Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BReal
addikt
válasz xhege #169160 üzenetére
Tény, hogy már messze nem gyártanak olyan ár/érték bajnok telefonokat, mint korábban, de azért az átlagos teljesítményt (értsd: sebesség, kamera, üzemidő stb.) nézve szerintem a Samsung alatt maradnak bőven árazásban, illetve ár/érték arányban ugyanúgy előtte járnak, ahogy korábban is. Plusz a hangsúlyt már inkább a Poco vonalra helyezték át. A Poco lett a 1,5+ évvel ezelőtti Xiaomi.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz BReal #169202 üzenetére
Az a baj hogy a szoftver minőségében is kb annyival vannak a samsung alatt mint ár érték arányban
Ha csak a mi11 lite 5g ne vs a52s-t nézzük akkor mind kijelzőben mind kamerában bőven alul marad a xiaomi
A szoftvert már említettem így sokaknak bőven megéri az a52s a felárat[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
sfdrakex
nagyúr
-
BReal
addikt
válasz xhege #169205 üzenetére
Nem is kell belemenni. Az ár/érték arányt nem is csak az ár/hardver specifikációkra értem, hanem általánosságban. Kérdezhetném, hogy mivel jobb egy Samsung szoftvere, amikor pl. az S22 Ultra fórumában is leírták, hogy az elődnél (és ennél) is úgy adták ki a telefont, hogy későbbi frissítésekkel lett jobb a kamera (hogy csak egyetlen dolgot hozzak fel), de inkább én sem megyek bele...
-
konikan
aktív tag
Üdv!
Segítséget kérnék, nem tudom, hogy ár-érték tekintetében mi lenne a tuti befutó, a napokban közel 4 év után betört az S8-am, és nem éri meg sehogyan sem megcsináltatni, így vennék egy újat, garanciával, biztosítással. Németországban élek így gondolom, hogy az árak nem lesznek annyira pontosak.
Árkategória
€300-€600 , 110-200k HUF között
Használt vagy új?
Új
Hol vennéd meg?
Függetlenül újonnan gyártói garanciával, német Mediamarkt vagy Saturn lesz az áldozat.Hosszú vagy rövid távra tervezel.
3-4 évre tervezek vele.Mire használnád?
Közösségi média, videóchat, böngészés, zenehallgatás, yt, google maps és sygic navigálás, andoid autó, pár fotó, de semmi komoly pl. éppen mit vettem vagy eszem, amit elküldök, videót elvétve veszek fel.Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Maradnék az Androidnál.
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Nem szeretem a tepsi nagy kijelzőket, és azt sem, ha a telefon nagyon vékony. Úgy is tok lesz rajta, ami csak vastagabbá teszi, plusz szeretem érezni, hogy a zsebben van, az S8 előtt egy K Zoom volt, az sem volt egy 4mm-es telefon. 6 col körüli jó.
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
- normál felhasználás, fényképezgetés, internet
- fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés)- valamelyik márka fanja vagyok, olyat szeretnék
Ehhez kicsit ömlengenék. Nem tudom, nem ismerem a mostani piaci erőviszonyokat. Első okostelefonom egy ZTE Blade volt, amikor tudtommal az volt, hogy az ember vagy vette a drágább Samsungokat vagy HTC-ket vagy a sok kívánnivalót hagyó kínai márkák voltak olcsóbb alternatívaként. Anno vettem egy Galaxy Tab 2-t prémium garanciával, és amikor 3 db pixelhibáért kiszállt a szervíz és helyben kijelzőt cseréltek ingyen az annyira tetszett, hogy azóta csak a Samsungok felé hajlok. Azóta 6-8 év telt el nem tudom mi a helyzet a mobilpiacon.A fő kérdésem:
Jelenleg 2 kiszemeltem van:
Galaxy A52s 5G 128 GB - €333
Galaxy S20 FE 128 GB - €435Mind a kettő az ajánlott készülékek listáján van, így gondolom egyikkel sem lőnék nagyon mellé. A kérdés, hogy egy S8-hoz viszonyítva melyik áll közelebb hozzá, illetve az S20 felára megéri a plusz pénzt?
Elnézést az ömlengésért, köszönöm szépen a választ.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
őstag
válasz FragMaster #169214 üzenetére
Az Amazon intézi.
-
Prinz Eugen
tag
Hali! Az osszefoglaloban csak magyar beszerzesu holmikat latok, ha kulfoldi is jatszik, ca. 60k-ig van barmi mas ajanlott modell?
(Jelenlegi "telefonomnal" kb barmi jobb, szoval oriasi igenyek nincsenek, csak hatha kulfoldrol van jobb, mint az itthoniak :) illetve talan annyi, hogy ha leteznek meg 'kisebb' meretu telefonok, azokat jobban kedvelem, apro kezeim vannak :D )
Koszi
-
addikt
válasz Prinz Eugen #169216 üzenetére
60 ezerig nincs kisebb sőt még 2x annyiért sem
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
zso79
őstag
Huawei P30 Pro utódnak mit ajánlanátok android vonalon? Az ár egyelőre nem érdekes, mert még csak a nézelődésnél tartok. Fontos: google, kamera, üzemidő, döccenőmentes működés, atom stabil hálózati/bt/wifi/gps/android auto, nfc. Vannak Huawei bt eszközeim, óra, mérleg, stb. nem ártana, ha azok is gond nélkül működnének.
-
MODERÁTOR
-
zso79
őstag
válasz Viktor0610 #169221 üzenetére
Ahogy eddig olvastam, sajna Huawei egyáltalán nem jöhet szóba. Ja és kifelejtettem a listámról az IP védelmet. Ha vicceskedni próbálnék, egy olyan készüléket keresnék, mint a P40/P50 Pro, csak GMS-sel
-
60e körül melyik új telefon ajánlott? Mi9lite-tal legyen egy súlycsoportban, méretben ne legyen nagyobb. Amoled,. nagyobb aksi előny. Eu raktárból.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Anyum Vernee Apollo Lite 4/64 telefonja beadta az unalmast!
50 ezer Ft ig melyik most a best buy Xiaomi telefon? 4/32 vagy 4/64 kivitelben?
Nem baj, ha nem új szériás.
Előre is köszi szépen a választ.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
forzaroma
tag
Sziasztok
Az Oppo find x3 neo-ról van valakinek tapasztalata, érdemes megvenni, vagy nem ajánlott?Realme GT2
-
-
andaman
tag
Sim kártyacsere esetén -Telekom- az adatokat, telefonszámokat átmentik az új kártyára?
(Samsung BL2710 -> Realmi 8)The man is a snowflake on the river.
-
blueye
veterán
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz andaman #169234 üzenetére
a telekomnak nem kell csinálnia semmit. a régi készülékben a régi kártyával a névjegyekben érdemes a google fiókodhoz társítani a névjegyeket, ez beállítható (azaz hol tárolja, sim, telefon, vagy google fiók). ha kész, onnantól ha az új készüléken bejelentkezel a google fiókodba akkor a névjegyek is automatikusan bekerülnek oda, új sim kártyától függetlenül. érdemes ezen a beállításon tartani mert így minden alkalommal automatikusan átkerülnek a névjegyek ha bármikor telefont váltasz.
[ Szerkesztve ]
-
Mardor
tag
Sziasztok!
Alábbi telefonokon gondolkodom asszony számára A70 után:
Samu S20 FE 4G - ez tuti már csak SD-vel forgalmazott?
Xiaomi 11T
OnePlus 8T
OnePlus Nord 2Ha a kamerázás az elsődleges szempont akkor jól gondolom, hogy az S20 FE a legjobb?
Látom az S20-at még mindig ajánlgatjátok, pedig már nem mai csirke.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
Van belőle pár fajta,
https://www.samsung.com/hu/search/?searchvalue=bl2710
de tippre a szoftver az egy
SAMSUNG Kies PC szinkronizálásNekem E2370-esem van, ez kicsit öregebb verzió, de hasonszőrű.
Itt a menüben a névjegyzékeknél van olyan opció, hogy másolás telóra vagy simre vagy hogy hova mentse teló vagy sim és hogy melyiket mutassa telót, simet, teló+simItt is van progi csak itt Samsung PC Stúdió a neve, van egy öreg laptopom ami tud BT azzal vezeték nélkül összetud kapcsolódni és ott engedi a névjegyeket szerkeszteni, fényképeket megnézni ...ect
Per-pill nekem a telón vannak a névjegyek, mert a régi sim az csak bizonyos karakterszámig engedte a neveket menteni, de azóta lett bele új sim majd kipróbálom ez hogyan tárolja névjegyzéket csak bekel üzemelni a régi lapost hozzá, hogy csináljak egy biztonsági mentést a szoftverjével, márha lehet nem emlékszem.
Ha sim-en van a névjegyzék akkor az új telóba rakva elvileg ott lesz, de hogy milyen formában azt nem tudom.
A szoftverével az új okostelefon tud-e kommunikálni azt nem tudom.Közben eszembe jutott még olyan, de tapasztalat az nincs sajna, hogy a két telót a régit és az újat BT összekapcsolni és megnézni hátha van opció a névjegyzék átküldésére.
[ Szerkesztve ]
-
Rotcsa
tag
Az OPPO Reno5 Z 5G nem fér bele a 100.000-Ft alatti telefonok ajánlásába?
Baromi jó kis specifikációja van. Van valakinek tapasztalata vele?[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz D1L1ZS #169243 üzenetére
Nem tudtok kicsit emelni a kereten? Redmi 10 vagy Realme 8 szerintem jó lenne, de 50 alattiakat nem ajánlanám ha megoldható a drágább.
Egyébként összefoglalót ha lenyitod van benne ajánlás árkategóriánként.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Kawauso
aktív tag
válasz Rotcsa #169245 üzenetére
A Reno5 Z-5G-re gondolsz?
Vitatkoznék az állításoddal. Túl szoros a verseny egyrészt, másrészt azon a határon táncol, ahol a legtöbb helyen nem kapod meg 100eFt alatt. Viszont ha már 100eFt-ot kiad érte az ember, akkor megnézi, hogy mi van felette egy kicsivel, és ott már Poco F3 és társai jönnek szembe. A Reno5 Z nem lesz versenyképes magas képfrissítés és sztereó hangszórók nélkül többek között, és akkor már ott vannak a közelében a 108 MP-es főegységes készülékek, valamint akár OIS-t vagy flagship processzort tartalmazó készülékek is.De egyébként az A94 5G ugyanaz a készülék 10eFt-tal olcsóbban. Sőt, jobb készülék, ha igaz, hogy Dual SIM-es és SD kártyát is külön befogad, ellentétben a Reno-val.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ügyintéző függő.
Mikor boltban dolgoztam, szerettem az ügyfelek ilyen igényein segíteni, szóval ha megkéred őket, talán nem hajtanak el.Amúgy szerintem ez a teló pl. Bluetooth kapcsolaton át már el tudná küldeni a számokat a másik telóra.
Esetleg a SIM-ről a telóba másolni a számokat, majd a telóról az új SIM-re.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest