Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21023) SunMount3r válasza King Unique (#21022) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Nekem a szempont csak a strapabíróság, időtállóság, megbízhatóság. Ha ezeknek az Elements elviekben ugyan úgy megfelelne, mint a MyPass, akkor nekem az is tökéletes (ha olcsóbb is). Az ED-ben 2 év gyári gari van rájuk, ennél többet nem hiszem, hogy kapok máshonnan sem, illetve az összes többi webshop garija nekem már postázós lenne. Bár +1 év lehet elgondolkodtatna azért, ha ráadásul ugyan azon az áron megkapom.

Gondolkodtam külső házban is (3.5"-ös WD RED-el), de összességében most azért az annyival drágábba lenne, ami pont erre a "tűzoltási célra" nem kalkuláltam be.

Az eddigi MyPAss-aimmal pedig elégedett vagyok. Látom ezt az extra olcsó Maxtort, de ahogy olvasom valami Seagate van benne, ami nem tölt el valami sok bizalommal. Nem lennék ellene másnak se, de eddig csak a WD nyerte el nálam a megbízhatósági plecsnit.

Lesz majd egy rendes NAS-om, amibe 4TB-os winyókat tervezek, azokra megy majd a torrent, meg az egyéb másolgatás, törlés, áthelyezés stb., ezeknek a külső winyóknak meg csak a tárolás és média stream-elés marad majd a feladatuk.

Azért nem 24/7 a dolog, mert nincs folyamatos adatforgalom se és naponta 5 órát azért teljesen kikapcsolva pihen a rendszer (kivéve ugye, hogy a winyók aktív USB hubra vannak dugva, amit ugye ezalatt se tudok kikapcsolni).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.