- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #27731 üzenetére
Persze, de eddig nem kellett néznem
. Munkahelyemen mellettem van, de a másik oldalátom mindig.
-
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #27729 üzenetére
Újonnan vettem, Kínából rendeltem.
G30P, akkor kell rá kötnöm.Köszi a válaszokat, nem tudtam, hogy az oldalán vannak az adatok.
-
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #27727 üzenetére
Gyári szoftver van rajta. Még 2022-ben vettem, szerintem a global verzió, mintha D lett volna a végén. Semmit nem mókoltam, beállítottam Magyarországot és azóta S-ben 30-al megy.
-
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #27725 üzenetére
Mondjuk az enyém 30-al tud menni S fokozatban.
-
ultio
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem, de ha van is, nem igazán találtam meg a választ a topikban.
Segway Ninebot Kickscooter MAX G30E II rollerem van, kell rá KGFB-t kötni vagy nem kell?Üdv:
ultio -
ultio
aktív tag
Sziasztok!
A Segway Ninebot G30 Max rollerem összecsukó mechnaikájában kettétört az egyik kis pöcö/stift.
Konkrétan a jobb szélső.Lehet ilyet külön kapni? Vagy van valakinek elfekvőben? (Nem ingyen.)
Üdv:
ultio -
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #20961 üzenetére
A gen1 még olyan, h ahogy csökken az akksiban a kapacitás, úgy csökken a végsebessége a rollernek, pl 50% alatt pár km/h-val már csak kevesebbel megy.
Nekem gen2-es motoros van, de gen1 kinézet. S módban 30 km/h a végsebessége, kb 50%-os akksinál lecsökken 27-28-ra. Azt nem tudom, a vége felé mennyire csökken, mert 20% akksinál még megvan a 27.
-
ultio
aktív tag
válasz
Miikee #20326 üzenetére
Megnéztem, nincs kilazulva. Viszont gyakorlatilag a motor indulásakor az egész tengely elforog picit, még a csavar is. Tehát vagy még jobban meg kell húzni a csavarokat, vagy a sárvédő merevítő miatt az egész szorul és inkább az egész tengely forog a helyén.
Vagy nem tudom... -
ultio
aktív tag
Sziasztok!
Ninebot Max G30 gen2-es motorral szerelt rollerem van.
Gázadásra és gázelvételre hangos kattanó hang hallatszik. Én azt gondolom, a motor be-kikapcsolásának van ilyen hangja, de mintha korábban nem hallottam volna.Akinek hasonló rollere van, hall ilyen hangot?
-
ultio
aktív tag
válasz
PociAti #18278 üzenetére
Több, mint 3 000 km-t mentem egy Essentiallal. Minden évszakban, esőben is. Soha nem volt baja, egyszer kaptam defektet. Elégedett voltam vele nagyon!
De tény, nagyon gyenge roller, a gyorsulása szinte semmi.
Kb 80-85 kg voltam hátizsákkal, ruhával, mindennel együtt, kb 15 km volt így a hatótáv.
Télen sokkal kevesebb, 10 alatt bőven. -
ultio
aktív tag
Segway Kickscooter MAX G30E 2. generációs motorral, bő 80 kg vagyok, kb 35-40 psi van elől-hátul.
Defektem nem volt még, kb 1 000 km van a rollerben. -
-
ultio
aktív tag
válasz
phoenix1989 #14886 üzenetére
Strava. Engedélyek kellenek a programnak, hogy folyamatosan fusson a háttérben. Sportokhoz van alapvetően, de a lényeg, hogy rögzíti az útvonalat, és pontosan, mert igaz, hogy a telefon gps-ét használja, de szinkronizáláskor korrigál is.
Az alapvető funkciói ingyenesek, és a pontosságot se rontja az ingyenes verzió. -
ultio
aktív tag
válasz
petrol17 #14699 üzenetére
Pl. [Acor AMP-2703 teleszkóp pumpa]
Canyon bicajom van, ahhoz adtak, azt használom a rollerhez is. -
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #14094 üzenetére
Tudom, hogy global verziót vettem, csak úgy emlékeztem, hogy olvastam valahol, az ország beállítással korlátozza 25-ben.
A gyorsulás miatt lett volna jó számomra, ha S módban 25 km/h a max sebesség.Tamás9x
80 kg vagyok és Gen2-es a motor.Buherálni nem szeretném, marad így.
-
ultio
aktív tag
Megjöt a G30 a dhgate.com oldalról.
Nagyon tetszik eddig, viszont a 30 km/h sebességet soknak érzem. Magyarország van az app-ban beállítva, de így is maradt a 30.
D módban használom, így 25 a max, de mintha nem gyorsulna olyan jól, mint S módban.Hogy tudom beállítani, hogy S módban 25 km/h legyen a max sebesség?
-
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13790 üzenetére
Köszi.
Nekem most Essential van, minden évszakban használom én is, ha esik az eső, akkor is elindulok vele.A pocsolyákat kerülöm szintén, de persze van, hogy át kell menni. Eddig bírja az Essential.
-
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13740 üzenetére
Nagyon klassz leírás és összehasonlítás.
Én végül a dhgate.com-ról rendeltem meg a G30-at, 223 063 Ft-ért, a héten valszeg meg is jön.Vízállóság szempontjából milyen a G30?
-
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13689 üzenetére
Vagy ez valami másnak a gyártási dátuma?
Ez az aksi gyártási ideje.
Legalábbis az én Xiaomi rolleremnél a gyári app is azt a dátumot mutatja, amit az m365 tools. -
ultio
aktív tag
Dhgate-en hogy lehet Revolut kártyával fizetni?
Dollárban rajta van az összeg, de visszautasítja. -
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13655 üzenetére
Köszi az infót!
-
ultio
aktív tag
válasz
Thunderzolee #13643 üzenetére
Múlt héten ketten is rendeltünk ilyen G30-ast, ma jön meg mindkettőnknek, én konkrétan dél körül várom érkezését.
Ezek már au újabb motorral jönnek? Vagy már mindegyik G30-at az új motorral gyártják?
-
ultio
aktív tag
Van valakinek konrét tapasztalata a NAVEE N65 roller vízállóságával?
Most egy Xiaomi Essentialt használok télen-nyáron, 3 000 km van benne. Elindulok vele esőben is, semmi baja nincs. A kijelzőt és a gázkart védem, ha esik az eső.
Hasonlóan használnám a Navee-t is, tehát nagyon fontos a vízállóság.A Segway Kickscooter MAX G30LE II-n gondolkozom még, de a költözés miatt rosszabb utakon kell majd közelkednem (ezért is kell új roller) és a Navee szélesebb kereke talán jobban csillapít.
Utólagos lengéscsillapítót nem szeretnék. -
ultio
aktív tag
válasz
kisspepe #11038 üzenetére
Szerintem ez jó hozzá.
-
-
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #7791 üzenetére
Elől-hátul MT7 van, az első tökéletes.
Hátul is nagyon jól fog, az erejével, adagolhatóságával nincs gond, de nem lehet normálisan beállítani, nem egyformán mozognak a dugattyúk, nem lehet 100%-osra légteleníteni.
A csalódást leginkább az okozza, hogy többfajta légtelenítési módok keringenek a neten, mindegyik a tuti, de egyáltalán nem biztos, hogy sikeres lesz a légtelenítés.
Saját példám: gyári légtelenítési módszer, tökéletes. Majd 3x gyári módszer, nem jó. Másik módszer, jó. Következő alkalommal másik módszer, nem jó. Majd gyári módszerrel elsőre tökéletes.
Bicajos körökben és szerelők szerint is, amíg jó, addig iszonyat jó fék. Viszont ha nem jó, nem tökéletesen működik, sok szívás lehet vele.
Működni kb mindig fog, az erejével se lesz gond, csak éppen ez nem egy 10 000 Ft-os fék, hogy súroljon, befogjon, stb.
És nem igazán tudják megmondani, mi miatt lehet rossz.
Az én hátsó fékemet Győrben vállalták volna, ők mondták, hogy értenek hozzá, van alkatrészük. Budapesten nem jelentkezett senki. Facebook csoportban kerestem szerelőt.Összehasonlításképpen, nem vagyok Shimano párti, sőt, kerülöm, ha tudom. De a Shimano fékekre mondja szinte mindenki, hogy könnyű szerelni, légteleníteni, van hozzá alkatrész, értenek hozzá, ha gond van, egy gyakorlott szerelő kapásból tudja a megoldást.
Mindez a Magura fékekről sajnos nem mondható el.De ismétlem, fully bicajon használom a fékeket, enduro műfajban, évi néhány alkalommal bike parkokban, tehát az igénybevétel bőven megvan.
-
ultio
aktív tag
Én a Canyon bicajomhoz kapott telópumpát használom, csak a pumpát, semmi toldót, átalakítót.
Letekerésnél nem mérhető mennyiségű levegő szökik ki, töbször teszteltem. -
ultio
aktív tag
válasz
homeless09 #7276 üzenetére
Kerékpár teleszkóphoz való pumpa tökéletes.
-
ultio
aktív tag
válasz
Eldenisa #7246 üzenetére
80 kg-ommal 27-28 km/h sebességet mutatott az S1 Pro 1-2 km-ig. Utána 25 volt nagyon sokáig, a végén természetesen folyamatosan csökkentette.
És a kb 20 km hatótáv megvolt nem 100%-os aksival is.Én elképzelhetőnek tartom, hogy a 110 kg már sok neki és azért nem megy.
És ha felemelve 30-at mutat, illetve a hátsó kerék szépen pörög (nem nagy szám kiszedni a hátsó kereket) és ráállva se ér hozzá, akkor a súlyt nem bírja.
A hátsó sárvédő egyben a hátsó fék is. Visszamegy magától? Volt, hogy az enyém már nem ment vissza, lazítani kellett a csavarokon, mert ha nagyon meg vannak húzva, akkor nem tud mozogni a sárvédő.
-
ultio
aktív tag
Valószínű, hogy elektromos hiba. Bizonyos időközönként egy másodpercre elmegy a hajtás, azaz rángat. Leginkább rossz úton, de tükörsima aszfalton is képes produkálni. Van, hogy nem jön elő pár száz m-ig, van hogy szinte folyamatosan rángat másodpercekig.
Amit tudtam, szétszedtem, nincs kábel szakadás, törés, forrasztások, csatlakozók rendben. Elképzelhető, hogy gázkar hiba, kopás.
Aksi rendben van, felújítva, maga a roller nagyon jól gyorsul, hatótáv alattam (85 kg) szűk 20 km. -
ultio
aktív tag
Budapesten ki szerel Kugoo rollereket?
-
ultio
aktív tag
Sokszor volt arról szó, hogy a Xiomi rollerek gumijait nehéz felfújni. Volt több ötlet is a megoldásra.
Tegnap kaptam meg a Xiaomi Mi Electric Scooter Essential rollert, egész egyszerűen bicajokhoz való teleszkóp pumpával fújtam fel. Ezek pumpák olyanok, hogy szinte semmi, vagy nagyon minimális levegőt engedjenek ki lecsavaráskor.
Többször ellenőriztem, gyakorlatilag nem történt nyomásvesztés a pumpa lecsavarozásakor.
Próbáljátok ki! -
ultio
aktív tag
-
ultio
aktív tag
-
ultio
aktív tag
2019 augusztusában vásárolt Kugoo S1 Pro elektromos roller 2 450 km-el mennyit érhet? Gyári, de felújított aksival.
-
ultio
aktív tag
-
ultio
aktív tag
válasz
alexandrosz #5149 üzenetére
Hmmm.
Nekem talán újkorában tudott 20 km-t.Tesztelem még akkor teljes merülésig.
-
ultio
aktív tag
1 600 km-nél javításra szorult a Kugoo S1 Pro aksija, mert hamar lemerült.
Akinek ilyen rollere van, mennyit tud menni egy töltéssel?
A javított aksival bő 15 km-t mentem (nem egyben) és még nem merült le teljesen.
Kb. 85 kg vagyok menetkészen. -
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #4899 üzenetére
Ha nem érted meg, mit akarok mondani, nem erőltetem.
DigitXT
Én ma is rollerrel jöttem. Kicsit megáztam, de nem ez volt az első alkalom.
Nem akarok én vitatkozni senkivel, de mindenki a saját tapasztalatából indul ki.
Én voltam olyan bátor és az itteni ajánlásokkal szemben kívülről szigeteltem az aksi résznél. Ha nagyon esik, zacskót teszek a kijelzőre.
Ennyi.
Eddig bírja. -
-
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #4876 üzenetére
Akkor se hulladék
.
És egyáltalán nem védem, de nem szeretem, ha nem korrekt a megfogalmazás.Mi a hulladék benne? Miért nem jó az ár-érték aránya?
Többször írtam én is, tavaly augusztus óta használom, szerintem 10 alatt van azóta azon napok száma, mikor nem azzal jártam munkába és edzeni.
A hátsó világítást kellett javítani csak. Meg persze kenni, törölgetni.
Nekem ennél több nem kell. Ha elromlott volna többször is, akkor lehet én is azt mondanám, hulladék. De így?A nagyobb, komolyabb, erősebb, nem hulladék rollereket is így használják, azok, akik szerint hulladék?
Nem zárom ki az, hogy én példányom egy nagyon jól összerakott masina.
B-L-A-C-K, mennyi km-t mentél velük és miért szedted darabokra?
Nekem aztán teljesen mindegy, ki mit vesz, de ne vigyétek ell rossz irányba az ajánlásokat.
Már csak az pontosabb és korrektebb megfogalmazás, hogy a viszonylag kevés árkülönbözet miatt jobban megéri (talán) az M365.
Le lehet írni, mi a baja, miért nem lehet jó a Kugoo S1 Pro, de az, hogy hulladék, szerintem is félrevezető.B-L-A-C-K, ha valaki árérzékeny, akkor a Kugoo is jó választás lehet neki. Továbbra is, mi a baj vele?
Nem azt mondom, nem jobb a M365, de mi a hulladék a Kugoo-ban?IntelliSense, attól függ hol használod! Én Budapesten, nagyrészt kerékpárúton, nekem megfelelő!
-
ultio
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #4762 üzenetére
Háát most én se rollerrel jöttem
.
Amúgy esőkabát. És ha nagyon megindulni az eső, akkor nadrágmosás a végén.
Egyébként meg ha lassan megyek vele, 20 km/h alatt, akkor kis esőben simán megyek vele. -
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #4741 üzenetére
Egyáltalán nem védem! Amire nekem kell, tökéletes. Abban igazad van, amiket írtál.
Nyilván vannak hibái. De túl van reagálva szerintem. Lásd szigetelés. Te darabokra szedted, úgy szigetelted. Sokat mentél vele vele esőben?
Én kívülről szigeteltem az aksitartót és a vezérlést. A kijelzőre bubis fóliát teszek, ha nagyon esik az eső.
Nem egyszer áztam meg vele úgy, hogy az oldalából (a piros kis búrák mögül) folyt a víz.Tavaly augusztusában mennyibe került az M365? Én bő 100 000 Ft-ért vettem a Kugoot.
Sokat olvastam az M365 kapcsán a defektekről, leginkább ezért választottam a Kugoot. -
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #4738 üzenetére
Akinek meg nem ez a hobbija, bőven elég a Kugoo S1 Pro.
1 476 km van benne, CSAK közlekedésre használom, semmi élvezeti rollerezés.
Tavaly augusztus óta használom, csak nagyon nagy esőben nem járok vele. Kívülről szigeteltem.
Eddigi hibák: kiszakadt a vezeték a hátsó lámpából. -
ultio
aktív tag
válasz
DigitXT #4573 üzenetére
Ez utóbbira utalhat az is, hogy töltés után nem marad a fesz ~42V-on, hanem
rögtön esik, álló helyzetben is csak attól, hogy lehúzod a töltőt, látványosan...
(Ha terhelésre esik, az normális, a mértéke nem mindegy a dolognak...
Ezt nem tapasztalom jelenleg, ezért akkor a hideg miatt van. -
ultio
aktív tag
Kugoo S1 Pro rollerrel járok munkába, kb. 13 km oda-vissza.
Jó néhány hete, igazából mióta hidegebbek vannak reggel, nem tudja megtenni a napi 13 km-t egy töltéssel.
Teljesen feltöltött akkumulátorral indulok, de pár m után leesik a feszültség 40 V alá.
Ez azért lehet, mert hibás az akku, szakadás lett benne, vagy a hideg is okozhatja? -
ultio
aktív tag
Tud valaki beszerzési forrást Kugoo S1 Pro sárvédőjének meghosszabbításához?
Jobb híján bicikli gumibelsőt húzok rá.
-
ultio
aktív tag
Ma rollerrel (Kugoo S1 pro, 990 km van benne gyári aksival) jöttem dolgozni. Kb. 3 fokos garázsban áll 2 hete, éjszaka töltöttem.
Reggel -5 fok volt, nem vettem észre semmilyen teljesítmény csökkenést. Az aksi kb. annyit merült, mint melegebb időben. -
ultio
aktív tag
Továbbra is, hol van ez a jogszabály, rendelet?
-
ultio
aktív tag
válasz
DigitXT #3792 üzenetére
Miért nem így csináltuk?
Elnézést, nem igazán neked címeztem, általánosságban írtam.Megnéztem most a korábban általam készített képeket, simán körbe lehet nyomni az fbs-el és nem is lehetne látni, mert nincs szem előtt.
Ez a kérdés azért izgat, mert kiszedtem az aksit félig, de nagyon nehezen tudtam visszarakni a szivacsot és a kábeleket. Nagyon szorosan volt minden, a megbontással nem biztos, hogy sikerült jól visszarakni, arról nem is beszélve, hogy remélem nem törnek meg a vezetékek. Összességében jobban jártam volna, ha száraz időben alaposan tesztelem, hogy működik-e a roller és szétszedés nélkül körbenyomom a szigetelővel.Most már mindegy, de talán ezt is lehetne javasolni az új tulajdonosoknak, nem pedig a fullra szedjük szét, majd rakjuk össze szigetelve módszert. Ez nyilván nem minden részre igaz, de az aksinál igen.
Ha hibás a gondolatom, írjátok meg! -
ultio
aktív tag
válasz
DigitXT #3788 üzenetére
Ugyanígy jártam. Engem is elkapott az eső, de nem állt meg a roller. Mikor nagyon esett, fedett részre álltam.
De kiszedtem végül az aksit. Szigetelés volt, de nem elég. Nem volt víz sehol, igazából nedvesnek volt csak mondható az aksitaró rész eleje.
Kinyomom majd én is fbs-el, viszont elég nehezen tudtam visszarakni a műanyagot a szivaccsal és a kábelekkel.És azon gondolkoztam, hogy az is jó megoldás lett volna még az elején, ha nem szedem szét, de körbenyomom az fbs-el.
Egy ilyen megoldás jó lehetne? Miért nem így csináltátok? Tudom, hogy a profi megoldás a szétszedés, de ha új a roller, működik, soha nem kapott vizet, simán körbe lehet nyomni és nem megy be a víz. És nem órákat kell szerelni, hanem megvan pár perc alatt.
-
ultio
aktív tag
válasz
DigitXT #3742 üzenetére
Mikori ez a roller?
Már nem emlékszem, ez Pro?Csak azért kérdezem, mert korábban írtam, hogy szét akartam szedni szigetelés miatt. De teljesen úgy tűnt, valamilyen szinten szigetelve van, ezért nem erőltettem.
És ha belül kicsit jobban szigetelték, hátha a többi helyen is.Tegnap én is olyan szélben mentem haza, hogy ma reggel izgultam, beérek-e. Ugyanis nem vittem haza a töltőt. De behozott, igaz a végén 22 km/h max sebességet mutatott és 34 körüli v-t.
-
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #3401 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek!
Ugyanígy közlekedek, sokszor nem is értik a gyalogosok, bicajosok, autósok, miért vagyok olyan előzékeny. Látszik az arcukon, hogy meglepődnek, ha én "engedek" egy adott szituációban. Sokszor még akkor is, ha nekem van igazam. De én nem sietek.
Eddig pozitív tapasztalatom van a rollerezéssel. -
ultio
aktív tag
Értem én és teljes mértékben elfogadom és nem is vitatom!
Csak amikor azt tapasztalom, hogy pl. az aksi kivételéhez gyakorlatilag le kellene feszíteni?, vágni? azt a műanyag záró elemet, akkor megfordul a fejemben, nincs ez mégis jobban szigetelve, mint a korábbiak?Tegnap este úgy mentem le a rollerhez, hogy legalább az aksit kiszedem és szigetelem. Utánanéztem, hol kapok fbs-t.
De tényleg látható volt valamilyen szigetelő anyag és nem szedtem szét. -
ultio
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #3304 üzenetére
Egész fórum ezzel van tele, meg a netes csoportok, hogy kell, te meg ránézésre eldöntötted nem?
Igen, eldöntöttem.
Te régebben vásároltad mindkettőt.
Pont ezért kérdeztem, amit kérdeztem.
Mert úgy látom, hogy szigetelve van. Azt nyilván nem látom, milyen vastagon van benne a szigetelő anyag, de szigetelve van, ez biztos. És nem szedem szét azt, ami működik. Ez a döntésem.
DigitXT
Bár, ha nekik meg eszük van, akkor kis esőt ki kellene bírni: olcsóbb az FBS, mint a gari.
Erre gondoltam én is és ezért kérdeztem meg, hogy akik mostanában vásároltak, mit tapasztaltak. -
ultio
aktív tag
Augusztus 7-én rendeltem a Kugoo S1 Pro rolleremet, augusztus 21-én szállították ki, mert rendelés után egyből hiány keletkezett.
Nem szigeteltem, mert ránézésre jónak tűnt. De tudom, hogy a víz megtalálja a legkisebb rést is.Próbáltam elkerülni az esőt, de tegnap csak megáztam. Nem nagy eső, de folyamatosan esett, míg jöttem munkába. Lassan jöttem nagyon.
A kerekek oldalfala nem is volt vizes. A kijelzőt törölgettem időnként.
A munkahelyemen megtörölgettem a rollert és oldalra fordítva konstatáltam, hogy az oldalából folyik a víz. Ezért is kérdeztem, hogy lehet leszedni a műanyag fényvisszaverőt.
Délután hazamentem vele, töltöttem, majd megint leszedtem a műanyag elemeket, hogy megnézzem az akkut. Annyira erősen tartott az a műanyag fedél, hogy hagytam.
És más részeken is úgy tűnik, hogy szigetelve van. Pl. hátul, ahol kijön a vezeték a hátsó lámpához, valamilyen fekete anyaggal van kiöntve a rés.
A vezérlőnél is úgy néz ki, hogy csepegő esőt kibír.
Szóval nem szedtem szét, mert úgy láttam, több kárt csinálnék, mint hasznot. Legalábbis szigetelhetném az egészet újra.Lehetséges, hogy az újabb gyártásban fejlesztettek a vízhatlanságán?
Mert az a tapasztalatom, hogy így megfelel az IP54 követelményeinek.
Nyilván szakadó esőben más lett volna a helyzet, de a tegnapi lehetett az a helyzet, amit még kibír a roller.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR