Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ha jól emlékszem te belátod a sisak használat előnyeit. Én azt gondolom, ha 20km/h sebesség felett képes közlekedni az eszköz, akkor teljesen rendben van.
Igen, jól emlékszel, én mindig hordok bukósisakot, kettő is van, azt egyiken tint plexi a másikon átlátszó, napszaknak megfelőlen váltogatom őket. Ennek az előírásával egyetértek.

ChatGPT szerint mégsem tiltják meg az úton való közelekdést ha nincs kerékpársáv.
-
válasz
alphamooncam
üzenetére
Megmondom őszintén, én azt mondtam a rollerboltos havernak, hogy ezek már választások előtt nem foglalkoznak ezzel - és jobb is lett volna, talán - , Révész Máriusz meg megsem szólal?
... ha ez szeptembertől hatályba lép, így, akkor ott ahol nincs kerékpárút, csak úttest, meg járda... (és ebből több van, mint kerékpárútból), ott nagyon szomorú világ jön. -
válasz
DigitXT
üzenetére
Vitézy Dávid durván kiakadt az új KRESZ-re: betiltanák a túl gyors futást közterületen - Economx.hu
A szakértő elmondta, bár több ponttal egyetért a rollerekre vonatkozó szigorítás kapcsán, ám a javaslat szerinte gyakorlatilag megöli a bérelhető rollerek értelmes piacát, azzal az előírással, hogy „a kis teljesítményű motoros rollerrel közlekedőnek kerékpáros-fejvédőt vagy motorkerékpáros-bukósisakot kell viselnie”.
Emellett azt is abszurdnak véli, hogy noha a járdán lehet rollerezni, az úttesten sehol, miközben „nem szabad a járdán mikromobilitási eszközzel közlekedni, ha azt az illetékes önkormányzat rendeletével megtiltotta, és ezt a tiltást a járdán jelzőtáblával vagy útburkolati jellel megjelölte.”
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az volt, megoldottam
.#36397: Kicsit furán volt megfogalmazva, remélem végül úgy lesz, ahogyan írod. A sisak nálam alap, ráadásul plexis robogós sisakban tolom

-
MAx G30-nál bukás után:
Elferdült. Alul a két csavarral lehet korrigálni? -
Jelentős változások lépnek életbe az elektromos rollereknél
A kis és nagy teljesítményű elektromos rollereket is megkülönböztetik majd az új jogszabályban, és ezekre merőben eltérő szabályok vonatkoznak majd. Az előbbiek azok, amelyek legfeljebb 25 kilométer per óra sebességre képesek, csak 12 évnél idősebbek használhatják őket, az első két évben sisakot kell viselniük, és járdán maximum 10, máshol 20 kilométer per órás sebességgel közlekedhetnek.Jól értem, hogy 25 km/h helyett csak 20-szal mehetek vele?
-
válasz
Sirtaky
üzenetére
Amúgy nálam az volt, hogy ránéztem, a simára vásárlás előtt, láttam a 209K-t. A PRO-t megkérdeztem havertől, mondta, hogy az nincs akcióban, és 60K eltérés van a kettő között. Amit nem néztem, hogy a PRO ára mennyi AK-n, mert innentől kiesett, de arra nem gondoltam, hogy az MM-ben ugyanannyiba kerül mind a kettő. Most lehet veszek egy PRO-t is, a régebbi F3 E-t meg eladom. Csak hát láttam 130K-ért apron PRO-t

-
-
-
-
-
-
Ma megérkezett a második Segway-Ninebot F3 E-m is, Max G30E II-esem és a Xiaomi Pro 2-m mellé.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
-15-ben is rollerrel csapatod?
-
válasz
DigitXT
üzenetére

Tessék hóporesz :XD -
-
-
-
Ilyesmit használtok? Max G30-ra gondoltam.
-
Az egyiket felraktam.
-
Most újítottam be, a Mamba rollerbázisból:

-
OxiTurn
Overade Bloom
Ezekről hallottatok már? -
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi, csodálkoztam volna is ha egy ilyen olcsó rollerbe ilyet tettek volna.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
De lenne benne szenzor a keréknyomás méréséhez vagy csak rutin?
-
Helló, Xiaomi Scooter 4-nél ez a narancssárga bödön felkiáltójellel:
Mit jelent?😅 -
Pár hete a Tempomat PRO 2-n hol bekapcsol, hol meg nem. Eleinte a dashboard-ra gondoltam, de már inkább Hal szenzoros problémának vélem. Csak ebben meg az az érdekes, hogy mindig ad gázt ha nyomom, ezzel nincs baj, csak a Tempomat bekapcsolása bizonytalan. Ti mire gondoltak? Szerintetek Dashboards vagy gázkar?
-
Segway-Ninebot F3 E Rollert használok Samsung Galaxy A54-es telefonnal és Samsung Galaxy Buds FE fülhallgatóval. Az a gondom, hogyha hívnak, akkor az A54 a hívást ilyenkor nem a Buds FE-re, hanem a rollerre irányítja. Hogyan lehet megoldani, hogy a rollerre ne irányítsa, hanem a Buds FE-re adja ki a hangot, miközben így van beállítva:

Valakinek esetleg van erre ötlete, megoldása? -
A szürke fékkarvédő jól mutat az F3 E-en:
Xiaomi kompresszorokhoz ideális:

-
Segway-Ninebot Max G30 EII:
36.1 km megtétele után is 41%-on!
Király ez a gyárilag 15300 mAh-s akksi. -
-
válasz
xandrush0831
üzenetére
Nekem azt mondta, hogy kényszerből rendeli, mert ha nem rendelne, ez a réteg nem venne (vagyis nem tudna venni) , olyan Segway-t ami tudja azt, hogy 40-nel is megy (pl innen a topicból linkeltem Neki a Speed kábelt FID-től, megrendelte, és működikis). De mondta azt is, hogy bár ha rajta múlna akkor Xiaomi/Segway lenne csak (pl Adasmart nem is ment el, befogta családba), de a tempomat kiszedése, meg a 25 km/h-hoz ragaszkodás a két gyártó részéről az EU-s piacon neki is bevétel veszteséget okoz, meg a gyártóknak is, mert a konkurens Kukirin nemcsak olcsóbb, de van benne tempomat , tud 40-nel is menni, és pl olcsóbb sokkal mint egy Max G3.
DigitXT: Pl G2-esek vannak főleg meg A1.
Ja nem a kolléga védelmében írtam, csak beugrott, hogy mit beszéltünk az ismerősömmel. Rendszeresen megfordulok at üzletben, szóval látom a rollereket testközelből is. Persze a Kukirinnel nincs gyakorlati tapasztalatom, szóval nem támadólag írtam.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Mondjuk nekem egy roller boltos ismerősöm mondta, hogy Kukirint csak azért tart, mert ezt keresik akiknek nincs sok pénzük, de már érkezéskor baj van vele, pl féket is mindig be kell állítania, mert vagy túl meg van húzva, vagy ellenkezőleg. Emellett még alkatrész problémák is vannak, nem minden kapható hozzá stb.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Innen szép nyerni. 😁
Csak olvasgatom a topicot, és kb azt látom, hogy PociAti vs összes aktív topic lakó, ahelyett, hogy két tábor lenne. 🤐👌🫣🤣 -
-
PRO 2-nél van egy olyan gondom, hogy hol megy a tempomat hol meg nem...
Esélyes, hogy Dashboard csere lenne.
Viszont 4500 km van benne majdnem.
Elkopott az első és a hátsó gumi is. Ráadásul az első kerék úgy néz ki, hogy csapágyas is lett. A csapágyazás az 10,5 K lenne. a Dashboad meg olyan 17K,
Első hátsó kerék gumicsere - van külső és belső gumim is - az olyan kerekenként 6K.
Ez olyan 40K alsó hangon.Azon filóztam, hogy lehet eladom a Pro 2-t, minden alkatrészével együtt, és veszek egy Segway - Ninebot Max G3-at. Az útra azzal sem zavarhat ki az új KRESZ értelmében sem, mert a névleges teljesítménye 700W, a Peak az ugye 2000W, de a névlegest fogják nézni elvileg. Ebből volt korábban bizonytalanság, de úgy néz ki, hogy nem a Peak értéket nézik.
-
-
-
-
-
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
+ PociAti: Köszi

Jogász is ezt írta:Ilyen "rendszám" van a legtöbb elektromos rolleren meg ilyesmin most is . Szerintem nem ütközik ez semmilyen szabályba.
Jogi szempontból szerintem a Btk. 347.§ (3) miatt nem számít ez bűncselekmények. Feltételezem, az általad használandó rollerre nem előírás a rendszám - ez esetben pedig akkor fel sem merül a "hamisítás" vagy a "megváltoztatás".
-
-
Helló, az lenne a kérdésem, hogy ilyen matrica rollerre való felhelyezése miatt a rendőr büntethet?

-
Egy dologra nem jöttem rá, hogy tárcsafékes Xiaomiknál mi annak az oka, hogy eső után, fel hozom, megszáradt, másnap amikor teljesen száraz az egész ugyanúgy korrigálnom kell a féken?
Mert az a helyzet, hogy eső előtt rendben fog. Az is tiszta, hogy eső alatt megnő a fékút, de miután megszáradt is úgy marad.
-
Ninebot Max G30 EII-t szeretném összekötni az iPad-emel, az Apple My Find funkciónak keresztül, hogyan kell csinálni? A Segway App bán nem találom.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ő látja őket, azok meg: ő lesz akit utoljára látnak. 🤣 vagyis csak a ledes lámpája.
xandrush0831: köszi
Csalódtál a Temuban? -
válasz
xandrush0831
üzenetére
Hehe ez milyen lámpa?
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
A múlt héten megérkezett a szervizből. Csehországban kicserélték nemcsak a lámpát, de a sárvédőt is, valamint a töltőjét mert az is gyárilag hibás volt. Magát az E2 Pro-t eladtam, az eladás oka nem ez volt, hanem az, hogy a hatótávja rövid a súlyához képest. Illetve telefontartót sem tudtam rá találni. De a második indok kevésbé domináns mint az a tény, hogy nagyon kicsi akkumulátor van benne, és a G30 érkezéséig ez volt a legnehezebb a három közül. Most megint három van a négyből, az M365 a Pro 2 és a G30.
-
-
Egy Ninebot E2 PRO, körülbelül 1400 km-nél valamivel kevesebbel (nem tudom megnézni, mert Brnoban van szervizben, még mindig
), mennyit érhet most? Ugyanis át akarják tőlem venni, és mondták, hogy találjam ki pár napon belül.... 
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Meg hát 25km/h felett már kelleni fog jogsi, meg védőfelszerelés, stb, és te tudtad, h olyan a rollered, ami többel megy 25-nél, akkor miért nem hordtad ezeket, hol a jogsi, stb
.Ha nem tudta, akkor is megbüntetik. Fő szabály szerint a törvény nem tudása nem mentesít!
-
válasz
yodamester10
üzenetére
Igen, a kékre vannak rácuppanva! Azt kérdezi tőlem, hogy tudom kiké a kékfény?🤣
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
oldalsó kék fénynek nem tudom mennyire fognak örülni a rendőrök
Arra ugranak. Engem is megállítottak a robogóval, hogy mit világít kéken a led. Meg nem büntettek, de mondták, hogy ez nem oké. Akárhogy a kínai gyártó rakta fel.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
-
válasz
csababarca
üzenetére
Igazad van, de szélmalomharc ez a "🍊 vidéken, érted biztos,hogy mire gondolok.
-
válasz
PociAti
üzenetére
A KRESZ kerékpáros számára csak lakott településen kívül megengedett a 40 km/h tempó. Azt pedig önerőből teszi
.Ha önerőből gázol halálra negyvennel az miben különbözik attól,ha motor hajtja és úgy gázol halálra negyvennel?
Sietéstől érezzük kevésnek a tempót.
Nem sikerült jól értelmezned. Ha stabilan vezeted a 30-32 km/H sem sok, hetek óta egy Mamba Phantomot hajtok, és 33-mal is biztonságos. Megjegyzem eleinte én is gyorsank tartottam, mivel nem ülsz mint egy robogón, de hozzászoktam.
Utána már a 20 eléggé lassúnak tűnik. Csak azért hogy értsd, ha egy három éves eléd ugrik, hússzal vagy tizenöttel is olyan erővel Csapod el,ha nincs időd fékezni,hogy elszáll mint a győzelmi zászló.Attól mert egy autó képes 200 km/h sebességgel haladni, attól még nem kellene ezt a tempót engedélyezni nekik városon belül.
Német autobahn megvan? Sebességkorlátozás nincs. Magyarországon mondjuk nem működne,itt a sztráda is gyengébb minőségű.
-
válasz
PociAti
üzenetére
Szerinted 23 km/h-t kellene bevezetni, mert azon tényleg látni lehetne hogy az végre saját gondolat! Úgy örülne neki mindenki!
Nincs saját gondolatuk. Egy olyan országban amely félig meddig már kint van az EU-ból (a nép meggyőzése már pipa, csak be kell jelenteni, de ebbe ne menjünk bele), nem kell az EU-s szabályozáshoz hasonulni.
Engedni kellene a 30-at, mert ezeknek a kisebb teljesítményű rollereknek 30-32 motorikusan a végük. Egyrészt azért, mert a KRESZ szerint a kerékpáros is tekerhet 40 km/h-val, másrészt azért mert a 30 km/h sok rollernél adott, pl Kugoo-k, vagy Mambák.25 km/h alatt alacsony a sebesség a haladáshoz. Ne adjuk már elő a Ninebotos ECO 15 km/h elég féle mesét. Próbáltam rászokni, egyszerűen tötyögés. A 20 km/h jó, de középső fokozatnak vagy alsó fokozatnak, magam is sokat mentem, több ezer kilométert ilyen sebességgel amikor nem siettem. De azért legyen már egy 25 km/h-s opció, márcsak azért is, mert a KRESZ szerint kerékpárúton, amennyiben az el van választva a járdától 25 km/h-val szabad haladni, amennyiben nincs elválasztva, akkor 20 km/h-val.
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Amúgy ez is érdekes:
https://www.bartamotor.hu/shop_ordered/38135/pic/bartamotor-kozlekedesi-osztaly.pdfhttps://bartamotor.hu/ztech-elektromos-robogo-jogositvany-nelkul
2kW illetve 4kW is szerepel, és az angol miatt az elektromos robogót vannak akik az elsktromos rollerrel teszik egyenlővé.
-
-
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi

-
Az új Ninebot-ok között van olyan, amelyik megörökli a G30EII belső inverteres töltési rendszerét?
-
-
-
válasz
PociAti
üzenetére
Igen, de mondjuk pl baráti viszonyban is vagyok a rollerszerviz tulajdonosával, most éppen napok óta, a Mamba Phantomot ingyen használhatom, ameddig az E2 PRO külföldön van szervizben
Még nem biztos, hogy bármelyiket eladom, pl az E2 PRO-t jobban el akarnám adni, mint az M365-öt, de azt meg senki sem akarja megvenni, 120-130K-ért. Anno 115-ért vettem 5 évvel ezelőtt az M365-öt
Még ugye nem a fejlettebb összecsukószterkezettel van szerelve. -
Tegnap kaptam az M365-re egy ismerős rollerbérléssel is foglalkozó vállalkozó kollégától egy szóbeli felvásárlási nyilatkozatot az M365-re:
mondta,hogy mivel tudja, hogy én jól bántam a rollerrel azért érdekelné. Ki lenne adva bérbe, újat már nem akar beszerezni,mert az nem úgy éri meg. Egymást tiszteljük, és nem akarjuk becsapni, tudja ő is, hogy mennyi van benne, én olyan 40K körüli összeget mondtam, amit ő is reálisnak tart.Viszont ez még csak egy ilyen hirtelen körülbelül összeg. Szerintetek a 40K kevés, vagy sok? Mennyi lehet a reális értéke?
Négy rollerem van, de csökkenteni és korszerűsíteni akarom ezt a flottát háromra. Az új Segway-ek közül akarok olyat amin már TFT kijelző van Google Maps tamogtással.
-
POCO X6 PRO 5G -n:
-
-
-
-
válasz
Reggie0
üzenetére
Tegnap elvitten a Xiaomi Pro 2-t és természetesen a már benne működő egyik Smarttag2-t a Samsung Galaxy A54 -gyel, miközben a másik Smarttag2 a lakásomban maradt olyan 5 Km távolságra tőlem a G30E II -ben a POCO X6 PRO 5G -vel .
Természetesen úgy működött, ahogyan az várható volt, az úton végig az én A54-esemmel kommunikált, róla kérte le a GPS adatokat, és folyamatosan, valós időben mutatta a pozíciót.
Amikor bementem az eladó térbe, a SmartTag2 kettőtől több tízméterre távolodtam el, tehát az A54 Bluetooth kapcsolatának hatósugarán kívülre került, mégis folyamatosan láttam az A54-en keresztül a Pro 2 pontos helyét. Lehet,hogy a biztonsági őrnek volt szintén Samsung Galaxy okostelefonja, vagy a mellette lévő lottózóban valakinek. A lényeg, hogy működött.
Most akkor nézzük meg, hogy mi volt a lakásban maradt G30 Smarttag2 -esével?!
Nos, mint látható,33 perccel korábbi pozíciót tudott elküldeni, mivel a POCO-val, és semmelyik másik, a Samsungtól eltérő márkájú telefonnal nem működik együtt. Aki viszont eltulajdonít egy rollert, az valószínűleg használni is akarja. Egy dolog,hogy mondjuk sikerül neki hazáig eljutnia, és tegyük fel,hogy nincs Samsung telefonja, ekkor ameddig nem találkozik olyan emberrel akinek Samsung mobiltelefon bújik a zsebében fedve marad, de ha kimegy az utcára, végig rollerezik egy szakaszon szinte teljesen biztos,hogy találkozni fog a tudtán kívül olyan emberrel aki szintén nem tud róla,de a telefonja jelentést fog küldeni arról,hogy hol látta az eszközt. Az egyetlen esélye,ha megtalálja a SmartTag2 -t... Ha nem találja meg, vagy nem elég gyorsan, akkor a rendőrség 👮 találja meg őt is és a rollert is!
-
-
-
Az egyiket most építettem be a Ninebot Max G30EII-be.😊
-
-
válasz
Silentfrog
üzenetére
Ideálisra lehet felfújva. Nekem a gyári 3-3.5 Bar közötti tartományban van. Ennél már nem kell mint a belsővel rendelkező Xiaominál az 5 bar

-
Samsung SmartTag2 teszt - Mobilarena Tartozékok teszt
Ilyennel akarom ellátni a G30-at és az E2 PRO-t. A kormányba gondoltam, a Xiaomiknál tudom, hogy a kábelre rá tudom húzni, de az E2 PRO-nál nem biztos, illetve ott gyorskötözőre gondoltam. Valaki használ ilyesmit? Mik a tapasztalatok? Kormányba, vagy akksi mellé célszerű tenni? -
-
-
-
válasz
PociAti
üzenetére
A szakértő arról is beszélt, elképzelhető, hogy aki ezzel a járművel közlekedni akar, annak a jövőben le kell tennie majd egy vizsgát. A készülő szabály szerint aki húsz kilométeres óránkénti sebesség felett közlekedik, annak az úttesten kell mennie, a főúton megkülönböztetett mellényben
.Most ezt a 20 Km/h-t melyik ujjából szívta? A KRESZ szerint hibrid kerékpárúton 20km/h, gyalogosoktol elválasztott kerékpárúton 25 km/h.
Ha meg KRESZ vizsgához köti az összes rollert, akkor ledöglik ez a piac. Sőt akkor már robogózni éri meg. -
-
Négyből három rolleremen már van index!
A G30 tegnap gazdagodott vele!
-
-
-
-
-
-
-
-
Ma kaptam egy ajánlatot 5A-es új, bolti, 20K-ért. Csak egyelőre nem merek ráfordulni, mert ha véletlenül megszalad, akkor a Ninebot szervíz (tudván,hogy mikor vásároltam a rollert és mikortól nem kapható a gyári), diplomatikusan bekérné a töltőr, és onnantól, hogy utángyártott már repülne is a garancia.
-
Bízom benne!

Ninebot-nál régebben volt útvonal rögzítésére opció, de most nem, találom appon belül:
How To Start New Track Record In Segway Ninebot Kickscooter Max G30D
Korábban nem használtam, mert Mapmyride + NineDash, de kipróbálnám ha meglenne!
-
-
-
válasz
PociAti
üzenetére
2019-ben volt Kugoo S1 Pro-m 193 km erejéig. Aztán elázott. Az tudott alapból 30 Km/h-t alapból. Most napok óta használok egy Mamba Phantomot, ez megy 32-33 Km/h-val is. Kerékpárúton ugye 20 Km/H a megengedett ha közös a járdával, egyébként 25 Km/h, erre figyelek, de úton engedem 33-mal is. Viszont már ennél a sebességnél sem tartom annyira biztonságosnak a dolog, mondom ezt úgy,hogy protektor, bukósisak, motoros kesztyű van rajtam. Álltam egyszer épített rolleren, a Hajdúszoboszló - Ebes közötti szakaszon ahol kerékpárút is van, meghajtottam 40-45-ig, de fölé már nem mertem menni. Sorskísértés a dolog. Bírom ezeket a 110-zel tépő modelleket is, azért érdemes belegondolni, hogy akkora sebességnél mekkora légellenállása van egy álló embernek...
-
válasz
Peaceliker
üzenetére
Vagy robogóra, sokkal biztonságosabb, meg ugye kényelmesen ülsz.
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Pont most van garanciában elszállítva az E2 Pro külföldre, mert bár szerinted:
Nincs rájuk szükség, mert nem rolmik el.
Ez bizony meg merte tenni ezt a kalamitást és volt pofája kiégnie a hátsó lednek! Skandallum, de mivel garanciális nekem 0 Ft-ba kerül.
Persze sokkal többe kerül a gyártónak így mintha kicseréltette volna a helyi szervizzel.Hát ezt nem értem érvként
Amit garanciáztatás előtt rekonstruálni tudsz észrevétlenül, az nem ok a garancia megvonására, de pl az akkuba való index bekötés már nekem is Rubicon. Szóval azt abszolút kihagyom, de ezt az első lengéscsillapítót is. -
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Milyen sok felesleges kacatot?

Pótalkatrész teszi ki a jelentős részét. Tudod ha valami elromlik, akkor legyen másik, jó áron, azonnal, nálam.
Nálam a roller az első emeletre utazik, egy meredek lépcsőn, amit volt olyan ember aki létrának hívott, és igen, ebből kifolyólag is nagyon fontos a súly. Az E2 Pro és a G30 már súlyhatáresetek. A G2 Max 24.3 Kg minden nélkül magában, prűden, nettóban. A G30 18 kg, azaz a G30 6.4 kg-mal könnyebb!Egyébként indexem is van az E2 Pro-n alapból a Pro 2-n vettem rá:
A G30 Max-ra pedig hátulra kerül.
Láttam a Monorim féle megoldást hátulra, ott bukik el (nálam),hogy a csavart fedő díszburkolat lemerült, és nincs pótolva:Illetve a garancia miatt sem opció nekem. Mert a G30 nagyon sokáig garanciális még (szerencsére).

-
válasz
DigitXT
üzenetére
Szerintem túl van árazva masszívan, de nem is meglepő,hiszen azokat húzzák le,akik nem akarnak tömegközlekedéssel közlekedni, de jogosítványuk sincs. Lényegében egy új normál autó áráért kapnak egy harmad akkora tömegű, sokkal gyengébb kasztnijú 4 keréken közlekedő robogót ami annyiban különbözik egy normál robogótól , hogy védve vagy at időjárási viszontagságoktól. Normál árazás szerint nem 2-3 millió forint lenne ezeknek az árcédulájára írva, de idehaza nem veszik egyrészt mert magas áron van, másrészt meg idehaza AM-es jogsi kell rá. A 6kW gondolom azért,mert lehet Franciaországban nem 4kW-nál van meghúzva a határ mint nálunk a 70-es évek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Temu
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

a magyar reformok működnek!😁
mondta,hogy mivel tudja, hogy én jól bántam a rollerrel azért érdekelné. Ki lenne adva bérbe, újat már nem akar beszerezni,mert az nem úgy éri meg. Egymást tiszteljük, és nem akarjuk becsapni, tudja ő is, hogy mennyi van benne, én olyan 40K körüli összeget mondtam, amit ő is reálisnak tart.
szia, csak hátulra szerelhető amit nem takarsz ki.
Bevásárlánál is ideális.🙃

A G30 Max-ra pedig hátulra kerül.