserélni a már-már szívemhez nőtt Samsung Galaxy 3-at nem S3! :N ). Ebben kérnék segítséget, a főbb szempontok az alábbiak:

- Ár: kb 100.000 Ft
- Készenléti idő: 3-4 nap (visszafogott használat, lásd lent)
- memória: legyen benne vagy 512mb szabadon használható, hogy minden rajta lehessen. Úgy saccolom, 1gb lenne a tuti)
- Kijelző méret: kb. 3,5"-4" (a jelenlegi 3,2-vel is simán nézek filmet, nincs éppen kis kezem, de szeretném ha 1 kézzel is gond nélkül lehetne használni, lehetőleg Super Amoled, vagy valami szép és energiatakarékos)
- Nem ragaszkodom a legújabb android verzióhoz / frissíthetőséghez (főleg ha népszerű a főzött romot készítők körében a készülék :U )
- proci: passz, elszőre azt mondanám, hogy 1-1,2-es 2 ill 4 magos, de a fogyasztás fontos, és az már elég, ha nem laggol semikor sem a telefon (főleg amikor a hívásfogadó képernyőt kellene megjeleníteni, miközben csörög...), erőműre nincs szükségem
- nem bánnám, ha a GPS nem perceken keresztül keresne jelet net támogatás hiányában

A használatról annyit, hogy nem játszom rajta (mondjuk nem is lehet), háttérben a Settings Profile, a Calengoo, SetCPU valamint a Droidwall futna állandó jelleggel. Napi fél, max 1 órát beszélgetek, 3G neten nem vagyok fent, csak alkalmanként pár percre, otthon 30 percenként 5 percre megy fel magától a wifi-re (Settings Profile ;) ), fél óra rádió, max 2 óra zene, 10 másodperc ébresztőóra :-), alkalmanként videó. Ritkán navigációt is használok, de az más tészta. USB on the go se lenne rossz...
Azt hiszem fontos, hogy linuxos gépem van otthon, mert nem mindegyik gyártó (pl Sony) telefonja tud gond nélkül csatlakozni ilyenhez usb-vel)

Samsung párti vagyok, de nokia kivételével bármilyen androidos, itthoni garanciával rendelkező készüléket mondhattok (sony feketepontos, HTC, LG pedig piros).

Tudom, hogy az üzemidő egyik készüléknek sem nagy, de a fenti használattal talán nem túlzó a 3-4 napos cél (főleg, ha vannak energiagazdálkodási profilok).

Előre is köszönöm, és szép napot mindenkinek!

(#34111) batai15 válasza kodmen (#34110) üzenetére


batai15
félisten

Ez nehéz. Mondanám hogy note 2de az nagy. Mondanék jiayut de az kínai. Eselet galaxy s3? Vagy valami olcsóbb kiegeszító akkuval

(#34112) DonLaca@ válasza kodmen (#34110) üzenetére


DonLaca@
senior tag

Szerintem 2gb ram alatt ne vegyél telefont. S3 LTE (2gb verzió) csak picivel kerül többe mint amit rászánsz.

(#34113) agabe válasza kodmen (#34110) üzenetére


agabe
addikt

3,5-4 colnál csak nagyobbak vannak szerintem amit érdemes lenne venni.
Újonnan akarod, vagy esetleg gyári garis használt is jó ?
Ami leírtál enyhe használattal (kb 1 óra mindenféle + 2 óra zene) nem hiszem, hogy bármelyik bírna 3-4 napot. 2-nél talán többet, de 3-at már nem éri el.
A fentiek közül a legfontosabb, hogy 4 col fölé hajlandó vagy-e menni, és használt is jó, vagy csak új.

[ Szerkesztve ]

(#34114) buek1967 válasza kodmen (#34110) üzenetére


buek1967
tag

[link]

Ha a gsmarena blog battery tesztet megnézed (menj az expand-ra, teljes lész a lista), elég pontos képet kapsz az üzemidőről.
Csak saccold meg mennyit netezel (web browsing), beszélsz, videózol, stb és nagy pontossággal be tudod lőni, mit tud a kiszemelt teló. Ha pl. az S3 hat órát bír neten, akkor fullos netezéssel 8-délután kettőig lemerül. És ez egy jó érték a középmezőnyben. Legjobb most a G2 11 óra 22 neten. Pl. csak telefonálva ez 25 órát bír. Összegezve: intenzív használattal bizony sok teló nem bír egy napot végig. Kevésbé intenzívvel már a legtöbb estig elmegy. De csak óvatosan, ha fontos az üzemidő!

[ Szerkesztve ]

Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben

(#34115) TonyIsBack válasza dokee78 (#34109) üzenetére


TonyIsBack
csendes tag

Köszi. A gond csak az, hogy a ZTE Blade V még túlságosan új és alig van róla használható teszt, felhasználói közösség (ROM-ok, stb.) dettó. Ha minőségben és akku időben is elérné az Y300 szintjét, akkor ezt választanám. 40k körüli áron nekem ez a két telefon tűnt a legjobbnak. Tudsz esetleg másikat is mondani hasonló paraméterekkel (4", legalább két mag, ICS vagy újabb Android, legább 512 MB RAM, előlapi kamera)?

[ Szerkesztve ]

(#34116) mrptomi


mrptomi
csendes tag

Sziasztok!Most állok telefon vásárlás előtt,de nem tudom,hogy a Samsung Galaxy S3 lte vagy Sony Xperia Sp legyen.Melyiket érdemesebb megvásárolni?

(#34117) agabe válasza mrptomi (#34116) üzenetére


agabe
addikt

A kettő közül egy szavazat az S3 LTE -re.

(#34118) dokee78 válasza mrptomi (#34116) üzenetére


dokee78
félisten

Nem olyan rég volt ugyanez a kérdés.
Ha vissza keresel ott lesz a válasz is.

(#34119) Asbee


Asbee
veterán

Nektek mi a véleményetek egyszerűen nem tudok dönteni. Galaxy S3 LTE és Nexus 4 eddig a két kiválasztott, viszont képbe jött a Galaxy Note 2 is. Sima Note-ot nyomkodtam, és tetszett hogy nagy tepsi. A Nexus 4-ben az alap buherálatlan android és a várható frissítések tetszenek, A S3 viszont formára jobban bejön, meg a picit nagyobb kijelző, fizikai gomb miatt is. Kérdés samsung mennyire erölteti meg magát a frissítésekben (ahogy régről emlékszem nem remekelt benne :D ). Esetleg más hasonló típus tipp? Használtan max 105k-ig. :R

[ Szerkesztve ]

(#34120) kali válasza buek1967 (#34114) üzenetére


kali
legenda

arról nem is beszélve, hogy csak viszonyítási alapnak jók ezek a tesztek, például eltérő típusú készülékek akkumulátoros üzemidejének az összehasonlítására, mert a tesztek specifikus módon készültek - ezt le is írják -, tehát valós használatnál jellemzően alacsonyabb értékek jön ki, még a legjobb feltételek mellett is.

Asbee; a samsung nagyon is jó a frissítések - támogatás - tekintetében, a nexus után őket tenném a második helyre.

[ Szerkesztve ]

(#34121) agabe válasza Asbee (#34119) üzenetére


agabe
addikt

Nexus 4, Lumia 920, Iphone 4S.
Ha csak android, akkor Nexus 4 (ráadásul 70-80 között is kapható használtan 16 gigás). Az nyújtja a legjobb felhasználói élményt, de ha fényképezés nagyon fontos, akkor S3 LTE, mert aban jobb a kamera, még ha nem is lesz addig és olyan gyorsan támogatva mint a nexus.

(#34122) Asbee válasza agabe (#34121) üzenetére


Asbee
veterán

Maradnék androidnál, illetve ios is jó lenne, de a 4S kis kijelzőjét már nem bírnám, úgy döntöttem most valami nagyot nézek. Kezdek már én is a Nexus 4 felé hajlani. Régen nexus S-em volt és a sok frissítés nagyon tetszett. Kamera nem túl lényeges. Még a note 2 őt kicsit nézegetem aztán muszáj lesz dönteni.

(#34120) kali: Ennek örülök ha ebben pozitívan változtak. :R

[ Szerkesztve ]

(#34123) kali válasza Asbee (#34122) üzenetére


kali
legenda

nekem bő 3 évre visszamenőleg van konkrét tapasztalatom, azóta nincs gond a samsung android oprendszeres támogatásával.
elég megnézni például az sgs2 típust; 2.3.x (gb) -> 4.0.x (ics) -> 4.1.x (jb), pedig nem mai csirke már.

(#34124) Spiggy


Spiggy
csendes tag

Sziasztok!

Asszonynak szeretnék új telefont venni. Mindenféleképpen újat, vagy független vagy T-s kellene.

Elsősorban telefonálásra használja, de fontos lenne, hogy használható kamera legyen rajta (min 5 MP); android, szerintem min 3.5 - max 4". Most egy Xperia X8-asa van amúgy.

Nem lenne baj, ha nőies telefon lenne, és nem kínai gagyi...

Az ár az jó kérdés, igazándiból 60-70-ig elmegyek, ha érdemes, bár szerintem pl az én telefonomat messze nem használná ki (én sem), ami egy S Advance, és annak kb. ennyi az ára...

Mit javasolnátok? Köszi. Spiggy

[ Szerkesztve ]

(#34125) silvergod válasza TonyIsBack (#34115) üzenetére


silvergod
őstag

mit ajánlok? egyiket se.....

Leírom mit látok pár napja ahogy a háttérben olvasgatok :D ....egyre többen vannak azok akik az olcsó kategóriát keresik (amivel nincs is gond mert nem mindenki engedhet meg magának 100eft os vasat) amivel inkább van hogy 20-30e ft ot szánnának rá de multimédiában erős legyen (játék,net,video)
Gyerekek!!..kapaszkodjatok meg ilyen telefon NINCS! és nem is lesz 20eft-ért...értem én hogy vágyik mindenki az újra a szépre de arra áldozni is kell...

Belépő szintet venni manapság butaság,kidobott pénz...akkor kell gyűjteni és venni egy erősebbet.

Amik azért megállják a helyüket az az S Advance,L7 II és ettől a kategóriától felfele!......amit nagyon sokszor ajánlunk is,ezekkel azért még nem lesz gond mostanába..(multimédiára értem)

Akik viszont ajánlgatják itt az y200,zte,y300 és egyébb alsó kategóriás gépeket...elmondom azok az ellenségetek biztosan :D
mert itt az y300 példának (tudják sokan akit lehet lebeszélek róla.... de van is alapja!)
mert hiába a 2 mag csak ezt látod..... mire mész vele ha cortex a5 és ehhez társul 512mb ram és a fő dolog egy andreno 203 + egy optimalizálatlan rendszer ....ez a párosítás édes kevés már most ..multimédiára főleg de többen írjták hogy 2 évre vennék....na ez lenne a legnagyobb baklövésetek.
itt most nem az y300 a fő dolog ...hanem az hogy olyanokat ajánlanak amit már most vétek megvenni,ez nem segítség szerintem hanem pont az ellenkezője.....

TonyIsBack ez nem neked szól persze ne vedd magadra csak az első sor :D
a többit általánosságban írtam.....

[ Szerkesztve ]

Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod

(#34126) agabe válasza Spiggy (#34124) üzenetére


agabe
addikt

galaxy s3 mini.
De ha ra lehetne venni wp8-ra, akkor nokia 520-al is meg tudna lenni szerintem jol...csak kameranal nincs villano ha az kellene. es persze mas a wp (de tok jol hasznalhato)

(#34127) Tyer válasza Spiggy (#34124) üzenetére


Tyer
őstag

S Advance-et mondanám, vagy L7 II-t. Fehérben!

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#34128) kali válasza Spiggy (#34124) üzenetére


kali
legenda

szia,

pedig egy fehér s advance, a legtöbb hölgynek bejövős.

(#34129) Yiggdrasil


Yiggdrasil
aktív tag

Sziasztok!
Köszönöm a sok tippet, tanácsot, végül nagy nehezen megszületett a döntés, mert kissé lelimitált a flottám. Jobb híján maradt az S Advance (nem volt L7 II már sajna), holnap veszem át, remélem kitart egy darabig :)

(#34130) Spiggy válasza agabe (#34126) üzenetére


Spiggy
csendes tag

s3 minit néztem (tetszik is). T-nél dominóval 78k,hűségidő hosszabbítással 75k.

Mobilos boltokban 50-60k ért megkapható...a kérdés csak az, hogy ezekben a boltokban szabad vásárolni? Tehát megbízhatóak, garis ügyeknél mi a helyzet? Konkrétan pl ezért biztos hálás lenne: http://mobilbirodalom.hu/termek/samsung-i8190-galaxy-s3-nfc-mini-whitebluebrownswarovski-edition--.html/432

csak nem tudom mi a pálya, mert marha sok mobilos bolt van, és azért nem bánnám ha gari ügyben rendben lenne a dolog :-)

(#34131) Spiggy válasza kali (#34128) üzenetére


Spiggy
csendes tag

igen, de csak nem veszek ugyanolyat, mint az enyém :-) Amúgy mikor megvettem az enyém, egyből el akarta cserélni az X8-ra :-)

(#34132) Tyer válasza Spiggy (#34131) üzenetére


Tyer
őstag

Miért nem? A tiéd is fehér? Akkor vegyél neki feketét rozsaszin tokkal:D
Barátnőmnek is Advance-e van.

[ Szerkesztve ]

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#34133) kali válasza Spiggy (#34131) üzenetére


kali
legenda

nem akart ő rosszat ... magának! :C
csak gyártói garisat vegyél, illetve a szolgáltatónál is gyártói garit kapsz, alapban sem javasolt a gsm bolti gari, de itt még a prémium szervizfutár is nyom a latban!

(#34134) Spiggy válasza kali (#34133) üzenetére


Spiggy
csendes tag

és akad amúgy olyan gsm bolt, ahol gyári garival tudok vásárolni?

(#34135) mikersz1 válasza kali (#34133) üzenetére


mikersz1
senior tag

Ennél a prémium garanciánál a szervizes minden telefont megpróbál helyben megjavítani, vagy csak a csúcskategóriást?

Spiggy: expansys, edigital

[ Szerkesztve ]

(#34136) Blackmirror válasza mikersz1 (#34135) üzenetére


Blackmirror
senior tag

Nem,az advanceért csak a szervízfutár jön és elviszi,megjavítják a szervizben.
A csúcskategória a prémium garis,amikor kijönnek és megszerelik....s2,3,4 nóták..ha jól tudom.

[ Szerkesztve ]

iPhone X@R, iPad Pro

(#34137) mikersz1 válasza Blackmirror (#34136) üzenetére


mikersz1
senior tag

Én is így gondoltam. Köszi az infót.

(#34138) franc0


franc0
őstag

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, a lehető legjobb készüléket keresem a lenti feltételekkel:

- új, gyári garis, kártyafüggetlen
- Jelly Bean OS
- max 4,3" screen
- ár 70K, nagyon max 80 ha tényleg megéri
- általános használat, mail, net, viber

Előre is köszönöm a tippeket.

[ Szerkesztve ]

ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4

(#34139) Asbee válasza kali (#34123) üzenetére


Asbee
veterán

5.0 be van ígérve S3-ra és Note 2 -re is. Így viszont el kell gondolkodnom újra. :D

(#34140) pepe091 válasza Asbee (#34139) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Főleg, hogy nem is lesz egyelőre 5.0, "csak" 4.4. :U

(#34141) kali válasza mikersz1 (#34135) üzenetére


kali
legenda

futárt írtam, nem szerelőt. :)

Asbee; talán még a fejlesztők sem tudják, hogy milyen verzió lesz a 4.3 és a 4.4 után. :N

[ Szerkesztve ]

(#34142) mikersz1 válasza franc0 (#34138) üzenetére


mikersz1
senior tag

hali
xperia L még belefér

kali: meg van már köszi:)

[ Szerkesztve ]

(#34143) Geri312


Geri312
csendes tag

Sziasztok!

Telefon vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni.
2 telefont néztem ki: Az egyik a Sony Xperia SP. A másik a Nexus 4.
Az Xperia SP-t 66.000 ért tudnám megvenni, a Nexus 4-et 93.000-ért.
Megéri a Nexus 4 a felárat?

[ Szerkesztve ]

(#34144) Ricsko :D válasza Geri312 (#34143) üzenetére


Ricsko :D
aktív tag

Kártyafüggetlenül még olcsobban tudnál Nexus 4-et szerezni .... :D

LG 4X HD The Best Phone :DDD

(#34145) Asbee válasza kali (#34141) üzenetére


Asbee
veterán

Oks, köszi a segítséget. Maradt a Note 2 és a Nexus 4 aztán e-közül a kettő közül jövő hét elejéig döntök. :R

(#34146) mikersz1 válasza Geri312 (#34143) üzenetére


mikersz1
senior tag

megéri

(#34147) dokee78 válasza silvergod (#34125) üzenetére


dokee78
félisten

Alapfelhasználásra:telefon zene netezés,erre bőven jó az Y300,anyám elégedetten használja,igaz kissé halk.

(#34148) quailstorm válasza dokee78 (#34107) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Mer a galaxy miniben aztán sokkal több hely van. Nomeg aztán ott az S5570i és a broadcom SoC gyönyörei amitől az egyszerű felhasználó is agyrákot kap.
ARMv7 alá nem kéne menni. És csak az Y200 ARMv7-es... tudom, GMiniben van 384RAM, MSM7227+CM7-tel nem rossz a teljesítmény, csak a teló többi része rettenetes... Alcák meg a Huawei legalább HVGA.

(#34149) pepe091 válasza Ricsko :D (#34144) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Gyerekek, mondjátok már el,miért olyanok osztogatnak itt tanácsokat, akiknek halvány lila gőzük sincs a telefonokról, és pár hónapja/hete ők is ugyan így bekérdeztek, hogy mit vegyenek, mert fogalmuk sincs. Akkor mégis hogy adnak tanácsot másoknak? Egy papagáj is képes a sokszor elhangzott dolgokat ismételgetni... :U

Milyen kártyafüggetlenről beszélsz? Az összes Nexus független, ráadásul a Telenortól vásárolt Nexus 4-nek ott van az a hatalmas előnye hogy 2 év gyári garanciát ad, szemben a sufni GSM boltokkal. Ne ajánlgass ilyen helyeket senkinek, mert nem te viseled a következményeit! :(((

(#34150) jano_77


jano_77
nagyúr

Sziasztok

Igaz az a hír, miszerint Telenornál sem lehet már kapni LG 4X HD telót? :F :U

Alcatel okostelókról mi az általános vélemény?
ALCATEL ONE TOUCH SCRIBE HD 8008D pl?!?
Alcatel One Touch Idol 6030D illetve Idol Ultra?!?

Illetve Sony Xperiák? pl Sony Xperia T LT30p avagy Xperia SP?

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.