Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
phobeus
aktív tag
válasz Mr.Grincs #20850 üzenetére
Szerintem gyengus, single-core proci ami ráadásul 1 Ghz en fut kijelzője még csak csak de az is 800x480 as és 512 ram, inkább más felé kacsingass
Ha még kicsit hozzá tudna rakni akkor S Advance vagy lumia 620 is jó választás lehet. Más most nem jut eszembe :\
(#20852) batai15:
[ Szerkesztve ]
LG Nexus™ 4
-
Mr.Grincs
veterán
válasz batai15 #20852 üzenetére
Nem nekem lesz hanem az ismerősömnek, de köszi a tippet, hoki telefont nem akarok vele vetetni.
Amúgy akkor ez az új LG E460 L5 II. is egy nulla lehet?/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
edem96
senior tag
válasz Mr.Grincs #20853 üzenetére
Hardwerbe ugyanaz (nagyjából), csak kisebb a kijelző. Ennyiért inkább vegyen Y300-t, az olcsóbb, erősebb, gyorsabb.
batai15: +1, tényleg olyan mint ha Trabant motort beraknám egy Focus-ba.
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
Flyme
senior tag
Egy kis infó a CloudMobile-ról, válasz az Expansystól arra a kérdésre, hogy szürkét lehet-e még rendelni:
Szóval aki most venne CM-t, az siessen
-
mtcob
senior tag
válasz parker75 #20856 üzenetére
Van rá program azt hiszem morelocale2 a neve...Sok, mert külföldről hozzák be a telefont, viszont ez az egyik legmegbízhatóbb bolt Mo.-n Mondom, kérdezz rá e-mail ban hogy van-e benne magyar nyelv
Flyme remélem kitart hónap közepéig mert akkor szeretnék venni
[ Szerkesztve ]
-
edem96
senior tag
Szerintem írj nekik, hogy ha lehet akkor dobjanak félre egyet. Bár szomorú, hogy nincs már több nekik csak ez a 200db. Pedig haver is tervezte egy ilyen vásárlását 1 hónapon belül.
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
edem96
senior tag
válasz batai15 #20864 üzenetére
Én fosok a gariztatástól... Meg ha esetleg baja van, akkor nem akarok sokáig teló nélkül maradni. Amúgy tényleg elgondolkodtam rajta, most hogy így mondod. Csak most ezen a hétvégén nem tudtam melózni a rohadt időjárás miatt.
-
eddie17
addikt
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Igazából tegnap meglett az új telóm: LG Optimus L9. Élőben megfogdostam, és megtetszett. Használni meg nagyon jó, gyors, okos, relatív friss szoftver. Ja és a 4.7-es kijelző elég monstrum.[ Szerkesztve ]
-
edem96
senior tag
válasz maggi1886076 #20868 üzenetére
Nem vitték el még mindig. Pedig sok helyen meg van hirdetve: Hardverapro, apród, aprohirdetésingyen, expresz, vatera, teszvesz. De senkinek nem kell.
A váz zsír új, teló meg jelenleg hibátlan.Én se szeretek hirdetni, eladni akarok, szeretek.
[ Szerkesztve ]
-
Riuko
senior tag
Van aki szeret hirdetni, én eladni szeretek.
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
edem96
senior tag
-
batai15
félisten
válasz maggi1886076 #20875 üzenetére
Azért mondtam.. kicsit sok ez a 12.500 ft. érte.
-
edem96
senior tag
válasz maggi1886076 #20878 üzenetére
Ez igaz, de van aki Nokiára van kattanva.
Szerk. megtörtént.
[ Szerkesztve ]
-
kyngcsy
csendes tag
Sziasztok!
Új okostelefont szeretnék venni olyan árkategóriában ami 70 000 Ft alatt van.
Főleg az érdekelne, hogy a multimédiás része legyen erősebb mert azt venném inkább igénybe.
Az op rendszere jó lenne ha Android lenne, a többi kimondottan nem érdekes azért alap dolgokat tudjon.
Meg legyen benne wifi.Milyen mobilt ajánlanátok?
Én a Motorola Atrix 2 ME865-t néztem, de szívesen fogadnék más ajánlatot is.
Előre is köszi.
Is this a crossover episode??
-
maggi1886076
addikt
válasz kyngcsy #20881 üzenetére
Samsung Galaxy S Advance, Galaxy S3 mini, ZTE Grand XIN, Sony Xperia P.
Használtan: Xperia S, Samsung Galaxy S2.
A motorola sem rossz választás!
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
phobeus
aktív tag
válasz kyngcsy #20881 üzenetére
A sokat említett Acer Cloudmobile az egyik bestbuy, de szerintem a Huawei Ascend P1-es is jó vétel. Ezek alatt még ott a Samsungtól S advance vagy LG L9-et talán még találni 70ezerig.
Ja igen a ZTE Grand X IN-t kihagytam az is jó vétel nagyon illetve a felettemszólóra még +1
[ Szerkesztve ]
LG Nexus™ 4
-
kyngcsy
csendes tag
-
kyngcsy
csendes tag
Köszi mindenkinek a válaszokat, megnéztem az általatok ajánlott mobilokat és a CloudMobile, Jiayu G3,
meg a ZTE Grand X In tetszett a legjobban szerintetek ezek közül melyiknek a legjobb a kamerája?
Nézegettem teszt képeket is de igazából nem igazán tudtam eldönteni melyik legyen, ZTE kamerája sztem gyengébb a másik kettőhöz képest legalábbis a teszt képek alapján.Is this a crossover episode??
-
phobeus
aktív tag
válasz kyngcsy #20887 üzenetére
Én erről nem tudok véleményt mondani, de ha bemész a saját topikjukba és felteszed ezt a kérdést akkor máris kielégitőbb választ kapsz Jiayu-nak különösenn kérdezz utána ha esetleg arra esne a választás
edit: bár bratyesznek zte grand x van és szerintem vállalható képet csinál, nem egy csúcsgéppel kell összehasonlítani, de a középmezőnyben ott van a középmezőny felett
[ Szerkesztve ]
LG Nexus™ 4
-
abrasivi
tag
Szerintetek melyik telefont vegyem meg?
ár(kb): 40.000-60.000
új telefonról lenne szó
t-mobilnál tervezem megvenni...
hosszú távra (2-3 év)
előre is köszönömn a válaszokatNokia Lumia 620
-
HuMarc
veterán
válasz abrasivi #20893 üzenetére
60 000 Ft alatt T-nél csak az Xperia U van, szedj össze még 3000 Ft-ot a 60 000-hoz, mert megéri az SGS Advance, vagy a ZTE Grand X IN azt a pénzt Én a ZTE Grand X IN-re szavaznék
Szóval 60 000 alatt Xperia U (512 MB RAM-mal).
63 000 Ft-ért ZTE Grand X IN (1 GB RAM, Intel proci) -
tvamos
nagyúr
Amugy miert van olyan "sok" elado Lumia 610? Rossz az a telefon? Vagy csak nekem tunik soknak?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
HuMarc
veterán
válasz maggi1886076 #20899 üzenetére
Igen, csak annak egy Nokia 100-as is elég Szerintem azzal a telefonnal az a baj, hogy 256 MB RAM-ot tettek bele. 512 MB-vel szerintem még ma is ajánlható modell lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest