Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Kipróbáltam este a Pro 2-t, hát ez valami nagyon jó kis cucc. Holnap úgyis el kell mennem pár kilométerre, az lesz az éles teszt. Az biztos, hogy a Lime-hoz képest nem érzem az úthibákat, 3 bar-ra feltoltam, de lehet még teszek bele (jó ez a Xiaomi electric pumpa is
).
-
DigitXT
félisten
válasz
Eldenisa #7297 üzenetére
Igazán nincs mit, remélem megoldódik ezzel a probléma.
Kugoo S1 Pro, csöves 1.5 kW edisün: don't try this at home.
Oké, hogy nem a legjobb az idő, de az elsőkerék hajtás durva.
Terhelem ugye ~105 kilóval, plusz a hátizsákban a G-Booster
akku, ami szintén van vagy 5 kg, ám leggyengébb fokozatban
is kapar, mint állat... (Alig mentem, túl erős, és nincs tapadás:
ha a héten jobb idő lesz, megnézem így a végsebességet.)
Mivel kint van a gyári akku lentről húztam egy hosszabbítót...
Szerk: ennek is durván kikopott már az első villája. Ótvar egy
konstrukció azzal a műanyag persellyel, ami nem cserélhető. -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #7289 üzenetére
Fenéket gyengébb a BMS, akku hibás is az occó masina. 42.1-re töltve,
amint lehúzom a töltőt 40.6-ra esik vissza: csak kell az a ponthegesztő.
Nyilván eltört egyik nikkelszalag, mint nekem is anno, hasonló táv után.Szerk: a jó hír, hogy víz nem érte, viszont szét van verődve rendesen.
Amúgy 2600 mAh-s türkiz cellák, elvileg 7800-as pakk. (Még jól jöhet.) -
DigitXT
félisten
válasz
B-L-A-C-K #7292 üzenetére
Nem-nem.
A 48V megy neki séróból, nem kell hozzá extra vezérlő, se semmi. A 60V már olyan, hogy akkor már vezérlőcsere, meg minden... (Kis pénz, kis foci.) Btw. akitől a Pro-t vettem, egy Esegway 500-ast vett. Én is szemeztem vele, mert pneumatikus kerekei vannak és dupla fék. (Persze a dupla motor kell 2 kW-tal.
)
Mindenesetre az nagyon vicces volt, mert már rég volt a kezemben sima S1, hogy milyen könnyű. Főleg azért is, mert nálam elég sok extra súly a kormányon van.
Szerk: linkeltem korábban, hogy 48V-os akksival is mennyire megnő a(z elméleti) végsebessége. Mivel korábban volt S1-ed (ill. Pro is), pontosan el tudod képzelni, hogy mennyire bőven elég lenne egy ilyen "pálcikának" a 40-es végsebesség, főleg, hogy gyárilag nem igazán lehet lefékezni vele értelmes fékúton (dupla motorral már sokkal jobb, de legalább egy dobfék kéne rá, ha nem kettő).
Amúgy azóta lecseréltem a gumit, már nem 7.2 a kalibráció, hanem 7.6, de hogy mennyit fog menni végre valósban, nem tudni. Főleg, ha teljesen feltöltöm az akkut: amikor gyorsan leteszteltem, akkor még nem volt hozzá töltőm.
(Úgy vettem észre, hogy van valami nem-linearitása a sebességmérésben nagyobb tempónál (30 km/h+), de még nem jöttem rá, miért. Nem sokat téved: 1-2 km/h-t.)
Szerk2: 60V-on elszállna: mentem én vele valós 50-et anno (lejtőn), nem kéne...
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Eldenisa #7286 üzenetére
A kedvedért* vettem egy Pro-t.
Én semmilyen dőlést nem látok, sőt, páromat
kértem, hogy tekintse meg, amikor ráállok a vasra (a ~105 kilós habtestemmel)
lát-e lapos kerékre utaló jeleket. Nem látott. Csapágyhiba lesz nálad. Mást nem
tudok elképzelni: terhelés nélkül ugye jól forog, ha ráállsz oldalra elmozdul.*: valójában azért, mert motorhibásként volt hirdetve (olcsón), és tudtam, hogy
azt elég gyorsan meg tudom javítani. Délben hoztam el, és már kb. kész is van.
(Mondjuk még az eredeti vezérlő forrasztása hátra van. De a 30A-essel füstölő
kerékkel indult... aztán letérdelt az akku, úgy néz ki, gyengébb benne a BMS.)
Ha kész az eredeti vezérlő, megnézem mit megy: 910 km van benne, kicsit már
kopott a gumi, de azért még nem annyira, mint a másik Pro motoromon. -
Skynet258
veterán
Na megszültem az e-roller kérdést, elvileg holnap jön egy Xiaomi M365 Pro 2. Kíváncsi leszek.
-
gergo7311
csendes tag
Üdvözletem Mindenkinek!
Vettem a fiamnak egy elektromos rollert Qilive "márka" ami az AKAI F3 e-roli szebb robosztusabb kivitelű változata, de ugyanaz az akkupakk 33 V 5Ah, ugyanaz a vezérlő, motor, stb. ugyanaz az elektronika gyakorlatilag. A roller csak kipróblva lett első töltés (karácsonykor) lement normálisan, stb. Azt csinálja a gép, hogy néha, random jelleggel, nem lehet bekapcsolni, mintha a töltője be lenne dugva. Valami kontakthibára gyanakodtam, szétszedtem alul felül, az összes csatit megvizsgáltam, akkufesz. 31 V, minden rendben, néha mégsem lehet bekapcsolni, de ha sikerül, akkor tökéletesen működik. Arra gondolok, hogy a töltőaljzat lehet a ludas, ott van valami gond, de hiába mértem rá, eddig oké és a töltő is működik, az akku felveszi a töltést. Szerintetek mi okozhatja ezt a random hibát? A töltőcsatiban, van valami kapcsoló, érintkező, ami érzékeli, ha rá van dugva a töltő?
Tisztára olyan, mintha a töltődugó csatlakoztatva lenne, mert ugye akkor nem lehet bekapcsolni a rollert. Most éppen működik megint. Ötlet? A vezérlőre rá van írva: Brake Level: EABS Ez milyen "fék szintet" jelent?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Eldenisa
csendes tag
Üdv ismét, egy olyan kérdésem lenne még másik kugoo 1s (pro) tulajokhoz, másnál is lesz egy kis dőlésszöge a keréknek mikor rááll a rollerra? Ráállok a szép 110 kilómmal, egyből lesz egy kis dőlésszöge balra, illetve tegnap sikerült lemeríteni, azért 2perc alatt beledöglöttem abba, hogy sima rollerként használjam, 1 lökéssel max ha 1 métert mentem, tényleg mintha lapos kerékkel mennék
-
t.zolka
aktív tag
válasz
DigitXT #7284 üzenetére
Igen, ránézésre is olyan az a tömör gumi, mintha kicsit lapos lenne a kerék. És érdekes nyöszörgő hangja is van menet közben. Lehet sok neki a 90+
Én rendeltem egy ilyet játszani, rossz akkukon próbálgatni, tesztelni jó lesz.
Egy hónap múlva, mikor kb. megjön, majd elmesélem milyen. -
DigitXT
félisten
válasz
t.zolka #7283 üzenetére
Na igen, kolléga pont nem rég panaszkodott, hogy a tömörgumis,
de ugye kilyuggatott S1 Pro mennyire nem megy alatta. El tudom
képzelni, hogy ez a konstrukció olyan, mintha lapos lenne a kerék,
ha nagyobb súly van rajta. (Mondjuk a kW-ok megoldják, a sok Ah
meg elvisz bármekkora távra: előbb unja halálra magát az ember.)Ui: gondolkodom, hogy kéne ponthegesztő, aztán lehetne vmi jót
alkotni, de úgy vagyok vele, hogy egy pakkért túl nagy beruházás.
Azt meg nem tervezem, hogy akkut gyártsak nagy tételben. -
ultio
aktív tag
Én a Canyon bicajomhoz kapott telópumpát használom, csak a pumpát, semmi toldót, átalakítót.
Letekerésnél nem mérhető mennyiségű levegő szökik ki, töbször teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- ASUS notebook topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 + DJI Care + EXTRAK
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest