Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz eddie17 #59032 üzenetére
az a 33k az bolti garival lesz, de ott is vannak korrektek. Ha szerencsések vagytok, Tnél is 30k az M.
kivlov
Igazából nem akarlak/unk rátukmálni a drágábbikra, csak leírtuk, hogy árban általánosságban megéri a +-t.
Egyébként ilyen kritériumok mellett biztos, hogy csak iOS játszik? nem feltétlen droidra gondoltam ..Üdv.:M.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz eddie17 #53752 üzenetére
Lumia 625 szerintem nyerő. Én is azzal szemezek. 8.1 frissítéssel még jobb lett a rendszer. 54 - 55K függetlenül újonnan euronics, extremedigital. T-mobilnál most 50990 Ft 1+1 év garival és minden színben van.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Madridista84
csendes tag
-
mtcob
senior tag
válasz eddie17 #19960 üzenetére
A kijelző miatt az L9 el járnál a legjobban mert az jóval szebb képet ad az IPS miatt mint az xperia L a TFT vel
(#19951) Melorin Erősebb hardver, szebb kijelző(bár ez szubjektív) , több RAM és valószínűleg tovább lesz támogatva pl ha minden igaz ez megkapja a 4.2-t is
[ Szerkesztve ]
-
edem96
senior tag
válasz eddie17 #19957 üzenetére
Az L kijelzője TFT (sajnos ). Az L9 IPS, az SIII mini AMOLED, a HTC azt hiszem S-LCD. Szerintem menj be egy akármilyen boltba (MM, T-mobile, stb...) és nézd meg, tapizd meg őket.
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
edem96
senior tag
válasz eddie17 #19946 üzenetére
Hali!
Sony Xperia L, HTC 8S, LG L9, SIII mini (ha belefér), Xperia P? Ezeket találtam ebbe a kategóriába, bár a mini és a P picit túl lép a kereten.Podi87: Y300, Ace2, S Advance én Y300-t veszek majd, az a legjobb ár-érték arányú... amúgy ha belefér akkor az L-re (Sony) is benevezhetsz.
Pit stop: telenornál nincs 520
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
félisten
-
tzsolesz
nagyúr
válasz eddie17 #7756 üzenetére
Alaposan meg kell fontolnod mit választasz mert a Black egy igen jó teló, még ha 1 magos is. A kijelzőjét meg mindig visszasírod majd.
50K-ért nem fogod tudni értelmesebbre cserélni, ha újonnan kell függetlenül. Ez tuti.
Házon belül L9, házon kívül Galaxy S Advance, Ace 2, Xperia P, HTC Desire X. De ezek mind többe kerülnek 50K-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest