Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• laskr99

addikt

válasz Reggie0 #7658 üzenetére

4.5 bar: 4 baron használtam, nem volt defektem 1500 kilométer körülig, ott volt 4 egymás után, homály övezi miért. Eladtam a rollert 2000km körül, azóta is hibátlan a gumi.

Tömör/méhsejtes gumi:
    Nagy kalap szar, jobban hajlamos csúszni, és nem szeretnék kb fakockán gurulni :(

Mit kell vele szarakodni:
    Na hát nem értelek, 2x léptem be, beállítani+1-2x flasheltem firmware-t és ennyi, utána csak a kilométert csekkoltam. Ja igen többen is tudták használni ;)

Nem találom gyengébbnek:
    Engem 86 kilóval felvitt elég nagy emelkedőn is a pro, de próbáltam m365-öt is, kb picit jobban erőlködött..

Zár:
    Nekem 600km körül kezdett nyekeregni, kapott oda betétet és rendesen be lett állítva, utána bárhogy rángattad semmi baja nem volt 2000km után se, hidd el, nem simogattam.

Ezt a te válaszaidra írtam csak így egyszerűbb volt.

Mielőtt előjön a kontroller hiba dolog is: dombra fel sport módban, le 35! Km/h mellett jöttem és nem volt semmi baja. B-L-A-C-K szerelő barátjával megnézettem már kíváncsiságból van e bármilyen elszíneződés, de konkrétan mintha új lett volna 1600km után... Mondom, nem kíméltem, volt elégett fékpofám is mert 2. Kerből 35 mellett kellett fékezni kereszteződésnél..

Új hozzászólás Aktív témák