Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
patyil
tag
Sajnos ilyen telefon nincs amit keresel attól félek.
Igaziból hiába nem kell erős cpu neked, az áll a jó képalkotás mögött általában, ami a csúcskategóriára jellemző, ugyanakkor itt nincs sd bővíthetőség többnyire.
A kis méret - nagy akku páros kb kiüti egymást
A telekamera pedig szintén elég ritka ezen az árszinten.
Az utód s21 FE nem sikerült rosszul (snapdragonos valtozat), de úgy látom eléggé orrolsz a samsungra.pixel 6a/7a/6/7 közül valami használtan, ha a zoomkamerát elengeded? Esetleg iphone 11pro valami ujabb akkuval/12pro? Igaz itt mind az üzemidő csuri de valahol kompromisszumot kell köss.
Ajánlom esetleg a mobilfotós topicot pörgesd, ott lehet a kamerával kapcsolatban jobban tudnak segiteni és rengeteg tesztképet, gcam infot is találsz ami alapján konkrét képek mentén tudsz összehasonlítani telókat
[link][ Szerkesztve ]
-
Tiédetis
senior tag
válasz Viktor0610 #181201 üzenetére
köszi
így végleg eldőltSzellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
t-joco
tag
Adott 1 kb másfél éves S21 FE telefon. 6/128Gb. Fél év garanciával, teljesen jó, karcmentes állapotban, "jó" akkumulátorral, új üvegfóliával, tokkal, töltővel együtt. Megérhet 125.000 Ft-ot? Érdemes lenne megvenni? Vagy inkább vegyek új telefont? Ki mit gondol?
Valahol meglehet nézni a telefon menüjében a pontos üzemidőt,hogy mennyit "ment" eddig a telefon, az első bekapcsolás óta?
-
.mf
veterán
válasz Sgr_A #181197 üzenetére
Oké, szólok
Tiédetis: ha jól emlékszem Lábatlan végén a járdára felvezetett bringaúton tekertem lépésben, mert annyira töredezett, kátyús volt - ekkor esett ki a kormánytáska térképzsebéből. Nilkin Camshield tokban volt, meg üvegfólia is volt rajta; de alsó harmadtól másik alsó sarokig átlósan pókhálós. Szerencsére működik tovább, bár néha az ujjlenyomat-olvasó nem hajlandó felismerni.
Szs85: papíron jobbnak kéne lennie, de nagyon sokszor hibázik a fehéregyensúly-mérése, a manuális wb-állítást érthetetlen okból kihagyták az alap módból, csak a pro módban van benne; ott viszont az auto-HDR nem lehet bekapcsolni. A G6-tal a Gcam csodákat művelt, erre viszont nincs stabil verzió, pedig próbáltam többet is, el sem indult vagy fagyott. Az S20FE topikban más is írta, akinek volt G6, ha előbb kérdezem tőle, ő se ajánlotta volna a G6 után az S20FE-t.
Patyil: 6.5" már kis méret? Már így is alig fér be néhány nadrágom zsebébe.
Nem lopta be magát a Samu a szívembe, az tény. GSMArena alapján az S21FE-ben koppra ugyanazok a kamerák és lencsék vannak, ha jól látom? Igaz ha SD, akkor arra már esélyesebb, hogy lesz Gcam; és GG3 helyett GG Victust kapott, talán strapabíróbb.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
NoMagix
addikt
Üdv mindenkinek!
Segítséget kérnék új telefon vásárláshoz (android).
Jelenlegi készülékem egy Samsung A53 5G ez előtt Samsung A31 volt amit nagyon szerettem, méretét a kijelzőjét és főleg az erős rezgését.
Az A53 hulla gyenge rezgéssel rendelkezik amit nem tudok megszokni és a mérete sem tetszik.
Ami a lényeg ne legyen a telefon nagyobb mint az A31 és erős rezgéssel kell rendelkeznie.
Átlagos felhasználó vagyok 50 év felett, már nem játszom a telefonon csak nyugodtan használom telefonra, böngészésre, navigálásra, stb.
Volt több Xiaomi is nálam a Samsungok előtt, de azokból is kiábrándultam a minőségi és szoftver problémák miatt
Árban semmiképpen sem szeretnék többet kiadni mint amennyiért vettem az A53-at 120 ezer volt.Köszönöm szépen a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
NoMagix
addikt
válasz varmi2 #181207 üzenetére
A családban a legutolsó note 10 és 11 volt nagyon gyatra így vagy úgy. (lefagyások, bootloop frissítés után, szar kamera, stb...)
#181208 lovas93 nem volt a kezemben
#181909 Viktor0610 akkor marad az üzletekben próbálkozás, nyomkodás
mehetnék feljebb az árban de az már ellenkezik az elveimmel, számomra már nem ér egyik telefon sem annyit mint amiket mostanában elkérnek az üzletekben.
20-25 éve sokkal többet áldoztam a telefonokra.köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz NoMagix #181211 üzenetére
Az redmi. De az sem ilyen. Nekem volt redmi note 9s, jelenleg 9pro, de van xiaomi 11t(szervizben, ezért használom a note 9pro-t) de egyik teloval sem találkoztam még hasonlóval sem. Úgyhogy vagy a teló hibás, vagy a használója.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
őstag
válasz kutkut #180987 üzenetére
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, nem néztem nyaralás alatt prohardvert. Én úgy tudom nem hivatalos viszonteladó, de már vettem több telefont is így, egyikkel sem volt gond lekopogom. Most a telefonpont.hu-ról rendeltem, igaz azóta felment közel 30 ezer Ft-ot az ára. Június 12-én 253 ezer Ft volt az alapár és erre jött még rá a töltő meg a tok.Gondolkoztam a szolgáltatónál való vételen, de nem szeretnék újra előfizető lenni, nekem jobb a kártyás megoldás.
[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
kopi72
aktív tag
Mi most a best buy telefon xiaomitol?
a redmi note 12-t neztem ki a lanyomnak, oledes, 128GB, 4GB ram (ezt keveslem kicsit) es csak 54e ft..Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
kopi72
aktív tag
válasz sfdrakex #181217 üzenetére
mondjuk 70 - 80 ezer max Tobbet nem akarok kolteni ra, ugyis osszetori. Ha nem tori el, akkor meg ellopjak a suliban tole torna ora alatt :-)))
"Annyiért nem lesz jobb" -> akkor azert anyira nem rossz a redmi note 12 ugye? Ugy olvasom a reklamokat is ki lehet kapcsolni mar bennuk.
Nekem redmi note 9s van snapdragonnal, es a mai napig hasznalom, megelegedetten
[ Szerkesztve ]
Magyarorszag a mosoly orszaga. Akar kiskoruton akar nagykoruton elmenygazdag utazasban lehet resze!
-
bunz
csendes tag
Sziasztok, Huawei Mate 20 Promat szeretném lecserélni, kifejezetten szerettem és most nehezen találok mást helyette. Nagyjából 130ezerig keresgélek, jó minőségű használt is szóba jöhet, ami:
Méretben nem nagyobb nagyon a Mate 20 pronal, mert ez még elfér zsebben, kézben is egész jól elbírtam vele egy kézzel, a kamerája legyen jó, sokat fotózok, illetve belső tárhelyben is legyen benne legalább ennyi, meg jó akksi, akár gyorstöltési lehetőséggel.
Ha van ilyen ötletetek ezekkel a paraméterekkel, ne tartsátok magatokban. Köszi -
bunz
csendes tag
azt is használtan vettem anno, sajnos tönkrement. Nem keresnék másikat, és nem váltanám le, ha nem lenne muszáj
[ Szerkesztve ]
-
Mákdaráló
tag
Üdv,
Milyen telefont ajánlanátok, ha fontos a zoom kamera, DC dimming, AMOLED, vízállóság? Mi9 lenne cserés, hasonló kategória. Egyelőre az ár másodlagos, egyáltalán az opciók érdekelnek. Android mellett lehet iPhone is (bár nem használtam még almásat). Köszi
A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
xhege
veterán
válasz Mákdaráló #181229 üzenetére
Ha a zoom annyira fontos, akkor az almát el is engedheted 3x a max zoom és nem túl acélos a minőség sem (14 Pro telefonom van). Zoomban S23 Ultra vagy Xiaomi 13 Pro. A Xiaomi 13 Ultra aranyárban van és nehezen beszerezhető, ha egyáltalán a globál verzió már elérhető. (Csak Kínából elérhető az Oppo Find X6 Pro) DC dimming ügyban nem vagyok járatos.
-
spileraaa
senior tag
Motorola Defy van valakinek tényleg bírja a strapát?
Hasonló árban van alternatíva?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Másod telefonnak szeretnék egy telefont. Samsung A54 és Xiaomi Note 12 Pro között gondolkodom.
Van egy Apple 13 Pro Max-om főtelefonnak. A kiválasztottban 2 másik ország SIM-je (Sokat utazom) lenne. Nagyon ritkán lenne használva, gyors legyen, wi-fi hotspot is a lehető leggyorsabb legyen, illetve az üzemidő is fontos lenne.
Melyiket ajánljátok jobban?
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
beach head
senior tag
udv! redmi nite 12 pro 5g (256/8gb ) es a poco x5 pro 5g (256/8gb ) kozt vacilalok.
melyik a szerencsesesebb a miui alatt , a snapdragon vagy a mediatek soc?
A snapis pocoban gondolom erosebb a gpu (adreno 642L) mint a mtk-s note 12ben (mali g68 mc4)?
mas alternativa ebben a 100.000es arban?
-256gb tar
-8gb ram
-nfc
-5g
-5000mah
-automatikus kepfrissites allitas (90-120hz)
ezek a fontosabb dolgok -
Fiddlestick
aktív tag
Sziasztok! Meghalt az iphone 11pro-m, es nezelodtem, ugy dontottem elengedem az alma temat mert egy 3eves 12pro max is 220kornyeken van hasznaltan, amit azert tulzasnak tartok. A valasztasom ket samsung keszulek, az egyik egy regebbi s21 ultra, a masik egy s22 (sima). Samsung felhasznalok melyiket ajanljak ? A keret nagyjabol ott van ahol ezek hasznalt piacia arai, es mindenkepp hosszutavban gondolkodom.
(11pro-nak nagyon bejott a kameraja, hasonlo fele huzodnek, de egyik samsungot sem volt alkalmam kiprobalni a ketto kozul)Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
addikt
válasz Fiddlestick #181238 üzenetére
A sima 22 az akkuban egy katasztrófa mreül meg melegszik az exynos proci miatt a térerő is elég ramaty
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
juve600
nagyúr
válasz beach head #181237 üzenetére
Poco jobb szerintem
-
Akosch:.
csendes tag
Sziasztok!
Lassan érik anyának egy telefoncsere és amióta megvettem a saját samsung galaxy a40-emet '19 nyarán nem nagyon követtem semmit (én ezzel és ezelőtti sonymmal nagyon elégedett voltam, mindkettő semmi problémával ment 4-5 évet).
Fixen nem tudok semmit, csak segíteni szeretnék neki 1-2 ajánlással mert már haldoklik a mostani huaweiije és nem is volt vele elégedett, csak szenvedés az egész.
- Árkategória? Max 130-150k környékéig szerintem.
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Független újonnan gyártói garival vagy előfizetéses részletre vodánál, utóbbi preferált tippre, lehet tud kapni valami kedvezményt is.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Éppen best-buy lenne a cél szerintem.
- Mire használnád? Facebook, sok telefonálás és mindent is fényképezgetni.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Androidhoz szokott, és nem nagyon szeretne új dolgokat tanulni.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Neki minél nagyobb tetszene, de szerintem azért 6,5"-nél megállhatunkElőre is köszi!
-
addikt
válasz Fiddlestick #181244 üzenetére
Az is csak a mérete miatt bírja jobban
én az s23-at ajánlanámiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
buek1967
tag
Motorola Edge 30 ultra Alza. Szerintem 220ért nagyon rendben. Keress rá pl. a Youtube-on összehasonlító videókra.
Siemens SX1-el kezdtem 2005-ben
-
Fiddlestick
aktív tag
Talan ebbe az arsavba esik meg a note 20 ultra is
Ugyhogy jelenleg ez a 3telefon kozul kellene az "ertelmesebbet" kivalasztani
Note 20 Ultra, S21 Ultra, S22
[ Szerkesztve ]
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
ViZion
félisten
Poco X5 Pro gyorsjelentés, 3 nap használattal:
félelmetesen gyors. Semmi lassulás, akadás, röccenés. Hangja jó, minden irányban (hallanak jól és itt is jól hallani). Kijelző szép, jól reagál mindenre. Fotókat nem csináltam, passz. Rengeteg gesztus dolog bekapcsolható, azt sem tudom, h mit hova rakjak (ezek az én korlátaim, beállítom, de elfelejtem ).
Pár negatívum: Rengeteg Google és Xiaomi bloatware, ADB debloat után is van még, de ezek már nem befolyásolják a működést. Face appot töröltem, eltűnt, de debloat lista alapján még 3 csomagot letiltott... Automata fényerő a Huawei és Honor telefonok után egy vicc. Huawei pár napon belül megtanulta, h milyen környezeti fénynél milyen fényerő kell. Itt a szenzort pl. monitor fénye megzavarja, nem találja a helyes fényerőt.
Összességében nagyon jó, köszönöm az ajánlástHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- VMware
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest