Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz sfdrakex #181652 üzenetére
Most nincs időm ilyen hosszú videót megnézni, de gondolom ha valami kis sufni üzletben veszem, nem régóta a piacon lévőben, akkor garancia nem igazán van, pedig az fontos lenne ilyen értéknél. Hogy gyártói vagy sem, nem tudom, a lényeg, hogy ha elromlik, akkor megjavítsák, kicseréljék.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
hunlipi88
csendes tag
válasz G@ben #181650 üzenetére
Hasonló méretet nézek én is. Szerintem ha ennyire hosszú időre tervezel az csak iPhone lehet. De az nem fér a keretbe újonnan. Samsungjaim - bár nem mostaniak voltak - de mind a gari idő végével elhaláloztak. Xiaomik bírják de nem bíznék 4-5 évre ebben.
számomra az az idegesítő hogy ha 6” környéken keresek csak iPhone jöhet szóba, de egyszerűen nem vagyok hajlandó telefonért ennyi pénzt adni.
tovabbi nehezítő körülmény hogy kerekített kijelzőt sem bírom így még kisebb az esélyem egy normális telefonra.
realme 10-et fogdostam és egész emberi méretű de a tesztek nem győztek meg.
xiaomi 12s se lenne rossz, a többi xiaomi sajnos drága. Akkor inkább 200 fölött már szifon. -
floratm
senior tag
válasz hunlipi88 #181654 üzenetére
"Hasonló méretet nézek én is. Szerintem ha ennyire hosszú időre tervezel az csak iPhone lehet. Samsungjaim - bár nem mostaniak voltak - de mind a gari idő végével elhaláloztak. Xiaomik bírják de nem bíznék 4-5 évre ebben."
Ez a gyártói gari amit mindenhol olvasok szerintem erősen tulmisztifikált. Valószinüleg samsung felhasználók akik kénytelenek erősen a szervizre támaszkodni.A 4-5 éves ciklusban gondolkodó miért csak Iphonnal tervezhet ennyi időre? a xiaomi 13hoz 5 év biztonsági frissités van.
-
G@ben
addikt
-
hunlipi88
csendes tag
válasz floratm #181657 üzenetére
Én így tapasztaltam. Sokkal tovább maradnak használható telefonok az iphone-ok mint más. Szigorúan szvsz. Tovább van hozzá alkatrész, jobban elérhetőek az alkatrészek.
Én a xiaomit csak ár érték arányban látom jónak. 100-150-ig max. 200 körül mar egy jobb használt iPhone lenne a cél. -
stilo18
addikt
Sziasztok.
Jelenleg egy S21 Ultra-t használok, viszont Facebookon szembe jött ez a Honor 90 akció...
Elkezdtem nézegetni, olvasgtani teszteket...egész pozitív kép alakult ki bennem a hiányosságok ellenére.Nagy blődség lenne cserélni a 21 Ultra-t rá?
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
etnies
senior tag
Sziasztok, szeretnék kérni egy kis felokosítást.
Családon belül szeretnének vásárolni egy S22+ telefont, de már senki nem forgalmazza. Én külföldön élek, itt is körbenéztem, de nem találtam, csak a simát és az ultrát.
Anyósom talált pár S22-t (pl emag piactér), de a forgalmazó ilyen Jancsi és Juliska Mézeskalács Bt jellegű cégek és úgy hirdetik a telefont, hogy "gyártói garancia".Kicsit furcsának tartom ezt, de mivel több, mint egy évtizede nem Magyarországon élek, ezért nem tudom megítélni, hogy ez így rendben van-e, kockázatmentes a vásárlás vagy valami okoskodás van a háttérben?
Megvilágosítana valaki?"önmagam hite vagyok magamban"
-
bazsimano
őstag
Sziasztok! Feleségem szeretne új mobilt...eddig xiaomi note 10 lite...csak valami miatt elkezdett nagyon merülni és napon belül kell már tölteni...szóval keret az 150ezer max, mondjuk , de ha van valami extrán jó ajánlat akkor lehet +25ezret rádobni
Szóval lényeg best buy. Fontos lenne a jó akksi...akár jó kamera...
mindenképp új.
visszaolvasva samsung a54 az ajánlott? xiaomi vonalon van valami?
előre is köszönöm! -
MaxxDamage
félisten
S20 Ultra 5G megérhet egy kijelző cserét (törött) vagy felejtsem el és vegyek egy új másik telefont? /Battery, kihangosító hangszóró és hátlap új rajta - azután tört be a kijelző/
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Honor 70 - ről mi a vélemény? -
mcdennis
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Telefont keresek az alábbi paraméterekkel
Árkategória. 200 ezerig
Használt vagy új?: Mindegy
- Hol vennéd meg? Mindegy
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? hosszú
- Mire használnád? Internet, játék, filmezés. Ne legyen annyira rossz az akku ideje.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 6 col-ig jó vagyok. -
Brave_86
aktív tag
válasz t-joco #181157 üzenetére
A kijelző villogást időnként mi is tapasztaljuk A 52S esetében. Az a helyzet, hogy ez csak időnként fordul elő és nem hosszú távon. Még garanciális a készülék. Ha eljuttatnám a Samsung szervizbe ezt be tudják vizsgálni és az alapján esetleg cserélnék? Mennyi esély van erre?
Feleslegesen nem utaztatnám a telefont, illetve napi használatban van egyébként. -
Viktatoth
lelkes újonc
Sziasztok!
Mivel nem vagyok otthon telefonok terén ezért kérnék itt segítséget.
A 16 éves fiam számára szeretnék új telefont (vagyis használt is megfelelő).
Jelenleg egy Redmi Note 9 Pro van neki.
Ezt szeretném lecserélni.
Mivel elég sokat játszik rajta ezért ez lenne a fő szempont.
100e forintig szeretnék elmenni az árával.
Kijelző méret lehetőleg nagy legyen.
Nem tudom milyen szempontok fontosak még ilyenkor.Köszönöm
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok, 6 évig használtam a Mate 10 pro-t ami szerettem is. Motoros túra alkalmával használnom kellet mert a korább ősrégi mobilon nem indult el a tomotom. A kormányrezgések miatt a kamera kipurcant csak remeg a kamera képe. Mocizáshoz jó lesz a mate 10 pro, de szeretnék venni egy új mobilt. mit tudtok ajánlani?
- Árkategória. KB 150K
- Használt vagy új? Új céges vásárlás.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, 5-6 év
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Android telefont szeretnék.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Kb 6-7" zsebben elférjen. A kijelző széle ne legyen lekerekített nekem az olyan fura...
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
- Valamilyen szintű vízállóság PL IP67.
- Hosszú üzemidő, nagy akksi
- BT hangkimenet erősebb legyen minta mate10-en. Ezen megy a zene a bukósisakban sisakkomunikáicóval.
- Telefonálás
- Dual BT
- normál felhasználás, fényképezgetés jó minőségben, internet
- Mail, YT, web böngészés, Google fiók,Hozzá teszem ha nem ment volna tönkre a mate 10 kamerája akkor azt használnám továbbra is...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
juve600
nagyúr
válasz Viktor0610 #181681 üzenetére
eddigi legjobb droidos telóm amúgy, nem tudok semmi(nothing ) -be belekötni
[ Szerkesztve ]
-
miles.co
csendes tag
Sziasztok!
Eddig Samu A51-em volt, de megadta magát.Sok olvasás után 3 modellen gondolkozom:
- A52s (akár 5G)
- A54 (akár 5G)
- Nothing Phone 1Árban kb ez az irány, a szempont akku, szép képek, videók (ezen a szinten), játékra nem használom.
Ti melyiket választanátok a 3 közül?
Előre is köszönöm a véleményeket.A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
-
Khaosz55
addikt
válasz juve600 #181686 üzenetére
Én is a két mobil között vacilálok. A nothing phone 1 és a A 54. Árba kb ugyan az.
Következő szempontok alapján melyik a befutó.
- Üzemidő
- fotó minőség
- döccenésmentes futás
- képernyő fényereje / minőség
- Samunak nagyobb a IP besorolása, ami nekem akkor jöhet szóba ha motoros túrán esetleg a mate 10 beadja a kulcsot eső esetén (igaz ip67-es) akkor raknám fel.
-Gyakorlatilag más dolog nem jut eszembe ami nekem fontos, mert a többi opciót amit használok mindegyik tudja.
Üzemidő azért fontos, mert a telefon BT-atal küldöm ki a bukósisak kommunikációba a zenét és hotspototo is használok rajta, hogy a mate 10-en onlineban működjön a navigáció. Korábban a mat 10 csinálta a hotspotot és a BT zenét és 8 óránál többet nem bírt.
-
miles.co
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
betyarr
veterán
sziasztok!
erősen gondolkodom egy nord 3-on,de kintről venném.olvastam,hogy pár hete,augusztus végén valaki nagyon szívott az OP-tól való rendeléssel.azóta van tapasztalat?még tart ez a mizéria?vagy az csak egy egyedi eset volt?
-
MODERÁTOR
-
betyarr
veterán
válasz Viktor0610 #181698 üzenetére
fenébe,ott most lenne többszörös kedvezményem és az egyik csak holnapig él.
-
Khaosz55
addikt
válasz csaba1203 #181697 üzenetére
Köszönöm, bár nehéz a választás, főleg, hogy 6 évente veszek mobilt. Nothing phone 1 lenne a voksom, de a teszt képek alapján olyan mintha a tobbinek valamennyire jobb lenne a fotó minősége. Pl A54, poco F5 aztán lehet tévedek. Páromnak A52S van nem tudom azzal paetiban van-e. Még a poco f5 pro is bele férne a keretbe, bár az már kicsit nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest