Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Throme #79925 üzenetére
A bütykös fej engem nem zavar, de persze ha mondjuk ez lenne a 3. vagy 4. droidom biztos más lenne az összehasonlítási alap.
Szerintem a burkolat alá behajtható karok és a guruló talpak kivitelezése sem nyomta volna meg jobbam az árat, viszont a végeredményt, játszhatóságot és praktikusságot tekintve sokat dobott volna a készlet megítélésén. Ehelyett inkább adták hozzá az exclusive minifigurát, hogy jobbam eladható legyen, ez pedig sok tekintetben a végeredmény rovására ment szerintem.
Az már nagyobb probléma egyébként ha az UCS készlet sem gurul.
Azonbam a készlet legnagyobb hiányosságának mégiscsak a karokat tekintem, hogy le kell szedni őket ahhoz hogy a burkolatot fel tudjam rakni, vagy ha a karok vannak a helyükön akkor meg a burkolati elemeket kell elrakni valahova hogy el ne keveredjenek.
Ezt még a gurulós talpaknál is nagyobb hiányosságnak találom, de ezektől eltekintve továbbra is tetszik, aranyos és mutatós darab lett, az eddigi SW készletek közt az egyik kedvencem, persze csak a diorámák után.76269 Bosszúállók tornya új 150k plusz posta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest