Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Tony21 #54133 üzenetére

    És akkor Technic...
    Ez nagyon jó, néztük már korábban, de nálunk a gyerkőcnél kukásautó mánia volt és ennek ellenére még a B modell sem lett soha megépítve. Pedig a kamion vagy 3-4x össze lett rakva, szóval nem a szétszedéssel volt a gond.

    Lassan megjöttek/jönnek a hiányzó alkatrészek a meglévők mellé újabb modellek építéséhez. (Egyelőre a Buggy, 911, Defender, Volvo 6x6, Claas Xerion 5000 és a 42069 Extreme Adventure lett összeszedve.) Ez lesz az őszi-téli terv. Viszont a költséghatékonyság jegyében egyelőre még kimaradtak a kerekek.
    Erre várnék tippeket (@kbalage esetleg a kerékcserélős videók tapasztalatából? :)), hogy lehet-e bármit optimalizálni azon kívül, hogy megveszem az összes típusú kereket. Nem cél a 100%-os gyári állapot előállítása, a lényeg a funkcionalitás, ha kicsit eltér az még belefér. De azért a Bugatti kereket kihagynám a Volvóról és az offroadert sem tenném rá a 911-re. :D
    Ami van:
    - 81.6 x 38 ballonos offroader kerék
    - 81.6 x 44 Bugatti kerék

    Ami kellene:
    - 75.1 x 28 (Buggy)
    - 68.8 x 36 (911)
    - 81.6 x 36 (Defender)
    - 94.3 x 38 (Volvo)
    - 107 x 44 (Claas)

    Ezekből a Buggy OK az offroader kerekekkel.
    A 911-en én ránézésre mindig kicsinek találtam a kerekeket de nem tudom elférne-e a Bugatti méretű. A Defenderen "csak" szélesebb és csillogóbb lenne. :D (szerintem béna lesz rá, de kipróbálom)
    A Volvo-Claas-nál nyilván egyik meglévő sem jó semmire, a kérdés inkább az, hogy a Claas nagyobb kerekei esetleg elférnének-e a Volvón.
    Minden átmeneti megoldás is érdekelne: néztem azt is, hogy mely (nyilván nem a króm hypercar) felnikre lehetne különböző gumikat feltenni, pl. peresebb, kisebb átmérőjű is jó rá, de nagyobb, ballonos is, esetleg utóbbiból két méret. Nem igazán találtam erre sem jó megoldást.

    b. kérdés: Van bármi mód trükközni a PU motor típussal? A Control+ csak a gyári típust támogatja de 5 motor mellett jó lenne berakni helyette egy meglévőt és megúszni a large angular motor megvételét. Vagy így marad a 3rd party irányítás?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés