Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
heavygrip
üzenetére
Akármilyen óvatos lehetsz, ezek rollerek, bármikor beüthet a szar: sisak!

Mindenki ezt mondja, bár van aki csak azután, hogy szétcsapta a fejét.
Ui: kíváncsi vagyok mikor jön a fotelnyomozónk elemezni, hogy biztosan egy
klón Xiaomi roller volt a baleset okozója, ott van a képen. Hint: illusztráció.
-
heavygrip
senior tag
Asszem mármost nem ostor ez a láb...Tiv Tivy is elesett [link]
Ha nem lenne jó a link:
Rollerrel esett el a magyar netceleb, majdnem meghalt, most fontos dologra figyelmeztetett https://magyarnemzet.hu/belfold/2025/10/roller-baleset-tiv-tivy-deak-tivadar*Szerk.: persze hogy nem jó a link
-
Emunem
őstag
válasz
Because
üzenetére
az nem hátrány, másfajta lakatnál, bicónál, kiesett a kezemből a kulcs, a járda szélén levő összefolyóba (csatornarendszerbe)... még jó, hogy nem lakatoltam le még...
Nagyon száraz volt abban az időben a kezem, meg nagyon fáradt is voltam (napi 12-13 órák, kemény munka) -
pusszycat
nagyúr
válasz
INGJOKE
üzenetére
Nem számít, pár év és kinő újra, még az a kettő is.
"japán kutatók egy olyan gyógyszert fejlesztenek, amely megakadályozza a fogakat gátló gén működését, ezáltal serkentve azok újrafejlődését. Ez a szer segíthet azokban az esetekben, amikor veleszületett foghiány vagy egyéb okok miatt nincsenek fogak, és a klinikai kísérletek várhatóan 2030 körülre tehetik a szélesebb körű elérhetőségét. "
-
Nekem kell néznem valami zárt plexis sisakot, mert a nyitott fogvédős sisak és a napszemüveg 6 fogban 5-nél nem olyan jó.

-
norrberth
addikt
Ez egy rendes roller [link] 😂
-
pusszycat
nagyúr
Reggel a sötétben egy sárga nagy testű kutya át akart rohanni előttem, de ráordítottam, h siccc, szerencsére tudott macskául, de mérges lett mert futott mellettem, de hamar lemaradt ez nem bicikli.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
Hiába van ott az ikon, a G4-nek ugyanez a kijelzője van
Biztos lehetsz benne, hogy nincs benne BT -
PociAti
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Mi a történet?
Mert ez csak egy kép kontextus nélkül.Törött, hibás rollerből minden nap van vagy tucatnyi.
Meg szörnyű gányolásból, (remélem csak átmeneti) látszatmegoldásból is közel annyi:
-
Enigma1945
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
De van benne, van bt ikon is, es lattam mar g2 ra van csatlakoztatva
-
Sokan így nyomják kamerával és egy kijelző a kormányon:

PociAti: "Rollerral az elengedett kézzel történő gurulás" Valaki fogja közben a saját kezét?
-
PociAti
őstag
Aki használt korábban biciklit az rolleren is hátra tud nézni ...
Aki használt már kerékpárt és utána rollert azt tudja mennyivel előnytelenebb ezen a területen a roller.
Kerékpárnál ott van az ember lába között a váz, nyeregben ülsz, kis ügyességgel simán gurulsz vele elengedett kézzel. És akár még kanyarodhatsz is.
Rollerral az elengedett kézzel történő gurulás sokkal több gyakorlást igényel, több okból is. A kisebb kerekek lényegesen érzékenyebben reagálnak az úthibákra*, csak az egymáshoz közel lévő talpaddal tudod egyensúlyozni és geometriai okokból sokkal rosszabb az egyenes tartása.
* Érzékenység miatt jobban kell magad elé figyelni, kevesebb időd marad biztonsággal hátrafelé nézni.
Természetesen hátrafelé nézve nem kell elengedned a kormányt, de rollernál jobban oda kell figyelni, hogy minél kevésbé fordulj törzsből, és ha mégis korrigálnod kell, akkor szűkösebbek a lehetőségeid.
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
De tudja ugyanazt mint egy kukirin
-
enginev3.0
félisten
válasz
Enigma1945
üzenetére
G2ben nincs BT
G4et nem tudom -
heavygrip
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az össz km-et? Úgy is, hogy nem mindig kapcsoltam össze a telómmal? Sokszor lusta voltam, igazából az elején volt izgalmas, most így hébe hóba ha eszembe jut akkor csatlakozok rá.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok letöltöttem ezt a hivatalos kukirin appot
De se a g4-et se a g2-t nem látja az applikáció pedig minden be van kapcsolva amit kért.
Mi lehet a probléma? -
clon
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
Ezzel én sokra nem mennék, mert pont a bal oldalon rövidebb a markolat és a benne levő irányjelzés is pont hátra felé kevésbé látszik a tenyértakarás miatt. Így egy ilyen kamera még kevésbé lenne használhat.
Aki használt korábban biciklit az rolleren is hátra tud nézni
nem kellene mindent a technikára bízni hiszen még az F1-ben is a mai napig úgy ellenőrzik az csepegő esőt, hogy kiteszik a kezüket a pit munkások pedig mindenütt van kamera meg netes radarkép. -
heavygrip
senior tag
válasz
pusszycat
üzenetére
Már bocs de ez badarság. Én 1.5 éve hajtom és meg se látszik rajta. Elég rossz minőségű úton. Ja és be öltözve vagyok kb 100kg.
Masszív a váza főleg az 5. szériának.
Nyilván anyag fáradásos story lehet és vagy nem rendeltetésszerű használat:ugratás, 2 suhanc ment vele stb stb. Érdekes alattam se a Kukirin se a Xiaomi nem akar ketté törni... hogy lehet ez?? Varázslat??
pedig a Xiaomi tényleg kapja.Itt egy kép
km az saccra 2500-3000km -
pusszycat
nagyúr
Na, mondom én, rá se merek állni egy xiaomira, azért dicséretes, h nem a hegesztésnél engedte el magát. Miért nem vastagabb az a cső?
-
.-..-.
tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Hu, ez nagyon nem nez ki jol. Milyen gep ez?
Menet kozben tortent? -
heavygrip
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Rá nézésre Xiaomi 4/4lite?
-
Enigma1945
őstag
Jelzem nem kukirin
-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Elektromos rolleren nem egy kamera megoldást láttam már visszapillantó tükör helyett.
A kormányra helyezett kijelző a legkisebb probléma,
a kamerát van aki a hátsó sárvédő környékére tette, de ez a bCam elég ígéretes, még ha csak prototípus fázisnál is tart.
Ez mégis lopásbiztosabb megoldás, mint a roller hátulján hagyott kamera.
És ezt könnyebb árammal ellátni (powerbankról mehet a kijelzővel együtt.)
A képminőség meg csak pénz kérdése, és elég jó fejlesztések vannak.Hátizsákba épített kamera is működhet, a képet vezeték nélkül is át lehet küldeni a kijelzőnek (telefonnak).
-
Van ilyen alternatív visszapillantó is:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
https://prohardver.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_26226-26226.html -
pusszycat
nagyúr
-
PociAti
őstag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Majd a gyakorlati tapasztalatról is beszámolhatnál.
Mert ezeknél a hátra-pillantó tükröknél (ahogy a cég nevezi őket) az tud zavaró lenni,
- ha túlzottan remegnek,
- vagy ha a tükör görbületét elcseszik, és annyira (vagy úgy) torzított, hogy nehéz felmérni a távolságokat. Így azt se nagyon lehetett megállapítani, ha valami vészesen közelített.Amióta normális kerékpárút hálózat van felénk, nem igazán veszem hasznát a tükörnek. Bicajon pár évente cserélni kellett, mert megsérültek. Legutóbbi eset után már fel se szereltem, pedig van belőle tartalék. Én ennél rövidebb szárút használtam a remegések elkerülése végett, de ennek elég masszív az alja, szóval elég jónak tűnik.
-
Az egyiket felraktam.
-
pusszycat
nagyúr
Nekem van fűthető mellényem, a zsebében egy 10000 mAh akkuval. Csak nem mondta senki, h -20 -30 fokban kell használni. Én meg feltekertem a fűtést 4-5 fokban 60 fokos testtel mentem sétálni.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
pusszycat
üzenetére
Ez aktuálisan 4 vásárló szavazatából jön ki, 23 eladásból. Valakinek nem tetszett, mert kicsi vagy kényelmetlen a kábel használata, ilyesmi.
Aliexressen ilyen esetben célszerű az árucikket több eladónál is megnézni, ahol több a visszajelzés, így kialakulhat bizonyos kép. (Természetesen számít a fórumos ajánlás vagy ellenvélemény is.)
-
PociAti
őstag
válasz
INGJOKE
üzenetére
Attól tartasz, hogy oldalirányba lecsúszik a kezed a markolatról?
Az Angwatt F1 kormányának végén érdekes ergonomikus kialakítású a markolat. Létezik abból szarvval ellátott verzió is. (Biztos van belőle olcsóbb. Itt 2690-ért árulták.) Vagy ha lecseréled hagyományos szimmetrikus hengerre, akkor több lehetőséged lenne. Pl. vehetsz rá 900 Ft-ért dupla tükröt, lásd pár hozzászólással korábban, vagy vegyél bicikli kormányvéget. Ebből léteznek egész rövidek is. Nekem mindegyik bicajomon van azóta, hogy egy ismerősömnek szilánkosra tört a kézfeje mert egy másik kerékpárossal frontálisan ütközött. Engem is védett már meg, ezzel koccoltam le az autó tükrét. Vészhelyzetben sem kell elengedni a kormányt. -
PociAti
őstag
Ha 5˚C lépésekben nézzük, akkor 20˚C-nál még nem csökken a hatótáv, de 15˚C-nál már érezni némi visszaesést.
Én télen is használom a rollert. Utóbbi években nem nagyon volt hó, pár nap csak amíg vagy a sózás, vagy a latyak miatt nem lehet használni. Esetleg a napközbeni felolvadás és az éjjeli lefagyás ami trükkössé tudja tenni a reggeli utat.
Az egyik rollert soha nem tervezem eladni, így azt nem sajnálom annyira, mint a többieket. Csak tiszta lelkiismerettel szeretek túladni a dolgaimon, és abba már nem fér bele a beázás.
-
Ki tud ajánlani valami jó kesztyűt a rollerre ami meleg és nem csúszik le a kormányról? Lehet belföldről, külföldről nekem mindegy csak legyen jó és ne kerüljön fél havi fizuba .
-
heavygrip
senior tag
-
gabe_
őstag
Én 12-15 fokban használtam utoljára a rollert, érezhetően kevesebbet bírt elmenni az akksi egy töltéssel...
10 foknál amúgy is letettem volna, úgy már elég kellemetlen tud lenni állni a 25km/h-s szélben. Számomra már csak tavasszal kezdődik a rolleres szezon szerintem.
-
heavygrip
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mármost a 4. alkalommal csapattam esténként a Kukirinnel és 40-50nél rendesen hideg van rajta. Melóba már csak szigorúan a Xiaomi, 25-el még elmegy két város között. A Kukirinnel szét fagynék..

-
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Engem csak az eső zavar, az is csak azért mert félek, h beázik. 2-3 fok az semmi fel lehet öltözni. Hó meg ugye nem szokott lenni csak januárban esetleg.
-
pusszycat
nagyúr
Lepunnyadt a topik. Sehol egy baleset?
-
Most újítottam be, a Mamba rollerbázisból:

-
válasz
pusszycat
üzenetére
A törésvonal sokat árul el a fémekről. Az alumíniumról is.
A korábban belinkelt képen látszik, hogy durva szemcseszerkezete van az öntvénynek. Öntési hőmérséklet probléma szokott a hiba hátterében lenni. (A gyorsabb alkatrészgyártás miatt melegítik túl az alapanyagot.)
A jó minőségű öntvény sokkal kisebb szemcseméretben törik. Majdnem tükörsima a törés felülete.
A képen kevéssé látszik, de a felület színváltozásai utalnak az ötvözőanyagok nem egyenletes eloszlására. Ha szivacsos, légbuborékos az öntvény, az öntés hiányosságaira utal. Leginkább a nagyobb nyomás okozza.Olyan törést. ami a képen van, nem lehet hatékonyan hegeszteni.
Egyrészt, a hegesztés csak a felület felső részében hatékony. Az anyag belsejében nem tud összeolvadni a fém.
Másrészt a törés környékén már nem megfelelő a szemcsék közötti kötés. Gyakorlatilag tovább morzsálódik az öntvény.A ragasztás jobb lenne, ha nem esne szét a ragasztás mellett az öntvény.
A képek alapján én a gyártónak írnék egy levet. Amiben a szavatosságra hivatkozva kérnék cseredarabot. A törés fényképei alapján látszik, a gyártás során keletkezett hiba vagy hibák vezettek az alkatrész töréséhez. Kérnék csere darabot.
-
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
Az valószínű, csak az adott típusra gondoltam, ha valaki beszerezné, mire számítson.
Itt az olcsó ár velejárója a nagyon egyszerű mobilalkalmazás, a szoftverfejlesztés várható időpontja pedig sohanapján.
Az akkuban van BMS, mivel a Li-ion cellákhoz ez kötelező, de kifelé adatot nem kommunikál, vagyis csak a vékonyabb töltőkábel megy befelé és a vastag tápkábel jön kifelé. De láttam videón szétbontva, ilyen típusú akkut, egyébként masszív felépítésű mechanikailag és normálisnak látszó elektronika van benne.
Az akku rögzítése a fészekben szilárd, merev, az alsó lemezre felfekszik. Alsó fedőlemez nem műanyag, hanem alu. Mivel belül a taposóhoz ragasztott, a kék zsugorfólia felvágása útján javallott kiemelni, különben a feszegetéstől sérülhetne. A fólia pedig pótolható, rendelhető.
-
PociAti
őstag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
#35312 Emunem,
asszony kísérletével is az a probléma, álló gyalogost kért meg arra, hogy látja-e az adott pontot. Tudta mit kell nézni, és az volt a kérdés látja-e az adott pontot.Egy kereszteződésbe beérő járműnek tizedmásodpercei vannak felmérni a környezetét. A rollerek zömén nincs irányjelző. Ha van se mindig szokás azt használni. Amelyiken van, az meg nagyjából annyi eltérő megoldást használ. Mindegyiknél ugyanaz a probléma, nincs körülötte fix homogén háttér. Azt se tudja az autós, hol és mit kell keresni.
És iszonyat sok gyenge látszatmegoldással találkozni. Kicsi a felületük, gyenge a fényerejük, lent a földközelben az autó holt terében van, a fenti példánál a kerék (vagy a kormány) totál kitakarja, ha az ellentétes oldalon van. Nappali fényviszonyok között amúgy is képes megcsillanni.
Irányjelzőnek miért kell módosítania a sebesség tartáson azt nem értem. Feltételezem nem mindegyik működik így.
-
válasz
PociAti
üzenetére
Nekem is a "meg lehet-e ragasztani" felvetésen hullott ki a hajam. :/
Egyszerűbb lenne a gyártónak irni, csatolni a képet, és kérni egy alkatrészt - térités ellenében. Jó eséllyel sűrű elnézésem közepette ingyen is küldenek, amennyire tepernek ezek a kínai cégek mostanában.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
PociAti
üzenetére
Ebben az a poén, hogy az irányjelző megnyomása a tempomatot is kiüti, azaz leáll a hajtás.
Fényerőt tekintve, az előzőleg szerepelt videó nem feltétlenül valósághű, a kamera sajátosságai miatt, általában azért nappal is elfogadható szerintem, éles sípolása is van. Érdekesség kedvéért, alábbi képeket egy netes videóból vágtam ki, forrás nincs már meg.
A lámpa megoldása, a hátsó tengelycsavar körül van egy sárga LED-szalag beszerkesztve. A hosszú prizmát kétoldalas ragasztó rögzíti, alatta van két csavar, amivel eltávolítható a lámpa, utána tudunk hozzáférni a kerékcsavarhoz, aminek feje kis átmérőjű, imbuszkulcsos.

-
PociAti
őstag
válasz
pusszycat
üzenetére
Az oktatóim generációja még úgy tanulta, hogy az alumínium nem is hegeszthető.
Aztán ahogy fejlődött a technika úgy jutottak el odáig, hogy megfelelő körülmények között a hagyományos fémeknél is jobban hegeszthető. De az ilyen hővel járó folyamat átrendezi a rácsszerkezetet. Ha a hegesztési felületet sikerül annyira megerősíteni ne az legyen a gyenge keresztmetszet, akkor lehet pont mellette fog eltörni az említett rácsszerkezeti átalakulások miatt. És még akkor a zsugorodásról, torzulásokról nem is beszéltünk. Ami villa esetén különösen szerencsétlen.De ha tegyük sikerülne találni egy olyan mestert, akinek megvan a felszerelése és szaktudása hogy ezt tökéletesen helyrehozza, az is többe kerülne mint egy új villa.
-
PociAti
őstag
Egyedül a tempomat lenne részmegoldás erre a kapcsoló hibára.
Én se nagyon piszkálhatom a gázkart, mert szinte állandóan aktív a cruise control, de anélkül az sem életszerű, hogy csakis az irányjelzés miatt engedd el teljesen a gázkart és abban az ütemben kapcsold be azt az irányjelzőt, mely nappali fényviszonyok mellett elég nehéz észrevenni egy autóból.
Kormányrúd végébe költöztetett szentjánosbogarak pislákolását nehéz kiszúrni.
Főleg ha a roller használója a tenyerével teljesen takarja azt. Nem én készítem ezeket a fotókat, a termék reklámanyaga között található.
Forrás: decathlon.hu -
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ez így önmagában nem tartalmaz túl sok információt.
Normál használat közben törött szét, vagy elcsapták, vagy mint egy korábbi videóban láttuk hogy valaki frontálisan nekiment egy fának és akkor törött ketté a rollerje?
Az más sokkal többet elárul az illető technológiai ismereteinek hiányosságairól ha a ragasztás egyáltalán szóba kerül nála. Amúgy a hegesztés se jó megoldás.
-
Emunem
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
én asszonyt küldtem magam mögé (gyalogosan) kb 100m-röl simán kiszúrni. Nyilván függ a használótól, mennyire fog rá a lámpára is. (mert simán le lehet takarni a túl széles fogással) én evégett, ha indexelek, szűkebbre fogom azon az oldalt, vagy behúzom a könyököm. korábban írtam, hogy más autós ismerős is észrevett, röhögve konstatálták, hogy erősebb a rollerem indexe, mint az ö Opeljének (6 éves astra)
Erre szoktam mondani, hogy jó lett volna látni, hogy miért nem vetted észre.
de amíg nem néztem oda, nem tűnt fel.
Na erre mégis hogy lehet reagálni?
Nézz oda, és akkor látod.
Az már más tészta, hogy olyan napsütés miatt egy autó indexét se látnád, voltam én is olyan helyzetben. (poros szélvédö) -
DigitXT
félisten
válasz
pusszycat
üzenetére
Ezért kell olyan, ami visszajelez. Vagy ha nincs olyan, hát lehet csinálni.
Amúgy teljesen igazad van, egy kint felejtett index balesetveszélyes.
Szerk: valószínűleg onnan jön ez a motoros reflex, hogy az ember néha
nyomogatja az index kikapcsolót (dedikált funkció!), ha csipog, ha nem. -
válasz
Emunem
üzenetére
Jó.
Pdave, akkor a Segwaynek mindig, minden körülmények között észrevehető.
Akkor is, ha én már tapasztaltam autóból, h velem szembe jött, és alig láttam, mert olyan napsütés volt. Persze miután észleltem, már kivehető volt, h indexel a rolleres, de amíg nem néztem oda, nem tűnt fel. -
Emunem
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Segway F2 Pro: igenis észrevehető napfényben is. Este zavaróan erös.
-
pusszycat
nagyúr
Ha már index, én valahogy folyton bekapcsolva hagyom, mert nem sipog, volt már többször, h kivágódtak elém mert azt hitték kanyarodom. Még az is jobb, ha nem indexelek.
-
pdave
aktív tag
Köszönöm az észrevételeket, ezekbe bele sem gondoltam, még sosem használtam e-rollert.
Igen, alapvetően bicikliúton fog közlekedni, vagy kisforgalmú utcákon. Lehet akkor az lesz, hogy drágábbat nézünk, mert alapvetően tőlünk kapná, de akkor majd belead a pénzéből, és veszünk hosszútávra egy jobbat, mert ahogy látom, ennyiért sajnos komolyabb kompromisszumokat kell kötni. Meg amúgy is novemberben lesz a szülinapja, hátha Black Friday-en leakcióznak valamit.
-
Azt az indexet sehogy se lehet használni, olyan nincs, h haladás közben elengeded a gázt, h benyomd. Mondjuk nem tudom a fenti roller mennyire tud kigurulni, mennyire erős minimum fokozaton a regeneratív fék, de vannak olyan forgalmi helyzetek, amikor nem ajánlott sebességet veszteni haladáskor kanyarodás közben/előtt. Pláne az út szélén autók között/mellett haladva.
Igaz, ha vannak bicikliutak, és azokon fogja használni, az más, ott nem is nagyon kell indexelni.De ha ezt választjátok, inkább tudomásul venném, h ezzel a rollerrel az indexet nem kell majd erőltetni.
Ráadásul az a fajta index, amit erre raktak, amúgy is olyan halovány, h gyakorlatilag teljesen sötétben látszik csak, de ha elmész egy Decathlonba, kipróbálhatod, de ne a roller mellett állva nézd meg az index láthatóságát, hanem menj távolabb. Az index nem nekünk kell jelezzen, hanem a közlekedés többi résztvevője felé kell/lehet vele jelezni.A Segway/Xiaomikon is kihívás napfényben észrevenni, de nem verőfényes napsütésben azoknak azért elég jól látszik.
Ennek a rollernek inkább a lengéscsillapítója az, ami pozitívum. Ennyiért nem ad a többi gyártó lengéscsillapítást hátulra is.
A másik ami még necces lehet, az a 7800mAh akkumulátor, ez 25-ös tempóval inkább csak 20km-re elég. Oké, h csak 45kilót kell majd a rollernek vinnie, de ekkora távhoz nagyobb akksi szokott kelleni. Ezzel azért számoljatok.
Hieronymus: +1
-
Érvágás.
Ha így akarja használni, akkor gyakorlatilag minimumra kell visszavenni az elektronikus fék hatást.
Ez nem csak a mechanikus fék gyorsabb kopását okozza. Hosszabb a fékút, ami megemeli a balesetveszélyt.
Ha marad a rendes elektronikus fék erőssége, sáv váltásnál folyamatos az életveszély A mögötte közlekedő nem számol a fékezéssel kombinált irányjelzéssel. Folyamatos életveszély, hogy egy jármű hátulról vasalja meg a rollert.
Érthetetlen hogyan kaphat egy ilyen megoldás forgalmazási engedélyt.Az a normális megoldás, ha a gázkarral ellentétes oldalon vannak a kapcsolók. És a kormány elengedése nélkül használhatóak.
-
-
Hát ennyiért csak ezek vannak, amiket kinéztél.
Hiába van nagy áruházak terméklistájában, attól még noname.Mondanám, h ebből válogass, de ezek meg hát már drágábbak:
Xiaomi Elite (bár ez 25km-hez lehet, h kevés)
Xiaomi 5
Segway E3 Pro (bár ez 25km-hez lehet, h kevés)
Xiaomi 5 Pro, 5 Max (ezek már drágábbak)
Segway G2 (csak használtan éri meg inkább már)
Ezeken meg nincs lengéscsillapító:
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Segway F2 PlusVagy esetleg használtak vannak 100-120ezer között még.
Sokszor hirdetnek alighasznált rollereket kevés km-el, akár még garival, dobozával Hardveraprón, vagy Marketplacen.
Segway F2 Plus 100-120ezer
Segway G2 150ezer
Xiaomi 4 Pro (2nd gen) 100-130ezer
Ha nagyon könnyű kell, akkor a Xiaomi korábbi, 8.5"-os kerekű rollerei voltak a legkönnyebbek szinte, azok közül 25km-t csak a Xiaomi Pro 2 tud. De ez újonnan már szerintem egyáltalán nem éri meg, használtan viszont 100ezer körül alatt vannak, állapottól függően.Itt össze tudod az adataikat hasonlítani, a súlyok is ki vannak gyűjtve.
Xiaomi ötös sorozat ismertető. -
pdave
aktív tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Szia!
Köszönöm az infókat. Az index akkor úgy működik, hogy elengeded a gázkart, és így gurulás közben tudod ki/bekapcsolni? Nekem ez nem tűnik akkora érvágásnak, ha kanyarodni akar a gyerek, legalább visszavesz a tempóból. Nyilván felnőttként zavarna engem is, de így legalább rákényszerül a lassításra irányváltásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon száraz volt abban az időben a kezem, meg nagyon fáradt is voltam (napi 12-13 órák, kemény munka)

Meg szörnyű gányolásból, (remélem csak átmeneti) látszatmegoldásból is közel annyi:

km az saccra 2500-3000km