Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
timar88
tag
Na ez is meg lett. Szép lett szerintem, visszaadja az eredeti formáját, rögtön felismerhető. Az építése változatos, jó volt, az instrukció egyértelmű, könnyen értelmezhető. 3 elemmel mintha többel kalkulált volna, 2 kör plate és egy szürke pin, mert nekem nem maradt annyi, pl a lámpánál, de aztán lehet én tettem világosat sötét helyett valahova. Ellenben a tetőn módosítottam, nagy rés maradt az ablak és a tető között, 1 studdal hosszabbra építve jobban néz ki, eltakarja a rést, elem is lett volna hozzá. A lámpákat cseréltem még le szerintem jobban illőre, de ezek az elemek nem voltak az eredeti készletben ugye. Az ajtók nem tetszenek, túl egyszerűen vannak megépítve és nem a legstabilabbak, nehezen is csukódnak be a helyükre. Maga az autó egyébként masszív, nem esnek le itt-ott az elemek, egybe van. Ellenben nem játék, hanem inkább makett, mivel a kormány nehezen mozgatható, és a kereket nehezen tekeri el a kívánt irányba a földre letéve, levegőben tartva ez nem érezhető, körbetologatni a lakásba így nem nagyon tudná egy gyerek, de annyi baj legyen, nem is nekik készült. A kerék amúgy nem ütközik semminek, tehát amúgy a helyén van. Az orr szépen le lett másolva, nem egy bonyolult megoldás, de szépen visszaadja az eredeti autó orrát. A lámpák nehezen, de felnyithatóak, a motorháztető is, de csak óvatosan, könnyen leugrik a helyéről. 1-2 helyen nem az igazi az illeszkedés, látszik, hogy hozott elemekből kellett dolgozni. De ez nem von le semmit, sőt, ahhoz képest, hogy mi az alap, és meg volt kötve a keze, szerintem egy klassz dolgot hozott ki belőle. Alkatrész maradt bőven, de hát valamivel kisebb is lett mint a Porsche, de nem sokkal. Valószínűleg az eredeti autó is kisebb amúgy.
Összességében tetszik, jó volt az építése, talán annyira nem mint a Mustang-é, vagy a Porsche-é, de ez nekem jobban tetszik formára, mint a Porsche, úgyhogy ez marad. Útmutató lego minőségű, sőt, néha egyértelműbb is. 1-2 helyen máshogy oldottam meg volna az összerakását egy elemnek, de annyi baj legyen. Az autó stabil, szép, annak akinek megvan a Porsche, ennyi pénzért szerintem egy klassz 4 órás elfoglaltság, még akkor is ha végül utána visszaépíti a Porsche-ra.
[ Szerkesztve ]
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Eladó Duootts rollerem 6000W 720 km!
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest