Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17441) Ricardo128


Ricardo128
aktív tag

Dear customer,

Thanks for your shopping support.
It's about your order .
The package has been informed and returned to us by our DHL logistics company.
They told us your address is out of DHL shipping service.Your address belongs to Remote Area.
Please check on http://dct.dhl.com/input.jsp?langId=cn&originCCId=EN ,this is the DHL website for tracking whether the place is Remote Area or not.
In order to ship your order out asap,we will offer 3 proposals for you to choose:
1)Provide us another new address ,but please be sure that the address is not remote-area.
2)Change to ship by Singapore post,and we will refund back the shipping fee you have paid.In fact,we think Singapore post is also very fast to some countries.
3)If you prefer to still ship by DHL,please kindly pay more $37 of the shipping price difference to paypal@antelife.com .

So,Dear friend,could you please kindly let us know which proposal you prefer?
Wait for your feedback soon so that we could handle your order soon.
Have a nice day.

Thank you
Best regards!

Na, most vagyok tökig ideg! Még a fejemet is bevertem a szekrénybe... :W Ez mi!?? Ezt most komolyan gondolják? Egyébként ha küldök 37$-t, akkor kihozzák házhoz (3-as pont), de ha az elsőt választom, akkor olyan címet adjak meg, ahova a DHL szállít és nem kell többet fizetnem? Kérlek segítsetek, mert gyorsan kellene lehetőleg.

Előre is köszi,
Richárd

gölmétcsül ©

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.