Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forzaroma
tag
Üdv!
telefon vásárlás előtt állok és érdekelne a véleményetek főleg ár-érték arányban mit gondoltok és úgy általában mi az ajánlatotok. Gondolom látszik az alsó árszegmensben gondolkozom lehetőleg bestbuy telóban.
A vodánál megkapnám a Samu mini2 -t 30k-ért ami kisebb kijelzővel ugyan de jó vételnek tűnik -vagy
kártyafüggetlenként a ZTE Skate-et néztem ki és a Prestigio 4040-et. Mindkettő 39-40K.
esetleg valakinek a Prestigioval kapcsolatban tapasztalat, érdemes megvételre?
köszi a választ előre is!Realme GT2
-
forzaroma
tag
Új telefonban gondolkozom mindenképpen, egy használtan vett LG GT540 volt a tanulópénz.
Ahogy írod, a 40 k a keret teteje!Egy barátom aki vodás üzletben dolgozik azt tanácsolta Xperia tipot semmiképpen ne vegyek, naponta többet hordanak vissza belőle!
A Prestigo szimpatikus nagyon - de nekem abszolut fekete ló! Bár pár éve még pl a ZTE is az volt.:-)
[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Tényleg csak telefonálásra, netezgetésre és családi képek, videók készítésére kellene!
Ehhez képest kicsit zavar a Samu mini2-nél az autofokusz hiánya, na de mit akarok 30K-ért?:-)
Ezért (is) vonzó a Prestigio mert abban megvan amire szükségem lenne, még az ár is beleférne csak nekem nem mond semmit a márka - és ez azért elbizonytalanít!Realme GT2
-
forzaroma
tag
Nézegetve az árban 40K körüli telefonokat a kinézett Prestigio 4040 -től nem messze ott van még az Xperia U is, róla mi a vélemény itt a topicban?
Árban 42-45-ig elmennék, új telefon, 5mp autofokusz, min 3,5". Nagyjából ezek az igények így fizetésnapon.[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Nemrég itt kértem tőletek tanácsot és az alapján megvettem az edigitalban a Prestigio 4040 telefont.
Nem bántam meg, külsőre és belsőre is nagyon jó kis konstrukció! Aki esetleg még hozzám hasonlóan nézegeti de bizonytalan az ismeretlen márka miatt azt csak biztatni tudom, én meg vagyok elégedve vele![ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
A lányomnak vennék 30-32k-ig androidos telót, legalább 3,5"os kijelzővel.
Mit ajánlotok? 15 éves, főleg zene, net, játékok és fotózgatás a fő szempont.
Vodás vagy kártyafüggetlen kellene.Első nekifutásra a Samu mini II (bár csak 3,3") a Samu galaxy ace és a Sony E tűnik esélyesnek ha nem tud esetleg valaki jobbat ajánlani.
[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
válasz dannyl #19292 üzenetére
Én is hasonló árban gondolkoztam kb 2 hónapja, és végülis ezt Prestigio-t választottam és nem bántam meg!
Persze ízlések és pofonok mások, de nekem bejött , jó kis telefon 4.0.4 androiddal , ráadásul 2 év garival adják![ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Max. 45 ezerig vennék okostelefont, és fontos lenne a relatív legjobb minőségű kamera benne! Melyiket ajánljátok?Lehetőleg androidosat szeretnék.
Nézegettem a kínából rendelhető telefonokat, az ott látottak szerint pl. egy Huawei P6 kijönne 50ből, erről van valakinek bármilyen tapasztalata?
Tudom, ha utánaolvasnék lenne olyan fórumtéma de sajnos nincsenek erre óráim, csak pár szavas (akár ajánlott avagy nem) vélemény is sokat segítene!
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
válasz helixP #44348 üzenetére
Prestigio 5400 , bár nekem másik tipusú szintén Prestigiom van (4040),de meg vagyok vele elégedve- ez pedig az enyémnél jobb!
[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Max 50k-ig keresek a lányomnak telefont.
Mivel 18 éves ezért a lényeg az neki, hogy fehér legyen és jól nézzen ki.Én a Hongmi 1S-t ajánlottam, de az nem tetszik neki.
Ebben a kategóriában esetleg van valakinek ötlete?
Fő felhasználási terület a facebook, kamera, és esetleg néha telefonálás,sms!
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Honor 4C vagy Xiaomi Redmi 2 ha a kamera, netezés, gyorsaság és tartósság a fő szempontok?
[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés:
Honor 6 vgay Xiaomi Mi3?Realme GT2
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Feleségemnek akarok telefont venni, segítsetek ki melyikre szavazna!
5 - 5,5"-os méretben kerestem és ezek amik tetszenek és beleférnek az anyagi keretbe:
Elephone S2
Xiaomi Redmi Note 3
Huawei P8 Lite
Még a Honor 6 ami tetszik de az már 10K-val a határösszeg felett van sajnos![ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Korábban már érdeklődtem itt, de most picit máshogy teszem fel a kérdést:
Max 50K-ig keresek a feleségemnek telefont, minimum 5" de lehet 5,5" is.
Lehetőleg fém vázas legyen, elfogadható kamerával de kompromisszumként nem kell a legújabb, legerősebb specifikációkkal, jó lenne egy akár kifutóban lévő tipus is.
Létezik ilyen?
Előre is köszi a válaszokat!Realme GT2
-
forzaroma
tag
Szerintetek ez létezik? HTC One 15000-ért?!
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
A Honor 4X, a Huawei P8 Lite és a Xiaomi Redmi 3 közül melyiket választanátok?
Olvastam a Xiaomiról, hogy valami kisebb probléma van az itthoni használatnál, ez nem tudom mennyire valós, mert a telefon nagyon tetszik!
Szóval, szerintetek melyik? Mivel az asszonynak lesz nem számít mennyire buherálható, inkább a kinézet lényeges.Vajon ha pl. P 8 Lite-ot ha itt veszem meg, a legolcsóbb verziónál érdemes többet fizetni a hosszabb garanciáért?
[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Gondolkozom telefonváltáson de szerencsére még nem sürgős így inkább csak tájékozódom. De egy jó lehetőséget kihasználnék!
Mindenképpen dual simeset keresek és 4,8 - 5,0"-nál ne legyen nagyobb.
Ami fontos, hogy ne gagyi műanyag házas legyen és jó képeket csináljon!
Árban olyan 70-75 ezerig mennék el.
kösziAmiket néztem eddig az a Xiaomi Mi4, Huawei P8Lite, Honor 6 de nyitott vagyok bármilyen ajánlott telefonra!
[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi 1S telefonomat cserélném le, mindenképpen ennél jobbra! Fontos szempont a dual sim, 4,8-5,2" kijelző és jó minőségű kamera. 75-80 ezerig mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
bemásolom még egyszer hátha valaki tud ötletet adni:
"Sziasztok!
Xiaomi Redmi 1S telefonomat cserélném le, mindenképpen ennél jobbra! Fontos szempont a dual sim, 4,8-5,2" kijelző és jó minőségű kamera. 75-80 ezerig mit ajánlotok?"Az az igazság mióta meg van a Redmi-m nem igen figyeltem a kijövő telefonokat ezért szeretnék itt, tőletek tanácsot kérni!
Előre is köszönöm!Realme GT2
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Pár napja kérdeztem már és kaptam is választ de nem nagyon találok a szempontjaimnak megfelelő telefont.
Most egy Redmi 1S-et használok, és ennél csak jobbra cserélném le!
Fontos szempont , hogy 2 simet kezeljen és e mellé még SD kártyával lehessen bővíteni is.
A kijelzője max 5,2" legyen és jó fotókat készítsen. Na és lehetőleg férjen be 85 ezer forintos árba!
Létezik ilyen telefon?Realme GT2
-
forzaroma
tag
Üdv
Pár napja már kérdeztem de nem tudtam dönteni , bár nem is sürget az idő.
Szóval 90k-ig mennék el árban, olyan telefont szeretnék ami dual simes, e mellett még lehessen sd kártyát is használni. Ne legyen 5,2"-nál nagyobb és a lehető legjobb képeket lehessen vele készíteni!
Tudtok olyat ajánlani aminél egyik szempontból sem kell kompromisszumot kötnöm?
Előre is köszi az ötleteket! :-)Realme GT2
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Redmi 1S telómat cserélném le olyanra ami szintén dual simes és jobb a kamerája mint a mostaninak és ne legyen 5,2"-nál nagyobb. Árban 70-75k-ig mennék el.
Amiket néztem P8 Lite, Xiaomi redmi 3 pro, Mi4, Honor6. Ti melyiket ajánlanátok,esetleg valami másikat?[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Még mindig nézelődök, bogarászok mert nem sürgős a telefonváltás.
Mindenképpen dual simes telefon kellene 5,2"-ig, jó kamerával.
A Redmi 3Pro, Mi4C, Oneplus X hármasból melyik lehet kamera szempontjából a legjobb?
Ezek amik még megfizethetőek és bent maradtak a "kosárban".[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Mindenképpen dual simes telefont szeretnék, jó kamerával és max. 5,2" kijelzővel. Már egy ideje húzódik a vásárlás,szerencsére nem sürgős. Két jelöltem van, a Redmi 3Pro és a Mi4C. Utóbbi jobbnak tűnik, használtan 2 hónaposan 63k-ért tudnék. Ennyiért jó vétel vagy inkább újat vegyek?
Esetleg érdemes megnézem másik telefont?[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Még mindig nem tudok dönteni a Redmi 3 Pro, Mi4c és a Onelpus X között.
Külsőre a Onepus tetszik egy árnyalatnyival jobban.
Ti melyiket ajánlanátok inkább?Realme GT2
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Ti melyiket választanátok a Oneplus 5 és a Xiaomi Mi6 közül?
Igazából hibázni egyikkel sem lehet, ahogy néztem egy árban vannak szinte és a kamerájuk is hasonló minőség -ami nekem fontos.
Estleg ebben az árkategóriában valami más ajánlat?
Köszi[ Szerkesztve ]
Realme GT2
-
forzaroma
tag
Én is gondolkozom a Mi4C-m cseréjén, de csak akkor ha érezhetően jobb minőséget kapnék.
Néztem a Mi6, Honor8, Huawei P9 és a One+5 telefonokat, ebben az árkategóriában gondolkozom.
Fontos lenne a kamera, minden másban úgyis tudják a fenti telefonok amire szükségem van.
Melyiket ajánlanátok ezek közül?Realme GT2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest