Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gergo5991
üzenetére
A fékkarban van hall senzor, ami úgy működik ha minél jobban fékezel annál jobban dolgozik a motorféked.
"low-medium-hardon": aksi melegítésben nem fogsz ezáltal elérni semmit mondhatni, a dobfék meg kb egy roller élet mire elkopik, szóval ezt úgy állítsd be magadnak ahogy kényelmesebb.
Igen ilyenkor fogja a motort a speed limit.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
PC4200
üzenetére
Szépen levezetted, amúgy van kocsid? Mert az király hogy csak neked tankolni kell, másnak fizetni kell parkolást, biztosítást, súlyadót, kötelező szerviz, plusz év közbe ki tudja még mit kell rákölteni...
Emelet tételezzük fel gondolsz egyet munkába akarsz járni rollerrel, veszel egy kis rollert kezdésnek, utána jársz mit éri meg. Én most jelenleg a Ninebot G30 javaslom, 250 ezer forint. Kb ami elszokott benne romlani nagy ritkán a gázkar, fekkar. Gariba is kicseréltetheted, de te nem akarod veszel, mind2 pár ezres téttel. Azaz ráköltöttél áramszámlával mindennel tegyük durván 50 ezer forintot.
Szóval miről beszélunk

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Köszi!
Ez a vezérlő elhelyezés már 3. építés óta jól bevált recept, külföldön fordítva szokták az aksi megy a kormányra, a dekkbe meg a vezérlő... Amit nem is értek mert ilyen stílusú építésnél a dekkbe pl nekem is elfért egy 20S10P-s aksi ami 72/84V 40Ah és még a kábeleknek hely is maradt, és azért 40Ah bőven elég mindenre. Külföldön meg ugye a kormányra ráaggatnak egy 15-20 kilós aku pakkot.
(#9398) KonzolKartel: Köszi! Dualtron Thunder volt az alap, de kb ennek az építésnek már csak a 10-20%-át tartalmazza az a roller, teljesen át lett építve.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Azért látom kicsit össze visszasúg van itt, kormány törések tekintetében...
Mantis: régen tört, ez már javítva lett tudtommal.
OX/OXO: Stabil, nem kotyog ha normálisan be van állítva, törés sincs. Ritka esetekben van repedés, 2 részből áll belül, és a külső rész elreped, de mint írtam ez ritka eset.
Zero 10X: Az egész váz konstrukció rossz, kormány törés viszont nem jellemző, de itt van rá akkor példa.
Dualtron: Maga a rud még sose tört el egyiknél sem, vagyis erről semmi információ, a kormány viszont kotyog, kell rá bilincs, és aki komolyan gondolja a kormány szerkezetet is érdemes erősítettre cserélni, de ez kb mindegyikre elmondható OX/OXO kivételével. Én csak Dualtronokkal foglalkozom már magamnak hobbi szinten, ha megcsinálod normálisan nem nagyon van jobb, de ugye ez már felső kategória. És igen tudom vicc, pl egy Thundert megveszel 1.1 millióért, és még 300 ezret rálocsolhatsz hogy stabil és normális legyen. Maga a kormány szerkezet az én receptem szerint így a tökéletes: -
B-L-A-C-K
titán
Lett egy pálcika tuning csoport is, tessék ccsalakozni, lesznek/vannak finomságok.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
HornedReaper
üzenetére
Semelyik, mivel hivatalosan nem segédkerékpár. Hallo.hu-n tudsz rá kerékpár felelőségbiztosítást kötni, amiben az elektromos roller is szerepel.
-
B-L-A-C-K
titán
A keretet még mindig nem határoztad meg. Viszont ár érték arányban nézzük és mindenre kell, én dualtron vezérlős mantist vennék (Kaboo Mantis Pro). Barátom rollerekkel foglalkozik és szervizel, nála most van egy ilyen alig használt (185km van benne), a gyári vékony kerekek szélesebbre vannak ráadásul már rajta cserélve: link
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
17 ezer? Akkor nézd meg mennyi most az enyém darabja...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Köszi, próbáltam mérni de egyik ilyen GPS progi mérő se pontos, mindig más eredményt kaptam, de ilyen 20ról-70re ahol már tapad jól kb 2mp.
Időben nem kapkodtam el sok minden közbe jött ami miatt nem csináltam, illetve első tesztnél sok minden kijött amin alakítgatni kellett, pl a 2 vezérlő a kormány 2 oldalán volt 2 dobozban, nem tetszett, belekerült 1 dobozba a 2 vezérlő ahogy már a videóban van, akkor felfüggesztést puhábbra kellett rakni, megfelelő gumit találni, mert ami rajta volt tesztnél 60km alatt szövetesre kopott mert nem tudott betapadni, akkor kormányon magasítani kellett...stb. Szóval a videóban azt látod ahogy az elejétől haladnia kellett volna a sok szívást nem raktam bele. Szóval kb így 4 hónap volt az elejétől a végleges verzió.
Összeget nem írok mert sok mindent jó áron szereztem, pl az alap rollert amire épült, meg ugye eleve a munka összege se meghatározható. Maradjunk annyiba ha most valaki ide jönne és lerakna 2 milliót nem adnám oda. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Reggie0
üzenetére
Régi vezérlővel felvitt simán, az új fejtával már nekem is csak szenvedve.
(#7838) DigitXT: De de.
Más mindenkinek: Elkészült pár napja az új vasam, na ez mindenhová felvísz...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Mivel ledses index, így teljesen mind1 kb, pl egy egér usb vékony szálú kebelé is jó erre.
-
B-L-A-C-K
titán
Én se értem, nekem ez a 2. szett Magura MT5e-m, 3-4x már légtelenítettem, és tényleg mindig tökéletes lett elsőre úgy ahogy írtam, illetve rollerre nem én rakok először ilyet, szóval érdekes, de persze elhiszem. Válts Hope Tech 3 V4-re azt nagyon dicsérik biciklis körökben is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Veled se vitázok, hisz nagy összehasonlítási tapasztalod van... Jah nem, neked is 0. Nincs miről beszélni, lényeg S1-eid vannak, sose volt más, mi a király? S1. Meg amúgy is kb ez a topik nem szól másról csak 80%-ban erről.
Úgy gondolom inkább most kilépek innen végleg, mielőtt jobban felb@szom magam...

Jó rollerezést mindenkinek a továbbiakban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Reggie0
üzenetére
Imádom az ilyeneket, 0 tapasztalat, és megcáfol mindenben...
Hidd el sem időm sem kedvem az ilyen embereket győzködni, amit leírtam mindent úgy írtam hogy tapasztalatom is van vele, ellenben veled.Csak 1 tanács: ha úgy érzed okos vagy, de tapasztalod nulla, ne reklámozd már a hülyeséget mert ezzel csak másokat vezetsz félre.
Téma részemről off.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Reggie0
üzenetére
Innen látszik ezeket tapasztalat nélkül írod sajnos.
- levegos az abroncs
Igen ez valóban hátrány, de 4,5 báron tartva nehezen kapni defektet.
- nincs rugozas se elol se hatul
Így van, viszont mégis kényelmesebb mint az S1 sokkal.
- appos szarakodas
Mit kell vele szarakodni? Lehet húzni, tempómat, motor fék...stb, egyszer magadra szabod, utána már csak be ki kell kapcsolni és kész, nincs szarakodás.
- gyenge motor
Nem találom gyengébbnek mint egy S1-et.
- a kormany szinten lotyogni fog
Ha normálisan be van állítva a zár rész beton stabil.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Ne offolj már témába vagyunk...

Azért nem így van hogy M365 után már semmi pálcikával nincs tapasztalatom. Volt S1-em, S1 Pro-m, M365, M365 Pro-m, volt nálam több napig Etwow V Booster, akkor most G30, plusz barátom szervizel, akivel napi szinten beszélek/találkozok, nála meg minden megfordult már szinte. Szóval hidd el van tapasztalatom. Az viszont igaz hogy Kirin S1-el még nem, viszont olvasni sikerült róla, és mint Te is írod ha az S1-nél rosszabb akkor felesleges is beszélni róla.
Belépőnek akárki akármit mond az M365 még mindig a legjobb, arra is kell pár apró kiegészítőt venni, de tényleg összehasonlíthatatlan minőségben egy S1-gyel, és azért amennyivel drágább bőven megéri.
De persze ez csak az én véleményem, viszont mint írtam azért nem hasra ütés szerűen mondom, hanem tapasztalat. Az meg hogy ki mit vesz, Ő dolga, én csak próbálok segíteni. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem veszekedni akarok veled, de mindenki azt védi amije van mint most te is (meg régen én is mikor nem volt összehasonlítási tapasztalatom), de már ugye sok rolleren végig mentem, és ha az építést preferálnám, nem mondanám mit vegyen ami jobb, pl M365-öt. Szóval abszolút nem értem hogy jön ide az építés kolléga.
Amúgy most egy G30-at kaptam kölcsön, Az M365 pro felett van, ezt is teljesen ajánlom pálcika kategóriában, igaz ez már nem alsó kategória, de kényelmes, nagy hatótáv, jól van szigetelve, nagyobb kerekek, nem recseg zörög, nagyon egybe van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem értek vele egyet, nekem is mikor S1 volt elsőnek az volt ugye az isten, de mikor kipróbáltam utána több fajtát rájöttem a leg@szarabb választás. Használtan is lehet venni M365-öt, ami nem zörög, nem lötyög a kormánya, és a ha kijelzőt levéded vízállónak is mondható.
-
B-L-A-C-K
titán
Itt már ki lett vesézve ha pálcika kell, és belépő akkor M365, megéri azt a felárat, nem értem miért ajánljátok még mindig mindenkinek a leggyengébb Kugoo S1-et...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Eldenisa
üzenetére
Lenne ha nem én építettem volna a roller...

Amúgy 110 nem olyan hogy egy óra alatt éri el, nagyon hamar fent van ennyin, így szinte bárhol el lehet érni, persze csak ahol megengedett...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy mint írtam ez csak teszt volt, vissza lesz véve majd 80ra szerintem, az is bőven elég, nekem a gyorsulás a lényeg.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Most 2 bazi nagy 2x80A vezérlő van rajta, kap egy 5x kisebb de jóval komolyabb orosz vezérlőt (2x200A), csak előrendelés van rá, ami csúszik, szóval nyár vége lesz belőle. Az jobban hangolható, van hozzá jó kijelző, és azzal olyan 140-150 is meglehetne, persze nem ez a cél, nekem a gyorsulás a lényeg. Egy 70es max tempóval is bőven elvagyok.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Sok helyen árulnak már, nem is drága 1000-1300Ft/db (nem boltba). Enyémet az vette aki csinálja nekem, 1100Ft/db áron szerezte be.
A teljesítménye természetesen a pillanatnyi lesz ennyi (ha lesz), de ezt nem is így kell számolni. Tartósan 300A akarok belőni max pillanatnyira majd, ami azt jelenti hogy motoronként 150A-150A, és nem 72V-tal kell beszorozni, mert a 72V aksi 84V tölthető, szóval maxra töltve ha húzol egy nyél gázt beesik 80V-ra, és ezt szorzod meg a kb 300-zal, ami 24Khw.
Vezérlők is megvannak már, elég komolyan lehet programozni őket, kiváncsi leszek az aksival mit tudok kihozni belőle majd.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Amúgy nem olvastam el a kommenteket ki hány kiló, de a súly kurva sokat számít, főleg ilyen 30 kilók, mind hatótávnál mind gyorsulásnál...
Én aksimra is kíváncsi vagyok mit fog tudni, már készül. 200db 21700-es cella Samsung 40T, kötés 20S10P 40Ah lesz így. Illetve kap egy max 400A terhelhetőségű okos BMS-t. Így a pakk elvileg 350A letud majd adni minden gond nélkül.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DigitXT
üzenetére
Így van, alul volt méretezve a kábelem, nagyon sokat számít mi jön ki a motorból, és hogy van belerakva...
Más mindenkinek:
Az új projekt szépen halad nálam, aki nem tudná eladtam a régi épített rollerem, és teljesen új rollert építek. Alap egy Dualtron Thunder váz volt, teljesen átalakítva minden. Csúcs teljesítménye 20-25 ezer watt lesz, itthon biztos nem lesz gyorsabb... A motor már kész, váz és szépen halad, aksi is készül, vezérlők is megvannak már, fék is beszerezve, festés is kész. Már lassan teszt fázis lesz, és programozás...
-
B-L-A-C-K
titán
Eladtam a rolim, sajnos már olyan szintre jutottam vele, hogy nem volt mint csinálni rajta, bő fél év alatt teljesen elkészült, én meg szeretek szerelgetni, így meghirdettem, és el is vitték. Magyarországon nem volt gyorsabb ami 80-ig leverte volna gyorsulásban.
Következő Projektem:
Dualtron Thunder váz
72-84%-os aksi 300A-es BMS-sel
Brutál vezérlők 2x250A
11-es 110-es gumikSaccra olyan 20000-25000Watt lesz csúcsban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lomha lepke
üzenetére
Ha nem akarod hogy beázzon akkor azt, sajnos nagyon érzékenyek a vízre mint írtam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lomha lepke
üzenetére
Érdemes-e slime-ot használni, illetve milyen keményre kell a kereket felfújni?
Érdemes venni rá ilyen szélesebb gumit, slime-ot én javaslom, és 3-3.3 bár között érdemes tartani a guminyomását.
- Szigetelés mennyire kell, mit, hogy, mivel?
Millió helyen beázhat a Mantis, ha szigetelni akarod darabokra kell szedni.
-Ápolás, tisztítás - milyen gyakran, mit, mivel?
Én ilyen habbal szoktam, rendmániás vagyok, így naponta.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
laskr99
üzenetére
Telefontartó passz ami tetszik, nekem amúgy ilyen van.
Lámpa/reflektor: Én most rendeltem ilyet, brutál fénye van, egy srácnál láttam már élőben azért rendeltem.
(#6438) DigitXT: Szép munka.

Nekem is volt kis finomhangolás az új vezérlőkkel. Levettem az egyes fokozatot max ~5000W, és ~80A-re, végsebesség 65, így 2 nap alatt kitudtam belőle hozni 80km-t, ami a mostani súlyommal szerintem elég jó (103kg).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheProb
üzenetére
Tudom Te általánosságba beszéltél, de én bele tartozom abba a körbe, így gondoltam kifejtem kicsit a véleményem.
De azért ez nem így van hogy egy kis kő és esel, igaz kicsi a kerék, de van felfüggesztés, egy kisebb úthibába (legyen az kátyú) ha belemész nagy sebességgel simán átmész rajta, nem esel el. Nagyokra már viszont tény hogy oda kell figyelni, mert zakózhatsz. A lényeg ha nagy rollered van még jobban oda kell figyelni, és egy zárt sisak a minimum hogy felveszel.50-es tempó meg nem annyira vészes, persze egy komoly rolleren, egy pálcikán én se tartom normálisnak.
(#6415) Gsx-rr: Köszi, próbáltam kihozni belőle a legtöbbet, de sajnos ha nagy a teljesítmény kell, elkerülhetetlen hogy az elején ne legyen valami.
Norbeey90: Köszi, ha van időd rá, és érdekel meglehet tanulni, én 1 éve még normálisan forrasztani se tudtam, most már meg aksi építésen kívül nincs olyan amit ne tudnék megcsinálni.
-
B-L-A-C-K
titán
Azért tegyük kicsit tisztába a dolgokat...
Mikor kérdezik mennyivel megy a roller? 80-90? Úr isten... Ez 10ből 9 embernél úgy jön le mintha nonstop járdán mindenhol ennyivel mennék...Ha egy átlagos autó 220-szal megy, akkor azzal nincs elájulás. Lényeg a lényeg megy 90nel, de átlagban 40-50-nel járok úton...
Nekem nem a sebbésség a fétisem, hanem a gyorsulás, megtudtam volna úgy építeni hogy 130-cal megy, de ez a része abszolút nem érdekel.
Igaz nincs rá szabály, és mint írtátok ha lenne is 4KW felett már nem is SMKP lenne, de 4KW az nem a maximális leadott csúcsra értendő hanem arra hogy a motor hány KW-os, na nekem 2x1600...
Másik meg minek ezt tuningolni, hogy néz ki stbstb... Gondolom itt senkinek sincs hobbija...Nekem van, és jelenleg ez.
A másik meg szerintem az én rollerem 2x biztonságosabb mint egy gyári, főleg hogy van rajta menetstabilizátor, az hogy ha szerintetek meg én ezzel veszélyeztetek valakit akkor csak szimplán nem ismertek. 1 év pár hónap alatt mentem ~10 ezer kim-t rollerrel, egyszer sem volt balesetem, talán azért is mert tudok kulturáltan közlekedni. Persze ezt nem azt jelenti nem lesz soha, mert biztos lesz, de ha lesz is nagy valószínű nem az én hibámból...
Plusz amit már sokszor kérdeztek, akkor miért nem egy motor ha már ez? Teljesen más élmény, nincs garázsom, se tárolom, rollert befér a liftbe, felviszem, gardróbba berakom. Ennyi.
-
B-L-A-C-K
titán
Ott vedd ahol olcsóbb, garancia nem sokat ér, van hogy hónapok míg megcsinálják, érdemesebb inkább elvinni szervizbe, legnagyobb tétel kb a vezérlő csere (~20e), de az is javíthaó.
Van még egy csomó kiegészítő hozzá (igaz ez pro, de simára is vannak ezek).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Patyesz
üzenetére
Most is elmond mi a jó választás, de csak azért mert mások is ezt írták, álltál már egyáltalán M365-ön? Esetleg Kugoo, ismered azokat? Szerintem sehogy.
Szóval megkérdezném, teljesen őszintén, te most miért akarsz itt ennyire ajánlgatni másoknak 0 tapasztalattal? Ennyire unatkozol, vagy valami kényszer?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Patyesz
üzenetére
Nem kell a hiszti, ott van azt írtad megéri, úgy hogy az interneten láttad most milyen. Taps.
Amúgy ha nem írok rá, lehet megveszi a másikat miattad, csak ez zavar, mert ha már segítséget kér valaki, úgy hogy 100 ezreket költ el, ne olyan mondja már valamire hogy megéri, akinek tényleg semmi köze hozzá. De ha így ez szerinted rendbe van akkor hajrá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Patyesz
üzenetére
Ez a baj sokan úgy ajánlanak hogy fingjuk sincs az egészről, jelen esetben te is, hozzászólás gyűjtésnek király, de amúgy csak félrevezeted az embereket.
levilevi: Mi a cél vele, ha a legolcsóbb roller kell akkor ez a belépő ami még elfogadható, ha pénz jobbra mondok neked mást, csak írd le mire használnád, és mennyi a plafon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- Karácsonyi akció! LEGO Karácsonyfa eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hidd el sem időm sem kedvem az ilyen embereket győzködni, amit leírtam mindent úgy írtam hogy tapasztalatom is van vele, ellenben veled.