Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
Tetszik az 1S amit alig 2 hete vettem. De úgy érzem kicsit gyenge alattam. Ez kb. az eddigi 30 km alatt kiderült. Emelkedőknél van gond főleg. Azon gondolkozom, hogy 14 napos elállásal visszaküldöm és rendelek egy Pro 2-őt.
Erősebb jóval mint az 1S? A nagyobb akku nem nagyon érdekel, mert 1S akkuja is bőven elég arra amire nekem kell. Az lenne a fontos, hogy könnyebben vigyen.
Nordic verzió olcsóbb mint a sima Pro 2. Ezzel ki lehet ütni a 20 km/h korlátozást? Nem okoz károsodást? Gari esetén vissza lehet állítani az eredeti állapotot? Ha igen, akkor nem venném a drágább nem Nordic Pro 2-őt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs