Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz
Reggie0 #7658 üzenetére
4.5 bar: 4 baron használtam, nem volt defektem 1500 kilométer körülig, ott volt 4 egymás után, homály övezi miért. Eladtam a rollert 2000km körül, azóta is hibátlan a gumi.
Tömör/méhsejtes gumi:
Nagy kalap szar, jobban hajlamos csúszni, és nem szeretnék kb fakockán gurulniMit kell vele szarakodni:
Na hát nem értelek, 2x léptem be, beállítani+1-2x flasheltem firmware-t és ennyi, utána csak a kilométert csekkoltam. Ja igen többen is tudták használniNem találom gyengébbnek:
Engem 86 kilóval felvitt elég nagy emelkedőn is a pro, de próbáltam m365-öt is, kb picit jobban erőlködött..Zár:
Nekem 600km körül kezdett nyekeregni, kapott oda betétet és rendesen be lett állítva, utána bárhogy rángattad semmi baja nem volt 2000km után se, hidd el, nem simogattam.Ezt a te válaszaidra írtam csak így egyszerűbb volt.
Mielőtt előjön a kontroller hiba dolog is: dombra fel sport módban, le 35! Km/h mellett jöttem és nem volt semmi baja. B-L-A-C-K szerelő barátjával megnézettem már kíváncsiságból van e bármilyen elszíneződés, de konkrétan mintha új lett volna 1600km után... Mondom, nem kíméltem, volt elégett fékpofám is mert 2. Kerből 35 mellett kellett fékezni kereszteződésnél..
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 3 RCN1 drón szett - 3 hetes
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest