Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz Kis Tigris #29603 üzenetére
Hány bar-ra fújtad a kerekeket?
-
Laca1212
őstag
válasz Thunderzolee #29595 üzenetére
Volt nekem több rollerem. Az utolsó egy ilyen, annyi eltéréssel, hogy 1000W-os. Azon túl, hogy jól ment, jó hatótávú volt, semmit mást nem kedveltem rajta. A lengéscsillapítók kb semmit sem csillapítottak, olyan kemények voltak. Igénytelen, néhol gány összeszerelés, Nagy súly, kormányt ugyan macerásan, de le lehetett hajtani, de be nem akadt hátul, így "koffer" módon nem lehetett hurcolni, stb.
Szóval most valami olyan kéne, ami nem túl gyenge, minőségi, könnyű, kompakt, nem kell rá bizti és ja...értékelhető csillapítása van és persze nem drága, hazai beszerzés, hatótáv is ha már 25 km megvan, elég lenne. 😁
Segway G2 jól hangzik. De most per pill aprón nincs olyan ami.
Ez a Navee S65 is szimpi, bár sosem hallottam róla.
Ahogy még mindig a Xiamiau 4 Pro (2nd gen) grátisz pumpával a legszimpibb, de az meg csillapítás nélkül szétrázza az agyam... Ehh 🤷♂️😒[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Thunderzolee #29583 üzenetére
90-100 kg vagyok kb. Hatótáv nem kell sok 25-30 km bőven elég. Emelkedők akadnak, de jellemzőbb a sík terep.
Telós verzióra esetleg tipp? Vagy az már túlmegy a kereten? -
Laca1212
őstag
Üdv!
Melyik típus ajánlott mostanában hazai beszerzéssel az alábbi paramétereknek megfelelve?
- max 150e Ft keret.
- feleljen meg a "nem kell rá kötelezőt kötni"-nek. -
Laca1212
őstag
-
Laca1212
őstag
válasz XboxGamePass #10025 üzenetére
-
Laca1212
őstag
Azért nem kell megijedni!
Olvasd el a itt mások leírását is G2 PRO-ról. Eltérőek a vélemények. Az általam leírtak ellenére szeretem és jól megy, van benne erő...mármint amennyi nekem kell. Ha Xiaomi-kj tudnák G2 PRO teljesítményét, az lenne a nyerő számomra. De a 250 - 300 W-os motorokkal nekem gyengék.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Szezon végén milyen töltöttséggel ajánlott letenni rollit?
-
Laca1212
őstag
válasz Saskakas18 #9839 üzenetére
Sokaknak gyengék, kis teherbírásúak, nincs lengéscsillapításuk gyárilag. Amúgy nincs velük baj.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz PociAti #9680 üzenetére
Gyűjtsd (azért azt tegyük hozzá...szerinted) pici-Poci, ha ennyire ráérsz. Nem irigylem az életed. De tételes legyen ám és objektív! Okoskodás úgyis megy...ha meg szembesítve vagy, nem reagálsz. Én nem gyűjtöm ki ezeket, ha nem haragszol... 😉
"elhúzol máshová?"
Szerencsére nem Te mondod meg hol vagyok, hol nem. Ezt a stílust meg majd a homokozóban a 60 kilós haverjaiddal![ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Reggie0 #9673 üzenetére
"Nyilvan trabantban ulve nehez elekepzelni..."
🤣🤣🤣 Szeretnél te olyan trabival járni. 😉"Ertjuk, hogy konfliktusfuggo vagy, de ne itt eld ki magad. Elore is koszi a topic neveben."
Sajnos nem érted...(#9674) DigitXT és haverjaid: Sajnálom, hogy még mindig nem megy az értő olvasás.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz jozsi252 #9660 üzenetére
Nem forgasd ki amit írtam. Pár tizeden b@szakodni nincs értelme!
"szeretem ha a gumi nyomása az ajánlott környékén van."
Tessék! A környéken, azaz pár tized pont a környéke!"Ha 30 fokba beállítod 2.4-re, majd úgy hagyod és legközelebb -10 fokba nézel rá, akkor ne csodálkozz ha 2.4 helyett csak 2.0 környéke lesz"
Megtisztelő hogy ennyire hülyének nézel. 🤣 De mondhatnám úgy is, hogy ez már a pofátlan kategória!
[ Szerkesztve ]
-
-
Laca1212
őstag
"csoki bekötés tövében enged el a kábel, hogy legyen vele cumi rendesen."
Majd nézz be a sárvédő alá, hogy milyen taknyolással van megoldva G2 Pro-n. Bár lehet csak az én "hamisítványomon" olyan"képen látható infó alapján"
Megtennéd, hogy a te matricád is befotózod?[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
"- igényes anyaghasználat, összeszerelés (Xiaomihoz képest)"
Hát nem tudom, nekem a Xiaomi mérföldekkel minőségibbnek hatott. Xiaomi egy "japán" precíz cucc, G2 Pro meg egy igazi dzsunka kínai, kínai bolt szaggal .
Itt-ott lóg a ragasztórúd odaszáradt szála, taposón a gumi hol le van ragasztva hol nincs. Hátsó lámpa ferdén áll, első lámpa a csálén vágott, festetlen lemezzel egy vicc...ráadásul az égbe világít. Festékhiány itt-ott (pedig zsír új), kezelőszervek is gagyibbak mint Xiaomin. Ergonómia nulla, bárhogy állítom...a gáz és a bekapcsoló (+, -) sehogy sem áll kézre, pedig nem kicsi a kezem, hüvelykujjam. Markolat gumi forog körbe. Hátsó lámpa csak féklámpa. Akku töltöttség jelző össze vissza mutat néha (leesik nagyobb terhelésnél, aztán visszaugrik 1-ről 3-ra). Motorféket Xiaomin hatásosabbnak éreztem, és ezen nem is állítható.
De biztos csak én vagyok ufó.Tempomat, BT nekem is hiányzik. Kormány alacsony (ez nem hiba, egyéni gond, bár nem vagyok magas...180 cm).
Fentiek ellenére teszik a cucc. Nekem elég erős, felvisz minden dombon. Hatótáv nekem bőven elég, kb 35-40 km. Fokozatonkénti végsebességek megfelelnek.
Apropó erő:
Most akkor ez 1000 W-os? Csak mert 800 W-osnak írta webshop. A kezelési könyve meg 500 W-ot ír.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz jozsi252 #9314 üzenetére
"csak egy kis lépés"
"Neked amúgy ami hibátlan lenne az a Mantis Plus illetve Dualtron Mini"+130e, igen...és így eljutunk kis lépésenként akár a fél misiig is pikk pakk. Mantis Plus - 440e, Dualtron Mini - 450e... Ugyan már. Aki 150-180 körül nézeget, annak a 300e is szvsz már extra plafon.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz PociAti #9298 üzenetére
"Mert elsősorban a túlsúlyos emberek osztották meg csalódottságukat."
Átlag férfi 180 -190 cm-hez 90-95 kg nem épp az elhízott, dagadék túlsúlyos kategória. Ellenben egy 62 kg -os "férfi" az szvsz átlag alatti, persze magasság és kor függő is ez.
Inkább a roller teljesítményéhez túlsúly a 90-95 kg, de csak dombon felfelé vagy dombon elinduláskor.. Tán így helyesebb megfogalmazni. Ja, és sík úton bőven viszi az általad túlsúlynak nevezett 90-95 kg-ot egy 250-300 W-os Xiaomi."kipörögnek a kerekek,"
Dual motoros a Pro 2? Nemááár![ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Szintén Kugoo G2 Pro-val kapcsolatban kérdezném, hogy a settings menüben mi mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Kugoo G2 Pro-nál mennyi az ideális guminyomás egy 90 kg-os ember alatt?
-
Laca1212
őstag
Akit érint, Emag-on bizonyos rollerekre van most 10% kupon ("kert10"). Többek közt a Kugoo G2Pro-ra, KUGOO KIRIN M4 Pro-ra (újracsomagoltra is viszi kupont), Kugoo G-Max-ra. Kugoo G2Pro 263.681 Ft-ért szvsz nem rossz 3 év garanciával. Ennyiért mennek itthon a Kínából rendelt, kvázi garancia nélküliek.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Stylerr #9139 üzenetére
Tegnap éjfél után voltak árváltozások. Egy újracsomagolt ("Eredeti csomagolás megbontva, a használat apró jelei látszódnak a terméken") Kugoo G2 Pro-t lőttem 156.705 Ft-ért. Meglátom mennyire használt, legrosszabb esetben megy vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Egy KUGOO S1 PLUS esetén az első, hátsó felfüggesztés használható kategória vagy csak dísz? Egy felfüggesztés nélküli tömlő gumis rollerhez képest jobb lényegesebben? Vagy ugyanúgy szétráz az is? 😊
-
Laca1212
őstag
válasz PociAti #9093 üzenetére
Megtisztelő, hogy képes voltál összeszedni ezt mind. De minek is?
Ha már végigolvastál, akkor azt is tudod, hogy mi a sztori. Nulla e roller hozzáértéssel jöttem ide. 1S-el elkapkodtam, f@x voltam. Igen, most csapongok. És? Zavar? Lépj túl hsz-eimen, ha már érdemben nem tudsz/akarsz segíteni! Talán lesz aki tud...
Most próbálok informálódni alaposabban. De az ilyen b@sz@kodós hsz-ekre semmi szükségem![ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
2021 Kaabo Skywalker 8S-ről mit kell tudni? Mi a véleményetek róla?
-
Laca1212
őstag
MS Neutron N3- ról mi a véleményetek?
-
Laca1212
őstag
válasz jozsi252 #9019 üzenetére
"használtan egy G-Booster-t kifogni"
Használttól fázok. Újat az ára miatt nem. Egyszerűen nem áldozok a projektre annyit. Sok drága hülyeséget megvettem már életemben, de erre nem adok ki 3-500e-et. Járok akkor inkább az Amperával. Nekem csak azért kell, mert gyorsabban odaérek a garázshoz, adott esetben melóba. Nem kell a garázsból ki-beállni, stb. Nyilván csak szép időben játszik ez. Amúgy autózok. Szóval ez a rolleresdi csak játék nálam, de meglepett, hogy élvezem is a vele való közlekedést. Mint írtam, annyi a bajom, hogy gáz amikor egy kisebb emelkedőn lehervad alattam (90 kg) vagy nehezen indul el.
"Megpróbálnák bérelni 1-2 napra egy Pro 2 rollert"
Jó ötlet, de sajnos vidéken (megyeszékhely) ez nem megvalósítható.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Tetszik az 1S amit alig 2 hete vettem. De úgy érzem kicsit gyenge alattam. Ez kb. az eddigi 30 km alatt kiderült. Emelkedőknél van gond főleg. Azon gondolkozom, hogy 14 napos elállásal visszaküldöm és rendelek egy Pro 2-őt.
Erősebb jóval mint az 1S? A nagyobb akku nem nagyon érdekel, mert 1S akkuja is bőven elég arra amire nekem kell. Az lenne a fontos, hogy könnyebben vigyen.
Nordic verzió olcsóbb mint a sima Pro 2. Ezzel ki lehet ütni a 20 km/h korlátozást? Nem okoz károsodást? Gari esetén vissza lehet állítani az eredeti állapotot? Ha igen, akkor nem venném a drágább nem Nordic Pro 2-őt.[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Gab3n28 #8972 üzenetére
Jún 16-án jött meg 1S. Akkor telepítettem le Mi Home (6.6.201) iOS appot és pár napra rá frissítettem a roller firmware-t (1.1.0_225_132_128) is. Újabb firmware-t nem ajánl fel rollerre jelenleg. De Mi Home appra igen (6.7.200 - 3 napja adták ki).
Akkor ha frissíteném Mi Home-ot, akkor eltűnne a tempomat?
Vagy ez most a roller firmware-től függ?[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Tegnap egy nagyobb dombról gurultam le gáz nélkül Xiaomi 1S-el. Nekiállt csipogni, hasonlóan mint mikor a tempomat aktiválódik, de többször csippant. . Akkor ott nem tudtam kijelzőre ránézni. Mi baja lehetett?
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz akos727 #8898 üzenetére
Ársorrendben:
Xiaomi Essential, Sencor One 2020, Xiaomi 1SFőbb jellemzők:
Essential: 20 km/h max sebesség, 20 km hatótáv, 5100mAh akku, 250 W-os motor, 100 kg teherbírás, E-ABS, hátul tárcsafék, tömlős gumi, BT - App 2 év gariSencor One 2020: 25 km/h max sebesség, 25 km hatótáv, 7500mAh akku, 350 W-os motor, 120 kg teherbírás, hátul tárcsafék, tömör gumi, BT - App 2 év gari
Xiaomi 1S: 25 km/h max sebesség, 30 km hatótáv, 7650mAh akku, 250 W-os motor, 100 kg teherbírás, E-ABS, hátul tárcsafék, tömlős gumi, BT - App 2 év gari
Xiaomi-k ismertek, tele a net tesztekkel, stb. Sencor-ról nem nagyon van teszt, ami van az cseh oldalakon, cseh youtube videók... Viszont kb azt tudja mint az 1S, sőt, erősebb a motor papíron.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Az normális ha Xioami 1S esetén gyalogos módban a hátsó lámpa mindig világít? Akkor is ha a "taillight always on" ki van kapcsolva?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest